2011 Aralık Anneleri

çalışan arkadaşalr sizlere sormak istiyorum. Akşam yemeklerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir türlü beceremiyorum. Akşam çok geç gidiyorum işten en erken 9-10 sizler h.sonumu yapıp koyuyorsunuz?
Ev yemeği yapan yerlerden alayım dedim yağı ağır geldi. Napsam. doktorlar haftada 2 gün et, 2 gün balık diyor ama nerde. Hızlıca yetişen bir makarna, bir hazır çorba oluyor. Sizler bana bir fikir verebilirmisinz?

Buj arada akşam olsada şu dişçiye gitsek. Çok ağrıyor dişim. Rabbim dişi ağrıyanlara yardım etsin. İçindede bana.

herkese ii akşamlar anneme hamile olduğumu söledim ya bu akşam bana birsürü çeşiiittt yemek yapmış getiriyomuş pupam şişcak galibaaaa

akşamda bi arkadaşıma çaya gitcem ona da sölicem artık samimi olduklarıma yavaş yavaş diyim gayrı

kayınvalidem hariç

senin mesajın tamda üstüne olmuş benim ki bende normalde yapamıyomki yemek ama hazır çorba falan da içmiyom peynir ekmek domates en çokta zaten onları seviyorum akşamları yemek ağar geliyo hala bana öğlenleri yemek yiyom sadece akşamları çok nadir mesela bugün annem getirceee için yicem yemek

Bana kalsa 24 saat peynir, ekmek ve domates yerim ama sürekli yediğimden alerji yaptı tabii. yağlı yemek, ağır yemek benimde içim almıyor. Ama bide doyurmam gerekn eşim var. gelçi annesi bugün evine geldi o akşamları çıkar yukarıda yer. Bende artık idare edicem bişeylerle.

yemek gerçekten sorun.. benim midem yağlı salçalı yemek almıyor. kahvaltılık, sütle gevrek, vs...
ama eşimi doyurmam lazım. pişirirken kokusuna bile dayanamıyorum ki...

heee tabi kocan yemek yer haliyle benim ki sürekli diyette de yoğurt yiyo her akşam o kadar :)))) benim de işime geliyo bende yoğurt yesem ii olcak yaaa bak aklıma geldi şimdi

günde 1 lt ayran
2 lt su
1 bardak süt
içiyorum...gevrekle yediğim süt ve makarnaya kattığım yoğurt hariç...

yavrum fazla kalsiyumdan dişli doğacak:))

dayımın kızının bebeği ağzında iki dişle doğmuştu

doktor fazla kalsiyumdan demiş. çok yumurta yemiş kız hamileyken...

Kizlar esim turkiyede :) bende newyorkdayim ins cuma evimize donecz bakalim dua edin iyiyiz hepimiz cok yogun gunlerimiz gezmekle geciyo cok acamiyorum int.telefondan bile :) ama ozledim sizleri ancak pazar yada pazartesinee uzun uzun girebilirim

aslında eşinde çok yemek seçmiyorsa hafif şeyler yemek lazım.
bende geç yiyince midem de çok ekşime yapıyor.
karpuz domates peynir bazen omlet idare ediyoruz bizde. bazen dışardan gelirken çevirme alıyorum tavuk
ama hazır çorba yememek lazım. çok katkı maddesi var içinde.
ya da kahvaltı yapılabilir.
sonuçta geç vakit eşlerimizde yiyince onlarda rahatsız oluyor.

off yaa... ben de biraz önce geldim doktordan. herşey çok normal çıktı. ense kalınlığı, haftasıyla uyumu falan... ama aynı şekilde burun kemiğini göremedi. bebeğim parmağını emiyordu o sırada o yüzden mi göremedi acaba? duyduğum andan beri kulağımda hep aynı cümle var Rabbim yardımcımız olsun inşallah... bi de sonuçlar tam 10 gün sonra çıkacak. nasıl dayanıcam bilmiyorum...

evettttt :=)) ama artık 43

canım çok geçmiş olsun benim de bu haftam baş ağrılarıyla geçti migren değil de sinüzitim var benim de

Belki mevsim geçişlerindendir cnm bu baş ağrıları off valla dayanılacak gibi değil Allahım sabırlar versin bize

bende yaklaşık bir haftadır elevite başladım dediğin gibi oluyoyaaa bencede ilaçtan nası dicem ki dr a ondanmı diye

Canım kesin aldığımız ilaçlardan kaç kişiyle konustum hepsınde aynı sıkıntı varmı Doktoruna yinede danış istersen bunda çekinilecek birşey yok.

aminn cnm çok teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin gitmişsindir doktora ben kac gundur gıremedıgım ıcın ne dedi doktorun cnm

Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrım inşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur

canımmm Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…