2011 Aralık Anneleri

canım allah rahmet eylesin.üzülme.sende bebişini mezarına götürürsün.bebişin dedesini hiç olmazsa öyle tanır.benim çocuklarım babamı hiç görmedi.babam 7 yıl önce annemi ve bizi başka bi kadın için terk etti.benimde hep bi yanım eksik.çocuklarım bana babamı sorunca gösterecek bi mezarı bile yok.sadece uzaklarda diyebiliyorum.

canımmm Allah rahmet eylesin.

Teşekkür ederim bende öyle teselli buluyorum canım babamın mezarına götürürüm diyorum ama hep aklıma Babam geliyor oda olsa şöyle olurdu fln die mekanı cennet olsun inşallah sende hiç üzülme canım benim eger baban hayatında en degerlı görmesi gereken varlıklarını baskasına tercıh edebılıyorsa uzulmeye bile değmez tabiki haklısın insanın bir yanı hep eksik ama o tercihini başkasından yana yapmış sende canını sıkma..

Balik secerken buyuk baliklari yemeyin, bence en iyileri hamsi kucuk baliklar, sebebide iclerindeki civa nedenleri. Bunlara dikkat edelim arkadaslar, ne kadar kucuk o kadar iyi.

Sebebi biolojik toplma. buyuk balik kucuk balik yiyor, kucuk baliklardaki civalarida topliyi. vahsi Salmon daki civa yuksek mesela.

Allah rahmet eylesin canım dualarını eksik etme kendini kötü hissettiğin için kusuyosundur canım kuran oku dua et ferahlarsın inşallah

Mardinciğim Allah rahmet eylesin Allah (CC.) sabır versin .
Günaydın kızlar !

günaydın güzel anneler nasılsınız?benim bulantılarım geçti artık sanki hamile değilim gibi bütün şikayetlerim bitticumartesi gelsi de bebişimizi görelim

günaydınnnn kızlarrrr bu hafta bitermi yaaa haftaya cuma tatile gidecegim kısmetseeeee biran önce günler gecsin istiyorummmm

günaydın ballar şekerler 2 gündür ne bulantı nede bir halsizlik hissediyorummm
süperim ben süperimmmmsizler nasılsınız bakalımmmm

kızlar hepinize günaydın...

benim canım çok sıkkın... akşam sinirlerim yok yere bozuldu.. oturdum ağladım..bütün gece de uyuyamadım...
dün sabah ikili testim yapılmıştı devlet hastanesinde. bu sabah internetten sonuca bakayım dedim.

HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2

yazıyor...

ne anlama geldiğini anlamadım..

aslında 1 hafta sonra çıkar test demişlerdi ama sonuçlarda bunlar yazıyor... çok kötüyüm...

günaydın güzel anneler nasılsınız?benim bulantılarım geçti artık sanki hamile değilim gibi bütün şikayetlerim bitticumartesi gelsi de bebişimizi görelim

günaydınnnn kızlarrrr bu hafta bitermi yaaa haftaya cuma tatile gidecegim kısmetseeeee biran önce günler gecsin istiyorummmm
Geçerrr :)
günaydın ballar şekerler 2 gündür ne bulantı nede bir halsizlik hissediyorummm
süperim ben süperimmmmsizler nasılsınız bakalımmmm

Günaydın güzel annişler tekrar . Yürüyüşten geldim, evi toparladım güzel bir sabah yani

Tatlım hiç anlamıyorum ama olumsuz bişey değildir inşallah sıkıntı yapma tatlı bebişine annesi .

PAPP-A2'li 317.2 bunun ne olduğu konusunda bi fikrim yok ama ,

HCG 2'li 114914
ayyyyyyyyy canım ikisinide bilmiyorum aslında :26::26::26::26:yanlış bişey sölemim bilen arkdaşalar var onlar yardım eder sana bende pazartesi yaptıracğımda:26::26:ama üzülme yaaa

canım doktorunu ara sor,ya da yanına git,biz sağlıklı bi yorum yapamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…