2011 Aralık Anneleri

Selam kızlar..ben perşembe günü doktora gideceğim, acaba ikili testimizi yaparmı? bir şey demedi ama kaçıncı haftada yapılıyor?

Selam kızlar..ben perşembe günü doktora gideceğim, acaba ikili testimizi yaparmı? bir şey demedi ama kaçıncı haftada yapılıyor?

merhaba,herkese iyi pazarlar..
canım 2li test 12. haftanın bitiminde yapılıyo genelde..sen de perşembeye 12. haftayı ortalamış oluyosun bende cuma yaptırıcam 2liyi..inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

merhaba,herkese iyi pazarlar..
canım 2li test 12. haftanın bitiminde yapılıyo genelde..sen de perşembeye 12. haftayı ortalamış oluyosun bende cuma yaptırıcam 2liyi..inşallah hayırlı haberlerle döneriz..

İnşallah canım..Allahım evlatlarımıza sağlık versin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:

SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim. inşallah benim bebeğimde aralık da gelecek. 7. haftadan beri kanamalarım vardı şimdi biraz daha azaldı, salı günü kontrolüm var inşallah bebeğim iyidir. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

inşallah bi sorun yoktur cnm. hayırlı haberlerle kontrolden gel inşallah...

aralık aynın en tatlı anneleri, sizleri çok özledim bir haftadır iremedim aklım sizde kaldı. burası bağımlılık yapmış bana
evde internet yok, şuan kayınvalidemlerdeyiz, geçmişi hiç okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
yarın ikili testim var, müjdeli haberi haftaya veririm inşallah
bu arada fatih hast. gideceğim. ( Ankara'dayım). normal doğum 1.100 dediler. muayenede 50 tl. tahlil vs. hepsi 50 tl içerisinde. 1 ay içerisinde gidilirse ekstra para alınmıyor. yeni doğan ünitesi varmış ve hast. tam teşekküllüymüş. sezeryanada 1.800 diyorlarmış, 2 gece kalınıyormuş.

sizleri çok merak ettim, buradan çok şey öğreniyordum şimdi tek kaldım 5. ayda aşı olacakmışız. onun dışında bir şey bilmiyorum.

kızlar duanıza ihtiyacım var. ben de ülseratif kolit var, yani bağırsak ülseri. ilacı ömür boyu kullanmam gerek, hamile olduğumu öğrenince kesmiştim. 2 gün önce bağırsaklarımda kanama gene başladı çok moralim bozuldu, beynimde hastalığı bitirmiştim ama...malesef hamilelik dönemi hastalığı yeniden alevlendiriyormuş. inşallah ilaca gene başlamam, yarın doktora gideceğim. bakalım ne diyecek.

cnm benim çok geçmiş olsun. önceki kullandığın ilaçlar bebeğe zarar verir diye mi bırakmıştın??? umarım bi sakıncası yoktur da yeniden başlarsın. bebişinin sağlığı çok çok önemli tabii ki ama önce senin ii olmana ihtiyacı var onun da...

bu arada benim de yarın sabah 10 da ikili testim var. sana da bol şans arkadaşım. inşallah güler yüzlerle döneriz evlerimize...

tekrar tekrar geçmiş olsun cnm...

çok teşekkür ederim doktorum ilk üç ay kullanmasan daha iyi demişti.
inşallah hayırlı haberlerle döneriz eşim ilk defa bebişimizi görecek çok heyecanlıyım

çok teşekkür ederim doktorum ilk üç ay kullanmasan daha iyi demişti.
inşallah hayırlı haberlerle döneriz eşim ilk defa bebişimizi görecek çok heyecanlıyım

ben eşimi her seferinde sürükledim doktora :) bu kez de yanımda olcak inşallah. o anı eşimle paylaşmak daha ii oluyor. sonra başlıyorum kritiğe. aynı şeyi 50 kere soruyorum. şunu gördün mü bunu gördün mü diye:)) hem yarın için ona görev bile verdim. sürekli bebişin bacak arasına bak belki bişiler görürsün dedim:)) hem çok stresli hem de çok heyecanlıyım yarın için. Allah yüzümüzü güldürür inşallah. bu arada 6 gün kalmış tamamen 3. ayı bitirmeye. ilaçlarına başla da bi an önce sağlığına kavuş cnm.... dikkat et kendine...

İnşallah bşey olmaz.İçini ferah tut.Allah sabrını verir merak etme.
Moralini bozma dualarımız senşinler..

pikolata
canım çok geçmiş olsun inşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşursun ve ilaçların da inşallah bebişine zarar vermez. 3 ay olmuş artık sorun kaldığını sanmıyorum. güzel haberlerini duyarız inşallah

kızlar bi arkadaşım iç çamaşırı satıyor. güzel bi marka da ismini hatırlayamadım. şimdi benim size bi sorum olcak: emzirme sütyeni almayı düşünüyorum. ilk bebekte almamıştım. o nedenle tecrübesizim. biliyorum daha erken ama arkadaşın sattığı ürünler kaliteli o nedenle şimdiden alayım 2 tane diyorum. göğüs ölçüm normalde 80 ama sütyeni kaç beden almalıyım. göğüsler daha da büyüyüp şişecek biliyorum aama o sütyenlerin 80i de daha mı büyüktür yoksa doksan beden mi almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…