2011 Aralık Anneleri

mecbur buraya yazacağız. ben dertler konusuna son 3 yılımı yazdım, eşimden beri yaşadıklarımı, kimi fake dedi, kimi yok dizi senaristi olmalıymışım... türkmengelini değil moron gelini olmalıymış adım, dayak yemeyi hak ediyormuşum... boşanmalıymışım...o kadar hakaret edildi ki, modlardan rica ettim konu kaldırılsın diye...destek olan da çoktu, Allah razı olsun ama aynı anda 90 kişi okuyordu mesela...çok ses getirdi.

umursama hiç. ben de başka kimsem yok diye paylaşmıştım.

kızlar kusura bakmayın yazamıyom,acil yetiştirmem gereken işler var,ama yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyom:79::79:

haklısın canım .ok takılıyorum bazen bu konuya ama zaten eşim pazar şehir dışındaydı çocuklarla kahvaltıya gttk eğlendik gezdik geldik piknik sepetei hazırladık eşim gelir gelmez gtrdk adamcağızı yorgun arın pikniğe ya aslında iyi yönlerini düşününce sorun kalmıyorda ama bende evlenirken hayalini kurduğum şeyleri 1 gün bile olsa yaşamak istyrm 1 yıldır 1 gün olmadı üzülüyorum buna. aslında değişmeyeceğini biliyorum eniyisi kendime mutlu olcak şeyler bulmam en önemliside hamd olsun dünya güzelleri kızlarım ve yakışıklı anlayışlı mükemmel bir oğlum inşllh yakındada 2 kız 2 oğlan olcaklar sağlıkla onların mutluluklarıyla mutlu eşimin başarılarıyla gurur duyayım napayım elimden başka bişey gelmiyor artık hayal mayal istek amaç gaye yok tek hedef anne ve eş olmak neyese arkadaşlar size doyum olmaz hepinizi çok özlüyeceğim tel. geldi acilen çıkacağım. BUGUNUNUZ DUNUNUZDEN DAHA GÜZEL UMUT DOLU OLSUN KİMSENİN SİZİ ÜZMEK VE KIRMAK GB BİR NİYETİNE RABBİM İZİN VERMESİN

canım benim yaa. üzülme nolur. biter bu kötü günler de insallah. bebeginiz olunca herşey değişir gör bak. bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış. off ya. valla okuyunca çok kötü oldum. üzüntüden.

cnm ne demek elbetteki paylaşıcağız. Neden biz paylaşınca bize kızıyormusun bu niye paylaşıyor derdini diye. Aksine insan anlattıkça rahatlıyor tabii. ee okuyanda hem kendi haline şükrediyor hemde nacizane fikriyle bir yol göstermeye çalışıyor. Benim kayınvalidemde bugün umreden gelecek. Hatırlarmısınız bilmem giderken epey bir tartışmamız oldu. Onu uğurlmaya gitmedim. Görümcemde bana kızınca görümcelede tartıştık. bu akşam ikiside üst katta olucak. Umarım kocam çık hoş geldin de demez. Çünkü hep böyle yapıyor haklıda olsam beni yukarı çıkartıp özür diletiyor. Sonrada onlarda bundan güç alıp kabarıyorlar, uklalalıkları haksızlıkları artıyor. sıkışınca da kocana seni şikayet ederiz diye tehdit ediyorlar. Yetmezse kayınvalidem "benimle iyi geçinmezsen senin yuvanı yıkarım" diyebiliyor. 2 senedir tüm bunlara sustum. ama artık sabrım mı bitti ne? belki evladım olucağı için daha güçlü hissediyorum, evladım için daha dik durmaya çalışıyorum ondan mı bilemiyorum artık. Bu sefer boyun eğmeyeceğim. Gerekirse anneme sevgili yavruma baktırır ben çalışırım. Kocamda otursun anasının dizinin dibinde. zaten eşimin ilk evliliğide aynı sebepten bitmiş.kaynanam yapmış. bu sefer de yine yuva yıkmayı başarırsa bile hiçç arkama bakmıyacağım. Böyle moron kocaya herşey müstehaktır. Öyle değil mi?

hayırlısı olsun canım.... KÜÇÜK KARTAL HEEEEE bende beşiktaşlıyım... bayıldım valla okurken.. ayy canımmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve güle oynaya büyütmenizi nasip etsin inşallah..... çok mutlu oldum senin adına canım...
seninkine ne dedi görmedim ben senle ilgili cinsiyet yazısı yazmadın dimi bişey
bizim uyuşuk kıpıldamadı dr o kadar baskı uyguladı karnıma banamısın demedi.... hareketini bile görmedik bırak cinsiyetini..... ama kalp atışı 157 di.... geçen hafta 164 tü

nihallacım nerlerdesin sen yav. Geçen gün seminer için yazdım cevap yazmadın gelemiyceksin herhalde. Olsun kısmet.

Tülaycım sen kayıt yaptırdın mı o gün tel. no vermiştim ya.

nihallacım nerlerdesin sen yav. Geçen gün seminer için yazdım cevap yazmadın gelemiyceksin herhalde. Olsun kısmet.

