boşver...
benimki her yaz ailesine tarlada yardım eder... ben de geçen yaz daha balayı haftasındaydık(tabiiki bir yere gitmedik) sabah ezanından akşam ezanına kadar kocamın tarladan gelmesini beklerdim evde kös kös...
Allahtan öğretmeniz, yazın tatil diye seviniyordum...
ama bu sene ağustosta atanırsam, malları paylaşılacak, üç kardeş ayrılacak ve biz de innnnşallah bu köye bayramda falan uğrayacağız
ne güzel iyice dinlenip moral ve sağlık depolayıp dönersiniz inşllh.
ben dün kaş a gdlmmi tatili ddm bana ben tatile filan çıkacak vakit bulamam çok yoğunum dedi. bende sen zaten benimle hiç biryere gtmezsinki tatile gdsn ddm bişey demedi arabada ağlamamak için yutkundum durdumhiç tatile çıkmdıkki biz. bazen bana ben rezervasyon yaptrym annen babanla çocuklarla gdrsnz dio ya ben niye evlendimki ailecek bişeyi yapmıcaksam daha önce zaten hep oğlumla gttm tatile buyıl hep ailecek hayali kuruyordum suya düstü hayalim şimdiden 1*0 yenik başladım moralmen yaza
herşey gönlünce olsun canım inşllh
ben de geçiyomm
canım anlamadım. senin oğlun, onun kızı varken 2. evlilik yaptınız gibi anladım?
kizlarr esim turkiyeye gitti diye onun adina mutluyu
amaa bizim icin ayni seyi soyleyemicem bi yarimiz eksik kaldi rabbime sukurler olsunki 6 gun sonra geliyo kocami okyanuslar otesine gonderdim zamaninda inerse suan ya yeni indi yada 15 dkkaya inecek dua ediiin hayirlisiyla sag saglim kavusalim
hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu arada en yakın zamanda doktoruna sor ilaç kullanımınıaralık aynın en tatlı anneleri, sizleri çok özledimBir haftadır iremedim aklım sizde kaldı. Burası bağımlılık yapmış bana
Evde internet yok, şuan kayınvalidemlerdeyiz, geçmişi hiç okuyamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
Yarın ikili testim var, müjdeli haberi haftaya veririm inşallah
Bu arada fatih hast. Gideceğim. ( ankara'dayım). Normal doğum 1.100 dediler. Muayenede 50 tl. Tahlil vs. Hepsi 50 tl içerisinde. 1 ay içerisinde gidilirse ekstra para alınmıyor. Yeni doğan ünitesi varmış ve hast. Tam teşekküllüymüş. Sezeryanada 1.800 diyorlarmış, 2 gece kalınıyormuş.
Sizleri çok merak ettim, buradan çok şey öğreniyordum şimdi tek kaldım5. Ayda aşı olacakmışız. Onun dışında bir şey bilmiyorum.
yanlış okumadım dimi 40 kiloben de mesela ilk sayfaya kiloma 42 yazdırmıştım ama o kıyafetli kilomdu. Sonra eve baskül aldığımda anladım ki aslında 40 kiloymuşum :) ve ilk üç ayda 3 kilo aldım. Dediğin çok doğru. Sanırım bi 10 kilo kendim için bi 10 kilo da bebişim için alıcam :)
evet banada sadece sadece buna çok dikkat et dedi doktorum ama 20 faktör aldım malum sabah içeri bi giriyorum akşama kadarwalla bizde temmuz başı kısmetse tatile gitcez.. Sabah bana afaganlar bastı dedim tatilde napcam acep
Bu arada hamiş anneler .. Dr. Mutlaka yüzünüze güneş kremi sürün dedi.. Hamilelik maskesi denen bişi olursa geçmiomuş.. Kara leke gibi izi kalıomuş.. Bilginize...
canım geçmiş olsun ama bu kadar karamsar düşünme yahayırlı sabahlar tatlı anneler ve tatlı bebekleri nasıllarsınız.ben gecen gün ayaklarım uyuşuyor ve başağrım var diyordumya dr bana magnezyum kanilacı ve parol verdi 3 gündür kullanıyorum ne başağrım azaldı. Uyuşmalarım felaket arttı sol bacağımdan başlıyor ve yğrğrken bile biranda başlıyor kardiyoloğa gitsem olurmuki kalple alakalı bişeymi var acaba ne dersiniz kadın doğum anlamıyor test filan yapmadan ilaç yazıp yolluyor. O ilaçları zaten içmem lazım ama benim rahatsızlığım için ayrıca bakılması lazım değilmi ki kalp krizi başlangıcıda sol taraftan uyuşmayla başlıyor diye biliyorum. Birde dışarı gündüz çıkamıyorum ben arabayla bile çıksam güneş yandan bile grsem şiddetli başağrısı oluyor bu yıl herkeste böylemi yoksa ben mi abartıyorum ağrılarımı anlamadım
ben de geçiyomm
gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasil cinsiyetini ogrenen varmi
4 arkadas ogrendi 5.eklendimi
prensmi cogunlukda prenses miiiii???'
