rsıcak ve göbek konusunda ben de dertliyim.
daha 3 ay doluyor ama göbeğim rahat 5 ay dediğin gibi. ben aslında çok zayıftım. sonra birden hızla 20 ye yakın kilo alınca göbeğim esnedi baya. ondan herhalde dedim. hani 2. gebelikte karın kasları esnemeye müsait olduğundan karın erken çıkıyormuş ya...benim de o hesap..
geceleri soğuk bir memlekette olmama rağmen üzerime bir şey alamıyorum. ter basıyor.eşim çok kızıyor ama ne yapayım...
şekerler günaydınnn..
cumartesi 2 li testimiz için dr.a gittik.. çok şükür ölçümlerimiz normal... kan sonuçlarımızda çarşamba gibi çıkacak. dr arayacak... 4 boyutluda gördük.. inanılmaz bir görüntü şok olduk... önce uyuyordu .. uykucu meleğim anasına çekmiş.. sonra dr. amcası uyandırd onu.ayyy o eller , ayaklar nasıl oynuyor.. el salladı bize... anlatamam size.. cd de verdi. ayrıca telefonada çektik.. doyamadım izlemeye.. onun içimde olduğuna inanamadım biran... ister istemez " evladım" kelimesi çıktı ağzımdan... dilerim hepiniz 4 boyutlu görebilirsiniz... allah hepimizinki nazarlardan saklasın.. bu arada net olmamakla birlikte dr.. iki çizgi gördü.. kız olabilir dedi ama 25 haziranda gitcez o zaman netleşir dedi.. sağlıkla gelsin meleğim ama eğer kız ise bir kez daha hislerimde yanılmamış olacağım...
Merhabamerhaba... aslında ben 2012 ocak annesiyim.. beklenen doğum 1 ocak. ama sağlık problemim dolayısıyla sezeryan olmam lazım. bu da aralıkta anne olacağım anlamına geliyor:)
iki topikten de paylaşımlara katılabilirim diye düşündüm..
herkese sağlıklı bebişler ve kolay doğumlar diliyorum..
Günaydın güzel anneler ve cennet kokulu bebekleri bugün pazartesi ve biz işe geldik hiçççççç çalışasım yokkkk sıcaklar bastırdı antalyada yanıyorum resmennnnnn
kızlar bişey sorcam size dr bana h.sonu değerlerin çok ii şimdilik vitamine başlamaya gerek yok dedi folik asidin 2. kutusunu yeni almıştım 1 ay kadar devam et ona o zaman dedi başka bişeye ihtiyacın yok şuan dedi başka bi drumda elevit kullan hamilelere çok olumlu etkileri var demişti bikaç tane içtim elevit arada alıyımmı sizce elevitten de yoksa almıyımmı
kızlar bişey sorcam size dr bana h.sonu değerlerin çok ii şimdilik vitamine başlamaya gerek yok dedi folik asidin 2. kutusunu yeni almıştım 1 ay kadar devam et ona o zaman dedi başka bişeye ihtiyacın yok şuan dedi başka bi drumda elevit kullan hamilelere çok olumlu etkileri var demişti bikaç tane içtim elevit arada alıyımmı sizce elevitten de yoksa almıyımmı
bence folik i bırak.. sadece elevit al.. onun içinde zaten folik var.. ama sen bilirsin cnm.. hoş dr un gerek yok dediyse yoktur ama benim ihtiyacım var.. diş etlerim falan kanıo mesela.. o yüzden takviye yapıyorum.. bide su içmek lazım ödemde diş eti kanaması yaparmış..
günaydın kızlar umarım herkes çok iyidir.hafta sonu cook ama çok yoruldum. Annem geldi sağolsun birlikte yaz temizliği yaptık tabi ben birşey yapmadım ama yinede yoruldum. Bugün nasıl geçecek bilmiyorum. Bu arada dr bana cuma günü demir ve kalsiyum ilacı yerdi elevite devam dedi. 50 faktörlük seba med güneş kremi verdi güneşten kendini kolla yoksa gebelik maskesi olur dedi büyük gözlük ve şapka tak dedi. Ve çatlak için krem verdi henüz almadım ama.
walla bizde temmuz başı kısmetse tatile gitcez.. sabah bana afaganlar bastı dedim tatilde napcam acep
bu arada hamiş anneler .. dr. mutlaka yüzünüze güneş kremi sürün dedi.. hamilelik maskesi denen bişi olursa geçmiomuş.. kara leke gibi izi kalıomuş.. bilginize...
inşallah bir şey yoktu canım. için rahat edecekse tabii ki kalbe de git. ama jinekoloğuna güveniyorsan rahatla. o gerek görse gönderirdi...
