bugün iyice delirdim. eşim çıkacakken kaynanam geldi. anladım zaten kötü bir şey olduğunu. eşimi gönderdik. içeri geçti. hem ağladı hem anlattı. tamam ben de çok sevmem kaynanamı. ama sonuçta yaşlı bir anne o. kolunu yumrukla morartmış ......... sonra da yüzüne tükürmüş. kaynım vurduğunu değil de tükürdüğünü görmüş. delirmiş tabi. hırpalamış eltimi. oh olsun. kadına şiddete karşıyım ama bu hak ediyor ya...
1 sene beni kaynanama karşı doldurdu. hepsi yalan çıktı. boşuna kin büyüttüm. her kaynana kadar iyi ve kötü o da. sonuçta oğlunu paylaşıyor. eşi ölmüş. tek limanı oğlulları. "bizde kalacaksın artık. gitmek yok." dedim. sevdiği bir şeyler hazırladım kahvaltı için. okula geldim. tenefüste bir gittim, her taraf pırıl pırıl. bulaşık bile yıkamış. bahçeyi sebzelerimi suluyor. ve gösterişe değil. hergün eltime yaptığı işler... bakıcı mı hizmetçi mi çoban mı çiftçi mi anne mi belli değil.
ya beni düşün... ailemden 1500 km uzakta hayatımda ilk defa köydeyim. filmlerden tanıdığım her şeyi gördüm.tek komşum yok. laf çıkarırlar diye komşuya göndermez eşim. iki eltim var, biri fitnematik, biri küçük emrah... kaynanam desen yaşlı kadın. arada cadılığı tutar, arada iyi olur...
tek dalım eşim. o da okulda yüzüme bakmaz ayıp diye, eve gelince hemen çıkıp dağa gider yemek götürmeye. gelince internete girer okulda. yatmaya eve gelir. ben tüm gün evde tek... bu iyi günüm. bu aralar seminerdi, toplantıydı, maçtı... her gün ilçede. sabah gidip gece geliyor.tüm gün tekim.. düşük tehlikem var.. yatıyorum. bağırarak ağlıyorum her gün. sesimi duyan var mı? yok...
gelince de benimle ilgilen be adam, değil mi? açar televizyonu, uzanır yatağa.. ohhh.5 dakika yüzüme bakarsa mutluyum işte...sorsan bensiz yaşayamaz ama...
allah iilik versin ya ne zorrrneresi orasıı yawww hangi sehirdesinizzzz
üzüldüm çok üzülmene sebep olmadım umarım yaranı deşip. Allah yardımcınız olsun.Mevlam gelecek günahsız yavrunun hurmetine sizi çok güzel istediğiniz biryere atanmanızı kısmet etsin
ah be bacım memleketle ilgisi yok... öğretmen oldum ama köye gelin geldim işte. eşim kendi köyünü yazmış, tutmuş şansına(!). 6 yıldır burada. o burada diye 3 kardeş malı paylaşmamışlar. sürüleri var. sene boyu eşim bakıyor 3 eve(artık biz de varız). kurbanda koyun satılınca eşime toplu para veriyorlar.karlı bir iş ama huzur olsaydı...ben de evlenince öğretmen lojmanına taşındık. aynı köyde tabii. kaynanam büyük evde küçük eltiyle kalıyor. yaşı küçük yani. 20sinde.
ben atanınca mal bölüşülecek, herkesin kesesi ayrılacak.biz de gideceğiz inşallah. ama bunun için kayseri merkez ya da ankara merkeze atanmam lazımankarada evimiz var. kayseri de en yakın merkez.yoksa eşim" doğuda bir yere düzeni bozup gelemem" diyor.en azından buranın ilçe merkezine atanmalıyım.yoksa ben tek giderim, o burada kalır kadrosu. 1 sene sonra beni de çevre köylere getirtir ve kabus devam eder.
bak çocuklar seni seviyor, ne güzel.. ya onlar da karşı olsaydı?inan düzelecek...ben de psikolojik destek alsam mı dedim ama sonuçta üstüne düştükçe büyür bu tür meseleler. umursama diyemem. kelin merhemi olsa... ama en azından geçeceğini bil..
