Benim dr.um balık mevsimi bittiği için haftada iki gün omega 3 e başladı.... Sevgiler...
Hangi markanınkini verdi doktorun? A vitamini olmaması gerekiyormuş ya içinde.
çalışan arkadaşalr sizlere sormak istiyorum. Akşam yemeklerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir türlü beceremiyorum. Akşam çok geç gidiyorum işten en erken 9-10 sizler h.sonumu yapıp koyuyorsunuz?
Ev yemeği yapan yerlerden alayım dedim yağı ağır geldi. Napsam. doktorlar haftada 2 gün et, 2 gün balık diyor ama nerde. Hızlıca yetişen bir makarna, bir hazır çorba oluyor. Sizler bana bir fikir verebilirmisinz?
Buj arada akşam olsada şu dişçiye gitsek. Çok ağrıyor dişim. Rabbim dişi ağrıyanlara yardım etsin. İçindede bana.
senin mesajın tamda üstüne olmuş benim ki bende normalde yapamıyomki yemek ama hazır çorba falan da içmiyom peynir ekmek domates en çokta zaten onları seviyorum akşamları yemek ağar geliyo hala bana öğlenleri yemek yiyom sadece akşamları çok nadir mesela bugün annem getirceee için yicem yemek
Bana kalsa 24 saat peynir, ekmek ve domates yerim ama sürekli yediğimden alerji yaptı tabii. yağlı yemek, ağır yemek benimde içim almıyor. Ama bide doyurmam gerekn eşim var. gelçi annesi bugün evine geldi o akşamları çıkar yukarıda yer. Bende artık idare edicem bişeylerle.
dayımın kızının bebeği ağzında iki dişle doğmuştu
doktor fazla kalsiyumdan demiş. çok yumurta yemiş kız hamileyken...
çalışan arkadaşalr sizlere sormak istiyorum. Akşam yemeklerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir türlü beceremiyorum. Akşam çok geç gidiyorum işten en erken 9-10 sizler h.sonumu yapıp koyuyorsunuz?
Ev yemeği yapan yerlerden alayım dedim yağı ağır geldi. Napsam. doktorlar haftada 2 gün et, 2 gün balık diyor ama nerde. Hızlıca yetişen bir makarna, bir hazır çorba oluyor. Sizler bana bir fikir verebilirmisinz?
Buj arada akşam olsada şu dişçiye gitsek. Çok ağrıyor dişim. Rabbim dişi ağrıyanlara yardım etsin. İçindede bana.
Canım normalde ikili testte ense kalınlığıyle birlikte burun kemiği de ölçülüyo, down sendromu riski için en önemli ölçümler o ikisi zaten, ense kalınlığı normal ama burun kemiği ölçülemedi yazmıştı doktor raporuna, kendi doktorum da burun kemiği de önemli bizim için, down sendromlu çocuklarda burun kemiği olmaz demişti, gerçi ense kalınlığı normal olduğu için bi sorun çıkacağını sanmıyorum, muhtemelen geç oluşacak burun dedi ama yine de iki hafta sonra tekrar bakalım demişti işte :26: haftaya gidicem burun kemiğini görür bu sefer inşallahbugün de sonucumu alıcam ya burun kemiği ölçülemediği için trizomi riski yüksek çıkabilir belki diye endişeleniyorum :26:
[ı]
canım allah kavuştursun
hoşgeldin cnm geçmiş olsun bu arada en yakın zamanda doktoruna sor ilaç kullanımını
yanlış okumadım dimi 40 kilo
evet banada sadece sadece buna çok dikkat et dedi doktorum ama 20 faktör aldım malum sabah içeri bi giriyorum akşama kadarhergün düzenli kullanıyorum bide cilt bakımını ihmal etme kaliteli kozmatiklerden hergün nemlendiricini toniğini pleengini kullan dedi uyguluyorum bende
canım geçmiş olsun ama bu kadar karamsar düşünme yapsikolojikte olabilir ihmal etmeden hemen bi doktora git cnm ya
onu sorucaktım duyunca aklıma hemen siz geldiniz hepiniz adına o kadar çok sevindimki anlatamam hepinizi rabbim utandırmasın sağlıcakla emeklilik günlerinizi görün inş çok çok çok mutlu olduk[/ı]
canım çok geçmiş olsun benim de bu haftam baş ağrılarıyla geçti migren değil de sinüzitim var benim de
bende yaklaşık bir haftadır elevite başladım dediğin gibi oluyoyaaa bencede ilaçtan nası dicem ki dr a ondanmı diye
Allah şifa versin canım benimde dün ve önceki gün aynı saate oldu 1.30 la 3.30 arası ağrıdan gözlerimden yaş geldi bugunde olursa artık bilemiyorum neyapacam bugun öğleden sonra dr gdcğm bakalım ne diyecek hem kbb hem kadı doğuma gdcğm ikili test sonucunuda alıcam bugun
Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrıminşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?