2011 Aralık Anneleri

ben de jiletle hiç almadım orayı,eşim dedi,ağdayla uğraşma,ben temizlerim diye,canıma minnet dedim benim de

kızlar milupa paketi nedir? ben de başvurayım bana da gelsin . nedir vve nasıl başvuruyorsunuz? bilgi verirseniz sevinirim.

google de milupa hamileyim yaz çıkıyor kayıt için zaten sayfa seni yönlendiriyor. nivea ve bazı markaların danama boyları glyr tanıtım amacıyla birde indirim kuponları gldi

ama ben halen yokum listede:

evettttttttttttt, ben de hala yokummmmmmmmm

ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bi heyecanla baktım starimu beni eklemiş mi diye ama nayırrrr özel msj atamıyoruzzz sorun ordaaa zatenn. en az 100 mesajınız olmalı diyeee uyarı veriooo..

merhaba ben de yeni katıldım aranıza...

aşılama topiklerini takip ediyordum 4-5 ay öncesine kadar... ama allaha şükür ilk denemede tuttu

sat: 27 şubat 2011
muhtemel doğum tarihi: 4 aralık 2011
kilo: 56
cinsiyeti henüz belli değil ama çok merak ediyoruz.
ikili tarama yapıldı ve çok şükür normal çıktı değerler ve hcg:40 çıktı
şuanda 13+6 gün oldu ve geçen hafta daha erken olmasına rağmen çok ısrar ettik, doktor 3d ultrasona gönderdi, kollarını bacaklarını poposunu gördük, yan dönmüştü çünkü...
şimdi büyük heyecanla cinsiyet bekliyoruz hayırlısıyla....

Tülaycım bende üye olmuştum ama bana da gelmedi biraz daha bekliyim o zaman..milupanın sitesine girdim tekrar üye olıyım diye ama mail adresini kabul etmedi ben de uğraşmadım..omobaby ye de yollamıştım onlar bu ara numune göndermediklerini söylediler bide babystara yazmıştım ordan da iki tane yenidoğan bebek bezi geldi :) hem de bikaç gün içinde..

Herkese iyi günler....

Hamile kaldığım kilo 50 yaşım 29.

Cinsiyet hakkında ilk başta erkek diye tahminde bulundu. 10. haftada da öyle düşünmüştü. Ama son anda kesin demiyorum dedi. Farklı bir görüntü aldım 1-2 hafta sonra tekrar değerlendirelim dedi.

Ben kızım olsun istiyorum :),... çevremdeki herkesin de içine erkek malum oluyor nedense :)...

Bakalım merakla bekliyorum...

Hastane olarak ben zaten sağlık çalışanıyım. Memorial Hastanesinde çalışıyorum burda bir hekime gidiyorum. Doğum için güzel bir merkezdir burası ama pahalı ne yazık ki...

hcg 50 nin altındaysa erkek canım,tutut valla yaptığımız herkeste,hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

şimdi babystara üye olmamı sölüyosun galiba hehehehe ayyyy çıldırdık valla

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım.
aslında 4-5 öncesine kadar aşılama topiklerini takip ediyordum ama allaha şükür marttaki ilk denemizde başarılı olduk!!

sat: 27 şubat 2011
tah. doğ. tarihi: 4 aralık 2011
kilo: 56
cinsiyeti henüz belli değil
en son ikili tarama yapıldı ama çok şükür değerler normal çıktı (hcg: 40)
şuanda 13+6 gündeyiz, geçen hafta da meraktan doktora ısrar ederek, 3d ultrasona girdik. kollar bacaklar popo net bişekilde gördük :) yan dönmüş ve kollarınıyla kafasını kapatmıştı o yüzden kafasını göremedikç. gerçi görsek pek bişey anlamazdık ya... :)

herkesin kandilini kutluyorum ve hayırlısıyla bebişleri kucağımıza almayı diliyorum!!!

uçtu uçtu kuş uçtuuuuuu yapıyorum mnide bulantımı unutturmak için ama ne mümkün... muzlu süt deniyeceğim... bakalım inşallah içebilirim

evet bazen meyveli süt içebiliyorum. ben bide meyveli yoğurt deniycem.

Cnm siz bidah yazın şimdi ben sizlerinkini özel mesaj atarım. Listeyi yapan starimu arkadaşın oğlu sünnet oldu onunla ilgileniyor. Ama en kısa zamanda bakacaktır. Yaın bilgilerinizi tekrar.

cnm senin bilgilerinide özel mesaj atacağım. Hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.

cnm senin bilgilerinide göndereyim sat ve muhtemel doğum tar. yazasan. Hayırlı olsun.

yıllardır agda yaptırıyorum ozel bolge bacak fılan

ara vermedım hıc ..

hatta dun gıttım kollarımı da aldırdım ..

jılet suremem hayatta ..bu kadar yıl agdayla azaltmısım tekrar jıletle alıpta o kaısntıyı yasıyamam herhalde

ben de jiletle hiç almadım orayı,eşim dedi,ağdayla uğraşma,ben temizlerim diye,canıma minnet dedim benim de

anammmmmimkansız, olanaksız, mümkünatı yok, asla ve asla, kayiyen, hayattta yapmaz benim eşim evde ağda bandını filan görse koşa koşa lavaboya koşar midem bulandı die ama ablamlar filan var sağolsunlar ağdamı yapar onlar inş.

ayy bende zaten geçen sene lazere gittim çoğundan kurtuldum 2 seansım kalmıştı ondada jr. demet yüzünden bıraktık tekrar ağdaya talim

sana katılıyorum canım...jiletle ancak 2 gün temiz kalıyo ama nasıl kaşıntı yapıyo... son aya da bakarız allahımın izniyle buluruz bişiler

sana katılıyorum canım...jiletle ancak 2 gün temiz kalıyo ama nasıl kaşıntı yapıyo... son aya da bakarız allahımın izniyle buluruz bişiler

zaten 8 aydan sonra sürekli bu konuda titiz davranmak lazım bence herhangi bir erken duruma karşı gerçi biz sürekli dikkat ediyoruz da ayyy kadın olmak ne zor yaaaa

ayy bende zaten geçen sene lazere gittim çoğundan kurtuldum 2 seansım kalmıştı ondada jr. demet yüzünden bıraktık tekrar ağdaya talim

ay ne guzel ben koltuk altı ıcın gıttım ,özel bolgeye sıra gelmeden hamıle kaldım :)

aynen ,ben en son lıse de aldım jıletle ,tee kac yıl once tekrar donemem herhalde

zaten 8 aydan sonra sürekli bu konuda titiz davranmak lazım bence herhangi bir erken duruma karşı gerçi biz sürekli dikkat ediyoruz da ayyy kadın olmak ne zor yaaaa

eevet son ay oyle bı dnk getırmek lazım kı gerek kalmasın hemsırelere..

gunaydınnnn,hayırlı kandıller

ama benım kalp atısı 150 cıktı hcg de 48 , ıkısı bırden tutmadı bende

tutmayanlarda oluyormus zaten

kalp atışı 150 ve üzeri kız zaten,ama hcg herzaman tutmuyo demekki,ama o da 50 ye yakın,kızın hayırlı olsun canım,masal mı olcak adı,çok orjinal bi isim hiç duymadım daha önce

walla ablamın 2 çocuğu var.. arkadaşlarımında var.. hepsi doğuma gitmeden önceki gün kuaförde ağdalarnı yaptırdılar hiçbişi olmadı.. kese ile ağda yapılan yerin alakası yok ki... bana mantıksız geliyor açıkcası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…