2011 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar...anca okudum geçmişi...maşallah yaa ne güzel haberler gelmiş bugün topiğimize böye..cinsiyetleri öğrenenlere ve ikilisi iyi geçenlere gözünüz aydın diyorum...sağlıklı,sıhhatli,hayırlı gelsin bebişler inş...

kızlar ebnde iki gündür nefes darlığı başladı,özellikle otururken zorlanıyorum.ilerleyen aylarda olsa anlayacağmda şimdiden nedir ki??haftaya dr a gittiğimde soracağm ama yaşayan ya da bilgisi olan varsa diye önce size anlatayım dedim:18:

kesinlikle doğru değil o değerler aldanmayın arkadaşlarrr hikayeeeeee anlayacağınız , kaçtane arkadaşım var denedim tutmadı.....

gunaydin kizlar ve tatli bebikolariiii...

bugun ikili testimiz var 14:30da. ama ben saat 7:30da kalktim artik heyecandan midir bilmem am vakit hic gecmiyor. hayirli haberler aliriz insallah. dua edin bizee...

gunaydin kizlar ve tatli bebikolariiii...

bugun ikili testimiz var 14:30da. ama ben saat 7:30da kalktim artik heyecandan midir bilmem am vakit hic gecmiyor. hayirli haberler aliriz insallah. dua edin bizee...

günaydın canım bende haftaya gideceğim ikili test için belki cinsiyetini de öğrenirim dualarımız seninle

ya kızlarr

benimde kardeşimin bhcg 89 çıkmıştı. bebek kız oldu zaten.
bilimsel olarak kızların ki daha yüksek oluyormuş.
erkeklerin ki 20 falan çıkıyor.
ama ama ben de karışık oldu yaaa
benim ki 53.5 çıktı. ama dr erkek diyooo
ama ben hep başından beri kız hissediyoum...
kafam karışıkkkk

benimde fB hcg 31.8 çıktı doktor 1 ay sonra cinsiyet dedi.sabır taşı çatlıcak:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…