antalyada yaşayınca insan psikolojik olarak sanırım tatildeymiş gibi oluyor.. biz orada yaşasal herhalde biryere gitmeyiz bilemedim:) sıkma canını... önemli olan onunla olman ... belki 1-2 gün kaçamak ikna edersin.. süpriz yap.. sen rez.. yap biryere.. haftasonluğuna falan.. emrivaki olsun:)
gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasil cinsiyetini ogrenen varmi
4 arkadas ogrendi 5.eklendimi
prensmi cogunlukda prenses miiiii???'
evet aynen öyle
benimkine net olmamakla birlikte kıza benziyor dedi cnm.. 25 hziranda kesinleşicek inşş:)
canım hemoglobin 10 üzeri olması istenir hamileyken. uyuşma ondan olabilir. kan haplarına devam et. seruma katılan da isteyebilirsin. çabuk toparlarsın.. benim ferritin 4.7 düştüğü bir dönem yaşadım ilk evlendiğimde.uyuşukluk, yorgunluk... ferro sanol iğneden 5 tane yedim 1 haftada, zımba gibi oldum. 6 aylık tedavi 3 ayda bitti, ferritin 78 olmuştu
derya, hatırladın mı beni?erken dönem topiğinden?
maşallah branş neydi?
ben türkçeyim. dua et ağustosta atanayım inş..
2 hafta sonra bursaya gdcğm çocuklarla 1 hafta kalacağım o zaman oradaki doktoruma iyi bir görüneyim haklısın demir yüklemesi lazım bana annemde iyi bakar sağolsun allahın izniyle iyi eder beni inşllh
canım,
kızı kaç yaşında bilmiyorum ama şöyle düşün: onun psikolojisi çocuk olduğu için daha fazla önemseniyor olabilir. sonuçta annesi yerine başka biri var. sen oğluna aynı şeyi yapmıyor musun? biri üzülecekse oğlun mu olmalı bu kocan mı? sana ilgi gösterirse kızını kaybetmekten korkabişlir. kaynanalarda da durum aynı değil mi...eşlerin sevgisi, ilgisi garanti görülür. "bir ömür beraberiz, telafi edilir" denir. ama anne öyle değildir. çocuklar öyle değildir.
bunu sana inat olarak düşünmen çok doğal. mesela ben de kocamın dost tuttuğuna emindimhepsi lanet hormonlar yüzünden... fazla alıngan ve şüpheciyiz. düşün adam ıssız bir köyde, milli eğitim neti face ve msn ye bile izin vermiyor... telefon hep yanımda...ama emindim işte.. günlerce ağladım... bir süre sonra rahatlayacağız inşallah...[/Q
inşllh bakalım hayırlısı artık butungun kafamda düşünüp duruyorum ağlıyorum.akşam oldumu çocuklar okulda eşim işten gelince hiçbirşey yokmuş gb hayata devam zaten sorun çıkarsam ne olcak benim çocuların huzurunu neden kaçırayım yutkunup devam herşeye.bebeğimde doğsun hayırlısıyla tekar iş hayatına atılayım bakalım güzel projelerim gerçekleştirebilirsem.o koşsun peşimde düzeni bozulmasın ben evdn gitmeyeyim diye o günleri grpte gözyaşlarımın bedelini ödetirim inşllh.hem hamile hem kötü kadın aynı rolde hiç uymadı yok ya ben düşmanıma bile kıyamam
kesinlikle emrivakilerden nefret eder umuru olmaz ücret milyar olasn yansın yinede gitmez o tatile.yok ya o doymuş eski eşiyle yllarca gitmeye ben 12 yıldır oğlumu büyütmek ezdirmemek için evlenmedim o yüzden hep berbrdk oğlumla konu tatil dğl yıllarca gttk oğluşla ama önemli olan benim için ben mutlu olayım diye bir kerecik bişey yapması ben ailecek mutlu olucam 2 günlüğünede olsa gidebiliriz haftasonu amA gitmm diyorsa gitmez.çok pişmanım aile olcam derken bozduğum güzelim düzenime yanıyorum ailede olamadık. öyle işte yaşayıp gidiyorum bakalım nereye kdr olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?