2011 Aralık Anneleri

lohusa döneminden korkuyorum abzen. çünkü kayınvalideme gerçekten katlananmıyorum.
etrafımda olmasını istemiyorum.keşke sevebileğim bi insan olsaydı.öfff nerden çıktı şimdi bu diyeceksinizde enbilim işte

ay anladım çok sevindim

ben hiç bilmiyorum bunları herhalde zamanla öğrenicem :)

ben d ehaftaya yaptırıyorum inşallah ikili testimi hayırlı sonuçlarını alırım inşallah
teşekkür ederim cevabın için

evet yaa bi de bazı doktorlar cdye çekiyormuş ben bi kere soracaktım doktora, garip karşılayabilir diye sormadım sonuçta böyle bir imkanı olsa kullanırdı di mi

Doktorunun kendi ultrasonunda cd.ye çekmesi mümkün değil zaten hayatım, eğer hastanede varsa onun için seni 4D'ye göndermesi gerek

benim 2 li atramanın ultrasonda çok şeye baktı ama burundan bahsetmedi.

ikili taraam için ultrasonda baktıkalrı:

ense kalınlığı
kalp atışı
bağırsak
parmak

aklıma gelenler bunalr

kızlaar şu ultrason görüntülerini nasıl bilg a atıyorsunuz? dr cd mi veriyo size? benmki vermedi,belki yarın verir ama bnde istyrm bööle bilg a atmak yaa

yok tatlım.
ben cep telefonuyla çektim, ara kabloyla bilgisayara attım. ama hafıza kartı ya da bluetooth da işini görür.

Hiç endişelenme hayatım, eminim güzel çıkacaktır

ben de dün annemle tartıştım birazcık

ben nazlıymışım ablam hiç böyle dğeilmiş
dedim ki ben hergün 3 vasıta 2 saatte işe gidip yine 3 vasıta 2 saatte eve dönüyorum 15 dakikalık yemek molam dışında 7 saat eksiksiz eşşek gibi çalışıyorum
hergün avrupa anadolu yol gidiyorum
ve mutfağımdan tiksindim ve yemek kokusu alınca öğürüyorum diye nazlı oluyorum öyle mi dedim

ablam başka şehirde hamile kalınca pılını pırtını toplayıp bize taşınmıştı ve hamileliğinin 4 ayını d abahçeli yazlığımızd ayatarak annem d eona hizmet ederek geçirmişti.

dedim ki yani elmayla amrutu karşılaştırıyosun. benim canımın bişi istemesini bırak gidip kocama yemek bile hazırlayamıyorum diye derdimden şiştim. moralim yerlerde sen bana nazlı diosun.

kimi kaynanasından kimi annesinden görüyo musunuz :))

alıntı yapmayın da sinirim geçince sileyim ben bunu :))

günaydın tatlı annişler ve bebişler. Tanem seni görmek ne güzel. Nerelerdesin?

günde 1 lt ayran
2 lt su
1 bardak süt
içiyorum...gevrekle yediğim süt ve makarnaya kattığım yoğurt hariç...

yavrum fazla kalsiyumdan dişli doğacak:))

ooo senin orda tabii herşey doğal misss gibi yarasın bebişine annesi.

ahhh kocam yumurta lafını bile andırmaz. Yoksa omletti vs. onunla çok çeşit yapılır, melemen yapardım vs. Ama yok anam nirdee.kahvaltıda etmez akşamları. Bana hazır çorba makarna yap der. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Neyse dün kayınvalidem geldide akşam çıktı yukarıda karnını doyurdu.
Bide aşağı indirip benim yanımda yemese bir sorun olmaz ama işte karım hamiledir canı çeker demez yer. Ben ordan geleni yemiyom ya.

Doktorunun kendi ultrasonunda cd.ye çekmesi mümkün değil zaten hayatım, eğer hastanede varsa onun için seni 4D'ye göndermesi gerek

yaa ben de diyorum o kadar özele gidiyorum cdye falan çekmiyor

özele gitmeyen arkadaşlar çektirmiş ondanmış demek ki anladım şimdi

seldayavuzguray,ozutneslihan,blagodevoyce,KotuKediSero,neredesinfiruze,bademinur,lizzie,tulayuzun,nicko,missvikvik,gnc24,nihalla,Eflatunumsu,buseli,dsvnc,deryam160510,yuppe,epsilonsigma,

nicko,

canım herkes yaşadığını bilir bazen empati kuramıyoruz sen sakin ol boşver yıpratma kendini

klasik anne kız kavgası işte 2 gün sonra unutursunuz

nicko,

canım herkes yaşadığını bilir bazen empati kuramıyoruz sen sakin ol boşver yıpratma kendini