ayynen demek hepimiz kocaların boynuzladığını düşünüyoruz. o zaman sorun kocalarda değil
canım evet baskın geliceksiniz ben ilk senemizde tam 5 gün eve almadım beni kızdırdı diyebizim baskın gelmemiz lazım değilmi aslında şifk kişi gezioz ortada üstelikyok ya benim bebiş erkek ya babasında taraf şimdiden. içimin karnımda damarların çekildiğini hissediyorum bazen eşime diyorum ki erkek ya içimi yiyip bitiriyor zaten halim yaman hem dıştan hem içiten yenip sömürülüyorum. taş banamıydı diyo bilmm sanamı gldi farketmdm. hiç alınmıo bile o söyleyince ben alınıom canım acıo intikam alam diom onu bile kursağımda bırakıyo alınıp üzülse ya biraz
canım haklısında ben zaten kiloluydum kilo verdim 76 oldum hatta 75 oldum ama şimdi 80 kiloyum ve 2 haftadırda almadım hiç aynıyım:26::26:hatta sabah aç karnına 79 u gördüm o kadar yemeye bakalım sonu hayırlı olsun ama sanki bu yaşıma kadar hiç yemek yememişim gibi saldıryorum herşeye bide şu var önceden şeker ilacı kullanıyodum kan şekerini dengelemek için bıraktım ondan da olabilir :26::26:]
aman gullum dikkat et abur cubur bebis icin yararli degil cok zararli aman dikkat fazlada kg alma sonra cok zor oluyor dogummm ben 31kg ile tamamlamisdim ilk hamileligimi ama cok tehlikeli gecdi hamileligim 5 aydan sonra bel agrisi uykusuzluk hersey bir arada geldi.
aman dikkat edin kiloya yaaaaa tabi herseyden onemli saglik ama kg saglik demek degil bebekdede annedede.
kendinize cok iyi bakin ben kacar isler beni bekler
bugün iyice delirdim. eşim çıkacakken kaynanam geldi. anladım zaten kötü bir şey olduğunu. eşimi gönderdik. içeri geçti. hem ağladı hem anlattı. tamam ben de çok sevmem kaynanamı. ama sonuçta yaşlı bir anne o. kolunu yumrukla morartmış ......... sonra da yüzüne tükürmüş. kaynım vurduğunu değil de tükürdüğünü görmüş. delirmiş tabi. hırpalamış eltimi. oh olsun. kadına şiddete karşıyım ama bu hak ediyor ya...
1 sene beni kaynanama karşı doldurdu. hepsi yalan çıktı. boşuna kin büyüttüm. her kaynana kadar iyi ve kötü o da. sonuçta oğlunu paylaşıyor. eşi ölmüş. tek limanı oğlulları. "bizde kalacaksın artık. gitmek yok." dedim. sevdiği bir şeyler hazırladım kahvaltı için. okula geldim. tenefüste bir gittim, her taraf pırıl pırıl. bulaşık bile yıkamış. bahçeyi sebzelerimi suluyor. ve gösterişe değil. hergün eltime yaptığı işler... bakıcı mı hizmetçi mi çoban mı çiftçi mi anne mi belli değil.
Kızlar günaydınnnn. 2 li test sonuclarımız ıyı cıktı cok sukur. Ama bişey anlamadım, hanı tahmınler de bulunuyoruz ya 50 nın altı 50 nın ustu dıye o hangısıdır acabaaaa( papp-a- t-hcg-nt? )
ayy cnm allah kolaylık versin zor işin var umarım gönlünden gecenlerr olur bebeğinin sansınaaa biran önce ordan kurtulursunn hamilelikte o kadar stress ii bişey değill kib sakın kafana bişey takma hep bebegini düşünnn tamam mı
kız senin kocan köy yerinde sana bakmıyo ayıp diye kimle buynuzlıycak seni yaaa
ya hormonlar işte...bir de köydeki bekar kızlara sinir oluyorum. gözleriyle yiyorlar insanı. bekarlar dediğim ilk sene eşimin 5. sınıf öğrencileri. 16 yaşına gelen evleniyor burada..
canımmm nasıl üzüldüm yaaasen bırakma onu kıyamam bide iş yapmış sana çok ellerinden öp benim yerimede kayınvalidemi ben sevmem hatta görüşmemde eşimde hep saygı duyar ama bende sadece eşimin annesi ve anne olduğu için saygı duyuyorum ama yaşlılara vicdanım çok sızlar benim
hcg canım:79::79:
sağol canım. zaten şuan en büyük korkum stresten bebeğime zarar gelmesi.
