of ben de tam tersi,
deterjan çamaşır suyu sabun şampuan kokularını içime çekmekten bıkmıyorum geçen gün sabah öğüre öğüre mutfağı ovdum sonra bütün gün evde elimdeki çamaşır suyunu kokladım
ama yemek kokusuna tahammül edemiyorum metrodan inince bi kebapçı var mesela kazara inip havayı içime çektim yazarken bile kötü oluyorum öğürmekten içim dışıma çıktı
ben kusamıyorum yalnız bu iyi bişi mi kötü bişi mi bilmiyorum sadece 1 kere safra çıkardım o kadar
aaa ben de senin gibiyim gündüz hiçbişeyim yok işe geliyorum simit yiorum falan öğlen burda ne çıkıyorsa onu yiorum arada meyve falan akşam daha otobüse binmeden ev kabusum başlıyor sanırım ben bitek mutfağımdan değil evimden de tiksindim. daha yolda içim geçmeye başlıyor eve gidip kendimi salona nasıl atıyorum bilmiyorum. eşim ing kursuna gidiyor o gelene kadar lokma yiemiyorum çünkü mutfağa giremiyorum o geliyo rica minnet ekmek peynir falan veriyor bana onları yiorum. tabağımı bile kaldıramıyorum o derece. eskaza girsem mutfağa zaten iki büklüm tuvalete koşuyorum ama dediğim gibi bende çıkarma yok sadece öğürüyorum. o bile beni perişan ediyor.hala yemek yapamıyorum ama işte börek yapıyorum mesela, öle geçiştiriyorum. dün menemen çekti canım yaptım, yaparken işkence gibi ama yaptıktan sonra yiyebildim. ben bulantı hapı alıyorum. almasam yataktan kalkamıyorum. sabah kalkıyorum, bulantı yok, güzelce kahvaltımı yapıyorum. öğleden sonra midem bulanmaya başlıyo, herkesinki sabah olur benimki akşam başlıyor. bir tane bulantı hapı içiyorum, bu sayede akşam yemeğimi yiyebiliyorum. ilacın etkisi geçince akşam saat 10 gibi zaten uykum geliyor. ama inan yatana kadar bir posta gidip çıkarıyorum. saat 11 gibi de yatıyorum. böle geçiyo günlerim.
canım çamaşır suyu çok zararlı ben hamile olma ihtimalim olduğu zamanlar da dahil hamileliğim boyunca elimi bile sürmedim,eşim bile çok zararlı bu diyo,kireç sökücü olsun,çamaşır suyu olsun,eşim temizliyo tuvalet banyoyu çamaşır suyunu o kullanıyo,yanında bile durmuyom ben,en sağlıklı çocuğu bile düşürür diyo annem,kimyasal sonuçta,çok uğraşma sen de
aaa bunu da bilmiyordum öğrendiğim iyi olmuş. yok ben zaten bişi yapamıyorum da mufağa giremediğim için çok kirli pis geliodu mutfak bana mecbur ağzımı burnumu tıkadım daldım işte ben diim cif sen de çamaşır suyu başkası desin sabun allah ne verdiyse üstüste ova ova temizledim ama o gün bugündür yine elime aldığım yok girebilsem yine silerim amacanım çamaşır suyu çok zararlı ben hamile olma ihtimalim olduğu zamanlar da dahil hamileliğim boyunca elimi bile sürmedim,eşim bile çok zararlı bu diyo,kireç sökücü olsun,çamaşır suyu olsun,eşim temizliyo tuvalet banyoyu çamaşır suyunu o kullanıyo,yanında bile durmuyom ben,en sağlıklı çocuğu bile düşürür diyo annem,kimyasal sonuçta,çok uğraşma sen de
ya benim son adet tarihim 10 mart ama işte benim değerlerim başta düşüktü falan o bu derken bi geri gitti bi ileri geldi en sonunda cumartesi günkü kontorlumde 10 hafta 4 günlük çıktı yani bugün 11 haftayı bitirip yarın 11+1 oluyoruz allahın izniylenicko senin kaç haftalık oldu bebişin?
ya mutfak bana kokuyoyu bırak pis geliyo ben herşeyden tiksinir oldum nolacak bu halim ooofffffBenim de bulantılarım çok oluyodu, her sabah çıkarıyodum nerdeyse ama artık geçti sayılır, yavaş yavaş hafifledi son 2 hafta içinde, ama kokulara hassasiyet hala var, bazen ben de mutfağa giremiyorum, iğrenç kokuyo gibi geliyo, kociş bakıyo kokmuyo ki diyobi de 2 yıldır kullandığım çamaşır yumuşatıcımdan acayip tiksindim, dün akşam nevresimleri yıkattım, dışarı asmak istemedim, koltukların üstüne serdim, ay odada duramıyorum kokudan nasıl iğrenç geldi kokusu bööööğğğğğ
Derya senin bulantıların geçti mi??
ya benim son adet tarihim 10 mart ama işte benim değerlerim başta düşüktü falan o bu derken bi geri gitti bi ileri geldi en sonunda cumartesi günkü kontorlumde 10 hafta 4 günlük çıktı yani bugün 11 haftayı bitirip yarın 11+1 oluyoruz allahın izniyle
seninki?
