2011 Aralık Anneleri

kızlar selam..

şimdi dr. um aradı.. ikili testim çok temiz.. sorun yok dedi..

t-hCG 75,8

kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..

slm anneler nasılsınız bakalım biz yoğun bir şekilde bebişle çalışıyoruz. tabi zor pşuyor ama sağlık olsun daha cinsiyetimiz belli değil belli olanlar varmı peki aramızda.

Canım ikili taramada doktor erkek gibi dedi, bi ufak çıkıntıcık gördük , ama gene de 16. haftayı sabırla beklemelisin hep yanılma payımız vardır dedi..görücez bakalım..benim için kız erkek bir ama eşim erkek istiyor..anlamıyorum erkekleri..

ya bence d epsikoloji çok büyük etken ama fiziksel yapıyo da ihmal etmemek lazım. ki ben kendime çok şaşırıyorum çünkü normalde hiç hasta olmayan çok afedersiniz öküz gibi bir bünyesi olan bir insanım. başım dişim ağrımaz ablam hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başladı doğurana kadar da devam etti. ben de snein gibi dirayetli olcam bana bişi olmicak dedim demesine de kazın ayağı öyle olmadı işte. tempoyu yüksek tutalım diyorsun bak ben saat 8 gibi işte oluyorum otobüste elimden kitabım eksik olmuyor, eve gidip eşim gelene kadar mutlaka duşumu alıyorum bilgisayarımı açıp önce günün gazetelerini okuyorum sonra okuduğum bir iki farklı kitap var bi onu okuyorum bi bunu yani vakti dolu dolu geçirmeyle bi sıkıntım yok. ama ne zaman ki mutfakla ilgili bir söz geçiyor yazarken zorlanıyorum ama şey işte kebapçı adı geçiyor bişey oluyor dünyam kararıyor bak düşün şu anda şu son cümleyi yazarken bile öğürdüm.

yani psikoloji ve kendini meşgul etmek ok ama bi yere kadar. zatne hangimiz istemez ki maşallah snein gibi idğer sorun yaşamayan arkadaşlarınki gibi geçirmeyi. 4 gözle 3 ayımın dolmasını bekliyorum o zaman geçecek düzelecek herşey

yav kendi mutfağıma giremiyorum..tuvalete, banyoya... her yer kokuyor sanki..

deterjan kokusuna hastayım. markete gider, o reyonda saatler harcayabilrim

ev hep pis gibi geliyor. zaten doğru düzgün temizlik yapamıyorum...küçücük mutfak, 2 tepsi koysan dağınık görünüyor.içimden temizlemek gelmiyor, yoruluyorumm.bulaşık yıkarken kusasım geliyor.
üfff keşke yardımcım olsaydı... gerçi köyde iki göz öğretmen lojmanı için fazla mı lüks olur ne?
kaynanama desem adama ikinci hatunu getirmeye kalkar.
dün onun için ne kadar üzgündüm akşam sinir etti.

dün eşim akşama kadar yoktu.ben de fırsattan istifade--o varken izin vermiyor--nete gireyim dedim. dinlene dinlene geldim gittim. bir kaç kere geldi, beni pc başında gördü.
akşam eşim gelene yakın yine geldi.

"o icatta(bilgisayar demek istiyor) her türlü pislik varmış. ben saf mıyım, beni cahil mi belledin? oğlum onunla evdeyken dünyanın dört bi tarafıyla konuşuyordu(eşimin online seminerlerinden bahsediyor) seninle resimli konuşuyordu(kamera açmak) daha neler neler var...o erkek ama sen gelinsin. yakışmaz. şimdi o gelince ben seni desem? tüm gün icatın başından kalkmadı. bulaşığı yıkamadı desem" dedi.

kudurrrrrdum.

bi kere söylese ciddi kavga çıkar çünkü eşim ders çalışayım hem de bebek zarar görür diye nete girmemi istemiyor. ikincisi kadın benim nette neler yaptığımı düşünüyor baksanıza...

o cehaletine rağmen, bu bilgisayarda kötü yerlere giremediğini, msn olmadığını(anladığı dille)(aile koruma kalkanı desem kesin anlardı)anlatmaya çalıştım...ikna oldu mu bilmem.
bugün kocam yine yok. resmen stres oldum. gelip yakalayacak diye."bir daha olursa söylerim" dedi...
önemli olan girdiğimi bilmesi değil, geçirdiğim saati bilmesi. yoksa dün dedim girdim diye.kızmadı da...

ya zaten tek arkadaşım, dostum yok... tek eğlencem, stres atma mekanım kk...onu da kaynana yüzünden mi sileyim...

of benimki de erkek diye kafayı yicek
benim için önce hayırlı bi insan olsun sonra sağlıklı olsun cinsiyeti farketmez valla

kızlar selam..

t-hCG 75,8

kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..
ay hadi tebrik ederim mis kokusunu duymayı nasip etsin allah amin

of arkadaşım sen kaynananla birlikte mi yaşıyorsun. allah sabırlar versin. valla zor iş annemle 10 gün aynı evde kalsam cinlerim tepeme çıkıyor kaynanayla düşünemiyorum bile (ki kendisi bal kaymak gibi bi kadındır alah fenalığını göstermesin)

