ay anladım çok sevindimCanım burun kemiği ölçümü ikili testte yapılıyo ense kalınlığıyla beraber, melesa benimki geçen hafta yapıldı, ense kalınlığı normal çıktı ama burun kemiğini ölçemedi doktor, henüz oluşmamış olabilir dedi, bu hafta tekrar baktı dün gittiğimde, bu sefer gördü çok şükürdown sendromu riskini artıran faktörlerden biri ense kalınlığının fazla olması, diğeri de burun kemiğinin olmamasıymış, ama doktorum benim içimi şöyle rahatlatmıştı, ense kalınlığı normal olduğu için burun kemiğinde sorun olduğunu sanmıyorum, küçük olduğu için görünmemiştir, haftaya görürüz demişti, nitekim öyle de oldu
evet yaa bi de bazı doktorlar cdye çekiyormuş ben bi kere soracaktım doktora, garip karşılayabilir diye sormadım sonuçta böyle bir imkanı olsa kullanırdı di mi
kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa
ay anladım çok sevindim
ben hiç bilmiyorum bunları herhalde zamanla öğrenicem :)
ben d ehaftaya yaptırıyorum inşallah ikili testimi hayırlı sonuçlarını alırım inşallah
teşekkür ederim cevabın için
benim 2 li atramanın ultrasonda çok şeye baktı ama burundan bahsetmedi.
ikili taraam için ultrasonda baktıkalrı:
ense kalınlığı
kalp atışı
bağırsak
parmak
aklıma gelenler bunalr
günde 1 lt ayran
2 lt su
1 bardak süt
içiyorum...gevrekle yediğim süt ve makarnaya kattığım yoğurt hariç...
yavrum fazla kalsiyumdan dişli doğacak:))
aslında eşinde çok yemek seçmiyorsa hafif şeyler yemek lazım.
bende geç yiyince midem de çok ekşime yapıyor.
karpuz domates peynir bazen omlet idare ediyoruz bizde. bazen dışardan gelirken çevirme alıyorum tavuk
ama hazır çorba yememek lazım. çok katkı maddesi var içinde.
ya da kahvaltı yapılabilir.
sonuçta geç vakit eşlerimizde yiyince onlarda rahatsız oluyor.
Doktorunun kendi ultrasonunda cd.ye çekmesi mümkün değil zaten hayatım, eğer hastanede varsa onun için seni 4D'ye göndermesi gerek
seldayavuzguray,ozutneslihan,blagodevoyce,KotuKediSero,neredesinfiruze,bademinur,lizzie,tulayuzun,nicko,missvikvik,gnc24,nihalla,Eflatunumsu,buseli,dsvnc,deryam160510,yuppe,epsilonsigma,
ya öyle öyle olmasına da mesela aynı şeyleri kaynana söylese olay çıkar mesela di minicko,
canım herkes yaşadığını bilir bazen empati kuramıyoruz sen sakin ol boşver yıpratma kendini
klasik anne kız kavgası işte 2 gün sonra unutursunuz
of gerçekten seninki de ayrı bi tempolu olmuş. ya gerçekten bak yemeğini de istemiyorum yardımını da istemiyorum ama ben çok üzüldüm bana nazlı demesine ki hakkaten hiç öyle hani bişey yansıtan biri de değilimdir.kızlar herkese merhaba. herkesin keyfi yerinde gibi. bazı arkadaşların canı biraz sıkkın ama bebişlerini düşünüp rahatlasınlar.
sevgili nicko,
hepinizi öpüyorum
of ben de tam tersi,Arkadaşlar merhaba,
13. haftaya girdim, herşey yolunda çok şükür ama bulantılarım geçmedi. Yine yediğimi çok çıkarmıyorum ama TÜM GÜN sürekli hasta ve halsiz geziyorum. Parfüm, sabun, deterjan vb kokusu kusturuyor ama yemek kokularıyla aram kötü değil. Kendi buzdolabımdan ve hatta evimden tiksindimSizler ne alemdesiniz? Çok bulantısı olupta şu haftalarda hafifleyen var mı? Birde mesela bu kokulardan iğrenme falan bıçak gibi mi kesiliyor? Nasıl oluyor ya ne olur bilen yaşayan birileri yazsın....
herkese kocaman kucak :79:
kızı da erkeği de çok istiyorum.
kızım olsa, süslesem püslesem..ikimizin de saçı kıvırcık.buklelerini şekilden şekle soksam! başına çeşit çeşit bantlar tokalar taksam fırfırlı etekler, poposu tavşanlı külotlu çoraplar giydirsem:)))
oğlum olsa, erkekim desem, öğretsem de babasına "annemi üzeysen seni döveyim" dese:97::97:tüm kızlar hasta olsalar oğluma...
ultrasonda pipisinin resmini büyütüp babanesine yollasam KAPAAAAAAK OLSA
benim 2 li atramanın ultrasonda çok şeye baktı ama burundan bahsetmedi.
ikili taraam için ultrasonda baktıkalrı:
ense kalınlığı
kalp atışı
bağırsak
parmak
aklıma gelenler bunalr
of gerçekten seninki de ayrı bi tempolu olmuş. ya gerçekten bak yemeğini de istemiyorum yardımını da istemiyorum ama ben çok üzüldüm bana nazlı demesine ki hakkaten hiç öyle hani bişey yansıtan biri de değilimdir.
ablamla kaarşılaştırınca tabi ki nazlı olurum
neyse ya aynen anne kız geçer
peki sen artık girebiliyo musun mutfağa
ben de umarım bigün girebilirim tekrar çok mağdurum da mağdurum o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?