2011 Aralık Anneleri

teşekkür ederim destina. ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım ama bir o kadarda yalnızım aslında. çünkü kosovada yaşıyorum. bu dönemde tr. yede olmayı çok isterdim. aralık annelerini uzun zamandır takip ediyodum aranıza katılıp biraz daha bilinçlenmek istedim.

doktor erkeğe benzetmiştii ama bakalımmmm saoll cvpladıgın için

o zaman hcg olayı doğru canm,belki kalp atışı dk da daha azdır,hayırlı olsun oğluşun belki yanlış hatırlıyosundur kalp atışını,erkekte 140 civarı,kızda 150 civarı,165 çok yüksek bi değer

evet öyle yapayım,zaten ara öğünlerde süt içiyom,akşam almak mantıklı,ya ben bir haftadır,sabah 6 da falan aldım,kahvaltıdan 1 saat önce,tabi miğde kaldırmadı

nasıl içiyorsunuz şu sütü bu sabahta zoorla omlet yedim...ben süt falan içemiyorum bendemi bi sorun var alklahım neyapacam ben yaaaaa....

banada öğretin şu sütü nasıl içiyosunuz allah aşkına

tütümü içtimmkahvaltımı yaptımmidem hiç bulanmadıişe çok rahat geldimbugün kandil hava güzelohhhhhhhhhhhh

tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun. Rabbim böyle bri gecede sağnak sağnak rahmetyağdırsın. Hepimizin yavrularına sağlık, sıhhat, iyi baht versin. Yavrusu olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Tüp bebek ve aşılam gibi yöntemlerle rabbimin kapısını tıklatan murat eden kullaırna rabbim bu gecenin ve mübarek 3 ayların hatırına hayırlı evlatlar versin.

Gerçekten zor bizim işyerinde bir arkadaş var. eşi epey zamandır tedavi görüyor. Geçen ay tüp bebek denediler. Bana gelmiş adamcağız yenge kan değeri şu çıktı iyimidir, tutmuşmudur diye soruyordu. ama maalesef tutmadı. Bu gün hepinizden o arkadaş içinde özel dua rica edeceğim.Rabbbim hayırlı evlat nasip etsin herkese.

benim sat 3 mart 12+6 günlük sizinki nasıl 13+1oldu

Ahh gülüm bende tam olarak anlamadım ama en başındasn beri hep ilerdeyiz. ya ufaklığın bi tarafı laz diye önden önden gidiyor. Yada yumurtlama günüm erkendir.

Bende hiçç bırakmamıştım. Nasıl severim oruç tutmayı. Nasıl özlemişim ramazanı. Ama sanırım tutamam çünkü geçen sene baş dönmesi ve halsizlik çok oldu bu sene beni çok zorlar. Kış olsaydı arada bir iki gün çaktırmadan tutar azcıkda olsa o güzel tadı yine tadardım. Kısmet.

irkekzaten dr. da irkeğe benzetmişti di mi canm

:) hayırlıs cnm. Kalp atışıda 120 idi. ama doktorum şimdiye kadar hiç yorum yapmadı cinsiyet hakkında.
Bide dün gece bir rüya gördüm. Hayırdır. 2 kızım varmış. 3. doğumumu yapıyorum bi bakıyorum ikiz kızlarım oldu yine tam 4 kızım vardı. Nedir anlamadım.

nasıl içiyorsunuz şu sütü bu sabahta zoorla omlet yedim...ben süt falan içemiyorum bendemi bi sorun var alklahım neyapacam ben yaaaaa....

canım,diyelim sabah kahvaltı yaptın,sabah ile öğle arası miğdem kazındığında 1 brdk soğuk içiyom,bu sıcakta süper oluyo,sonra öğlen 12-12 buçuk civarı,bir brdk ta saat 3-4 arası içiyom,hem sıkmıyo,hem azcık miğden kazındğında içiyon,güzel oluyo,ekmeği az yiyom,meyve çok yiyom,bi de su bol içiyom,yumurta zaten hergün yiyom,yumurta delisiyim,ama bi kaç gündür ayağım şişiyo,ablam dedi yumurtayı azalt,bi de sadece sarısını ye,beyazında albümin var,fazla alındığında şişlik yapıyo,bende de olmuştu dedi,hakkaten 2 gün ara verdm,indi şişi,hafta da 5 adet yumurta yeter,ben biraz abarttım,7-10 arası fazla geldi

Bende içemiyorum yaaa. Yoğurtda yiyemiyorum. zaten evvelden de sevmezdim. Yalnız dişlerim ufalanmaya başladı. Napcam bilmem. Dün koydum sütü bardağa köpürdü. Hadi dedim kendime bak yemyeşil bir köydesin çok susamışsın sana böööyle köpüklü bir ayran vermişler iç dedim. İçtim. ama mide bu numarayı yutmadı.