güneş beni de inanılmaz rahatsız ediyor. baş ağrısı yapıyor...uzun süre ayakta kalıyorsan uyuşukluk normal. kan hacmimiz %50 arttığı için dolaşım önemli.
diğer nokta da, insan neyden korkuyorsa, belirtileri artıyor. düşük korkum o kadar yoğundu ki, sürekli kasıklarıma kramp giriyor...eskiden azdı oysa.. sen düşündükçe artıyor. dene bak. şuan olmayan bir rahatsızlığı düşün. mesela bütün gün kollarının sızladığını ve kötü şeyler olacağını... gerçekten sızlamaya başlıyor. biraz rahatla, güneşe fazla çıkma. yatarken ayaklarının altına yastık koy...uzun süre ayakta kalır ya da yürüsen, eve gelince ayaklarını soğuk su ve tuz dolu leğende dinlendir..
biz her zaman en kötüsünden başlıyoruz düşünmeye...
hayırlı sabahlar tatlı anneler ve tatlı bebekleri nasıllarsınız.ben gecen gün ayaklarım uyuşuyor ve başağrım var diyordumya dr bana magnezyum kanilacı ve parol verdi 3 gündür kullanıyorum ne başağrım azaldı. uyuşmalarım felaket arttı sol bacağımdan başlıyor ve yğrğrken bile biranda başlıyor kardiyoloğa gitsem olurmuki kalple alakalı bişeymi var acaba ne dersiniz kadın doğum anlamıyor test filan yapmadan ilaç yazıp yolluyor. o ilaçları zaten içmem lazım ama benim rahatsızlığım için ayrıca bakılması lazım değilmi ki kalp krizi başlangıcıda sol taraftan uyuşmayla başlıyor diye biliyorum. birde dışarı gündüz çıkamıyorum ben arabayla bile çıksam güneş yandan bile grsem şiddetli başağrısı oluyor bu yıl herkeste böylemi yoksa ben mi abartıyorum ağrılarımı anlamadım
ne güzel iyice dinlenip moral ve sağlık depolayıp dönersiniz inşllh.
ben dün kaş a gdlmmi tatili ddm bana ben tatile filan çıkacak vakit bulamam çok yoğunum dedi. bende sen zaten benimle hiç biryere gtmezsinki tatile gdsn ddm bişey demedi arabada ağlamamak için yutkundum durdumhiç tatile çıkmdıkki biz. bazen bana ben rezervasyon yaptrym annen babanla çocuklarla gdrsnz dio ya ben niye evlendimki ailecek bişeyi yapmıcaksam daha önce zaten hep oğlumla gttm tatile buyıl hep ailecek hayali kuruyordum suya düstü hayalim şimdiden 1*0 yenik başladım moralmen yaza
inşallah bir şey yoktu canım. için rahat edecekse tabii ki kalbe de git. ama jinekoloğuna güveniyorsan rahatla. o gerek görse gönderirdi...
güneş beni de inanılmaz rahatsız ediyor. baş ağrısı yapıyor...uzun süre ayakta kalıyorsan uyuşukluk normal. kan hacmimiz %50 arttığı için dolaşım önemli.
diğer nokta da, insan neyden korkuyorsa, belirtileri artıyor. düşük korkum o kadar yoğundu ki, sürekli kasıklarıma kramp giriyor...eskiden azdı oysa.. sen düşündükçe artıyor. dene bak. şuan olmayan bir rahatsızlığı düşün. mesela bütün gün kollarının sızladığını ve kötü şeyler olacağını... gerçekten sızlamaya başlıyor. biraz rahatla, güneşe fazla çıkma. yatarken ayaklarının altına yastık koy...uzun süre ayakta kalır ya da yürüsen, eve gelince ayaklarını soğuk su ve tuz dolu leğende dinlendir..
biz her zaman en kötüsünden başlıyoruz düşünmeye...
iyi akşamla herkeseeeeeeee bugün mutlu günümbebeğimiz bize uğurlu geldi eşimle beraber Allahın izniyle kadroya geçiyoruzzzz
tavsiyelerin için çok sağol canım uygulayacağım.ben pek ayakta kalmıyorum yorulmuyorumda aslında haftada 3 gün yardımcı glyr ben ufak tefek işler yapıyorum hatta oturrken yorgun hissediyorum kendimi sadece o da normal sanırım hamilelikten. psikolojik olarak kendimi çok yıpratıyorum bilmiyorum aslında tedirgin yaşıyorum çok sanırım. bu uyusmalar beni geriyor açıkçası gece uyurken bile uykudan uyandırıyor artık.belkide kan bebeğe gdyr bende kansız kalıyorum ondandır zaten benim hemoglobin 10 du birazı bebeğe gdyrsa bana kalanda yetmiyordur.
ben de geçiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?