gunaydin kizlar ve tatli bebikolariiii...
bugun ikili testimiz var 14:30da. ama ben saat 7:30da kalktim artik heyecandan midir bilmem am vakit hic gecmiyor. hayirli haberler aliriz insallah. dua edin bizee...
sevindimsevindim çok sevindim sevindim. cnm benim Allah tamamına erdirsin. iki taneyle uğraşmak zor olurdu bide oğlun var 3. Böylesi daha hayırlıymış. Kız o zaman senin ki. kalbi 176 atıyorsa. Senin gönlünden geçen varmıydı.
bende geldim dr dan büyümüş tabi baya ben heyecandanmı ne o kadar göremiyom hareketlerini ama kocamla dr şurası oynadı burası kolu bacağı falan konuşuyolar kalbi kaç atıyo dedim 120-130 gibi dedi dr, erkek o zaman dedim hehehehe dur bakalım dedi şurayı görüyomusun dedi anlamadım tabi neresi olduğunu yok siz ne görüyosunuz dedim bencede erkek dedi sanırım pipisiydi gösterdiği hehehehe iyiz çok şükür birazdan çıkıcam anneme vercem müjdeyi 12 haftalık görünüyo onda da sorun yok he bi de değerlerime baktı 1 ay bişey kullanmasanda olur dedi maşallahım varmış hehehe sonra folik asite tek devam et bi süre daha dedi o kadar işte darısı diğer arkadaşların başına kan verdim bi de perş sonuç alcam ama orda gözükcekti dimi şu 50 altı üstü durumu dra sordum anlamadı ne demek istediğimi 0.56 gibi bişey dedi ensesi iyiymiş mutluyuz yaniiiii
güzel haberlerle gelmişsin sende allahım tamamına erdirsin..bende dün gittim,gittiğimde kımıldamıyordu doktor ense kalınlığına bakacak karnıma baskı uyguluyor banamısın demiyor benim bebek.en son öksür bakalım dedi öksürdüm.bebeğim neye uğradığını şaşırdı ters dönüverdi sonrasında kıpır kıpırdı zaten..ense kalınlığına bakıldı,51,5 çıktı,,,veeee pipisini gördüm dedi doktor..1 ay sonrasına tekrar gün verdi.önümüz h.içi bende kan sonuçlarımı alıcam inşallah herkes güzel sonuçlar alır..
inş cnm inş beni de bi ay sonrasına çağardı tekrar perş gitcem sonuçları alıp onlara bakcak ama bebeğe bakmaz artık ay sonunda giderim artık ben bi ay sonra tatilde olcamda bu dönembebeğe de bugün bişeyler almaya başlıcam gayrı
kızlar merhaba...ikili teste giden veya sonuç alan var mı?
merhaba kızlar,
benim de 2 li testim haftaya cuma..çok ama çok heycanlıyım..ne güzel hayırlı haberler almış çoğumuz..darısı başıma inşallah..
dün moralim çok bozuktu..küçük tansiyon 5 e düştü..hastanede yaşadığım bi olay beni çok etkiledi..şimdi anlatıp da sizi de ters düz etmiyim ama şu kadarını diyim: bir hamileyi etkileyecek en önemli şeydi gördüğüm..bütün gün toparlanamadım..eşim akşam dışarı çıkardı biraz kafam dağıldı..bugün de doğum yapan bi arkadaşa gittik işten arkadaşlarla ..bugün iyiyim..
olumlu düşünücem artık..kötü şeyler getirmiycem aklıma..hayırlısı neyse o olsun..
hayırlısı olsun canım sende güzel sonuçlarla döneceksin inşallah.bende dün yaptırdım..kan tahlilim hafta içi çıkacak.canını sıkma hiç bir şeye,sıkıntı yapacak olsak o kadar çok şey var ki bak mesela ben bu ayın sonunda taşınacağım kara kara düşünüyorum,bu halimle,tabi yardımcılarım var ama,yinede ayrı bir stres işte...
iyi akşamla herkeseeeeeeee bugün mutlu günümbebeğimiz bize uğurlu geldi eşimle beraber Allahın izniyle kadroya geçiyoruzzzz
bu sene erkek senesi olacak sanırım cinsiyetler bir bir belli oluyor maşallah rabbim doğduklarınıda görmeyi nasip etsin sağlıkla inşallah
Pazar pazar tükkanın kepenklerini gelip açayım dedimHey günaydın şimdiden herkese harika bir gün göz kırpıyor şimdiden bizlere Cenabı Allaha hamdolsun karnımızda bebişlerimizde çok iyi
Geç yattım erken kalktımÖzlemişim zaten herkesi :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?