bırakır mıyım? burada yer bitirirler kadını. iyi ya da kötü. sonuçta kimse durduk yere oğlunun huzuru bozulsun istemez. hiç bir sebebim olmasa Allah rızası var. hepimiz yaşlanacağız. ne olacağımız, nerede olacağımız belli mi?
aaa onu bilmiyordum bak. hcg kaçıncı haftada bakılacak ve 50 altı erkek mi?
aaa onu bilmiyordum bak. hcg kaçıncı haftada bakılacak ve 50 altı erkek mi?
Kızlar günaydınnnn. 2 li test sonuclarımız ıyı cıktı cok sukur. Ama bişey anlamadım, hanı tahmınler de bulunuyoruz ya 50 nın altı 50 nın ustu dıye o hangısıdır acabaaaa( papp-a- t-hcg-nt? )
Arkadaşlarım,
Benim annem bana hamile kaldığında babamla sorunları varmış ve sürpriz bir bebekmişim. Annem istemiyormuş ama ilk çocuk diye aldırmamış...
İnanın ben çok sorunlu bir çocuktum, hiperaktiftim, hep ağlardım, çok mutsuzdum.... Güven problemim vardı... Hepsi anne karnında hissettiklerimden.... Bütün yaşamımı etkiledi... Annem de kabul etti, ben seni istemediğim için sen böyle oldun diye.....
Annem babamla ayrıldı ama benimle bir ömür boyu beraber... Şimdi çok şükür iyiyim, ama normale dönmem yıllar aldı......
Kayınvalide, koca vesaire hepsi birgün hayatınızdan çıkabilir ama çocuğunuzla Allah'ın izni ile bir ömür boyu ve hatta sonrasındada sonsuza kadar berabersiniz.... O sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor ve tüm ruhu size göre şekilleniyor.... Tüm sorunlarınızı çöpe atmaya çalışın ve sadece bebeğinize konsantre olmaya çalışıın lütfen.... Annem çok pişman inanın...
Biliyorum çok zor.....Ama imkansız değil..... Sizi çok seviyorum......
Köydeki arkadaşımmmm... Temiz hava, bol oksijen, taze meyve.... Bide iyi yanından düşün... Ben ist.da oksijine hasret.... İşte tonla stres ve radyasyon.... Hormonlu ve sağlıksız yiyecekler ile büyütüyorum bebişimi......
Bende düşük tehdidi yaşadım ve 1 ay yattım... Çok zor biliyorum.... Herşey yoluna girecek ama senin moralin çok önemli.... Senin kendini iyi hissetmen gerekiyor ki bebeğin kendini iyi hissetsin ve tutunsun yaşama.....
Ben bir düşük yaşadım.... Ve düşük tehdidi sırasında çok moralsizdim.... Sonra o kadar pişman oldum ki kendimi kötü hissettiğim anlar için, benim moralsizliğim yüzünden kaybettiğimi düşündümmmm.
Bebeğin seninle ne olur sahip çok....
Sizi çok seviyorum..............
Arkadaşlarım,
Benim annem bana hamile kaldığında babamla sorunları varmış ve sürpriz bir bebekmişim. Annem istemiyormuş ama ilk çocuk diye aldırmamış...
İnanın ben çok sorunlu bir çocuktum, hiperaktiftim, hep ağlardım, çok mutsuzdum.... Güven problemim vardı... Hepsi anne karnında hissettiklerimden.... Bütün yaşamımı etkiledi... Annem de kabul etti, ben seni istemediğim için sen böyle oldun diye.....
Annem babamla ayrıldı ama benimle bir ömür boyu beraber... Şimdi çok şükür iyiyim, ama normale dönmem yıllar aldı......
Kayınvalide, koca vesaire hepsi birgün hayatınızdan çıkabilir ama çocuğunuzla Allah'ın izni ile bir ömür boyu ve hatta sonrasındada sonsuza kadar berabersiniz.... O sizin hissettiğiniz herşeyi hissediyor ve tüm ruhu size göre şekilleniyor.... Tüm sorunlarınızı çöpe atmaya çalışın ve sadece bebeğinize konsantre olmaya çalışıın lütfen.... Annem çok pişman inanın...
