canım benim Rabbim bir ömür yüzünü güldürsün inşllh.senin imtahanında oymuş bazen sabredemiyorum ben kendi adıma konuşayım.ama ianan sonra yazdıklarımdan pişman oluyorum inşllh türkmengelini arkadaşımında en yakın zamanda kalbine göre mutlu huzurlu olacağı yerlerde olmak kısmet olsun. sabrediyoruz bazende böyle taşıyoruz inanın benim böyle derdimi net söyleyebileceğim tek akraba arkadaşlarım sizlersiniz ondan cesaret alarak paylaşıyorum. sonradanda herkesin derdi kandine yeter neden benimkilerini anlatıpta üzüyorum diyorum ama sizlerden gelen yapıcı teselli edici mesajları okuyunca iyiki varsınız sizler olmasanız napardım diom gözlerim doluyor. inşllh hiç sorunlarımız olmaz olsada geçici küçük şeyler olur inşllh hepinizi bende çokk seviyorum
slm arkadaşalr iyi bir gün diliyorum hepinize. Geçmişi okuyup geleyim dedim bitiremedim.
Hayırlı haberlerl gel cnm inşallah.
Çok sevindim cnm. Benim öğrenmeme 1 ay var daha çünkü ikilide göremedi doktor.
Allah kavuştursun cnm benim.
Ben 6 kilo aldım cnm. Resmen şişirilmiş balon gibiydim. Ama dün birden biri iğne soktu sanki fısss diye söndüm. KArnım gögüslerim birden çekildi. Eşim dedi zaten seninki normal değildi. Resmen 6 aylık gibiydim. Yalnız kilo hala 6 kilo gösteriyor. Bakalım kısmet.Progesteron şişirir bırakınca balon gibi sönersin demişti bir arkadaş belkide öyle oldu.
Cnm benim Allah kolyalık versin. Benim eşiminde ilk eşinden bir kızı var annesinde ama yazın köy gideceklermiş taile bizde geliriz dedi hemen. Zaten bu sene 3-4 gün tatil hakkımız var. Ama bana sorma gereği bile duymadı yani. 2 senedir evliyiz. Her tatilimiz kızının gittiği yere ayarlanıyor. Hayır eski eşide benim peşimde dolanıyor diyor. oyyyyyy seni en iyi ben anlarım. Ama sana tavsiye bunuda görümcemden gördüm çocukları ikna et. Onlar isteyince akan sular durur. Baba ailecek tatile gidelim mi diye onlar istesin. bide adamın çok üstüne düşme cnm. Onun yaptıklarının senin hayatının merkezi olduğunu düşünmesin. Sen çocuklarınla öyle mutlu olki o şunu görsün "eğer mutlu olmak istiyorsa bu tabloya katılması gerekli" onsuz mutlu olmayı öğrenmezsek biz hiçç mutlu olamayız. Bende artık bu şekilde yaşıyorum. Sen gitsene diyorum. Dışarı çık biraz diyorum, biz böyle daha mutluyuz diyorum vss.
ya beni düşün... ailemden 1500 km uzakta hayatımda ilk defa köydeyim. filmlerden tanıdığım her şeyi gördüm.tek komşum yok. laf çıkarırlar diye komşuya göndermez eşim. iki eltim var, biri fitnematik, biri küçük emrah... kaynanam desen yaşlı kadın. arada cadılığı tutar, arada iyi olur...
tek dalım eşim. o da okulda yüzüme bakmaz ayıp diye, eve gelince hemen çıkıp dağa gider yemek götürmeye. gelince internete girer okulda. yatmaya eve gelir. ben tüm gün evde tek... bu iyi günüm. bu aralar seminerdi, toplantıydı, maçtı... her gün ilçede. sabah gidip gece geliyor.tüm gün tekim.. düşük tehlikem var.. yatıyorum. bağırarak ağlıyorum her gün. sesimi duyan var mı? yok...
