2011 Aralık Anneleri

herşey gönlünce olsun canım inşllh

Son düzenleme:

antalyada yaşayınca insan psikolojik olarak sanırım tatildeymiş gibi oluyor.. biz orada yaşasal herhalde biryere gitmeyiz bilemedim:) sıkma canını... önemli olan onunla olman ... belki 1-2 gün kaçamak ikna edersin.. süpriz yap.. sen rez.. yap biryere.. haftasonluğuna falan.. emrivaki olsun:)

derya, hatırladın mı beni?erken dönem topiğinden?
maşallah branş neydi?
ben türkçeyim. dua et ağustosta atanayım inş..[/QUOTE]

evet canım,ben de sözleşmeli çevre müh. yim,geçen sene atandım,uğurlu geldi

gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasil cinsiyetini ogrenen varmi
4 arkadas ogrendi 5.eklendimi
prensmi cogunlukda prenses miiiii???'

[ı]
canım allah kavuştursun

hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu arada en yakın zamanda doktoruna sor ilaç kullanımını
yanlış okumadım dimi 40 kilo

evet banada sadece sadece buna çok dikkat et dedi doktorum ama 20 faktör aldım malum sabah içeri bi giriyorum akşama kadar hergün düzenli kullanıyorum bide cilt bakımını ihmal etme kaliteli kozmatiklerden hergün nemlendiricini toniğini pleengini kullan dedi uyguluyorum bende
canım geçmiş olsun ama bu kadar karamsar düşünme ya psikolojikte olabilir ihmal etmeden hemen bi doktora git cnm ya
ben de geçiyomm

onu sorucaktım duyunca aklıma hemen siz geldiniz hepiniz adına o kadar çok sevindimki anlatamam hepinizi rabbim utandırmasın sağlıcakla emeklilik günlerinizi görün inş çok çok çok mutlu olduk [/ı]

günaydn kızlar yürüyüşten geliyom,dünya çevre günü bugün ondan,şimdi de acil yetiştirmem gereken işler var,arada bi okumaya çalışacam:79::79::79::79::79:

kesinlikle emrivakilerden nefret eder umuru olmaz ücret milyar olasn yansın yinede gitmez o tatile.yok ya o doymuş eski eşiyle yllarca gitmeye ben 12 yıldır oğlumu büyütmek ezdirmemek için evlenmedim o yüzden hep berbrdk oğlumla konu tatil dğl yıllarca gttk oğluşla ama önemli olan benim için ben mutlu olayım diye bir kerecik bişey yapması ben ailecek mutlu olucam 2 günlüğünede olsa gidebiliriz haftasonu amA gitmm diyorsa gitmez.çok pişmanım aile olcam derken bozduğum güzelim düzenime yanıyorum ailede olamadık. öyle işte yaşayıp gidiyorum bakalım nereye kdr olcak

gunaydin kizlar nasilsiniz
bebisler nasil cinsiyetini ogrenen varmi
4 arkadas ogrendi 5.eklendimi
prensmi cogunlukda prenses miiiii???'

4 ten fazladır yawww öğrenenler c.tesi 2 kişi erkek diye bildirdik ondan öncede baya vardı söleyen ama 3 aylık olduğundan çok güvenmiyorum ben yaaaa o yüzden beyaz tulum almaya devam ben bebeğime h.sonu 5 tane kulotlu çorap 1 takımda alt değiştirme seti aldım battaniyeside var çok tatlı çoraplar renkli kızda gider erkeğede takımıda beyaz aldım çok kesin gözüyle bakmıyorum ben hayırlısı hakkımızda

