resim için çok teşekkürler. erken dönem 3d resmimiz yoktu..
seninkinin pipisini mi gördüm kordonu mu anlayamadım:)
hayırlısı
eğer erkekse bacağını açarsa da belli ouyo canım,kız olursa yada arkasını dönerse net bişey demiyolar,benim dr. um büyük ihtimalle kız bebek,ama kesin bişey diyemem dedi,12. haftada kendi küçüktü,haftasına göre 5-6 gün gerideydi,13. haftada o açığı kapatmıştı ama arkasını dönmüştü bize:79::79::79:
merhaba kızlarr.
bende dün 2li sonuçlarını gösterdim.
ultrasonda iyi çıktı. tahlillerde iyi çıktı ama doktor kafamı karıştırdı.
tahlillerin iyi ama hiçbizaman zeka geriliğinden bu testlerle %100 emin olamayız dedi. amiyosentez testi var dedi. ben tavsiye etöiyorum gereksiz ama karar sana kalmış dedi.
işyerinde doğum yapmış arkadaşlar doktora kızdı bunu sana ne die sölemişki ortada bişeyy yokkken kafanı karıştırmış dediler.
içime bi şüphe düştü amaannn sonuç olarak dr gereği yok sonuçların iyi dedi.,işte o testi ne diye soktuysa aklımaa.
rabbime emanet artık napiyim
Sonuçların iyiyse yaptırma bence. Hiç bir testtin sonucu %100 değil seninle alakalı bir durum değil ki canım. İşyerinde ki arkadaşlarına katılıyorum. Sen gönlünü ferah tut canım...
eğer erkekse bacağını açarsa da belli ouyo canım,kız olursa yada arkasını dönerse net bişey demiyolar,benim dr. um büyük ihtimalle kız bebek,ama kesin bişey diyemem dedi,12. haftada kendi küçüktü,haftasına göre 5-6 gün gerideydi,13. haftada o açığı kapatmıştı ama arkasını dönmüştü bize:79::79::79:
kızı da erkeği de çok istiyorum.
kızım olsa, süslesem püslesem..ikimizin de saçı kıvırcık.buklelerini şekilden şekle soksam! başına çeşit çeşit bantlar tokalar taksam fırfırlı etekler, poposu tavşanlı külotlu çoraplar giydirsem:)))
oğlum olsa, erkekim desem, öğretsem de babasına "annemi üzeysen seni döveyim" dese:97::97:tüm kızlar hasta olsalar oğluma...
ultrasonda pipisinin resmini büyütüp babanesine yollasam KAPAAAAAAK OLSA
ohh tanışıp kaynaşmalar başlamış..
kayseri de var mı acaba?**
sivasın köyündeyim ama kayseri yakın.
kızı da erkeği de çok istiyorum.
kızım olsa, süslesem püslesem..ikimizin de saçı kıvırcık.buklelerini şekilden şekle soksam! başına çeşit çeşit bantlar tokalar taksam fırfırlı etekler, poposu tavşanlı külotlu çoraplar giydirsem:)))
oğlum olsa, erkekim desem, öğretsem de babasına "annemi üzeysen seni döveyim" dese:97::97:tüm kızlar hasta olsalar oğluma...
ultrasonda pipisinin resmini büyütüp babanesine yollasam KAPAAAAAAK OLSA
günaydın ballar şekerler2 gündür ne bulantı nede bir halsizlik hissediyorummm
süperim ben süperimmmmsizler nasılsınız bakalımmmm
Türkmengelini merhaba;
Ben Kayseri'de yaşıyorum.14+1 günlük hamileyim. Sevgiler
Ben de senin gibi düşünmeyi çok isterdim ama kız daha ağır basıyo bende malesef :26: oğlan olursa babasına benzeyeceği garanti olsa kesin oğlan isterim ama babasının tarafındaki diğer erkeklerden birine benzemesi ihtimali beni deli ediyoooo :84: o yüzden kız olmasını tercih ederim
BNM DE OĞLUŞ AĞIR BASIYOO GALİBAAANAAPİMM YAAA ESKİDEN BERİİ ERKEK COCUK İSTİYORUM BENN BİDE RÜYALARIMDADA EŞİMİN BEBEKLİĞİNİN KOPYASI ERKEK BEBEKLERİ GÖRDÜKÇEE DAHA DA ÇOĞALDI:dTABİKİ SAGLIKLI OLMASI İLK DİLEGİM AMA BİDE OGLUŞŞ OLSAAAAAA AHHH AHHH.EŞİM KIZ İSTİYOO BVENN OĞLUŞŞŞ OYY KURBABNN OLURUMM ONAAA BENN Bİİ GELSEEE Bİİ GELSEEE
kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa
selam kızlar iyisiniz gibime geliyo :)) size bişi sorcam epilator alcam ne marka alıyım ne önerirsiniz
arkadaşlar merhaba ne güzel haberlerinizi okuyorum bazılarınızın canı sıkkın ama düzelir herşey inşallah allahın izniyle...
benim bir sorum olacak
burun kemiği göürünmemesi ne demek?
kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?