2011 Aralık Anneleri

canım doktorunu ara sor,ya da yanına git,biz sağlıklı bi yorum yapamayız

sağo derya yorum yapman için (teste yorum) yazmadım sadece paylaşmak için yazdım.. üstelik elbette doktoruma soracağım.. sadece ilk gördüğümde paylaşmak istedim hepsi bu...

Son düzenleme:
Günaydın teyzoşlaaaaaaarrrrr dün ikili testimizin sonucunu aldık, çok güzel çıktı şükür gitmişken burun kemiğini de gördük bu sefer 1 haftada tam 1.5 cm uzamış sıpam, 56 mm olmuş kıpır kıpırdı yine bu sefer de kıza benzettik ama doktorumuz yine bişey söylemedi :26: :26:
Bu arada free beta hcg 36 çıktı, starimunun tezine göre oğlan oluyo sanırım :26: hayırlısı artıkın

Canım kendiminkiyle ve buzamana kadar duyduğum sonuçlarla karşılaştırdığımda senin sonuçlar yüksek gibi görünüyo :26: bu ne anlama geliyo hiç bilemiyorum ama endişelenecek bi durum yoktur inşallah, tabi ki en doğru yorumu yine doktorun yapacak doktorunla görüşünce bize de haber ver ben de merak ettim şimdi :26:

Oy amanda maşallah

sağo derya yorum yapman için (teste yorum) yazmadım sadece paylaşmak için yazdım.. üstelik elbette doktoruma soracağım.. sadece ilk gördüğümde paylaşmak istedim hepsi bu...

ben seni korkutmak ya da üzmek istemedim,yanlış yönlemdirmek te istemedim,inş. herşey yolundadır,netten araştırıyorum ama şu şudur dememek için yanlış anlama canım,bi an önce git sor kafan rahatlasın diye,burda kimse net bişey söyleyemez çünkü

Allah rahmet eylesin canım,ağlama lütfen bebişini düşün,stres ona zararlı

Kabri nur mekanı cennet olsun cnm

tebrik ederiz canım,kıza benzedi erkeğe benzedi diyoz ama bence net sonucu 16-17. haftada net bişekilde öğreniriz,hayırlısı olsun

tatlım, bunu defalarca yazmışımdır buraya.basit bir örnek ama yüzlerce benzeri var:

akrabam olan bir hanım, 40lı yaşlarda defalarca denemeden sonra tüp bebekle hamile kaldı. ikili sonucuna göre doktorLAR (yani biri değil, bir kaçı birden) "büyük olasılıkla down" demişti. üçlü ve amniyosentez istediler. eşi araştırmış. amniyosentezde düşük riski olduğunu duyunca çıldırdı adam.
"bunca sene sonra evladım olmuş. sakatsa sakat. ben nasıl kıyarım? insan evladına kıyar mı?" dedi ve amniyosenteze karşı çıktı.
kalan aylar korkuyla, ağlamayla geçti. kadının belki de ömründeki tek hamileliği panikle, endişeyle geçti.
sonuç:
fıstık gibi, gayet sağlıklı bir kızımız oldu. şimdi konuşmaya da başladı, bıcır bıcır...susturabilene aşkolsun:97:

ne olur panikleme.ben işte bu yüzden ikili istemiyorum ve yaptırmayacağım.

günaydınlaarr..yarın kont günümüz..ikilimizde var bakalım...hayırlısı inş...

ben 12+ larda gideceğim ayın 20sinde. ikili için. 3d ye de girsem cinsiyet belli olmaz sanırım:))

Canım ben geçen hafta yaptırdım ikiliyi, ozaman da 3D'ye girdik, bu hafta da ama ikisinde de cinsiyeti hakkında bi yorum yapmadı doktor ama bazı doktorlar yapıyo, belki seninki de yapar

Kizlar esim turkiyede :) bende newyorkdayim ins cuma evimize donecz bakalim dua edin iyiyiz hepimiz cok yogun gunlerimiz gezmekle geciyo cok acamiyorum int.telefondan bile :) ama ozledim sizleri ancak pazar yada pazartesinee uzun uzun girebilirim
arkadaşım merhaba sen amerikada mı yaşıyorsun yoksa tatil için mi ordasın. ben amerikada doğum süreçlerini merak ediyorum özel mesaj atamıyorum emsaj sayım düşük diye. görür de cevaplarsan sevinirim
orada doğum ne kadara mal oluyor toplam ortalama bi fikir istiyorum
teşekkür ederim.

Ben de koydum ben deeeee

Canım ben geçen hafta yaptırdım ikiliyi, ozaman da 3D'ye girdik, bu hafta da ama ikisinde de cinsiyeti hakkında bi yorum yapmadı doktor ama bazı doktorlar yapıyo, belki seninki de yapar

resim için çok teşekkürler. erken dönem 3d resmimiz yoktu..

seninkinin pipisini mi gördüm kordonu mu anlayamadım:)
hayırlısı

ben 12+ larda gideceğim ayın 20sinde. ikili için. 3d ye de girsem cinsiyet belli olmaz sanırım:))

eğer erkekse bacağını açarsa da belli ouyo canım,kız olursa yada arkasını dönerse net bişey demiyolar,benim dr. um büyük ihtimalle kız bebek,ama kesin bişey diyemem dedi,12. haftada kendi küçüktü,haftasına göre 5-6 gün gerideydi,13. haftada o açığı kapatmıştı ama arkasını dönmüştü bize:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…