2011 Aralık Anneleri

İnan seni çok iyi anlıyorum, çok da haklısın. Rabbim hepimizi sınıyor işte.... Bir bebişin kucağına gelsin herşeyi unutacaksın Allah'ın izni ile.... Dilerim en kısa zamanda sorunların azalır canımmmm... Kendine çokkk iyi bak.....

Ay seninki en azından yün döşek yaptırmış. Benimki oğlunun eski yastığını ve eski bir battaniye verdi (onuda niye verdi anlamadım). Sonrada iki de bir ben sana yastıklar yaptırıp vermiştim. ben sana şöyle şeyler yaptırmıştım. Bende yoo çeğizimde gelenlerden başka yok vermedin dedim. niye inkar ediyorsun verdiğimi deyince olay çıkmasın diye. hee vermiştin dedim. Kocamda yaşlı kadın verdim diye hatırlıyor diyor. ne yaşlısı hiç bişeyi unutmaz. Geçen yaz bir sürü peynir getirdi köyden. direk görümceme verdi. Sonrada bu yaz getirdiğinden bir kahvaltı tabağı verince geçen yazda bir sürü peynir vermiştim naptın diyor. Hasbin Allah. sabır, sabır Rabbim

inşallah canım...

seninki kız olabilirim cnm kızların kalbi atışı fazla ordada belli ediyolar zilliliklerini hehehehe ben öle yorumluyorum hayırlısı diyelim dr bana da erkek deyince ölemi hayırlısı dedim sevinmediniz galiba dedi yooo hayırlısı dedim birazda içe doğma olayından biliyodum ama emin olmadanda dememiştim kimseye bunda kocam niye öle hayırlısı dedin sevinmedin işte dr da dedi mır mır mırmırlandı bi süre sonra da başladı coşmaya ama uzanmışsın orda karnında cihaz nası sevincem kızım olsada hayırlısı dicektim öle değilmi ama amaaann kocam işte konuşuyo hem kesinde değilki tam bakalım perş kan sonuçlarını götürcem bidaha görürmüyüz bilmiyom ama yine soramam yaaa kadında dicek ne kadar cinsiyet meraklısı artık çıkar ay sonu sonuç tatile gitmeden gitcem ben noramlde 1 ay sonra dedi ama 29 haziranda gitcem kocamın doğum günü
kayınvalidem de gıcık ettiği için h.sonu beni tatil dönüşü dicem bebeği ona hala çok sinirliyim 4 aylığı biraz geçtiğim halde 5 aylık dicem çocuğum heheheh ayyy çok kötümüyüm acaba

annene söyledinmi ben onu merak ettim? ne tepki verdi?

nihallacım nerlerdesin sen yav. Geçen gün seminer için yazdım cevap yazmadın gelemiyceksin herhalde. Olsun kısmet.

Tülaycım sen kayıt yaptırdın mı o gün tel. no vermiştim ya.

evdeydim ya sana mesaj attım yaptır benim için diye yaptımadın mı yoksaaaammmm hehehehe yaptırırmısın şimdi aramıyım o mesajı

özelden telimide yollamıştım sana bakıver olurmuuuu yada yeniden yaz ben arıyım burdan yaptırıyım kaydımı

selam kıslar
alıntılardan gördüğüm kadarıyla cinsiyetleri belli olanlar var , ne güzellll
benim biraz işlerim var oğluş uyanmadan yapmam gereken
onları halledeyim , sonra parka gidicez , sonra hazırlanıp babaaneye gidicez , bir iki güne rahata ericem inşallah , sonra bol bol takılcam burada innnnşallah

yok canım herkese hak ettiği şekilde davranıyorsun o kadar sonuçta yaşanılanları sen biliyorsun ve nasıl içinden geliyorsa öyle söyle.. ama emin ol kudurucaklar niye demediniz dicekelr

canım benimm bomba gibiyim ben.. sen ne yaptın gittinmi dr..

canım benimm bomba gibiyim ben.. sen ne yaptın gittinmi dr..[/QUOTE]

gittim tatlım. sabah doktordaydım. yarım saat uğraştı doktor bir türlü dönmedi.öksürüyorum falan dönmedi. artık en sonunda ölçtü. ama ben bi şey anlamadım sonuçtan. kan verdim bir hafta sonra alıcam.
CRL 58,41 mm yazıyo ult sonucunda
L 0,10 cm yazıyo

birde 12W2d yazıyo

hadi bakalım teyze olmak kolay değil yorumla...

yaptırdım cnm. Özelden kendi telimide yazdfım orda görüşürüz öptüm

annene söyledinmi ben onu merak ettim? ne tepki verdi?

aaa söledim e zamanıydı artık falan dedi güldü sürekli sevindi galiba biz öle çok güldür güldür yaşamıyoz galiba ana kız sevincimizi hehehehe sonra erkek olucak galiba dedim belli olmaz dedi kız istiyomuş meğer:)))) hala belli olmaz diyip duruyo kocama demedim ama anneme sölediğimi sonra anasında demek gerekebilir işte böle haberler şimdi annem biliyo diye dün yürüyüşe çıkcam çıkma o kadar otur biraz dinlen spor yapma sakın falan diyo iyiliğim için biliyom ama neyse bişey demiyom

canım benimm bomba gibiyim ben.. sen ne yaptın gittinmi dr..

gittim tatlım. sabah doktordaydım. yarım saat uğraştı doktor bir türlü dönmedi.öksürüyorum falan dönmedi. artık en sonunda ölçtü. ama ben bi şey anlamadım sonuçtan. kan verdim bir hafta sonra alıcam.
CRL 58,41 mm yazıyo ult sonucunda
L 0,10 cm yazıyo

birde 12W2d yazıyo

hadi bakalım teyze olmak kolay değil yorumla...[/QUOTE]
nasıl büyümüş değilmi
crl 58,41 sanırım boyu yani 6 cm yarım parmaktan uzun demek
l 0.10 bilmiyorum
12 W2 12 hafta 2 gün demek... yani senin hesabından biraz daha büyükDD
teyzesi onu yer yerrr......

kudursunlar o da beni sinir etmeyi biliyo 5 aylık olayına morarcak gerçekten heheheheh ayyyyy alemim yaaa

Kızlar ben cumartesi gunu avcılar hospitaldeki bebegim olacak seminerine katılıcam. Gidecek varsa bana ozelden telefon numarası atabilir mi, tek basıma olmak istemiyorum. Oraya gelince ararım, hem tanısmıs oluruz, cok mutlu olurum...Bahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…