evet bazen meyveli süt içebiliyorum. ben bide meyveli yoğurt deniycem.
Cnm siz bidah yazın şimdi ben sizlerinkini özel mesaj atarım. Listeyi yapan starimu arkadaşın oğlu sünnet oldu onunla ilgileniyor. Ama en kısa zamanda bakacaktır. Yaın bilgilerinizi tekrar.
cnm senin bilgilerinide özel mesaj atacağım. Hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.
cnm senin bilgilerinide göndereyim sat ve muhtemel doğum tar. yazasan. Hayırlı olsun.
gunaydınnnn,hayırlı kandıller
ama benım kalp atısı 150 cıktı hcg de 48 , ıkısı bırden tutmadı bende
tutmayanlarda oluyormus zaten
dün bir arkadaşımın ikili testine baktım sonucu 37 çıkmış hcg sinin ama kızı olacak.
Bence pek alakası yok gibi hcg ile.
kalp atışı 150 ve üzeri kız zaten,ama hcg herzaman tutmuyo demekki,ama o da 50 ye yakın,kızın hayırlı olsun canım,masal mı olcak adı,çok orjinal bi isim hiç duymadım daha önce
walla ablamın 2 çocuğu var.. arkadaşlarımında var.. hepsi doğuma gitmeden önceki gün kuaförde ağdalarnı yaptırdılar hiçbişi olmadı.. kese ile ağda yapılan yerin alakası yok ki... bana mantıksız geliyor açıkcası..
hai yaa,tüh ben ozaman yarın dk da kaç atıyo bebeğin kalbi diyeyim,arkasını markasını dönmez de daha önceki gibi bacaklarını açıp dans ederse görrüz ne var,ne yok
Tülay Hanm, paketlerimiz toplu olarak ay ay yaplmaktadr. Sizin de gönderiminiz bu ay yaplmtr. Paketiniz yaklak 2 hafta içinde elinize ulaacaktr.
lginiz iin ok teekkr ederiz.
Tuba DENZ
Milupa Beslenme Uzman
milupadan gelen cevap
kızlar baya bi çirkef olduk yaaaa
hemende cevap veriliyor bende utandım aynen
Sorunuzun cevabı :
Tuba Hanım Merhaba,
Gönderiminiz yaklaşık 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı
evet ama ıkısı bırden tutmadı hanı beta da yuksek olsaydı tam sevınecektım :)
evet Masal olucak :) tesekkur ederız teyzesı
150 si tutmuş işte,erkek 140, kız 150-160
hemende cevap veriliyor bende utandım aynen
Sorunuzun cevabı :
Tuba Hanım Merhaba,
Gönderiminiz yaklaşık 2 hafta içinde elinize ulaşacaktır.
İlginiz için çok teşekkür ederiz.
Tuğba DENİZ
Milupa Beslenme Uzmanı
150 si tutmuş işte,erkek 140, kız 150-160
Benimkide 159/dk kalp atışı..
bana daa
kızlar biz dün eşimle bi karar aldık ben hep kız hissediyorum ya adı hep sarenur olucak diyodum ailelerimizinde eleştirisiyle koymaktan vazgeçtik kimse beğenmedi neyseeeeeeeee ben peri koymak istiyorum eşimde çok beğendi ama sonra asıl kararımızı verdikkkk
kız olursa demet
erkek olursada eşimin ismi
ama tabi ayrı bi ismide olucak inşşş
Benimkide 159/dk kalp atışı..
kız di mi senin,evet de de rahatlayayım
kızlar biz dün eşimle bi karar aldık ben hep kız hissediyorum ya adı hep sarenur olucak diyodum ailelerimizinde eleştirisiyle koymaktan vazgeçtik kimse beğenmedi neyseeeeeeeee ben peri koymak istiyorum eşimde çok beğendi ama sonra asıl kararımızı verdikkkk
kız olursa demet
erkek olursada eşimin ismi
ama tabi ayrı bi ismide olucak inşşş
ben erkek olursa yusuf said olsunmu adı dedim olsunn dedi şimdilik böyle bakalım büyüklerimizden özel istek gelirse değerlendirmeye açığım genedekız olursa düşünmedim nedense hiç isim gelmiyor aklıma eskiden kızım olursa ne güzel isimmiş o ismi koyarm diye düşünürdüm şimdi hiçbiri aklımda yok
şimdi geldi aklıma bu isimde çok hoşuma giderdi anlamı hele çok güzel KAYRA: Yüksek tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik; Tanrıdan geldiğine inanılan iyilik; İhsan, lütuf...
belkide kayra olur kısmet bakalım şimdilik iki seçeneğim var ben 3 isim bulayım diyorum çocuklarla birlikte oylama yaparız artık benim kardeşim doğduğunda ben 8 abim 11 yaşındaydı annemle babam 1 faunusa hepimizin istediği isimleri yazıp atmıştı kura çekmiştik sonra çıkan ismi koymuştu babam kardeşime bu küçük ayrıntı o kadar hoşuma gitmiştiki bize ne kadar değer verdiğini düşünmüstüm çocuk aklımla kardeşimi daha bir fazla sevmiştim.bende çocuklarla karar vereceğim kısmetse
ben dini bi isim olsun,anlamı da güzel olsun istiyom,kız olursa ecrin nisa,erkek olursa eymen koycam,ecrin Allah ın hediyesi demek,nisa kadın demek,kuranda nisa suresi var,eymen de kutlu,uğurlu,çok talihli demekmiş,ayrıca peygamber efendimizin çok sevdiği bi sahabenin adıymış,bu isimler 1 yıldır aklımda benim,eşim de çok beğendi
senin yazdığın isimlerde çok güzelmiş ayyy ecrin eymen bayıldım hem değişik hem anlamı güzel.bende seçenekler arasına alsam bişey dermi bebişin acabaaramadan kız ismide bulmuş olurum derya teyzesinin bulduğu isimi çaldık derim kızım olursa.neyse 6 ayımız var ve 90 teyzemiz var burada daha daha seçeneklerimiz çoğalır heralde iyice kopyacı oldum galiba birazda ben araştırayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?