öncelikle şu mutfak işinde nerdeyse aynı şeyleri hissediyoruz ben 2 haftada 1 temizliğe kadın alıyorum normalde. ama bu mutfağa gireememe işi yüzünden hesaplarım şaştı kadına ekstra biraz daha para verip haftada 1 de gelip mutfak ve banyomu tmeizlemesini istesem mi dedim benimki kudurdu bu sefer zaten girmiosun kirlenmiyo bile mutfak daha nesini tmeizletcen diye
anlamıyo ki psikolojimi

inş ay sonu tatile çıkcam gelince artık durumuma göre bastırıp haftada 1 d emutfak için alcam walla
yani hayırlısıyla

onun dışınd asen eşin sana uzun saatler geçiriyo diye kızıyo diosun da biz çalşanlar ne yapalım. ben sabah 10 akşam 6 bu bilgisayarın başındayım eve gidip gazeteleri falan da bundan okuyorum vay benim rasyasyonlu göbeğime (

ama işin zor arkadaşım allah kolaylık versin

kaynanamla beraber yaşamıyorum. pc evde değil zaten. okula kurduk. dersler bitti, sınavlar bitti. çocuklar test çözüyor, satranç oynuyor. ben de arada giriyorum. bu çat kapı çıkıp okula geliyor(lojmanla aynı bahçede) "sen yine mi icatın başındasın" diye. güya iyi miyim diye yoklamaya gelmiş...

kızlar selam..

t-hCG 75,8

Allah yardımcın olsun canım. işin zormuş (

Bende annemden bişey istemem bir kere bir yemek istedim ondan. O gün bu gündür adımı nazlıya çıkardı. Bende o gün bugün ne doğru dürüst giderim nede ararım, nede bişey isterim. Eksik olsun napıyım.

demetçim normalde fazla tsh (yani zayıflatana fazla denir) sinir yaparmış diye duydum sende de varmı?

geçmiş olsun cnm ya şimdi nasılsın

İyiyim cnm çok şükür bişeyim kalmadı.

cnm valla dün söyleyecektim ama karışmayayım dedim. Sen daha neler göreceksin neler. Ona acıyıp aldın ama insanlar (eltin) durup duruken delirmezler. Mutlaka birşey vardır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bence kendi evinden uzak tut onu iyice yerleşmeden. Yoksa ben yaşadım biliyorum başına gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum. Benim kayınvalidemde zavallı dul bir kadınım dedi, eski gelinim beni evden kovdu vs. dedi acıdım bizimle kalmasına müsaade ettim. Ama kazın ayağı öyle değilmiş anladım anlamasına da artık 2 yıldır yerleşti istesemde gönderemiyorum. Bide beni göndermekten kocamla boşatmaktan bahsedip tehdit ediyor. Merhametin umarım sanada aynı sonucu vermez.

ah canım... beni hep yanıltıyor. bir gün çok iyi. bir bakıyorum dikenleri çıkarmış...
dün diyor ki
"şimdi seni oğluma desem kapının önüne koyar..."

karar verdim. herif gelsin, diyeceğim. "aşkım çok bunalmıştım. kk da vakit geçirdim. gel yazdığım mesajlara bakalım" eline koz vermeye gelmez...

zaten bende kalmadı. kaynım gece çoban olduğundan dağda kalıyor, o mecbur kavga da etse eltimin yanında..

zaten barışmışlar. şok oldum. dün kendi annemi aradım, olanları anlattım. d... annemi dövmüş diye. "aman kızım, sakın sen karışma. onlar senden eski. döver dövücüye, söver sövücüye vermez. sakın kaynanaın yanında eltini kötüleme. biliyorsun her şeyi yetiştiriyorlar birbirlerine" dedi..
dikkate aldım tabi..

bugün barışmışlar...

ay işin zor da bişi sorcam ben anlamadım eltin mi dövmüş kaynananı bana bak eşine okutacaksan bu mesajları geri dönüp silelim yazdıklarımızı

bunları okudukça halimee o kadar şükrettim kii yaa allah yardımcınız olsunn cnmm yawww cok zor işbnm hiç bulantım olmadı hiç 1 kere bile kusmadım allhıma şükürler olsun .kokularada takık değilimm yemeğimi yapıyorumm temizlikte yapıyorumm ha bire misafirde alıyorumm eve onlarda sasırıyorlarr karnın cıkmasa bbizi kandirıyorsunn diyıorlarrr..allahıma şükürlerr olsunn ya bnm de uyku işte akşam eve gidince acayip sekilde uyku vuruyorrrr sürekli uyusam uyurum yani.umarım sizinde biran önce gecerrr herseyi tıka basa yersinizzzzzz

kızlar burda nazal kemik: var diyor.. dr sorun yok dedi.. şimdi netten okuyorum trizomi varsa kemikleşme geç oluyormuş o zaman bu ii birşey herhalde dimi.. of dr normal dedii ben niye didikliyorsam:)

ay işin zor da bişi sorcam ben anlamadım eltin mi dövmüş kaynananı bana bak eşine okutacaksan bu mesajları geri dönüp silelim yazdıklarımızı

yok bee okutmam.. zaten ben farklı sürücüden giriyorum. geçmişi de görmez. onunkinden gebelikle ilgili iki sayfaya tıklarım al sana miss geçmiş:)

evet. dün eltim kaynanama vurmuş. geldi ağladı bizde.

ben de öyleydim... diye diye nazar ettiler. kimseye belli etme. zor geçiyor de...

aman yarabbimmAlah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…