gelince de benimle ilgilen be adam, değil mi? açar televizyonu, uzanır yatağa.. ohhh.5 dakika yüzüme bakarsa mutluyum işte...sorsan bensiz yaşayamaz ama...
canım benim Rabbim bir ömür yüzünü güldürsün inşllh.senin imtahanında oymuş bazen sabredemiyorum ben kendi adıma konuşayım.ama ianan sonra yazdıklarımdan pişman oluyorum inşllh türkmengelini arkadaşımında en yakın zamanda kalbine göre mutlu huzurlu olacağı yerlerde olmak kısmet olsun. sabrediyoruz bazende böyle taşıyoruz inanın benim böyle derdimi net söyleyebileceğim tek akraba arkadaşlarım sizlersiniz ondan cesaret alarak paylaşıyorum. sonradanda herkesin derdi kandine yeter neden benimkilerini anlatıpta üzüyorum diyorum ama sizlerden gelen yapıcı teselli edici mesajları okuyunca iyiki varsınız sizler olmasanız napardım diom gözlerim doluyor. inşllh hiç sorunlarımız olmaz olsada geçici küçük şeyler olur inşllh hepinizi bende çokk seviyorum
hayırlısı olsun canım.... KÜÇÜK KARTAL HEEEEE bende beşiktaşlıyım... bayıldım valla okurken.. ayy canımmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve güle oynaya büyütmenizi nasip etsin inşallah..... çok mutlu oldum senin adına canım...EVET cnm yaaaa ben biraz şanssız biriyimde çok şaşırdım valla ya göstermez yada dr sölemez diyodum hehehe ben zaten tahrik ettim birazda kalp atışı 120-130 deyince atladım erkek o zaman diye kadında merak edip baktı ne diyo bu böle der gibi bencede öle dedi ama çokta emin olamıyo insan yaaa ben pipi gibi bişey göremedim ki kocamda görmemiş kan sonucuna bakıcam bi de 50 altı ise erkek olayı vardı ya ona bakalım onda ne çıkcak kocam çok mutlu ama küçük kartal geliyo onu maça götürcem seni mahvetcez ikimiz diyip duruyo ben üzülüncede ama üzülme sen bi tane olcan ikimiz içinde diyo tek kaldın evde bak o da güzel bişey diyo 5 dk tabi sonra yine çocuğa şöle yap annene dicem git sataş dicem topu evde oynucaz evin böle süslü olmıcak artık kaldırcaz herşeyi diyooooo havaya girdik yani
bizim uyuşuk kıpıldamadı dr o kadar baskı uyguladı karnıma banamısın demedi.... hareketini bile görmedik bırak cinsiyetini..... ama kalp atışı 157 di.... geçen hafta 164 tüseninkine ne dedi görmedim ben senle ilgili cinsiyet yazısı yazmadın dimi bişey
nihallacım nerlerdesin sen yav. Geçen gün seminer için yazdım cevap yazmadın gelemiyceksin herhalde. Olsun kısmet.
Tülaycım sen kayıt yaptırdın mı o gün tel. no vermiştim ya.
