2011 Aralık Anneleri

günaydın melekler sabah kalktık işe geldik 2 gün boyunca nasıl yorulduk anlatamam ama hiç bu sabahki kadar pazartesilerden nefret ettiğimi hatırlamıyorummmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84:

r
Aynen sıkıntı ter basıyor .

Merhaba
Ve diğer güzel annecikler günaydın tekrar .

Günaydın güzel anneler ve cennet kokulu bebekleri bugün pazartesi ve biz işe geldik hiçççççç çalışasım yokkkk sıcaklar bastırdı antalyada yanıyorum resmennnnnn

Günaydın güzel anneler ve cennet kokulu bebekleri bugün pazartesi ve biz işe geldik hiçççççç çalışasım yokkkk sıcaklar bastırdı antalyada yanıyorum resmennnnnn

walla bizde temmuz başı kısmetse tatile gitcez.. sabah bana afaganlar bastı dedim tatilde napcam acep

bu arada hamiş anneler .. dr. mutlaka yüzünüze güneş kremi sürün dedi.. hamilelik maskesi denen bişi olursa geçmiomuş.. kara leke gibi izi kalıomuş.. bilginize...

kızlar bişey sorcam size dr bana h.sonu değerlerin çok ii şimdilik vitamine başlamaya gerek yok dedi folik asidin 2. kutusunu yeni almıştım 1 ay kadar devam et ona o zaman dedi başka bişeye ihtiyacın yok şuan dedi başka bi drumda elevit kullan hamilelere çok olumlu etkileri var demişti bikaç tane içtim elevit arada alıyımmı sizce elevitten de yoksa almıyımmı

bence folik i bırak.. sadece elevit al.. onun içinde zaten folik var.. ama sen bilirsin cnm.. hoş dr un gerek yok dediyse yoktur ama benim ihtiyacım var.. diş etlerim falan kanıo mesela.. o yüzden takviye yapıyorum.. bide su içmek lazım ödemde diş eti kanaması yaparmış..

ben eleviti öğrendiğimden beri alıyorum. içinde yeterli düzeyde folik asit de var zaten. doktor 12. hafta bitince kan- demir de başlamamız lazım dedi, ki benim ferritin 37, hemoglobin 14 yani ikisi de mükemmel. ama bebişe yetmiyormuş.. dengeli beslenmeye dikkat ettiğim halde işi riske atmak istemedim. vitamini her gün alıyorum.hem insanın yorgunluğunu da hafifletiyormuş..

su içiyorum günde 2 litreye yakın içiyorum o sayede zaten sanırım 2 kilo verdim iyide oldu benim için dr normal dedi her gidişimde 500-600 gr vermiş oluyorum normalde hiç su içen biri değildim...

yemen nası dedi bi de ii dedim çok yağlı şeyler hariç herşeyi yiyebiliyorum o yüzden de alma dedi sanırım ama değerlerimde önemli tabi maşalllaahım varmış o kadar yani heheheeh bende anlamadım nası oldu ama sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum sadece ıvır zıvırı kestim böle işte perş randevu aldım kan sonuçlarını alıp göstercem inş bebeği yenide gösterir yoksa ay sonuna kadar göremiceeemmmm

hayırlı sabahlar tatlı anneler ve tatlı bebekleri nasıllarsınız.ben gecen gün ayaklarım uyuşuyor ve başağrım var diyordumya dr bana magnezyum kanilacı ve parol verdi 3 gündür kullanıyorum ne başağrım azaldı. uyuşmalarım felaket arttı sol bacağımdan başlıyor ve yğrğrken bile biranda başlıyor kardiyoloğa gitsem olurmuki kalple alakalı bişeymi var acaba ne dersiniz kadın doğum anlamıyor test filan yapmadan ilaç yazıp yolluyor. o ilaçları zaten içmem lazım ama benim rahatsızlığım için ayrıca bakılması lazım değilmi ki kalp krizi başlangıcıda sol taraftan uyuşmayla başlıyor diye biliyorum. birde dışarı gündüz çıkamıyorum ben arabayla bile çıksam güneş yandan bile grsem şiddetli başağrısı oluyor bu yıl herkeste böylemi yoksa ben mi abartıyorum ağrılarımı anlamadım

günaydın kızlar umarım herkes çok iyidir.hafta sonu cook ama çok yoruldum. Annem geldi sağolsun birlikte yaz temizliği yaptık tabi ben birşey yapmadım ama yinede yoruldum. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada dr bana cuma günü demir ve kalsiyum ilacı yerdi elevite devam dedi. 50 faktörlük seba med güneş kremi verdi güneşten kendini kolla yoksa gebelik maskesi olur dedi büyük gözlük ve şapka tak dedi. Ve çatlak için krem verdi henüz almadım ama.

