2011 Aralık Anneleri

bende h.sonu kocam 1-2 gümlek denedi giymek için sen kime giyiniyon bu kadar gömlek işte niye süsleniyosun falan diyip kendimi de sinir ettim onu da süslenmesine gıcık oluyorum bu dönem dediğin gibi geliyolar galiba arada

galiba prensesler cogunlukda gibi
kizlar beni ev isi utu bulasik bekler kendinize iyii bakin
kizlar benim gibi aranizda bisey yiyemeyen varmi yaaaaaaaaa

yok canım ya ne bulduysam yiyorum valla ben :26::26:evde bişey kalmadı alışverişe gidelim dedim eşime sen doğum yapana kadar ben toptancıdan alıcam markete gitmek yok dedi bana zaten yedikleriminde hepsi markette olan şeyler değil nerde abuk zubuk şey var onları istiyorum ne olcam ben yaaaa

kızlar geçmişi ancak okudum ne güzel haberler var. Hepimizi tebrik ederim. Tülay cim bak ne güzel öğrendin göstermez diyordun

aynen bende öyle düşünüyorum sevilmediğimi istenmediğimi umrunda olmadığımı bu evdede sadece çocukların beni çok fazla sevmesi ve düşkün olmasından dolayı bulunduğumu gdrsm çocukları depresyona girrler diye burada bulunduğumu düşünüyorum. ben sanırım depresyona girdim hep daha kötüsünü düşünüyorum

demekki bundan bi kaç gün önce bendeki kocam beni buynuzluyo psiklojisi normaldizaten ben bu hafta çok pis aldım acısını bana yaptıklarının göz dağı verdim sürüm sürüm süründürdümmmmbundan sonra senin menfaatine ne varsa öyle yapıcam dedi yoksa acısını hep ben çekiyorum dedi huyunuda biliyorum dedi bende bile bile yapma o zaman dedim doğuma kadar herşey istediğin gibi sonra meydan benim dedibende içimden çok beklersin dedimmm

bak çocuklar seni seviyor, ne güzel.. ya onlar da karşı olsaydı?inan düzelecek...ben de psikolojik destek alsam mı dedim ama sonuçta üstüne düştükçe büyür bu tür meseleler. umursama diyemem. kelin merhemi olsa... ama en azından geçeceğini bil..

ayynen demek hepimiz kocaların boynuzladığını düşünüyoruz. o zaman sorun kocalarda değil

bizim baskın gelmemiz lazım değilmi aslında şifk kişi gezioz ortada üstelikyok ya benim bebiş erkek ya babasında taraf şimdiden. içimin karnımda damarların çekildiğini hissediyorum bazen eşime diyorum ki erkek ya içimi yiyip bitiriyor zaten halim yaman hem dıştan hem içiten yenip sömürülüyorum. taş banamıydı diyo bilmm sanamı gldi farketmdm. hiç alınmıo bile o söyleyince ben alınıom canım acıo intikam alam diom onu bile kursağımda bırakıyo alınıp üzülse ya biraz

türkmengelini türkmengelini sorun kesinlikle kocalarda normal zamanda olsa neyse bu zamanda onların alttan alıp sevgi göstermesi lazım geliyor kolaysa o taşısın banane sevecekte hissettirecekte tatilede gtrck el üstündede tutacak beceremiyorsa evlenmiyecekti evlenipte kimseyi üzmeye hakkı yok banane ben kabul etmiyorum neyse akşama kızlarla koalisyon kuralım

derya, hatırladın mı beni?erken dönem topiğinden?
maşallah branş neydi?
ben türkçeyim. dua et ağustosta atanayım inş..

evet canım,ben de sözleşmeli çevre müh. yim,geçen sene atandım,uğurlu geldi[/QUOTE]

tebrikler canım bir ana önce kadrolu olmak istiyorum

ah canım benim... dün dağa çoban kaynıma yardıma gitti. bütün gün yoktu. ikindi vakti sancılanınca aradım. yoldaydı. eve geldi. yorgun. kaynanamgile yolladım ekmek ve yoğurt için. gecikti biraz. 20 dak. falan.aradım, buzağı hastaymış. iğne yapıyormuş. gelince burnundan getirdim. " benim düşük riskim var, sancılandım sen buzağını düşün. benim karnımdaki kimin buzağısı????" diye ağladım.

ne yapacağını şaşırdı...ben de şaşırdım..onu ailesiyle paylaşmak zorunda olmak deli ediyor. dün ölümüne ders çalıştım atanmak için. 6 saat masa başı. bu arada yemek yemeyi unut, progestanı unut...
buradan üçümüzü de kurtarmam lazım. hatta kaynanamı da. sevmem ama bugün geldi. küçük eltim dövmüş kadını!!!!!!!!!! koyun kesmiştik geçen ayıptır söylemesi. abim "dağdaki abime et pişirin azığına" demiş. ne kadar basit bir insan. önce olmaz diye kocasıyla kavga etmiş, o gidince de "aramızı sen bozdun" diye kaynanamı dövmüş. kadın büyümesin diye eşime diyememiş. sinir oldum.