cnm ne demek elbetteki paylaşıcağız. Neden biz paylaşınca bize kızıyormusun bu niye paylaşıyor derdini diye.Aksine insan anlattıkça rahatlıyor tabii. ee okuyanda hem kendi haline şükrediyor hemde nacizane fikriyle bir yol göstermeye çalışıyor. Benim kayınvalidemde bugün umreden gelecek. Hatırlarmısınız bilmem giderken epey bir tartışmamız oldu. Onu uğurlmaya gitmedim. Görümcemde bana kızınca görümcelede tartıştık. bu akşam ikiside üst katta olucak. Umarım kocam çık hoş geldin de demez. Çünkü hep böyle yapıyor haklıda olsam beni yukarı çıkartıp özür diletiyor. Sonrada onlarda bundan güç alıp kabarıyorlar, uklalalıkları haksızlıkları artıyor. sıkışınca da kocana seni şikayet ederiz diye tehdit ediyorlar. Yetmezse kayınvalidem "benimle iyi geçinmezsen senin yuvanı yıkarım" diyebiliyor. 2 senedir tüm bunlara sustum. ama artık sabrım mı bitti ne? belki evladım olucağı için daha güçlü hissediyorum, evladım için daha dik durmaya çalışıyorum ondan mı bilemiyorum artık. Bu sefer boyun eğmeyeceğim. Gerekirse anneme sevgili yavruma baktırır ben çalışırım. Kocamda otursun anasının dizinin dibinde. zaten eşimin ilk evliliğide aynı sebepten bitmiş.kaynanam yapmış. bu sefer de yine yuva yıkmayı başarırsa bile hiçç arkama bakmıyacağım. Böyle moron kocaya herşey müstehaktır. Öyle değil mi?
mecbur buraya yazacağız. ben dertler konusuna son 3 yılımı yazdım, eşimden beri yaşadıklarımı, kimi fake dedi, kimi yok dizi senaristi olmalıymışım... türkmengelini değil moron gelini olmalıymış adım, dayak yemeyi hak ediyormuşum... boşanmalıymışım...o kadar hakaret edildi ki, modlardan rica ettim konu kaldırılsın diye...destek olan da çoktu, Allah razı olsun ama aynı anda 90 kişi okuyordu mesela...çok ses getirdi.
umursama hiç. ben de başka kimsem yok diye paylaşmıştım.
canım kayıt ettim telf benimde türkcelTülaycım ve nihalcı seminer için ikinizide kat-yıt yaptırdım. İnşallah orada görüşürüz arkadaşlar. Özelden ecbimi veriyim bende size telefonlaşırız oraya gidince.
Ayy hazır kaynanadan laf açmışınız bende bişiler sölimm10 qünlüqüne bize qeldi şimdi bizde qüya hamileyim yardıma qeldi istediqimi pişirmeye qeldii qeldi qeleli yorqunluktan ölüyorum şimdi de yünleeri yıkadık kurutmaya qittiydik çok sıcaak mırın kıırn edince eeve qit sen qüneşte kalma dedi sen ev qittee ev işi yap bari dedi bende hıhı dedim ama yatıştayımm ayy napım yoruluyorum eşimi aradım dedim ben eve qeldim die ii yapmşsın diyeceqine aa annem sıcakta kalıcaak ne kadar sürerki arada qit bak dedi bende hıhı olur dedim bi bombada şu yün yastıqın iç kılıfını qördü aa ne kadar kirlenmiş elde yıkadı içine işlemiş içine dedi bide kaynattı kılıfları qörende çöp evde yaşıyorum sanacak
Ayy hazır kaynanadan laf açmışınız bende bişiler sölimm10 qünlüqüne bize qeldi şimdi bizde qüya hamileyim yardıma qeldi istediqimi pişirmeye qeldii qeldi qeleli yorqunluktan ölüyorum şimdi de yünleeri yıkadık kurutmaya qittiydik çok sıcaak mırın kıırn edince eeve qit sen qüneşte kalma dedi sen ev qittee ev işi yap bari dedi bende hıhı dedim ama yatıştayımm ayy napım yoruluyorum eşimi aradım dedim ben eve qeldim die ii yapmşsın diyeceqine aa annem sıcakta kalıcaak ne kadar sürerki arada qit bak dedi bende hıhı olur dedim bi bombada şu yün yastıqın iç kılıfını qördü aa ne kadar kirlenmiş elde yıkadı içine işlemiş içine dedi bide kaynattı kılıfları qörende çöp evde yaşıyorum sanacak
canım kayıt ettim telf benimde türkcelDDD başına bakma.....
gelirsem arıyacam seni.. gelmeyi çok istiyorum......
o saatler arası mı olması gerek yoksa istediğimiz saatte gelsek olurmu.. avcılar hospital değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?