2011 Aralık Anneleri

merhaba kızlarr.

bende dün 2li sonuçlarını gösterdim.
ultrasonda iyi çıktı. tahlillerde iyi çıktı ama doktor kafamı karıştırdı.

tahlillerin iyi ama hiçbizaman zeka geriliğinden bu testlerle %100 emin olamayız dedi. amiyosentez testi var dedi. ben tavsiye etöiyorum gereksiz ama karar sana kalmış dedi.
işyerinde doğum yapmış arkadaşlar doktora kızdı bunu sana ne die sölemişki ortada bişeyy yokkken kafanı karıştırmış dediler.

içime bi şüphe düştü amaannn sonuç olarak dr gereği yok sonuçların iyi dedi.,işte o testi ne diye soktuysa aklımaa.
rabbime emanet artık napiyim

resim için çok teşekkürler. erken dönem 3d resmimiz yoktu..

seninkinin pipisini mi gördüm kordonu mu anlayamadım:)
hayırlısı

O kordonu canım görünürde pipi yok ama sonradan çıkar mı bilmem

Ya aslında bizimki bayağı açtı bacakları, hem de 3D'de ama doktorumuz gıcık, hiç bi yorum yapmadı ancak 1 ay sonra diyo hala uyuz :84: biz de eve gelip cd.yi izlerken iyice baktık bacak arasına, dümdüzdü, hiçbi çıkıntı görünmüyodu, kız galiba dedik hayırlısı artık

Sonuçların iyiyse yaptırma bence. Hiç bir testtin sonucu %100 değil seninle alakalı bir durum değil ki canım. İşyerinde ki arkadaşlarına katılıyorum. Sen gönlünü ferah tut canım...

kızı da erkeği de çok istiyorum.
kızım olsa, süslesem püslesem..ikimizin de saçı kıvırcık.buklelerini şekilden şekle soksam! başına çeşit çeşit bantlar tokalar taksam fırfırlı etekler, poposu tavşanlı külotlu çoraplar giydirsem:)))

oğlum olsa, erkekim desem, öğretsem de babasına "annemi üzeysen seni döveyim" dese:97::97: tüm kızlar hasta olsalar oğluma...
ultrasonda pipisinin resmini büyütüp babanesine yollasam KAPAAAAAAK OLSA

Benimde bebişimin cinsiyeti belli değil, doktor belli değil henüz ikiside olabilir dedi. Bizde 1 ay beliyeceğiz öyle öğreneceğiz artık,
ikili test sonucundan tahminler gerçekten doğru çıkıyor mu kızlar? Benim bebişin kalp atışı 152 di
ona göre kız mı demek?
zaman çok yavaş geçiyor benim için, bebişlerimizi hemne kucağımıza aldığımızı görebilsek ne güzel olur diilmi

Bende cinsiyeti farketmez öğrenmeyi çok istiyorum:) Bu konuda aynı düşünüyoruz:)
Bebiş her türlü seviliyor:)

Ben de senin gibi düşünmeyi çok isterdim ama kız daha ağır basıyo bende malesef :26: oğlan olursa babasına benzeyeceği garanti olsa kesin oğlan isterim ama babasının tarafındaki diğer erkeklerden birine benzemesi ihtimali beni deli ediyoooo :84: o yüzden kız olmasını tercih ederim

Türkmengelini merhaba;
Ben Kayseri'de yaşıyorum.14+1 günlük hamileyim. Sevgiler

canım ben aslında kayseriye yakın sınır köyünde öğretmenim. ama kontrollere kayseriye geliyorum. ağustosta atamam var. kayseri yazacağım inş gelir.sen neresindesin?

babasının kopyası olup iki koldan ömrümü yeme ihtimalleri de var tabii

selam kızlar iyisiniz gibime geliyo :)) size bişi sorcam epilator alcam ne marka alıyım ne önerirsiniz

BNM DE OĞLUŞ AĞIR BASIYOO GALİBAAANAAPİMM YAAA ESKİDEN BERİİ ERKEK COCUK İSTİYORUM BENN BİDE RÜYALARIMDADA EŞİMİN BEBEKLİĞİNİN KOPYASI ERKEK BEBEKLERİ GÖRDÜKÇEE DAHA DA ÇOĞALDI:dTABİKİ SAGLIKLI OLMASI İLK DİLEGİM AMA BİDE OGLUŞŞ OLSAAAAAA AHHH AHHH.EŞİM KIZ İSTİYOO BVENN OĞLUŞŞŞ OYY KURBABNN OLURUMM ONAAA BENN Bİİ GELSEEE Bİİ GELSEEE

arkadaşlar merhaba ne güzel haberlerinizi okuyorum bazılarınızın canı sıkkın ama düzelir herşey inşallah allahın izniyle...
benim bir sorum olacak

burun kemiği göürünmemesi ne demek?

kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa

aynı şeyleri hissdiyor ve yaşıyoruz canım ben erkek eşim kız olsun istiyoruz sağlıklı hayırlı evlat olsun da aslında ikisine de ihtiyacımız var

kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa

evet yaa bi de bazı doktorlar cdye çekiyormuş ben bi kere soracaktım doktora, garip karşılayabilir diye sormadım sonuçta böyle bir imkanı olsa kullanırdı di mi

arkadaşlar merhaba ne güzel haberlerinizi okuyorum bazılarınızın canı sıkkın ama düzelir herşey inşallah allahın izniyle...
benim bir sorum olacak

burun kemiği göürünmemesi ne demek?

Canım burun kemiği ölçümü ikili testte yapılıyo ense kalınlığıyla beraber, melesa benimki geçen hafta yapıldı, ense kalınlığı normal çıktı ama burun kemiğini ölçemedi doktor, henüz oluşmamış olabilir dedi, bu hafta tekrar baktı dün gittiğimde, bu sefer gördü çok şükür down sendromu riskini artıran faktörlerden biri ense kalınlığının fazla olması, diğeri de burun kemiğinin olmamasıymış, ama doktorum benim içimi şöyle rahatlatmıştı, ense kalınlığı normal olduğu için burun kemiğinde sorun olduğunu sanmıyorum, küçük olduğu için görünmemiştir, haftaya görürüz demişti, nitekim öyle de oldu

Canım 3D'ye girersen, ordan zaten cd.ye çekip veriyolar, normal ultrason fotoğraflarını da ben tarayıcıdan taratıp atıyorum bilgisayarıma, bebişime dijital albüm yapıcam inşalah bütün fotoğraflarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…