klasik anne kız kavgası işte 2 gün sonra unutursunuz
ya öyle öyle olmasına da mesela aynı şeyleri kaynana söylese olay çıkar mesela di mi
neyse geçer sinirim zaten d eçok üzüldüm akşam akşam moralim inanılmaz bozuldu

kızlar herkese merhaba. herkesin keyfi yerinde gibi. bazı arkadaşların canı biraz sıkkın ama bebişlerini düşünüp rahatlasınlar.
sevgili nicko,
hiç takma kafana. mide bulantımdam ne mutfaga girebiliyordum, ne de doğru düzgün bişey yiyebiliyordum. annemi çağırdım, bana biraz yardımcı ol dedim. annem ne yaptı babamı, yeğenimi (3 yaşında) ve ablamı aldı geldi. bu sefer noldu. yardım edeceğine kadın bize yemek pişirmekten, yeğenime bakmaktan telef oldu. çağırdığıma üzüldüm. daha kötü oldu herşey. ama anneme bişey diyemedim. sonuçta ben çağırdım diye 900km yol geldiler. napalım artık. zaten gittiler ancak dinlenmeye başladım

hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar merhaba,

13. haftaya girdim, herşey yolunda çok şükür ama bulantılarım geçmedi. Yine yediğimi çok çıkarmıyorum ama TÜM GÜN sürekli hasta ve halsiz geziyorum. Parfüm, sabun, deterjan vb kokusu kusturuyor ama yemek kokularıyla aram kötü değil. Kendi buzdolabımdan ve hatta evimden tiksindim Sizler ne alemdesiniz? Çok bulantısı olupta şu haftalarda hafifleyen var mı? Birde mesela bu kokulardan iğrenme falan bıçak gibi mi kesiliyor? Nasıl oluyor ya ne olur bilen yaşayan birileri yazsın....

herkese kocaman kucak :79:

kızlar herkese merhaba. herkesin keyfi yerinde gibi. bazı arkadaşların canı biraz sıkkın ama bebişlerini düşünüp rahatlasınlar.
sevgili nicko,

hepinizi öpüyorum
of gerçekten seninki de ayrı bi tempolu olmuş. ya gerçekten bak yemeğini de istemiyorum yardımını da istemiyorum ama ben çok üzüldüm bana nazlı demesine ki hakkaten hiç öyle hani bişey yansıtan biri de değilimdir.

ablamla kaarşılaştırınca tabi ki nazlı olurum

neyse ya aynen anne kız geçer

peki sen artık girebiliyo musun mutfağa

ben de umarım bigün girebilirim tekrar çok mağdurum da mağdurum o konuda

of ben de tam tersi,

deterjan çamaşır suyu sabun şampuan kokularını içime çekmekten bıkmıyorum geçen gün sabah öğüre öğüre mutfağı ovdum sonra bütün gün evde elimdeki çamaşır suyunu kokladım
ama yemek kokusuna tahammül edemiyorum metrodan inince bi kebapçı var mesela kazara inip havayı içime çektim yazarken bile kötü oluyorum öğürmekten içim dışıma çıktı

ben kusamıyorum yalnız bu iyi bişi mi kötü bişi mi bilmiyorum sadece 1 kere safra çıkardım o kadar

günaydın kızlar
nasılsınız?
sabaha sabah kahvaltı ettim 5 dakika sonra banyoya koştum
geçsin artık bu bulantılar

benim 2 li atramanın ultrasonda çok şeye baktı ama burundan bahsetmedi.

ikili taraam için ultrasonda baktıkalrı:

ense kalınlığı
kalp atışı
bağırsak
parmak

aklıma gelenler bunalr

benim doktor sadece ense kalınlığına baktı (
22 sinde tekrar gidicem. o zaman bu yazdıkalrını sorucam ona

hala yemek yapamıyorum ama işte börek yapıyorum mesela, öle geçiştiriyorum. dün menemen çekti canım yaptım, yaparken işkence gibi ama yaptıktan sonra yiyebildim. ben bulantı hapı alıyorum. almasam yataktan kalkamıyorum. sabah kalkıyorum, bulantı yok, güzelce kahvaltımı yapıyorum. öğleden sonra midem bulanmaya başlıyo, herkesinki sabah olur benimki akşam başlıyor. bir tane bulantı hapı içiyorum, bu sayede akşam yemeğimi yiyebiliyorum. ilacın etkisi geçince akşam saat 10 gibi zaten uykum geliyor. ama inan yatana kadar bir posta gidip çıkarıyorum. saat 11 gibi de yatıyorum. böle geçiyo günlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…