2011 Aralık Anneleri

Nihalla cım henuz ozel mesaj atamıyorum. sen mesajımı görünce bana mail adresını ver ıstersen ordan ben sana anlatayım. Estg. ayrıca, aklımıza takılanları soracağız tabı bırbırımıze, elımden geldığınce yardımcı olurum sana..

slm aralığın güzel annişleri ve minakları nasılsınız.hafta sonu giremedik.bu hafta biraz rahatsızdım:2:.göbeğimin sağ tarafı bazen ağrı yapıyo.sizce ne olabilir.:26:

slm aralığın güzel annişleri ve minakları nasılsınız.hafta sonu giremedik.bu hafta biraz rahatsızdım:2:.göbeğimin sağ tarafı bazen ağrı yapıyo.sizce ne olabilir.:26:

biz iyiyiz canım sen nasılsın? ya ben de onu soracaktım, benım de sol tarafım da ara ara sancılar oluyo, kramp girmesi gibi, canımı sıkıyo ister ıstemez. Nedendir anlamadım

bebeğin büyüyo olabilir :)) benimde oluyo arada c.tesi dra sordum sağ kasığım bazen sağ kalça kemiğim dedim normal bu dönem dedi dra anlatıncada ertesi gün maşallah diyim bişeyim kalmıyo

kızlar az önce tuvalete gittim. akıntımda kırmızılık olduğunu gördüm. çok moralim bozuk. acaba neden oldu? bu haftalarda normal mi? dün günüm vardı. eşim çok yardım etti ama yine de yoruldum tabi. acaba ondan mı? allahım nolur bi şeyler söyleyin.

hahaaa bak oda iyi fikirmiş kadıncağız deli olacak yaaa....

yarenhande , aldın mı canım mailimi ?

Son düzenleme:
canım geçen hafta bende de olmuştu dr aradım dinlen ve sabah gel dedi. gittim birşey çıkmadı.. sanırım yorgunluktan oldu seninde ama istersen dr bir git Allah korusun.. korkma ama tedbiri elden
bırakma yinede...
o kırmızılık damla gibi bile değil değilmi ip gibi nokta kadar birşey???

biz iyiyiz canım sen nasılsın? ya ben de onu soracaktım, benım de sol tarafım da ara ara sancılar oluyo, kramp girmesi gibi, canımı sıkıyo ister ıstemez. Nedendir anlamadım
bende iyiyim işte canım.neler yapıyosunuz.işte tam benim sancılarda böyle oluyo.bende çarşamba 2 li teste gidicem.doktora sorucam

bebeğin büyüyo olabilir :)) benimde oluyo arada c.tesi dra sordum sağ kasığım bazen sağ kalça kemiğim dedim normal bu dönem dedi dra anlatıncada ertesi gün maşallah diyim bişeyim kalmıyo

benim ağrılar kasığın olduğu yerde değil.göbeğimin yan tarafları canım.kasık ve rahim ağrıları bebek büyüdüğünden oluyo ama bu ne dendir ki acaba.bebiş oynamaya başalasa bende iyi olduğunu analasam

aynen dediğin gibi. damla gibi değil. seninki yorgunluktan mıymış? devamı gelmedi dimi seninkinin?

merhaba çok geçmiş olsun.uzun zamandır takip ediyorum ama bu forumda ikinci mesajım. benim de 7. haftada iken kanamam daha doğrusu lekelenmem olmuştu. doktorum iğne ve 3 gün isiharat vermişti. bebeğin yerleştiğini ondan olduğunu söyledi. senin ki kaç haftalık? 10. haftaya kadar normal demişti bana

geçmiş olsun neslihancım ... ayakta kaldığımız süre kadar dinleniyor olmamız gerekiyor , o yüzden şu sıralar dinlen bol bol canım

canım 10 hafta 6 günlük, yani 11.haftamız. daha önceden olsa anlıcam ama bu haftalarda çok tuhaf geldi bana da. heralde yorgunluktan. bugun biraz takip edeyim. tekrar olursa doktora giderim akşam.

aynen dediğin gibi. damla gibi değil. seninki yorgunluktan mıymış? devamı gelmedi dimi seninkinin?
o gün hiç yorulmamıştım canım ama b tartışma yaşamıştım ben ona yordum.. dr bi aletle baktı kanaman yok dedi ve benim o sıralar düşük tehlikem vardı....
sen içini ferah tut korkma....
ama yinede en kısa zamanda bi dr git istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…