2011 Aralık Anneleri

izmir canım..hep düşünmüşümdür,izmirlilerle ortak bir yer kararlaştırıp buluşsak diye.:)(hayal ediyorum tabi )

Merhabalar,

evetttttttttt iştee buu, yalnızz değilmişimmm demekk kii:)

Siz İzmir’ de yaşıyorum demişsiniz. Acaba burada hangi doktora gidiyosunuz? Özel/devlet? Ben de izmirde yşıyorum. Merak ettim. Hatta uscu ve sumak arkadaşlar da izmirde görünüoo. Onlara da ulaşmaya çalışıcam.. geri dönerseniz sevinirimmm

İyi günlerr

Merhaba arkadaşlar beni de alın aranıza..
bende aralık annesi olacam inş..uzun zamandır topiği takip ediyordum fakat gebeliğimle ilgili ciddi sorunlarım vardı o yüzden kendimi anne adayı olarak göremiyordum. ama bebeğimle direndik bugünleri gördük şükürler olsun..
İkiz gebelikti ve bebeklerden bir tanesi yumurtalık kanalında kalmıştı dış gebelikti yani. her an iç kanama geçirecem diye bekledim. günde defalarca tansiyonumu ölçtüm. birde bu kadar strese ek olarak çok feci şekilde bulantı kusma ve halsizlik vardı şükürler olsun 8. haftada kanaldaki bebeğin gelişim geriledi ve durdu. rahimdeki bebek de herşeye inat hayata tutundu:) daha yeni yeni kendimi toparlıyorum. bulantılarım bitti artık. şimdi de varis sorunu başladı çok berbat birşeymiş Allah varis derdi olan herkese sabır ve şifa versin. öncelikle bana
bu arada bu ikinci gebeliğim. 6 yaşında bir oğlum var. bu gebelik tamamen farklı ve herşeyi sanki ilk defa yaşıyor gibiyim.

SAT:27/02/11 yani bebeğim tam 14 haftalık.
muhtemel doğum tarihi 1 Aralık dedi son gittiğimiz doktor.
İlk doktorum geç döllenme olduğunu bebeğin 10-12 gün daha küçük olduğunu söylüyordu. 3 hafta sonra başka bir doktor bebeğin son adet tarihimden 3 gün daha büyük olduğunu söyledi: 1: hangisine inanacam bilmiyorum :) ben kendi tarihime göre hesaplıyorum artık cinsiyetini Turkiyede olsak söylerdi doktorlar bebeğin görüntüleri çok net fakat Arabistanda yaşıyorum ben ve burada cinsiyet öğrenmek çok zor. bir haftaya kadar Türkiyeye gidecem orada öğrenecez inş.
Bize ikili test yaptırmadı doktorumuz açıkcası bende istemiyordum.tedavi amaçlı olan birşey değil. sonuçta bu günlere geldik elh. bu kadar engeli aştık artık Allah ne verirse versin bebeğimi doğuracam inş. hamileliği kendime zehir etmenin bir anlamı yok değil mi

inşaAllah buradan doğum mujdelerimizi verdiğimiz günleride görürüz..

Merhabalar,

Siz de İzmir’ de yaşıyorum demişsiniz. Acaba burada hangi doktora gidiyosunuz? Özel/devlet? Ben de izmirde yşıyorum. Merak ettim. Hatta worss ve sumak arkadaşlar da izmirde görünüoo. Onlara da ulaşmaya çalışıcam.. geri dönerseniz çokkkkkkkkkk sevinirimmm:)

İyi günlerr.
bu sitenin kötü ya da benim henüz öğrenemediğim bi mesaj ağı var. özelden istediğin kişiye atamıosunn. kota koymuşşş. 100 msjjj çooook fazla benim gibi birisi içinnn,

merhaba,ben devlete gidiyorum,sağolsunlar ilgileniyorlar,çok memnunum,elimde imkanlarım varken iyi doktoruda bulmuşken özele gidip ücret ödemek istemedim,o para ile çocuğuma ekstra şeyler alırım düşüncesindeyim açıkçası..

cnm biz 3 kişiyiz. özele dönemiyorum ama sen atarsan senlede buluşur 4 kişi oluruz.

özele de devlete de gittim. zaten artık özeller de devlet gibi. kalabalık...
doktor ekstra ilgilenmiyor. uzun uzun konuşup rahatlatan, moral veren yok.. prosedür aynı..
6 haftalıkken gitmiştim, özellikle sordum nelere dikkat edeyim diye, "hormonlu yeme, her şeyi mevsiminde tüket" dedi. başından savdı resmen...
devlette doktor daha ilgiliydi hatta.9+3 te gittim. konuştu, yapmam gerekenleri anlattı. ultrasonda ağladım kalbini duyunca, muhabbet etti ilk mi falan diye..
bir dahaki gelişimde neler olacağını söyledi. hangi ilaçlara başlayacağız, hangi testler yapılacak....

verdiğim muayene ve test ücretine değmedi özel...

hımmmmm, aslında haklısınnn. çokkk eskilere gitmiye gerek beni annecimm yazıkkkk evde doğurmuşş. bırak özeli devlet hastanesini...galiba şartlar iyileştikçe bizler abartıyoruzz bazı şeyleri. ben gazi hastanesine gidiyorumm. Dr Serdar AYDIN. tepecikte ve alsancakta çok iyi drlarvar. gittim biliyorum (dr salih sadık, bülent bey...) galiba iyi doktor diye kadın doğumcuları kategorize etme hakkımız var mı bilemiyorumm. en küçük olumsuz bi yorumdan etkilenip, drlara bazen haksızlık yporuz diye düşünüorummm. rutin kontrole gidipmümkün olduğunca rahat olmak gerek galibaaa... işin özüü, eğer nasibi varsa yaşama zatenn tutunacaktırrr.

sevgiyleeee......

inşşalllahhhhhhhh, o mutlu gününü de paylaşırsın bizimle ve aynı zamanda biz de:) bakalım o zaman fırsat bulup nete girebilecek miyiz??:) neti bırak banyo yapmaya fırsatı kalmayan annecikler tanıorummm.. olsunn olsunnnnnnnnn biz de ölleee ollalımm, o günleri de görelimm inşallahhhh

:):):):)

kesinlikle normal isterdim. hem de ağrısızından.dün doktor arkadaşım dedi ki, "normal doğumda epidural tehlikeli aslında.kadın ne zaman ıkınacağını bilmediğinden bebekler morarmış çıkıyor"korktum valla. ama dediğim gibi gözümdeki hastalıktan dolayı ıkınmamam lazım. kör olurum yoksa ama seçim şansım olsa, en doğalını seçerdim.

öneren doktorlarda var.o senin o anki durumuna göre değişebilir. hayırlısı olsunn inş.hakkında.hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…