bu arada bi haber daha 1 ayda 2 kılo almışım çok moralim bozuk. mide bulantım çok ve bastırmak için hiç durmadan yiyorum ve geriye kalan vaktimi yatarak geçiriyorum. ne olcak bu halim moralim bozuluyor. ilk bebişte 4 ayda karnım çıkmaya başladı. bu 2.5 ay olmadı 5 aylık gibi göbiş var. hızlı gidiyorum bakalım bu işin sonu ne olcak. bi de benim gibi olan var mı merak ediyorum. halimi çevremde kimse anlamıyor da. bu arada acaip sıcak basıyor beni. ne yorgan ne pike kullanmıyorum gece. üstüm acık canım önünde yatıyorum. şimdiden yangın ayşe oldum((((
cnm normalde zayıf biriysen 2 kilo alman normal zayıflar daha çok kilo alarak tamamlıyorlarmış hamileliklerini diye biliyorum önce vucüt normal kilosuna gelmek için alıyomuş kiloyu sonra bebek için alıyomuş ben 68 kiloyum 2 kilo verdim şimdiye kadar dr normal dedi ben çok zayıf olmadığımdan inş 10 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum kısmet olurda o günleri görürsek hedefimde o zaten
Sero sonuçlar güzel çıkar inşallah o burun kemiği ölçüsü ne acaba ? Eşinle olayını bilmiyordum yalnız barışmanızada çok sevindim
Hey günaydın kızlarNe kadanı güzel bir gün
Size şarkı sözü yazayım karakaş gözlerin elmas bu güzellik sendede kalmaz
Canım normalde ikili testte ense kalınlığıyle birlikte burun kemiği de ölçülüyo, down sendromu riski için en önemli ölçümler o ikisi zaten, ense kalınlığı normal ama burun kemiği ölçülemedi yazmıştı doktor raporuna, kendi doktorum da burun kemiği de önemli bizim için, down sendromlu çocuklarda burun kemiği olmaz demişti, gerçi ense kalınlığı normal olduğu için bi sorun çıkacağını sanmıyorum, muhtemelen geç oluşacak burun dedi ama yine de iki hafta sonra tekrar bakalım demişti işte :26: haftaya gidicem burun kemiğini görür bu sefer inşallahbugün de sonucumu alıcam ya burun kemiği ölçülemediği için trizomi riski yüksek çıkabilir belki diye endişeleniyorum :26:
bu arada bi haber daha 1 ayda 2 kılo almışım çok moralim bozuk. mide bulantım çok ve bastırmak için hiç durmadan yiyorum ve geriye kalan vaktimi yatarak geçiriyorum. ne olcak bu halim moralim bozuluyor. ilk bebişte 4 ayda karnım çıkmaya başladı. bu 2.5 ay olmadı 5 aylık gibi göbiş var. hızlı gidiyorum bakalım bu işin sonu ne olcak. bi de benim gibi olan var mı merak ediyorum. halimi çevremde kimse anlamıyor da. bu arada acaip sıcak basıyor beni. ne yorgan ne pike kullanmıyorum gece. üstüm acık canım önünde yatıyorum. şimdiden yangın ayşe oldum((((
merhaba... aslında ben 2012 ocak annesiyim.. beklenen doğum 1 ocak. ama sağlık problemim dolayısıyla sezeryan olmam lazım. bu da aralıkta anne olacağım anlamına geliyor:)
iki topikten de paylaşımlara katılabilirim diye düşündüm..
herkese sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar diliyorum..
günaydın kızlarrrp tesi ve yine iş başııı keyifler nsl bakalımm cok güzel haberler okudumm hafta sonu neler olmuşş öleeeeeee maşşalah ii haber alanları ve cinsiyeti belirlenenleri tebrik ediyorummm darısı başımızaaa bende biran önce öğrenmek istiyorumm yaaa 16 sını bekleyemeyeceğim jheralde doktora gidip öğrenmek istiyorum cinsiyetinii
Günaydın canıııımmmben de çok sabırsızlanıyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için haftaya gittiğimde öğrenirim ben de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?