60küsür yaşında, hala ahırı o temizler, bir sene eltimin her işini gördü hamile diye. evi temizler, eltimin bebeğine ve küçük kızına bakar, pisliğin tek işi sofra kurup kaldırmak, onu bile yapmıyor çoğu zaman. kadın bize geliyor. açım demez hiç ama belli oluyor. yaşlı kadın sonuçta. atanıp eşimle annesini götürmek istiyorum. ne halt yerse yesin buradakiler.

Oh iyi yapmışsın canım ama ben kremi sadece tatilde kullanacam sandımbir an önce alıp süreyim. Çatlak konusunda haklısın çatlıyacagi varsa çatlar zaten ama ne bileyim sanırım alicam kremi

Merhaba,

Cmtsi benimde ikili testim vardı, ultrason sonuçları iyi, kan sonucu 1 hafta sonra çıkıyor.... Dr. cinsiyet söylemedi.... 16 haftalık da gelin dedi.... Hepinizi çok ama çokkkkkk öpüyorum......

Hepinizin iyi haberlerini bekliyorummmmmm.... Sevgiler......

canım benim ya allah kolaylık versin sizede kayınvalidenede tez zamanda istediğiniz yere gidersiniz inşllh bebişte oluncaiyice zorlanırsın yoksa aklıma geldikçe hep dua edeceğim.Rabbim herkesin hanesine huzur versin inşllh

ya beni düşün... ailemden 1500 km uzakta hayatımda ilk defa köydeyim. filmlerden tanıdığım her şeyi gördüm.tek komşum yok. laf çıkarırlar diye komşuya göndermez eşim. iki eltim var, biri fitnematik, biri küçük emrah... kaynanam desen yaşlı kadın. arada cadılığı tutar, arada iyi olur...

tek dalım eşim. o da okulda yüzüme bakmaz ayıp diye, eve gelince hemen çıkıp dağa gider yemek götürmeye. gelince internete girer okulda. yatmaya eve gelir. ben tüm gün evde tek... bu iyi günüm. bu aralar seminerdi, toplantıydı, maçtı... her gün ilçede. sabah gidip gece geliyor.tüm gün tekim.. düşük tehlikem var.. yatıyorum. bağırarak ağlıyorum her gün. sesimi duyan var mı? yok...

gelince de benimle ilgilen be adam, değil mi? açar televizyonu, uzanır yatağa.. ohhh.5 dakika yüzüme bakarsa mutluyum işte...sorsan bensiz yaşayamaz ama...

kızlar geçmişi ancak okudum ne güzel haberler var. Hepimizi tebrik ederim. Tülay cim bak ne güzel öğrendin göstermez diyordun

EVET cnm yaaaa ben biraz şanssız biriyimde çok şaşırdım valla ya göstermez yada dr sölemez diyodum hehehe ben zaten tahrik ettim birazda kalp atışı 120-130 deyince atladım erkek o zaman diye kadında merak edip baktı ne diyo bu böle der gibi bencede öle dedi ama çokta emin olamıyo insan yaaa ben pipi gibi bişey göremedim ki kocamda görmemiş kan sonucuna bakıcam bi de 50 altı ise erkek olayı vardı ya ona bakalım onda ne çıkcak kocam çok mutlu ama küçük kartal geliyo onu maça götürcem seni mahvetcez ikimiz diyip duruyo ben üzülüncede ama üzülme sen bi tane olcan ikimiz içinde diyo tek kaldın evde bak o da güzel bişey diyo 5 dk tabi sonra yine çocuğa şöle yap annene dicem git sataş dicem topu evde oynucaz evin böle süslü olmıcak artık kaldırcaz herşeyi diyooooo havaya girdik yani

]
aman gullum dikkat et abur cubur bebis icin yararli degil cok zararli aman dikkat fazlada kg alma sonra cok zor oluyor dogummm ben 31kg ile tamamlamisdim ilk hamileligimi ama cok tehlikeli gecdi hamileligim 5 aydan sonra bel agrisi uykusuzluk hersey bir arada geldi.
aman dikkat edin kiloya yaaaaa tabi herseyden onemli saglik ama kg saglik demek degil bebekdede annedede.

kendinize cok iyi bakin ben kacar isler beni bekler

Kızlar günaydınnnn. 2 li test sonuclarımız ıyı cıktı cok sukur. Ama bişey anlamadım, hanı tahmınler de bulunuyoruz ya 50 nın altı 50 nın ustu dıye o hangısıdır acabaaaa ( papp-a- t-hcg-nt? )

Biz de cuma 11+0 iken kontroldeydik. Miniğimiz 42mm olmuş. İkili teste küçük geldi 2hafta sonra yine gidicez. İnş cinsiyetini de öğreniriz o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…