tatlım, sorunum köyde yaşamak değil ki, birlik yaşamak. başka köyde olsam dert etmem. dediğin gibi yumurta taze, süt yoğurt taze. ekmeği bile kaynanam yapıyor.bulgur, mercimek, un kendi mahsulleri. doğa harika bu mevsimde. bahar geldi. yemyeşil... mis gibi. ama
ama kesenin ortak olması her gün kavga huzursuzluk demek...
ayyyyy anam allahım benimkide gelin olduğumda döşek yapmış lütfetmişte katlayıp yüklük dolabına koydum ayyy bozulacak dedi bende yaylarını özelmi yaptırdın dedim neymiş ziyan olurmuş ne kıymetli yünleri saracam yüne pişecek antalyanın sıcağında
ayyyyy anam allahım benimkide gelin olduğumda döşek yapmış lütfetmişte katlayıp yüklük dolabına koydum ayyy bozulacak dedi bende yaylarını özelmi yaptırdın dedim neymiş ziyan olurmuş ne kıymetli yünleri saracam yüne pişecek antalyanın sıcağında
haklısın canım,koca dediğin ne olursa olsun karısına laf söyletmemeli,benim kaynanayla daha 40 günlükken feci bi kavgam olmuştu,o zamanlar bu kadar sakin değildim,zanaks falan kullanıyodum,kpss ye hazırlanıyodum,altlı üstlü oturuyoduk,tam o günlerde atandığımı öğrenmiştim,artık altlı üstlü oturmayacaktımneyse kaynana sinirlenip te ağzına geleni söyleyince,ben de cevap verince,k. baba gelip bana vurmaya kalkınca,ağza alınmayacak küfürler etmiştim,kaçmıştım,eşim babasının elini tuttu,araya girdi,o günden gidene kadar kocama ya o ya biz,bu kız bize küfretti,sütümü helal etmem,seni götüremez hiçbiyere dedi,eşim yine de benden vazgeçmedi,ev taşınırken git özür dile dedi,ağız ucuyla dedim,cevap bile vermedi,ama kocam madem beni sileceksin sil,tamam ağzından kötü laf çıktı,ama sinirleri bozuk,ben karımı kesinlikle bırakmam dedi,eşyaları toplarken kızkardeşleri geldi,derya bi çay yap ta içelim diye,eşim sizin uşağınız yok,benim karım kaç gündür eşya topluyo,çay içecekseniz gidin kendiniz yapın dedi,evden gönderdi hepsini,Allah razı olsun ondan ne pahasına olursa olsun,uzmançavuşluktan da,anasından babasından da benim için vazgeçti,3 ay içinde barıştık neyse,artık çok yakın değiliz,böyle daha kıymetliyim:79::79:
İnan seni çok iyi anlıyorum, çok da haklısın. Rabbim hepimizi sınıyor işte.... Bir bebişin kucağına gelsin herşeyi unutacaksın Allah'ın izni ile.... Dilerim en kısa zamanda sorunların azalır canımmmm... Kendine çokkk iyi bak.....
hayırlısı olsun canım.... KÜÇÜK KARTAL HEEEEE bende beşiktaşlıyım... bayıldım valla okurken.. ayy canımmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve güle oynaya büyütmenizi nasip etsin inşallah..... çok mutlu oldum senin adına canım...