aynen cnm.. ben niveanın 50 faktörünü aldım.. gebelil maskesini banada söyledi.. çatlak için çatlayacağın varsa çatlarsın.. çok paralar harcamana gerek yok dedi.. johnsons baby yağ al dedi bende aldım:) sabah yüzüme kremimi sürdüm çıktım:)

inşallah bir şey yoktu canım. için rahat edecekse tabii ki kalbe de git. ama jinekoloğuna güveniyorsan rahatla. o gerek görse gönderirdi...

güneş beni de inanılmaz rahatsız ediyor. baş ağrısı yapıyor...uzun süre ayakta kalıyorsan uyuşukluk normal. kan hacmimiz %50 arttığı için dolaşım önemli.
diğer nokta da, insan neyden korkuyorsa, belirtileri artıyor. düşük korkum o kadar yoğundu ki, sürekli kasıklarıma kramp giriyor...eskiden azdı oysa.. sen düşündükçe artıyor. dene bak. şuan olmayan bir rahatsızlığı düşün. mesela bütün gün kollarının sızladığını ve kötü şeyler olacağını... gerçekten sızlamaya başlıyor. biraz rahatla, güneşe fazla çıkma. yatarken ayaklarının altına yastık koy...uzun süre ayakta kalır ya da yürüsen, eve gelince ayaklarını soğuk su ve tuz dolu leğende dinlendir..

biz her zaman en kötüsünden başlıyoruz düşünmeye...

ne güzel iyice dinlenip moral ve sağlık depolayıp dönersiniz inşllh.
ben dün kaş a gdlmmi tatili ddm bana ben tatile filan çıkacak vakit bulamam çok yoğunum dedi. bende sen zaten benimle hiç biryere gtmezsinki tatile gdsn ddm bişey demedi arabada ağlamamak için yutkundum durdum hiç tatile çıkmdıkki biz.bazen bana ben rezervasyon yaptrym annen babanla çocuklarla gdrsnz dio ya ben niye evlendimki ailecek bişeyi yapmıcaksam daha önce zaten hep oğlumla gttm tatile buyıl hep ailecek hayali kuruyordum suya düstü hayalim şimdiden 1*0 yenik başladım moralmen yaza

bu mesaj sanaydı nanan, alıntı yapmamışım:)

Günaydın Bayanlar nasılsınız? bizde hafta sonu temizlik yaptık ama derin temizlik değil okadar
Cinsiyetler yavaş yavaş belli olmaya başlıyo benimde içime hep kız gibi doğuyo ama kız istediğim için psikolojikmi acaba hayırlısı Allahtan sağlıklı olsunlarda...

boşver...

benimki her yaz ailesine tarlada yardım eder... ben de geçen yaz daha balayı haftasındaydık(tabiiki bir yere gitmedik) sabah ezanından akşam ezanına kadar kocamın tarladan gelmesini beklerdim evde kös kös...
Allahtan öğretmeniz, yazın tatil diye seviniyordum...

ama bu sene ağustosta atanırsam, malları paylaşılacak, üç kardeş ayrılacak ve biz de innnnşallah bu köye bayramda falan uğrayacağız

tavsiyelerin için çok sağol canım uygulayacağım.ben pek ayakta kalmıyorum yorulmuyorumda aslında haftada 3 gün yardımcı glyr ben ufak tefek işler yapıyorum hatta oturrken yorgun hissediyorum kendimi sadece o da normal sanırım hamilelikten. psikolojik olarak kendimi çok yıpratıyorum bilmiyorum aslında tedirgin yaşıyorum çok sanırım. bu uyusmalar beni geriyor açıkçası gece uyurken bile uykudan uyandırıyor artık.belkide kan bebeğe gdyr bende kansız kalıyorum ondandır zaten benim hemoglobin 10 du birazı bebeğe gdyrsa bana kalanda yetmiyordur.

canım hemoglobin 10 üzeri olması istenir hamileyken. uyuşma ondan olabilir. kan haplarına devam et. seruma katılan da isteyebilirsin. çabuk toparlarsın.. benim ferritin 4.7 düştüğü bir dönem yaşadım ilk evlendiğimde.uyuşukluk, yorgunluk... ferro sanol iğneden 5 tane yedim 1 haftada, zımba gibi oldum. 6 aylık tedavi 3 ayda bitti, ferritin 78 olmuştu

ben de geçiyomm

derya, hatırladın mı beni?erken dönem topiğinden?
maşallah branş neydi?
ben türkçeyim. dua et ağustosta atanayım inş..

Son düzenleme:

cnm bnm dooktorumda degerlerim cok ii oldugu için demir ve kalsiyum ilacı vermedi 12. haftadan itibaren folik asidi bırak elevit e başla dedi onu kullanıyorumm iştee içinde folik asit vaermış zaten onun.allah şükür şimdilik iiyim bakalım bu seferki kontrolde verecek mi demir ilacınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…