2011 Aralık Anneleri

bu arada bi haber daha 1 ayda 2 kılo almışım çok moralim bozuk. mide bulantım çok ve bastırmak için hiç durmadan yiyorum ve geriye kalan vaktimi yatarak geçiriyorum. ne olcak bu halim moralim bozuluyor. ilk bebişte 4 ayda karnım çıkmaya başladı. bu 2.5 ay olmadı 5 aylık gibi göbiş var. hızlı gidiyorum bakalım bu işin sonu ne olcak. bi de benim gibi olan var mı merak ediyorum. halimi çevremde kimse anlamıyor da. bu arada acaip sıcak basıyor beni. ne yorgan ne pike kullanmıyorum gece. üstüm acık canım önünde yatıyorum. şimdiden yangın ayşe oldum((((

cnm normalde zayıf biriysen 2 kilo alman normal zayıflar daha çok kilo alarak tamamlıyorlarmış hamileliklerini diye biliyorum önce vucüt normal kilosuna gelmek için alıyomuş kiloyu sonra bebek için alıyomuş ben 68 kiloyum 2 kilo verdim şimdiye kadar dr normal dedi ben çok zayıf olmadığımdan inş 10 kilo ile tamamlarım diye düşünüyorum kısmet olurda o günleri görürsek hedefimde o zaten

ben de mesela ilk sayfaya kiloma 42 yazdırmıştım ama o kıyafetli kilomdu. sonra eve baskül aldığımda anladım ki aslında 40 kiloymuşum :) ve ilk üç ayda 3 kilo aldım. dediğin çok doğru. sanırım bi 10 kilo kendim için bi 10 kilo da bebişim için alıcam :)

merhaba aralık anneleri:)

allah hepinize sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..ben 56 gnlük bi anneyim..ilk kez anne oldum.gerçektende annelik bambaşka bi duyguymuş bunu gördüm.

yazacaklarım yanlış anlaşılmasın.burda benden daha bilgili anneler vardır belki ama ben bilmediğim ve sonradan öğrenip keşke önceden bilsemişim dediğim şeyleri yazmak istiyorum müsadeniz olursa.amacım ukalalık değil asla.

bol bol çilek yemeye çalışın bebeklerin zekasında çok etkili oluyormuş. ayrıca maden suyu tuketin bol bol yanlız dikkat edin soda değil maden uyuu.içindeki minerallerin bebeğin gelişimi için etkili rolü oluyormuş..c vitamini içinde bolbol kivi..

benim bebeğimde gelişme geriliği vardı 7 aydan sonra...allah korusun umarım kimsede böyle bi sıkıntı olmaz ama olursa sakın korkmayın. doktorum bebeğin sadece kilosunda sorun olduğundan küçük doğacağını hayati fonksiyonuyla ilgili bi sorun olmadığı için önemli olmadığını söylemişti..allahıma çok şükür 2760 gr ve şuana kadar hiç sıkıntısı olmayan oğlum kollarımda...
ve kızlar doktor kesinlikle ve kesinlikle çoooookk önemli eğer doktorunuzdan şüpeniz varsa kesinlikle değiştirin.çünkü bebeğinizi ve kendinizi emanet ediyorsunuz...

mutlu ve sağlıklı hamilelikler..
ha buarada hamilelik günleri çok çabuk geçiyor tadın çıkarın :)

herkese ii geceler bebişli rüyalar... bu arada yarın biz de ikili teste gidiyoruz. nolur bize de dua edin olur mu??? hoşçakalın...

iyi geceler annişleer ..
iyisinizdir inş?? ben bugün ilk kez bebişimi gezdirdim..eminönü,kadıköy,üsküdarı gördü minnakım..yorucu ama güzel bigündü,hem kadroyu kutladık hem bana bi değişiklik oldu uzun zamandır çıkmıyorduk vee yarın okul var..oysaki ben tatil moduna girdim bugün itibarıyla :)çarş da ikili ve kont e gideceğim inş..burda güzel haberleri aldıkça sabırsızlanıyorum,bence erkek benmki,gösterecek gittiğimde..öyle hissedyrm nedense..bakalım,hayırlısı inşallah..iyi geceler hepinizie

Günaydın güzeller güzeli Aralık anneleri ve minnaklarıııııııııııııııııı haftasonu kayınvaldelerdeydik, giremedim hiç nete bu arada kocişle de barıştık çok şükür bugün ikili testimin sonucunu alıcam, inşallah iyi çıkmıştır :26: aklım hala bebişimin ölçülemeyen burun kemiğinde inşallah riski artırmamıştır bu durum :26:

Sero sonuçlar güzel çıkar inşallah o burun kemiği ölçüsü ne acaba ? Eşinle olayını bilmiyordum yalnız barışmanızada çok sevindim
Hey günaydın kızlar Ne kadanı güzel bir gün
Size şarkı sözü yazayım karakaş gözlerin elmas bu güzellik sendede kalmaz

Canım normalde ikili testte ense kalınlığıyle birlikte burun kemiği de ölçülüyo, down sendromu riski için en önemli ölçümler o ikisi zaten, ense kalınlığı normal ama burun kemiği ölçülemedi yazmıştı doktor raporuna, kendi doktorum da burun kemiği de önemli bizim için, down sendromlu çocuklarda burun kemiği olmaz demişti, gerçi ense kalınlığı normal olduğu için bi sorun çıkacağını sanmıyorum, muhtemelen geç oluşacak burun dedi ama yine de iki hafta sonra tekrar bakalım demişti işte :26: haftaya gidicem burun kemiğini görür bu sefer inşallah bugün de sonucumu alıcam ya burun kemiği ölçülemediği için trizomi riski yüksek çıkabilir belki diye endişeleniyorum :26:

günaydın güzel anne adayları nasılsınız?biz iyiyiz cumartesi gelsin bebişimi göreyim

A canım anladım . İnşallah haftaya burun kemiği ölçülebilir o zaman . Bişey çıkmaz hayırlısıyla biz anne adayları azıcık evhamlıyız ama destekli evhamlar :))
Günaydın Serselo . Pof ben çok yorgunım dün biraz temizlik yapayım dedim yapmasaydım keşke . Ya siznasılsınız bebişle ?

merhaba... aslında ben 2012 ocak annesiyim.. beklenen doğum 1 ocak. ama sağlık problemim dolayısıyla sezeryan olmam lazım. bu da aralıkta anne olacağım anlamına geliyor:)

iki topikten de paylaşımlara katılabilirim diye düşündüm..

herkese sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar diliyorum..

sıcak ve göbek konusunda ben de dertliyim.
daha 3 ay doluyor ama göbeğim rahat 5 ay dediğin gibi. ben aslında çok zayıftım. sonra birden hızla 20 ye yakın kilo alınca göbeğim esnedi baya. ondan herhalde dedim. hani 2. gebelikte karın kasları esnemeye müsait olduğundan karın erken çıkıyormuş ya...benim de o hesap..

geceleri soğuk bir memlekette olmama rağmen üzerime bir şey alamıyorum. ter basıyor.eşim çok kızıyor ama ne yapayım...

Hoşgeldin aramızaaaaaaaa

günaydın kızlarrrp tesi ve yine iş başıııkeyifler nsl bakalımm cok güzel haberler okudumm hafta sonu neler olmuşş öleeeeeeemaşşalah ii haber alanları ve cinsiyeti belirlenenleri tebrik ediyorummm darısı başımızaaa bende biran önce öğrenmek istiyorumm yaaa 16 sını bekleyemeyeceğim jheralde doktora gidip öğrenmek istiyorum cinsiyetinii

Günaydın canıııımmm ben de çok sabırsızlanıyorum bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için haftaya gittiğimde öğrenirim ben de inşallah

benim cinsiyet öğrenmeme daha çoook var. 20sinde kontrolüm var. 12 hafta dolmuş oluyor ama belli olmaz büyük ihtimal. zaten erken dönemde kızlarda klitoris de penis gibi çıkıntı görünüyor. erkek tahminleri yanlış çıkabiliyor. zamanla küçülüp yerine geliyormuş.

şekerler günaydınnn..

cumartesi 2 li testimiz için dr.a gittik.. çok şükür ölçümlerimiz normal... kan sonuçlarımızda çarşamba gibi çıkacak. dr arayacak... 4 boyutluda gördük.. inanılmaz bir görüntü şok olduk... önce uyuyordu .. uykucu meleğim anasına çekmiş.. sonra dr. amcası uyandırd onu.ayyy o eller , ayaklar nasıl oynuyor.. el salladı bize... anlatamam size.. cd de verdi. ayrıca telefonada çektik.. doyamadım izlemeye.. onun içimde olduğuna inanamadım biran... ister istemez " evladım" kelimesi çıktı ağzımdan... dilerim hepiniz 4 boyutlu görebilirsiniz... allah hepimizinki nazarlardan saklasın.. bu arada net olmamakla birlikte dr.. iki çizgi gördü.. kız olabilir dedi ama 25 haziranda gitcez o zaman netleşir dedi.. sağlıkla gelsin meleğim ama eğer kız ise bir kez daha hislerimde yanılmamış olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…