kızlar günaydın.bende aralık annesiyim fakat çalıştığım için sürekli giremiyorum.şimdi fırsat buldum gireyim dedim.cmrts doktora gittim.bebeğimi gördüm ( ileri geri sürekli gidip geliyordu.doktor maşallah palet gibi bacaklarını iyi kullanıyor dedi.bacakları uzun gibiydii öle çok bişi anlamadım açıkçası.dktr gösterdi elleri ayakları die.eşim hareketli olması iyimi dedi,gerçekten çokmu hareketli flan diye sordu.dr evet çok çok hareketli ,hareketli olması sağlıklı ve iyi olduğu anlamına geliyor dedi,yalnız yordu beni ölçüm yapamıyorum dedi gülerek.topikte çikolata yiyin diyen arkadaşların tavsiyesiyle çikolata yedim.bol bol su içmek gerekmiş.daha iyi gösterirmiş die.tam 12+4 olduk bugün.cinsiyetini söylemedi.ısrar ettim bayağı.içimden erkek geçiyor dedim drda ben erkek organı görmedim dedi gülerek.bende kızmı dedim yok hayır ne kız ne erkek pozisyon uygun değil çok hareketli ve ileri geri gidiyor göremedim dedi.birdahaki gelişinde öğrenirsin dedi.yani 1 ay sonra.hayırlısı olsun tabiide çok merak ettim yaa.allah sabır versin şimdi bana beklemek için topikte bayağı kişi öğrendimi cinsiyetini???birde test için kan verdim.1 hafta sonra sonucun çıkar dedi.sanırım ikili test.halk dilinde zeka testi diye bilinirmiş dr öle dedi.birde beni çok motive etti çok güzelsin maşaallah flan die çok farklı hamilesin sen dedi.mutlu ayrıldım drdan.umarım sonuçlarda çok mutlu eder bizi

evet aynen öyle

canım,
kızı kaç yaşında bilmiyorum ama şöyle düşün: onun psikolojisi çocuk olduğu için daha fazla önemseniyor olabilir. sonuçta annesi yerine başka biri var. sen oğluna aynı şeyi yapmıyor musun? biri üzülecekse oğlun mu olmalı bu kocan mı? sana ilgi gösterirse kızını kaybetmekten korkabişlir. kaynanalarda da durum aynı değil mi...eşlerin sevgisi, ilgisi garanti görülür. "bir ömür beraberiz, telafi edilir" denir. ama anne öyle değildir. çocuklar öyle değildir.

bunu sana inat olarak düşünmen çok doğal. mesela ben de kocamın dost tuttuğuna emindim hepsi lanet hormonlar yüzünden... fazla alıngan ve şüpheciyiz. düşün adam ıssız bir köyde, milli eğitim neti face ve msn ye bile izin vermiyor... telefon hep yanımda...ama emindim işte.. günlerce ağladım...bir süre sonra rahatlayacağız inşallah...

2 hafta sonra bursaya gdcğm çocuklarla 1 hafta kalacağım o zaman oradaki doktoruma iyi bir görüneyim haklısın demir yüklemesi lazım bana annemde iyi bakar sağolsun allahın izniyle iyi eder beni inşllh

arkadaslar daha cok erken esya almak icin ne olur ne olmaz neler oluyor neler
yuce rabbim herseyin hayirlisini versin ama zamannnnn hic belli olmaz lutfen biraz bekleyinn.

2 hafta sonra bursaya gdcğm çocuklarla 1 hafta kalacağım o zaman oradaki doktoruma iyi bir görüneyim haklısın demir yüklemesi lazım bana annemde iyi bakar sağolsun allahın izniyle iyi eder beni inşllh

inşallah canım.. ne olur kendine yüklenme. ben her gün ağlıyorum ve ağladıkça kramplarım artıyor. bebek de hissediyor senin üzüntünü. kocam şaşırmış durumda. beni sevmediğini, istemediğini, umrunda olmadığımızı düşünüyorum hep...

cnm benim düzelir meraj etme. .şimdi sende alıngan bir dönemdesin.. normal olan şeyler daha dahada anormal olarak gelebilir ve batabilir.. zaman ver kendine ve eşine lütfen.. bebişni düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…