Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrıminşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur
herkese iyi geceler :))
umarım herkes iyidir
canımmm Allah rahmet eylesin.
canım allah rahmet eylesin.üzülme.sende bebişini mezarına götürürsün.bebişin dedesini hiç olmazsa öyle tanır.benim çocuklarım babamı hiç görmedi.babam 7 yıl önce annemi ve bizi başka bi kadın için terk etti.benimde hep bi yanım eksik.çocuklarım bana babamı sorunca gösterecek bi mezarı bile yok.sadece uzaklarda diyebiliyorum.
iyi geceler canım iyiyiz sen nasılsın :)
bende iyiyim canım
ezelin bitmesini bekliyorum :))
uykum geldi artık :))
Evet bana da somon ya da karides yiyebilirsin dedi :) ama somon türkiyedeki denizlerden çıkmıyor. dışarıdan geliyor. o yüzden onu tüketmek konusunda tedirginim. zaten ben büyük balık hiç hiç sevmem :) sanıyorum gün aşırı balık hapına başlayacağım. öyle gözüküyor.
Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrıminşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur
günaydın güzel anneler nasılsınız?benim bulantılarım geçti artık sanki hamile değilim gibi bütün şikayetlerim bitti cumartesi gelsi de bebişimizi görelim
günaydın...
gözün aydın artık keyifiniz süremk kaldı.
günaydın güzel anneler nasılsınız?benim bulantılarım geçti artık sanki hamile değilim gibi bütün şikayetlerim bitti cumartesi gelsi de bebişimizi görelim
Geçerrr :)günaydınnnn kızlarrrr bu hafta bitermi yaaa haftaya cuma tatile gidecegim kısmetseeeee biran önce günler gecsin istiyorummmm
günaydın ballar şekerler2 gündür ne bulantı nede bir halsizlik hissediyorummm
süperim ben süperimmmmsizler nasılsınız bakalımmmm
Tatlım hiç anlamıyorum ama olumsuz bişey değildir inşallah sıkıntı yapma tatlı bebişine annesi .kızlar hepinize günaydın...
benim canım çok sıkkın... akşam sinirlerim yok yere bozuldu.. oturdum ağladım..bütün gece de uyuyamadım...
dün sabah ikili testim yapılmıştı devlet hastanesinde. bu sabah internetten sonuca bakayım dedim.
HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2
yazıyor...
ne anlama geldiğini anlamadım..
aslında 1 hafta sonra çıkar test demişlerdi ama sonuçlarda bunlar yazıyor... çok kötüyüm...
kızlar hepinize günaydın...
benim canım çok sıkkın... akşam sinirlerim yok yere bozuldu.. oturdum ağladım..bütün gece de uyuyamadım...
dün sabah ikili testim yapılmıştı devlet hastanesinde. bu sabah internetten sonuca bakayım dedim.
HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2
yazıyor...
aslında 1 hafta sonra çıkar test demişlerdi ama sonuçlarda bunlar yazıyor... çok kötüyüm...
Geçerrr :)
Günaydın güzel annişler tekrar . Yürüyüşten geldim, evi toparladım güzel bir sabah yani
kızlar hepinize günaydın...
HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2
yazıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?