kızlar çok dert etmeyin bence. ilk hamişlikte 6 aya kadar ağda sonrasında eşimin yardımıyla jiletle aldık genital bölgemi. ben yapamıyordum bir de jiletten çok korkarım da. neyse doğuma gitmeden önceki akşam güzelce banyomu yaptım eşim jiletle tüylerimi aldı. biz hazırdık bizce. sezeryanla doğum yaptım sonrasında baktık ki kesilen yerin üst kısımlarını da (orada oysa alınabilecek pek kıl yoktur) almışlar. şimdi kıllarım bıcak izimin olduğu yerden başlıyor. yapacak bişi yok siz pırıl pırıl da gitseniz biraz da onlar jiletliyorlar. o yüzden kasmamak gerekir. hatta içim elvermez ama içim elverse pis gideceksin onlar temizlik yapsınamma kızarlar
kızlar milupa paketi nedir? ben de başvurayım bana da gelsin . nedir vve nasıl başvuruyorsunuz? bilgi verirseniz sevinirim.
ama ben halen yokum listede:
Tülay Hanm, paketlerimiz toplu olarak ay ay yaplmaktadr. Sizin de gönderiminiz bu ay yaplmtr. Paketiniz yaklak 2 hafta içinde elinize ulaacaktr.
lginiz iin ok teekkr ederiz.
Tuba DENZ
Milupa Beslenme Uzman
milupadan gelen cevap
kızlar baya bi çirkef olduk yaaaa
aramıza hoşgeldin canım
vermek istersen hamile kaldığın kilo ve yaş bilgilerini de yaz istersen , listeye hepsini ekleyeyim .. dr.un cinsiyet hakkında bir şey söylemedi mi ??? hangi hastanede kime gidiyorsun , memnun musun bir de :16:
merhaba ben de yeni katıldım aranıza...
aşılama topiklerini takip ediyordum 4-5 ay öncesine kadar... ama allaha şükür ilk denemede tuttu
sat: 27 şubat 2011
muhtemel doğum tarihi: 4 aralık 2011
kilo: 56
cinsiyeti henüz belli değil ama çok merak ediyoruz.
ikili tarama yapıldı ve çok şükür normal çıktı değerler ve hcg:40 çıktı
şuanda 13+6 gün oldu ve geçen hafta daha erken olmasına rağmen çok ısrar ettik, doktor 3d ultrasona gönderdi, kollarını bacaklarını poposunu gördük, yan dönmüştü çünkü...
şimdi büyük heyecanla cinsiyet bekliyoruz hayırlısıyla....
Tülaycım bende üye olmuştum ama bana da gelmedi biraz daha bekliyim o zaman..milupanın sitesine girdim tekrar üye olıyım diye ama mail adresini kabul etmedi ben de uğraşmadım..omobaby ye de yollamıştım onlar bu ara numune göndermediklerini söylediler bide babystara yazmıştım ordan da iki tane yenidoğan bebek bezi geldi :) hem de bikaç gün içinde..
uçtu uçtu kuş uçtuuuuuu yapıyorum mnide bulantımı unutturmak için ama ne mümkün... muzlu süt deniyeceğim... bakalım inşallah içebilirim
evettttttttttttt, ben de hala yokummmmmmmmm
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüübi heyecanla baktım starimu beni eklemiş mi diye ama nayırrrr özel msj atamıyoruzzz sorun ordaaa zatenn. en az 100 mesajınız olmalı diyeee uyarı veriooo..
merhaba ben de yeni katıldım aranıza...
aşılama topiklerini takip ediyordum 4-5 ay öncesine kadar... ama allaha şükür ilk denemede tuttu
sat: 27 şubat 2011
muhtemel doğum tarihi: 4 aralık 2011
kilo: 56
cinsiyeti henüz belli değil ama çok merak ediyoruz.
ikili tarama yapıldı ve çok şükür normal çıktı değerler ve hcg:40 çıktı
şuanda 13+6 gün oldu ve geçen hafta daha erken olmasına rağmen çok ısrar ettik, doktor 3d ultrasona gönderdi, kollarını bacaklarını poposunu gördük, yan dönmüştü çünkü...
şimdi büyük heyecanla cinsiyet bekliyoruz hayırlısıyla....
Herkese iyi günler....
Hamile kaldığım kilo 50 yaşım 29.
Cinsiyet hakkında ilk başta erkek diye tahminde bulundu. 10. haftada da öyle düşünmüştü. Ama son anda kesin demiyorum dedi. Farklı bir görüntü aldım 1-2 hafta sonra tekrar değerlendirelim dedi.
Ben kızım olsun istiyorum :),... çevremdeki herkesin de içine erkek malum oluyor nedense :)...
Bakalım merakla bekliyorum...
Hastane olarak ben zaten sağlık çalışanıyım. Memorial Hastanesinde çalışıyorum burda bir hekime gidiyorum. Doğum için güzel bir merkezdir burası ama pahalı ne yazık ki...
kalp atışı150 üstüyse kız,hcg 50 altı erkek,üstü kız demişlerdi,şimdik kafam karıştı
ben de jiletle hiç almadım orayı,eşim dedi,ağdayla uğraşma,ben temizlerim diye,canıma minnet dedim benim de
yıllardır agda yaptırıyorum ozel bolge bacak fılan
ara vermedım hıc ..
hatta dun gıttım kollarımı da aldırdım ..
jılet suremem hayatta ..bu kadar yıl agdayla azaltmısım tekrar jıletle alıpta o kaısntıyı yasıyamam herhalde
yıllardır agda yaptırıyorum ozel bolge bacak fılan
ara vermedım hıc ..
hatta dun gıttım kollarımı da aldırdım ..
jılet suremem hayatta ..bu kadar yıl agdayla azaltmısım tekrar jıletle alıpta o kaısntıyı yasıyamam herhalde
sana katılıyorum canım...jiletle ancak 2 gün temiz kalıyo ama nasıl kaşıntı yapıyo... son aya da bakarız allahımın izniyle buluruz bişiler
ayy bende zaten geçen sene lazere gittim çoğundan kurtuldum 2 seansım kalmıştı ondada jr. demet yüzünden bıraktıktekrar ağdaya talim
sana katılıyorum canım...jiletle ancak 2 gün temiz kalıyo ama nasıl kaşıntı yapıyo... son aya da bakarız allahımın izniyle buluruz bişiler
zaten 8 aydan sonra sürekli bu konuda titiz davranmak lazım bence herhangi bir erken duruma karşı gerçi biz sürekli dikkat ediyoruz daayyy kadın olmak ne zor yaaaa
gunaydınnnn,hayırlı kandıller
ama benım kalp atısı 150 cıktı hcg de 48 , ıkısı bırden tutmadı bende
tutmayanlarda oluyormus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?