2011 Aralık Anneleri

canım sat 14 mart
muhtemel doğum tarihi: 13 aralık

ama ben kesin kesin sezeryan yaptıracağım için kasıma bile kayabilir :)

gunaydınnnn,hayırlı kandıller

ama benım kalp atısı 150 cıktı hcg de 48 , ıkısı bırden tutmadı bende

tutmayanlarda oluyormus zaten

dün bir arkadaşımın ikili testine baktım sonucu 37 çıkmış hcg sinin ama kızı olacak.
Bence pek alakası yok gibi hcg ile.

dün bir arkadaşımın ikili testine baktım sonucu 37 çıkmış hcg sinin ama kızı olacak.
Bence pek alakası yok gibi hcg ile.

hai yaa,tüh ben ozaman yarın dk da kaç atıyo bebeğin kalbi diyeyim,arkasını markasını dönmez de daha önceki gibi bacaklarını açıp dans ederse görrüz ne var,ne yok

kalp atışı 150 ve üzeri kız zaten,ama hcg herzaman tutmuyo demekki,ama o da 50 ye yakın,kızın hayırlı olsun canım,masal mı olcak adı,çok orjinal bi isim hiç duymadım daha önce

evet ama ıkısı bırden tutmadı hanı beta da yuksek olsaydı tam sevınecektım :)

evet Masal olucak :) tesekkur ederız teyzesı

bana daa

tüm hamişlere selam ola :79::79:
kandiliniz mübarek olsun Allah tüm dileklerinizi kabul etsin bebişlerimizi bize bağışlasın inşallahh.

hastanemi değiştirdim ve yeni hastaneye ilk bugün gittim sabah bütün tahlillerim yenilendi ve usg de bebikimi gördüm kocaman olmuş hep oynuyo özelliklede eller kollar hiç yerinde durmuyo Allahım ne kadar güzel bişey böyle izleyebilmek
öğleden sonra da sonuçlarla doktoruma gideceğim.... bakalım ne diycek doktor amca...

kızlar bende yıllardır ağdacıyım ve evlendiğimden beri özel bölgeye de ağda yaptırıyorum süüpper memnunum bi daha jilete dönememm
benim iş arkadaşlarım son aylarına kadar hep ağda yaptırdılar tertemiz ne güzel.
bende öyle düşünüyorum. ilk hamile kaldığımda acayip acımıştı demiştimki aman şimdiden böyleyse sonradan nasıl olacakk... ama bu hafta gittim pek acımadı yani normal gibi.

hemende cevap veriliyor bende utandım aynen

Sorunuzun cevabı :

Tuba Hanım Merhaba,
Gönderiminiz yaklaşık 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı

benim cvp 2 ay içinde elinize ulaşacaktr.. beni sevmiyorlar

kızlar milupanın teknik destek bölümü var oraya mı msj attınız da size cevap geldi?

evet ama ıkısı bırden tutmadı hanı beta da yuksek olsaydı tam sevınecektım :)

evet Masal olucak :) tesekkur ederız teyzesı

bana daa

kızlar biz dün eşimle bi karar aldık ben hep kız hissediyorum ya adı hep sarenur olucak diyodum ailelerimizinde eleştirisiyle koymaktan vazgeçtik kimse beğenmedineyseeeeeeeee ben peri koymak istiyorum eşimde çok beğendi ama sonra asıl kararımızı verdikkkk
kız olursa demet
erkek olursada eşimin ismi
ama tabi ayrı bi ismide olucak inşşş

ben erkek olursa yusuf said olsunmu adı dedim olsunn dedi şimdilik böyle bakalım büyüklerimizden özel istek gelirse değerlendirmeye açığım genede kız olursa düşünmedim nedense hiç isim gelmiyor aklıma eskiden kızım olursa ne güzel isimmiş o ismi koyarm diye düşünürdüm şimdi hiçbiri aklımda yok

ben dini bi isim olsun,anlamı da güzel olsun istiyom,kız olursa ecrin nisa,erkek olursa eymen koycam,ecrin Allah ın hediyesi demek,nisa kadın demek,kuranda nisa suresi var,eymen de kutlu,uğurlu,çok talihli demekmiş,ayrıca peygamber efendimizin çok sevdiği bi sahabenin adıymış,bu isimler 1 yıldır aklımda benim,eşim de çok beğendi

şimdi geldi aklıma bu isimde çok hoşuma giderdi anlamı hele çok güzel KAYRA: Yüksek tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik; Tanrıdan geldiğine inanılan iyilik; İhsan, lütuf...
belkide kayra olur kısmet bakalım şimdilik iki seçeneğim var ben 3 isim bulayım diyorum çocuklarla birlikte oylama yaparız artık benim kardeşim doğduğunda ben 8 abim 11 yaşındaydı annemle babam 1 faunusa hepimizin istediği isimleri yazıp atmıştı kura çekmiştik sonra çıkan ismi koymuştu babam kardeşime bu küçük ayrıntı o kadar hoşuma gitmiştiki bize ne kadar değer verdiğini düşünmüstüm çocuk aklımla kardeşimi daha bir fazla sevmiştim.bende çocuklarla karar vereceğim kısmetse

kayra ismini ben de çok beğeniyom,ama biz kız erkek uyumlu isim olsun diye,hep ecrin,eymen düşünmüştük,hep diyodum,ikizim olcak,biri kız biri erkek,hakkaten ikizim oldu,ama mutluluğum çok sürmedi,hayırlısı böyleymiş,inş. 2 ye ikizlerim olur,ben çift yumurta üretiyomuşum her ay,kısmet tabi Rabbim verirse bir yumurtaya da verir

senin yazdığın isimlerde çok güzelmiş ayyy ecrin eymen bayıldım hem değişik hem anlamı güzel.bende seçenekler arasına alsam bişey dermi bebişin acaba aramadan kız ismide bulmuş olurumderya teyzesinin bulduğu isimi çaldık derim kızım olursa.neyse 6 ayımız var ve 90 teyzemiz var burada daha daha seçeneklerimiz çoğalır heralde iyice kopyacı oldum galiba birazda ben araştırayım bari

koy tabi canım,nolacak canın sağolsun,bak irem su,sudenaz,talha,kayra,samed çok güzel isimler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…