canım doktorunu ara sor,ya da yanına git,biz sağlıklı bi yorum yapamayız
Kız yata yata bir hal oldumkız yat uyusana ne yürüyüşüne temizliği hatta yat 2 saatte benim yerime yatt fazladan :92::92::92:
kızlar hepinize günaydın...
benim canım çok sıkkın... akşam sinirlerim yok yere bozuldu.. oturdum ağladım..bütün gece de uyuyamadım...
dün sabah ikili testim yapılmıştı devlet hastanesinde. bu sabah internetten sonuca bakayım dedim.
HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2
yazıyor...
ne anlama geldiğini anlamadım..
aslında 1 hafta sonra çıkar test demişlerdi ama sonuçlarda bunlar yazıyor... çok kötüyüm...
Oy amanda maşallahGünaydın teyzoşlaaaaaaarrrrrdün ikili testimizin sonucunu aldık, çok güzel çıktı şükür gitmişken burun kemiğini de gördük bu sefer 1 haftada tam 1.5 cm uzamış sıpam, 56 mm olmuş kıpır kıpırdı yine bu sefer de kıza benzettik ama doktorumuz yine bişey söylemedi :26: :26:
Bu arada free beta hcg 36 çıktı, starimunun tezine göre oğlan oluyo sanırım :26: hayırlısı artıkın
sağo derya yorum yapman için (teste yorum) yazmadım sadece paylaşmak için yazdım.. üstelik elbette doktoruma soracağım.. sadece ilk gördüğümde paylaşmak istedim hepsi bu...
Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrıminşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur
Herkese iyi geceler Anneciklerr..kaç gündür midem ve kusmalarım yüzünden nete bile giremiyorum herkesin 3aydan sonra biter benm yeni başlıyo sanrıminşallah devamı gelmez Bugün çok canım sıkkın sabahtan beri ağlıyorum bugün babamın ölüm yıldönümü 3.senesini doldurdu Bebeğimin dede olacagının mujdesini gözlerine baka baka vermeyi öyle çok isterdim ki malesef ki kısmet değilmiş Onsuz gerçekten herşey eksik ve yarım..Meleğim dedesini hiç tanıyamayacak ama onun gibi mükemmel bir insanı tanımasını,onunla elele parklara gitmesini hep hayal ettim..Allah'ım mekanını cennet etsin sevinçli,müjde dolu,üzüntülü her anımda aklımda Onu çok seviyorum..umarım bizi görüyor duygulaarımızı hissediyodur
Günaydın teyzoşlaaaaaaarrrrrdün ikili testimizin sonucunu aldık, çok güzel çıktı şükür gitmişken burun kemiğini de gördük bu sefer 1 haftada tam 1.5 cm uzamış sıpam, 56 mm olmuş kıpır kıpırdı yine bu sefer de kıza benzettik ama doktorumuz yine bişey söylemedi :26: :26:
Bu arada free beta hcg 36 çıktı, starimunun tezine göre oğlan oluyo sanırım :26: hayırlısı artıkın
kızlar hepinize günaydın...
benim canım çok sıkkın... akşam sinirlerim yok yere bozuldu.. oturdum ağladım..bütün gece de uyuyamadım...
dün sabah ikili testim yapılmıştı devlet hastanesinde. bu sabah internetten sonuca bakayım dedim.
HCG 2'li 114914
PAPP-A2'li 317.2
yazıyor...
ne anlama geldiğini anlamadım..
aslında 1 hafta sonra çıkar test demişlerdi ama sonuçlarda bunlar yazıyor... çok kötüyüm...
tebrik ederiz canım,kıza benzedi erkeğe benzedi diyoz ama bence net sonucu 16-17. haftada net bişekilde öğreniriz,hayırlısı olsun
Orası öyle tabibidahaki randevumuz 3 hafta sonra, yani 16. haftanın içinde olacaz inşallah ozaman kesinleşir
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim.html
sayfamızı 24 saat dolmadan 2.257 kişi görüntülemiş ve şimdiden onlarca değişik haftalardan ultrason resimleri ve hikayeleri geldi.
ben 12+ larda gideceğim ayın 20sinde. ikili için. 3d ye de girsem cinsiyet belli olmaz sanırım:))
arkadaşım merhaba sen amerikada mı yaşıyorsun yoksa tatil için mi ordasın. ben amerikada doğum süreçlerini merak ediyorum özel mesaj atamıyorum emsaj sayım düşük diye. görür de cevaplarsan sevinirimKizlar esim turkiyede :) bende newyorkdayim ins cuma evimize donecz bakalim dua edin iyiyiz hepimiz cok yogun gunlerimiz gezmekle geciyo cok acamiyorum int.telefondan bile :) ama ozledim sizleri ancak pazar yada pazartesinee uzun uzun girebilirim
Ben de koydum ben deeeee
Canım ben geçen hafta yaptırdım ikiliyi, ozaman da 3D'ye girdik, bu hafta daama ikisinde de cinsiyeti hakkında bi yorum yapmadı doktor ama bazı doktorlar yapıyo, belki seninki de yapar
ben 12+ larda gideceğim ayın 20sinde. ikili için. 3d ye de girsem cinsiyet belli olmaz sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?