ççooooookkkkkkkk tebrik ederim...bizde eşimle sözleşmeli öğretmendik ve artık geçtik sayıyoruz canım...bebişimiz bizlere şans getirdi..nasibiyle geldi minik meleğim...Gözümüz aydın
Selam kızlar..ben perşembe günü doktora gideceğim, acaba ikili testimizi yaparmı? bir şey demedi ama kaçıncı haftada yapılıyor?
merhaba,herkese iyi pazarlar..
canım 2li test 12. haftanın bitiminde yapılıyo genelde..sen de perşembeye 12. haftayı ortalamış oluyosun bende cuma yaptırıcam 2liyi..inşallah hayırlı haberlerle döneriz..
ikili test en son hangi tarihte ölçülüyor bilen var mı?
ben 13+5 te gideceğim de umarım sorun olmaz.
merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim. inşallah benim bebeğimde aralık da gelecek. 7. haftadan beri kanamalarım vardı şimdi biraz daha azaldı, salı günü kontrolüm var inşallah bebeğim iyidir. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
kızlar duanıza ihtiyacım var. ben de ülseratif kolit var, yani bağırsak ülseri. ilacı ömür boyu kullanmam gerek, hamile olduğumu öğrenince kesmiştim. 2 gün önce bağırsaklarımda kanama gene başladıçok moralim bozuldu, beynimde hastalığı bitirmiştim ama...malesef hamilelik dönemi hastalığı yeniden alevlendiriyormuş. inşallah ilaca gene başlamam, yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek.
cnm benim çok geçmiş olsun. önceki kullandığın ilaçlar bebeğe zarar verir diye mi bırakmıştın??? umarım bi sakıncası yoktur da yeniden başlarsın. bebişinin sağlığı çok çok önemli tabii ki ama önce senin ii olmana ihtiyacı var onun da...
bu arada benim de yarın sabah 10 da ikili testim var. sana da bol şans arkadaşım. inşallah güler yüzlerle döneriz evlerimize...
tekrar tekrar geçmiş olsun cnm...
çok teşekkür ederimdoktorum ilk üç ay kullanmasan daha iyi demişti.
inşallah hayırlı haberlerle dönerizeşim ilk defa bebişimizi görecek çok heyecanlıyım
inşallah bi sorun yoktur cnm. hayırlı haberlerle kontrolden gel inşallah...
kızlar duanıza ihtiyacım var. ben de ülseratif kolit var, yani bağırsak ülseri. ilacı ömür boyu kullanmam gerek, hamile olduğumu öğrenince kesmiştim. 2 gün önce bağırsaklarımda kanama gene başladıçok moralim bozuldu, beynimde hastalığı bitirmiştim ama...malesef hamilelik dönemi hastalığı yeniden alevlendiriyormuş. inşallah ilaca gene başlamam, yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?