Biliyorum çok zor.....Ama imkansız değil..... Sizi çok seviyorum......
Köydeki arkadaşımmmm... Temiz hava, bol oksijen, taze meyve.... Bide iyi yanından düşün... Ben ist.da oksijine hasret.... İşte tonla stres ve radyasyon.... Hormonlu ve sağlıksız yiyecekler ile büyütüyorum bebişimi......
Bende düşük tehdidi yaşadım ve 1 ay yattım... Çok zor biliyorum.... Herşey yoluna girecek ama senin moralin çok önemli.... Senin kendini iyi hissetmen gerekiyor ki bebeğin kendini iyi hissetsin ve tutunsun yaşama.....
Ben bir düşük yaşadım.... Ve düşük tehdidi sırasında çok moralsizdim.... Sonra o kadar pişman oldum ki kendimi kötü hissettiğim anlar için, benim moralsizliğim yüzünden kaybettiğimi düşündümmmm.
Bebeğin seninle ne olur sahip çok....
Sizi çok seviyorum..............
gunaydin kizlar ve tatli bebikolariiii...
bugun ikili testimiz var 14:30da. ama ben saat 7:30da kalktim artik heyecandan midir bilmem am vakit hic gecmiyor. hayirli haberler aliriz insallah. dua edin bizee...
bende geldim dr dan büyümüş tabi baya ben heyecandanmı ne o kadar göremiyom hareketlerini ama kocamla dr şurası oynadı burası kolu bacağı falan konuşuyolar kalbi kaç atıyo dedim 120-130 gibi dedi dr, erkek o zaman dedim hehehehe dur bakalım dedi şurayı görüyomusun dedi anlamadım tabi neresi olduğunu yok siz ne görüyosunuz dedim bencede erkek dedi sanırım pipisiydi gösterdiği hehehehe iyiz çok şükür birazdan çıkıcam anneme vercem müjdeyi 12 haftalık görünüyo onda da sorun yok he bi de değerlerime baktı 1 ay bişey kullanmasanda olur dedi maşallahım varmış hehehe sonra folik asite tek devam et bi süre daha dedi o kadar işte darısı diğer arkadaşların başına kan verdim bi de perş sonuç alcam ama orda gözükcekti dimi şu 50 altı üstü durumu dra sordum anlamadı ne demek istediğimi 0.56 gibi bişey dedi ensesi iyiymiş mutluyuz yaniiiii
Kizlarr esim turkiyeye gitti diye onun adina mutluyu
Amaa bizim icin ayni seyi soyleyemicem bi yarimiz eksik kaldi Rabbime sukurler olsunki 6 gun sonra geliyo kocami okyanuslar otesine gonderdim zamaninda inerse suan ya yeni indi yada 15 dkkaya inecek dua ediiin hayirlisiyla sag saglim kavusalim
bu arada bi haber daha 1 ayda 2 kılo almışım çok moralim bozuk. mide bulantım çok ve bastırmak için hiç durmadan yiyorum ve geriye kalan vaktimi yatarak geçiriyorum. ne olcak bu halim moralim bozuluyor. ilk bebişte 4 ayda karnım çıkmaya başladı. bu 2.5 ay olmadı 5 aylık gibi göbiş var. hızlı gidiyorum bakalım bu işin sonu ne olcak. bi de benim gibi olan var mı merak ediyorum. halimi çevremde kimse anlamıyor da. bu arada acaip sıcak basıyor beni. ne yorgan ne pike kullanmıyorum gece. üstüm acık canım önünde yatıyorum. şimdiden yangın ayşe oldum((((
kesinlikle emrivakilerden nefret eder umuru olmaz ücret milyar olasn yansın yinede gitmez o tatile.yok ya o doymuş eski eşiyle yllarca gitmeye ben 12 yıldır oğlumu büyütmek ezdirmemek için evlenmedim o yüzden hep berbrdk oğlumla konu tatil dğl yıllarca gttk oğluşla ama önemli olan benim için ben mutlu olayım diye bir kerecik bişey yapması ben ailecek mutlu olucam 2 günlüğünede olsa gidebiliriz haftasonu amA gitmm diyorsa gitmez.çok pişmanım aile olcam derken bozduğum güzelim düzenime yanıyorum ailede olamadık. öyle işte yaşayıp gidiyorum bakalım nereye kdr olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?