2011 Aralık Anneleri

selam kızlar nasılsınız ben bikaç gündür çok yoğundum temizlikti kurstu 3 gün geçmeyen başağrısıydı derken sizi takip ediyordum geçmişi okuyaraktan ama bitiremeden çıkıyordum maalesef

dün de moralim bozuldu zaten tuvaletten sonra peçeteye 4 damla kan geldi çok korktum doktorum da özelden, önceden randevu filan almam gerekiyor dinlendiğimde sonrasında hiçbişey olmadı bu yüzden de randevu almadım aslında

bugün kayıt yaptırdıktan sonra ilk defa aile sağlığı merkezine gittim doktorun özel muayenehanesi varmış istirahat et dedi bikaç gün içinde de numaramı aldı arıyacak ve kendi muayenehanesinde bakacak bebeğimin hareketlerini görünce içim rahatlayacak inşallah ayrıca kendi doktoruma gitmeyi de ihmal etmememi söyledi.

daha önce de bikaç kere böyle kanamam olmuştu ve bebeğim sağlıklıydı, umarım yine öyledir, dua edin kızlar

Son düzenleme:

gercmiş olsun cnmm bence basit bi lekelenmedirr sıkma canını ama doktoruna yinede danıs bide takip et devamı var mı dieee:

kızlar merhaba ben bi öyle bi böyle yazıyorum da artık tam tarihim oturdu sanırım

10 hafta 6 günlüğüz şu anda

içimde hiç annelik güdüsü yok
sıfır duygusalım
hala bu ben miyim şokundayım herhalde

cok gecmiş olsun dinlen iice dikkat et kendineee haa

kanaması olan arkadaşlar bunun normal olduğu söyleniyor hep ama yine de doktora görünmek gerekiyormuş
malum tedbiri elden bırakmamak lazım

ben de kanamayla gittim. leke şeklindeydi. 9+3ken. bebek iyi dedi doktor. kalbini dinledik. ama her ihtimale karşı istirahat ve progestan verdi. bu ilaç hormon ve rahimin kasılıp bebeği atmasını engelliyor. yatıyorum haliyle. geçen gün yürüyüş yapayım dedim. eve felç gibi döndüm. doktor arkadaşım çok kızdı. "o ilaç senin yürüyerek yaptığın şeyleri telafi ediyor zaten" dedi. korkumdan yatıyorum

kızlar ben haftasonu tatilimden döndüm.. güzel geçti çok şükür... sadece hala ayaklarım şiş.. birde bulantuılarım tam geçti derken tekrar arttı bugün 3 kere istifra ettim...

süt içmiyordum artık içmeye başladım.. zorlada olsa bebeğimi düşünmek zorundayım haftaya kontrolümüz var ozamana kadar depolayım bari biraz

bilgisayarım bozuldu tamirciye gidecek bi süre aranızda olamayacağım.. beni özleyin anacığııııımmm

Ya arkadaşlar Omega 3 konusunda kullandığınız bir hap var mı?

Doktorum bana haftada 2 kere balık yememi söyledi ama zaman balık mevzimi değil.

Ben karadenizli olarak benim tek bildiğim balık HAMSİİİ :)

Doktorun gazıyla tabi tabi taze tüketmek daha iyi diye şişdim muayenede şimdi arayıp da bana balık hapı ver diyemiyorum :)

Sizler kullanmaya başladınız mı balık hapını yoksa haftada 2 kere balık yiyebiliyor musunuz?

ben bi gün yiyebiliyorum yaaaa 2 gün çok geliyo onu da o mu beni yiyo ben mi onu yiyom bilmiyom ama yiyorum yine de dediğin gibi çok çeşit yok bu dönem bikaç tane arasında karar veriyom ama yemeye çalış somon ii bu dönem ii bi balıkmış bebek için ben ondan yiyom

Benim dr.um balık mevsimi bittiği için haftada iki gün omega 3 e başladı.... Sevgiler...

Evet bana da somon ya da karides yiyebilirsin dedi :) ama somon türkiyedeki denizlerden çıkmıyor. dışarıdan geliyor. o yüzden onu tüketmek konusunda tedirginim. zaten ben büyük balık hiç hiç sevmem :) sanıyorum gün aşırı balık hapına başlayacağım. öyle gözüküyor.

şu an balık mevisimi olmadığı için bende yiyemiyorum dr a sordum balık yağı almaya gerek varmı diye yok.. dedi.. hafta 2 kutu 400 gr ton balığına izin var.. hiç olmadı 1 kutu ondan yiyin...

az kaldı açılır balık mevsdimi zaten

Yok be gülüm nerdeee.. He hap ne balık hiçbirini daha tatmadı benim ufaklık. Nerden bulayım hem bilmiyorum.Taze si hangisi bu mevsimde onuda bilmiyorum.

Benimde lekelenmelerim oldu, rahimde de kasılmam oldu... 2 gün hastanede yattım, 4 hafta evde...Ben progesteron içtim, iğnesini oldum ve yattım. Sadece yemek yerken kalkıyordum hepsi geçti....Ve bir an bile bebeğimi kaybedeceğimi düşünmedim. Moralli olun lütfen inanın hepsi geçecek...Ve yatağa sakız gibi yapışın lütfenn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…