bizim uyuşuk kıpıldamadı dr o kadar baskı uyguladı karnıma banamısın demedi.... hareketini bile görmedik bırak cinsiyetini..... ama kalp atışı 157 di.... geçen hafta 164 tü
Kızlar günaydınnnn. 2 li test sonuclarımız ıyı cıktı cok sukur. Ama bişey anlamadım, hanı tahmınler de bulunuyoruz ya 50 nın altı 50 nın ustu dıye o hangısıdır acabaaaa( papp-a- t-hcg-nt? )
seninki kız olabilirim cnm kızların kalbi atışı fazla ordada belli ediyolar zilliliklerini hehehehe ben öle yorumluyorum hayırlısı diyelim dr bana da erkek deyince ölemi hayırlısı dedim sevinmediniz galiba dedi yooo hayırlısı dedim birazda içe doğma olayından biliyodum ama emin olmadanda dememiştim kimseye bunda kocam niye öle hayırlısı dedin sevinmedin işte dr da dedi mır mır mırmırlandı bi süre sonra da başladı coşmaya ama uzanmışsın orda karnında cihaz nası sevincem kızım olsada hayırlısı dicektim öle değilmi ama amaaann kocam işte konuşuyo hem kesinde değilki tam bakalım perş kan sonuçlarını götürcem bidaha görürmüyüz bilmiyom ama yine soramam yaaa kadında dicek ne kadar cinsiyet meraklısı artık çıkar ay sonu sonuç tatile gitmeden gitcem ben noramlde 1 ay sonra dedi ama 29 haziranda gitcem kocamın doğum günü
kayınvalidem de gıcık ettiği için h.sonu beni tatil dönüşü dicem bebeği ona hala çok sinirliyim 4 aylığı biraz geçtiğim halde 5 aylık dicem çocuğum heheheh ayyy çok kötümüyüm acaba
nihallacım nerlerdesin sen yav. Geçen gün seminer için yazdım cevap yazmadın gelemiyceksin herhalde. Olsun kısmet.
Tülaycım sen kayıt yaptırdın mı o gün tel. no vermiştim ya.
Tülaycım ve nihalcı seminer için ikinizide kat-yıt yaptırdım. İnşallah orada görüşürüz arkadaşlar. Özelden ecbimi veriyim bende size telefonlaşırız oraya gidince.
yok canım herkese hak ettiği şekilde davranıyorsun o kadar sonuçta yaşanılanları sen biliyorsun ve nasıl içinden geliyorsa öyle söyle.. ama emin ol kudurucaklarseninki kız olabilirim cnm kızların kalbi atışı fazla ordada belli ediyolar zilliliklerini hehehehe ben öle yorumluyorum hayırlısı diyelim dr bana da erkek deyince ölemi hayırlısı dedim sevinmediniz galiba dedi yooo hayırlısı dedim birazda içe doğma olayından biliyodum ama emin olmadanda dememiştim kimseye bunda kocam niye öle hayırlısı dedin sevinmedin işte dr da dedi mır mır mırmırlandı bi süre sonra da başladı coşmaya ama uzanmışsın orda karnında cihaz nası sevincem kızım olsada hayırlısı dicektim öle değilmi ama amaaann kocam işte konuşuyo hem kesinde değilki tam bakalım perş kan sonuçlarını götürcem bidaha görürmüyüz bilmiyom ama yine soramam yaaa kadında dicek ne kadar cinsiyet meraklısı artık çıkar ay sonu sonuç tatile gitmeden gitcem ben noramlde 1 ay sonra dedi ama 29 haziranda gitcem kocamın doğum günü
kayınvalidem de gıcık ettiği için h.sonu beni tatil dönüşü dicem bebeği ona hala çok sinirliyim 4 aylığı biraz geçtiğim halde 5 aylık dicem çocuğum heheheh ayyy çok kötümüyüm acaba
Aralık Ayının en tatlı bebişlerinin en güzel anneleri.... Biz geldik...
Umarım hepiniz iyisinizdir... Umarım keyifleriniz yerindedir. Ve umarım bebişleriniz rahat ve huzurlu bir şekilde içinizde kocaman oluyordur...
evdeydim ya sana mesaj attım yaptır benim için diye yaptımadın mı yoksaaaammmm hehehehe yaptırırmısın şimdi aramıyım o mesajı
özelden telimide yollamıştım sana bakıver olurmuuuu yada yeniden yaz ben arıyım burdan yaptırıyım kaydımı
annene söyledinmi ben onu merak ettim? ne tepki verdi?
canım benimm bomba gibiyim ben.. sen ne yaptın gittinmi dr..
yok canım herkese hak ettiği şekilde davranıyorsun o kadar sonuçta yaşanılanları sen biliyorsun ve nasıl içinden geliyorsa öyle söyle.. ama emin ol kudurucaklarniye demediniz dicekelr
canım benimm bomba gibiyim ben.. sen ne yaptın gittinmi dr..
kudursunlar o da beni sinir etmeyi biliyo 5 aylık olayına morarcak gerçekten heheheheh ayyyyy alemim yaaa
iyide ense ölçümü ile ilgili sanırım o...
L 0,10 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?