irkekirkek iştekızı unut canım,kalp atışı da,hcg de irkek diyo,hayırlı olsn canm

evet öyle yapayım,zaten ara öğünlerde süt içiyom,akşam almak mantıklı,ya ben bir haftadır,sabah 6 da falan aldım,kahvaltıdan 1 saat önce,tabi miğde kaldırmadı

benim doktorum sabah aç karnına çok rahatsız eder ara öğün öncesi al demişti ara öyün önceside çok sıkıntılı oldu yığılacak gibi oldum midem çok kötüydü uzun süre de kullanılacak bir ilaç doğru zamanı bulmak lazım bu ilaçta amaç biraz aç olmak akşam yemeğinden sonra gece yatana kadar geçen zamanda zaten mide hafif aç oluyor bende içip yatıyorum sabah kalktığımda pek sorun olmadı..

aaa ciddimisin ayaklarım bacaklarım çok kötü şişti benimde. Bende dediğin gibi yumurtayı azaltıyım bi bakalım. Doktora bugün sorduğumda tuzu azalt ama bu dönemlerde olacak zaten demişti. Heryerin şişecek. Ne dedi hatırlamıyorum. Vucutta bişey artıyormuş ondan. İnanırmısın dün fileli çorap giydim pnt. çorabı. Akşam bir çıkardım bütün ayağım file şekline girmiş.

folik asit ilacının da içinde kalsiyum var,dr. a gittiğinizde söyleyin içemiyom diye,belki kalsiyum ilacı verir gerekli görürse,bilemiyorum yaniiii:44::44::44:

E biz de mail atalım bari :26: adres bilgilerimi kontrol ediyorum bi eksik yok ama maille soralım bakalım bi de
gnydn güzel annecikler. bende ilk üye olduğm 1 ay gelmedi sonra burada cici bir anne adayımız tekrr kayıt ol kayıt olurken kayıt olma sebebiniz gb bir soru var orada hamileyim seti yazanı işaretleyin dmşti bende öyle yaptım 4-5 günde geldi paketim

evet canım normalde yan etkisi olmayan bişey hamilelikte değişik etkiler yapabiliyo,tuz,yumurtanın beyazı,ben çorap giymiyom,çorap sıkıyo,şişiyo,eteğin altına da tayt değil de,şort tarzı bişeyler giyiyom,daha rahat ediyom o zaman

Deryacım yaa senin bu tavırlarına bayılıyorum. Çok enerjiksin. Hep böyle kal olur mu seni çok seviyoruz.

sağol canım,ben de sizi seviyom,napalım burda kafa dağıtıyoz işte,heyecanları sevinçleri,üzüntüleri paylaşıyoz,birbirimizin diinden anlıyoz,var mı daha ötesi

Tülay Hanm, paketlerimiz toplu olarak ay ay yaplmaktadr. Sizin de gönderiminiz bu ay yaplmtr. Paketiniz yaklak 2 hafta içinde elinize ulaacaktr.

lginiz iin ok teekkr ederiz.

Tuba DENZ
Milupa Beslenme Uzman

milupadan gelen cevap

kızlar baya bi çirkef olduk yaaaa

en çok çekindiğim şeydir öyle doğuma yada doktora gitmek.. jilette sıkıntılı
kızlar çok dert etmeyin bence. ilk hamişlikte 6 aya kadar ağda sonrasında eşimin yardımıyla jiletle aldık genital bölgemi. ben yapamıyordum bir de jiletten çok korkarım da. neyse doğuma gitmeden önceki akşam güzelce banyomu yaptım eşim jiletle tüylerimi aldı. biz hazırdık bizce. sezeryanla doğum yaptım sonrasında baktık ki kesilen yerin üst kısımlarını da (orada oysa alınabilecek pek kıl yoktur) almışlar. şimdi kıllarım bıcak izimin olduğu yerden başlıyor. yapacak bişi yok siz pırıl pırıl da gitseniz biraz da onlar jiletliyorlar. o yüzden kasmamak gerekir. hatta içim elvermez ama içim elverse pis gideceksin onlar temizlik yapsın amma kızarlar

kızlar milupa paketi nedir? ben de başvurayım bana da gelsin . nedir vve nasıl başvuruyorsunuz? bilgi verirseniz sevinirim.

uçtu uçtu kuş uçtuuuuuu yapıyorum mnide bulantımı unutturmak için ama ne mümkün... muzlu süt deniyeceğim... bakalım inşallah içebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…