mojo 75,
bence numaranı hemen kaldır.100lerce sapık istemiyorsan yani..
slm aralığın güzel annişleri ve minakları nasılsınız.hafta sonu giremedik.bu hafta biraz rahatsızdım:2:.göbeğimin sağ tarafı bazen ağrı yapıyo.sizce ne olabilir.:26:
slm aralığın güzel annişleri ve minakları nasılsınız.hafta sonu giremedik.bu hafta biraz rahatsızdım:2:.göbeğimin sağ tarafı bazen ağrı yapıyo.sizce ne olabilir.:26:
Tamam super olur, ben de atamıyorum ozelden. Burdan yollayayım, bizbizeyiz nasılsa : ) Ben 13:15 civarı hastanede olurum, gorusuruz... 0538 3659965- Bahar
ok kaydettim kaldır yinede istersen cnm.
hahaaa bak oda iyi fikirmiş kadıncağız deli olacak yaaa....tabi yaaaa hatta tatilden bigün önce diyim ben yarında annemle kardeşimle tatile gidiyom diyim kocamın işleri var gelemiyo diyim öle daha mı gıcık olur acaba düşüniyim bi hangisine daha çok gıcık olursa onu uygulıyım
canım geçen hafta bende de olmuştu dr aradım dinlen ve sabah gel dedi. gittim birşey çıkmadı.. sanırım yorgunluktan oldu seninde ama istersen dr bir git Allah korusun.. korkma ama tedbiri eldenkızlar az önce tuvalete gittim. akıntımda kırmızılık olduğunu gördüm. çok moralim bozuk. acaba neden oldu? bu haftalarda normal mi? dün günüm vardı. eşim çok yardım etti ama yine de yoruldum tabi. acaba ondan mı? allahım nolur bi şeyler söyleyin.
bende iyiyim işte canım.neler yapıyosunuz.işte tam benim sancılarda böyle oluyo.bende çarşamba 2 li teste gidicem.doktora sorucambiz iyiyiz canım sen nasılsın? ya ben de onu soracaktım, benım de sol tarafım da ara ara sancılar oluyo, kramp girmesi gibi, canımı sıkıyo ister ıstemez. Nedendir anlamadım
bebeğin büyüyo olabilir :)) benimde oluyo arada c.tesi dra sordum sağ kasığım bazen sağ kalça kemiğim dedim normal bu dönem dedi dra anlatıncada ertesi gün maşallah diyim bişeyim kalmıyo
canım geçen hafta bende de olmuştu dr aradım dinlen ve sabah gel dedi. gittim birşey çıkmadı.. sanırım yorgunluktan oldu seninde ama istersen dr bir git Allah korusun.. korkma ama tedbiri elden
bırakma yinede...
o kırmızılık damla gibi bile değil değilmi ip gibi nokta kadar birşey???
kızlar az önce tuvalete gittim. akıntımda kırmızılık olduğunu gördüm. çok moralim bozuk. acaba neden oldu? bu haftalarda normal mi? dün günüm vardı. eşim çok yardım etti ama yine de yoruldum tabi. acaba ondan mı? allahım nolur bi şeyler söyleyin.
yarenhande , aldın mı canım mailimi ?
merhaba çok geçmiş olsun.uzun zamandır takip ediyorum ama bu forumda ikinci mesajım. benim de 7. haftada iken kanamam daha doğrusu lekelenmem olmuştu. doktorum iğne ve 3 gün isiharat vermişti. bebeğin yerleştiğini ondan olduğunu söyledi. senin ki kaç haftalık? 10. haftaya kadar normal demişti bana
geçmiş olsun neslihancım ... ayakta kaldığımız süre kadar dinleniyor olmamız gerekiyor , o yüzden şu sıralar dinlen bol bol canım
o gün hiç yorulmamıştım canım ama b tartışma yaşamıştım ben ona yordum.. dr bi aletle baktı kanaman yok dedi ve benim o sıralar düşük tehlikem vardı....aynen dediğin gibi. damla gibi değil. seninki yorgunluktan mıymış? devamı gelmedi dimi seninkinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?