Tülaycım sen kayıt yaptırdın mı o gün tel. no vermiştim ya.

güzelim özelden mesaj aattım azzz önce gelmedimi DD

Bu akşam dişçiye gidicem. Çünküm geçen gün yarısı un ufak olup dökülen dişim zonk zonk zonklamakta. Eşim diyor ona kaplma yaparlar. 300-400'den aşağı tutmaz. Bakalım kısmet. süt içmek daha az masraflıydı yav.

haklısın canım,koca dediğin ne olursa olsun karısına laf söyletmemeli,benim kaynanayla daha 40 günlükken feci bi kavgam olmuştu,o zamanlar bu kadar sakin değildim,zanaks falan kullanıyodum,kpss ye hazırlanıyodum,altlı üstlü oturuyoduk,tam o günlerde atandığımı öğrenmiştim,artık altlı üstlü oturmayacaktımneyse kaynana sinirlenip te ağzına geleni söyleyince,ben de cevap verince,k. baba gelip bana vurmaya kalkınca,ağza alınmayacak küfürler etmiştim,kaçmıştım,eşim babasının elini tuttu,araya girdi,o günden gidene kadar kocama ya o ya biz,bu kız bize küfretti,sütümü helal etmem,seni götüremez hiçbiyere dedi,eşim yine de benden vazgeçmedi,ev taşınırken git özür dile dedi,ağız ucuyla dedim,cevap bile vermedi,ama kocam madem beni sileceksin sil,tamam ağzından kötü laf çıktı,ama sinirleri bozuk,ben karımı kesinlikle bırakmam dedi,eşyaları toplarken kızkardeşleri geldi,derya bi çay yap ta içelim diye,eşim sizin uşağınız yok,benim karım kaç gündür eşya topluyo,çay içecekseniz gidin kendiniz yapın dedi,evden gönderdi hepsini,Allah razı olsun ondan ne pahasına olursa olsun,uzmançavuşluktan da,anasından babasından da benim için vazgeçti,3 ay içinde barıştık neyse,artık çok yakın değiliz,böyle daha kıymetliyim:79::79:

Teşekkür ederim cnmmm benim.... Önemli olan senin kendini iyi hissetmen, paylaşınca mademki kendini iyi hissediyorsun tabiki paylaşacaksın.... Yeterki sen iyi ol... Sevgiler canımmmm....

Tülaycım ve nihalcı seminer için ikinizide kat-yıt yaptırdım. İnşallah orada görüşürüz arkadaşlar. Özelden ecbimi veriyim bende size telefonlaşırız oraya gidince.

Evet bazi insanlar boyle kotu cevap verseler bile, bazilari gercekten ogutlerini veriyor. Iyileri hatirlayip kotuleri silmek lazim:)

Tülaycım ve nihalcı seminer için ikinizide kat-yıt yaptırdım. İnşallah orada görüşürüz arkadaşlar. Özelden ecbimi veriyim bende size telefonlaşırız oraya gidince.
canım kayıt ettim telf benimde türkcel DDD başına bakma.....
gelirsem arıyacam seni.. gelmeyi çok istiyorum......
o saatler arası mı olması gerek yoksa istediğimiz saatte gelsek olurmu.. avcılar hospital değilmi...

Aralık Ayının en tatlı bebişlerinin en güzel anneleri.... Biz geldik...

Umarım hepiniz iyisinizdir... Umarım keyifleriniz yerindedir. Ve umarım bebişleriniz rahat ve huzurlu bir şekilde içinizde kocaman oluyordur...

Ayy hazır kaynanadan laf açmışınız bende bişiler sölimm 10 qünlüqüne bize qeldi şimdi bizde qüya hamileyim yardıma qeldi istediqimi pişirmeye qeldii qeldi qeleli yorqunluktan ölüyorumşimdi de yünleeri yıkadık kurutmaya qittiydik çok sıcaak mırın kıırn edince eeve qit sen qüneşte kalma dedi sen ev qittee ev işi yap bari dedi bende hıhı dedim ama yatıştayımm ayy napım yoruluyorum eşimi aradım dedim ben eve qeldim die ii yapmşsın diyeceqine aa annem sıcakta kalıcaak ne kadar sürerki arada qit bak dedi bende hıhı olur dedimbi bombada şu yün yastıqın iç kılıfını qördü aa ne kadar kirlenmiş elde yıkadı içine işlemiş içine dedi bide kaynattı kılıfları qörende çöp evde yaşıyorum sanacak

ayyyyy anam allahım benimkide gelin olduğumda döşek yapmış lütfetmişte katlayıp yüklük dolabına koydum ayyy bozulacak dedi bende yaylarını özelmi yaptırdın dedim neymiş ziyan olurmuş ne kıymetli yünleri saracam yüne pişecek antalyanın sıcağında

bende tam bilmiyorum cnm ama sanırım kayıtlı olduğun için istediğin saat gelebilirsin diye tahmin ediyorum . En azından mutlaka ara verirler. Arada girersin olmazsa. Evet avcılar hospitalde cnm. Benim evim orada 2-3- sokak ötede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…