Benim de bulantılarım çok oluyodu, her sabah çıkarıyodum nerdeyse ama artık geçti sayılır, yavaş yavaş hafifledi son 2 hafta içinde, ama kokulara hassasiyet hala var, bazen ben de mutfağa giremiyorum, iğrenç kokuyo gibi geliyo, kociş bakıyo kokmuyo ki diyobi de 2 yıldır kullandığım çamaşır yumuşatıcımdan acayip tiksindim, dün akşam nevresimleri yıkattım, dışarı asmak istemedim, koltukların üstüne serdim, ay odada duramıyorum kokudan nasıl iğrenç geldi kokusu bööööğğğğğ
HEH İŞTE BENİMKİNDE YAKLAŞIK 2 HAFTALIK Bİ GECİKME VAR İLK BAŞTA 4 HAFTALIKTI AMA ŞİMDİ 2 HAFTLAIK GECİKMEYLE 11 HAFTALIK AY desene aralığın ortası saat bize işlicek :))ben de senle aynıyım o zaman. benim sat 22 mart ama benimki günü gününe gidiyo şimdilik. bugun tam 11 haftalık olduk. yarın 11+1 olcaz
ay ben ben bulaşık makinesine tahammülüm yokSeninle hemen hemen aynı günlerdeyiz. Bende 2 gündür iyiydim, hatta çok sevindim bulantılarım gidiyor diye ama bugün gene vurdu hem de baya sert. Bir arkadaşım amerikadan zencefil çayı getirdi onu içiyorum biraz iyi geliyor, burdakilerden daha kuvvetli birşey. Hadi bulantılar geçti diyelim, inşallah koku hassasiyeti de geçer çünkü ben yıkanmış bitmiş bulaşık makinasının kapağını bile ağzımı burnumu kapamadan açamıyorum...:44: pis bi hatun oldum, allahtan kocam şimdilik ses çıkarmıyor...:)
Arkadaşlar dün dişçiye gittim. dedi aslında kırılan dişine kanal tedavisi lazım ama doğum yapıp gel dedi. ee dedim ağrısı nolcak. 6 saatte bir minoset iç dedi. Bende normalde ağrı kesici içmem hamileyken hiç içmem dedim. eşimde doğuma kadar geçici bir dolgu yapın bari sürekli ağrırsa ben çok çekerim dedi.
Doktorda iğnesiz dayanbilirsen uyuşturmadan yapayım dolgu dedi. Ok dedim, zaten dişçilerden korkmam dedim. Yaptı. 15 dk dayandık bitti çok şükür ama eşim kaçtı tabii o zaten korkardı dişçiden.
Bide normal doğum istediğimi duyunca doktor eşime dedi ki eşiniz maaşallah çok cesur biri dedi.
ay ben ben bulaşık makinesine tahammülüm yok
iki kere çalıştırıyorum mecbur
bi economik ayarda 2 saat 15 dk sonr aiçime sinmiyor hop içine bi deterjan daha atıp tencere ayarınd ayıkıyorum
of yalnızım sanıyordum ya çok mutluyum şu an
Arkadaşlar dün dişçiye gittim. dedi aslında kırılan dişine kanal tedavisi lazım ama doğum yapıp gel dedi. ee dedim ağrısı nolcak. 6 saatte bir minoset iç dedi. Bende normalde ağrı kesici içmem hamileyken hiç içmem dedim. eşimde doğuma kadar geçici bir dolgu yapın bari sürekli ağrırsa ben çok çekerim dedi.
Doktorda iğnesiz dayanbilirsen uyuşturmadan yapayım dolgu dedi. Ok dedim, zaten dişçilerden korkmam dedim. Yaptı. 15 dk dayandık bitti çok şükür ama eşim kaçtı tabii o zaten korkardı dişçiden.
Bide normal doğum istediğimi duyunca doktor eşime dedi ki eşiniz maaşallah çok cesur biri dedi.
kızlar ya bulantıları olanları okudumda valla halime şükrettimhamd olsun yemeğimide yapıyorum temizliğimide yapıyorum canım ne isterse yiyorum herkes sen hamilemisin bu kadar rahatlık olmaz diyoki hergün 45 dakika yolu otobüsle gidip geliyorum,haaa hiç olmadı değil bulantım oluyodu normal olarak belki 3 defada istifar ettim ama şansıma hep haftasonları oldu otobüsten inip hava alıp başka bi otobüse bindiğimde oldu tabi haksizlikte oldu ama şu ana kadar birebir gördüğüm hamileler hep yataktaydı ben en baştan öyle olmıycam dedim şartladım kendimi ablam tam 9 ay boyunca istifar etti ayıldı bayıldı belki ondan bende psikolojik olarak kuvvet verdim kendime sonuçta bebek bekliyoruz biz ben her zaman sağlam kuvvetli olmalıyımki ona sahip çıkabileyim ben fazlasının psikolojik olduğuna inanıyorum sizde sosyal aktivitelerinizi canlandırın mümkün olduğunca temiz havada yürüyün bol bol keyifli eğlenceli işler yapın ve bol bol kitap okuyun hamileliğinizi mutlu hale getirin ben sürekli hızlı müzik dinliyorum bir sürü dergi aldım anne bebek kitapları hamilelik kitapları aldım vaktimi böyle dolu dolu geçirince belkide mide bulantılarıma yada yorgun düşmeye zamanım olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?