2011 Aralık Anneleri

maşallah de maşallah biyerlerini çimdikle

ben hamile kaldığım kilodan 3 kilo vermişim

yok bee okutmam.. zaten ben farklı sürücüden giriyorum. geçmişi de görmez. onunkinden gebelikle ilgili iki sayfaya tıklarım al sana miss geçmiş:)

evet. dün eltim kaynanama vurmuş. geldi ağladı bizde.
heh tamam yani aman diim okutacaksan dikkat et diye

vurmuş mu vay be
o da bi acaip işmiş

bana enteresan gelio ama biz çok mesafeliyiz kaynanamla ayda yılda bi araşırız hal hatır sorarız bayram seyranda gider orda kalırız (evlerinin üst katında eşimin küçük ni yeri var orda kalıyoruz)

yazları bazı h.sonları kalırız geliriz nerdeyse 2 yıllık evliyim evime 2 kere geldi sağolsun

aman yarabbimmAlah yardımcın olsun

sağol canım. ya bilmiyorum...Allah rızası diyorum, hem bebeğe de bakar diyorum..ama çekilmez ya. benim zaten psikiyatrik geçmişim kötü... tekrarlayan depresyon hastasıyım. intihar geçmişim bile var. ve bu kadın kendimi kurtardığım o berbat ilaçlara çekiyor beni...

hani imanım olmasa, her türlü çirkefliği yap, gelmesin seninle, gerekirse işi bırak bebeğine kendin bak diyeceğim...

oğlu olanlar,
Allah aşkına gelininize iyi davranın.hiç bir gelin yok yere sevmemezlik etmez sizi.

demetçim normalde fazla tsh (yani zayıflatana fazla denir) sinir yaparmış diye duydum sende de varmı?

canım bende hipotroit vardı yani troit bezi az çalıştığından,düşük yaptım, balon gibi şiştim,kilo aldım,hazımsızlık,bebişsiz geçen aylar... neyse çok sürmedi(5 ay) ilacı kulanmaya başladım 2. ayda düzeldi değer düştü,o ay hamie kaldım,hamileykende devam ettim çeyrek almama rağmen 1 e kadar düştü/normal aralık 0.4-5.4) böyle olunca metabolizmam hızandı,hamiş omama rağmen biriktirdiğim yağlar gidiyo kendi kendine,onun için seviniyom,sinir yapmadı bende,çok susatıyo,3 lt su içiyom,1 t başka şeylerden,böyle işte

İyiyim cnm çok şükür bişeyim kalmadı.

cnm valla dün söyleyecektim ama karışmayayım dedim. Sen daha neler göreceksin neler. Ona acıyıp aldın ama insanlar (eltin) durup duruken delirmezler. Mutlaka birşey vardır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bence kendi evinden uzak tut onu iyice yerleşmeden. Yoksa ben yaşadım biliyorum başına gelecekleri az çok tahmin edebiliyorum. Benim kayınvalidemde zavallı dul bir kadınım dedi, eski gelinim beni evden kovdu vs. dedi acıdım bizimle kalmasına müsaade ettim. Ama kazın ayağı öyle değilmiş anladım anlamasına da artık 2 yıldır yerleşti istesemde gönderemiyorum. Bide beni göndermekten kocamla boşatmaktan bahsedip tehdit ediyor. Merhametin umarım sanada aynı sonucu vermez.[/QUOTE]

ruuuya gibi kuzum...

okurken ağzım sulandı. 2 yılda 2 kere?
tamam şimdi bunu oku:

evlendiğim ilk hafta, her sabah 6 da bize geldi. eşim uyur uyanık kapıyı açar:"anne hayırdır?" "nööördünüz diye bakayım dedim" sence maksadı neydi? biz eşimle 1 senedir çözemedik...köy yeri erken kalkıyorsun da biz daha kaç günlük evliyiz...

kızlar selam..

şimdi dr. um aradı.. ikili testim çok temiz.. sorun yok dedi..

t-hCG 75,8

kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..
ayyyy kızıma kardeş geliyoooo
canım valla ne desem ben gayet normal olduğum için bana garip gelmesi normal ama sizin içinde çok üzülüyorum keşke elden bişey gelse...ama az kaldı düzelicek inş...

bendensin kız bana nazar boncuğu taktılar bide cevşen al dediler aldım her gün takıyorum herkesede söyleme diyolar hamile olduğunu inanmazlar diye uyku sorunumda kalmadı benim çok şükür inş daha da olmaz

Allah yardımcın olsun canım,o ilaçlar berbat bişey ben de işsiz,sevgisiz dönemimde o ilaçlardan zanaks,lustral kullanmıştım,hiç faydası olmamıştı,evlenince geçti benimki tamamen,eşimin sevgisiyle,sıcaklığıyla geçti,o kadının da kötü niyeti yoktur ama eskilerde ebli kadının nette ne işi var,ayıp işer bunlar,bizim zamanımızda.... gibi şeyler,sen ona aldırmamaya çalış,bebişini düşün,eşinle aran iyi olsun,gerisi gelir Allahn izniyle

oda bişeymi benimki hiç gelmedi gelemezde zatenen son geçen kardeşi öldü bi gittim oda boğdu bunalttı beni doğuma kadar sizi görmiycem dedim ama doğumdan sonrada pek görmeye niyetim yok

cahilik işte...aaa kanlı bezi almaya gelmiştir,asacaktr belki kapıya

oda bişeymi benimki hiç gelmedi gelemezde zatenen son geçen kardeşi öldü bi gittim oda boğdu bunalttı beni doğuma kadar sizi görmiycem dedim ama doğumdan sonrada pek görmeye niyetim yok

bir ara o kadar bunalmıştım ki... gebe de değildim. yine kendime zarar vermeye başlayacaktım. o noktaya getirdi. eşim kavga sırasında demiş annesine "zaten kızın psikolojisi bozuk, iyice delirttiniz. gelip birbirinizi anlatmayın. etkileniyor" demiş. ben hiç bilmiyordum. 2 ay gelmedi evime.(Allahım ne saadetti:97:) sonra geri barıştılar..

cahilik işte...aaa kanlı bezi almaya gelmiştir,asacaktr belki kapıya

yok kız, ertesi gün konuştuk o konuyu. eşim izin vermedi. günah dedi göstermesi. yaktırdı. annesine de dedi. zaten kadın diyor ki "bir gelinim de--6 geliniz-- güzlük kuzu getirmedi. gözüm açık gideceğim"
meali
nişanlıyken hamile kalıp evine gebe gelmemişiz:84::84::84::84::84:

çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...

aman iyiki gelmiş,benimki esnek olduğundan gelmedi,eşim de parmağını kanattı,beze sürdü,sorarlarsa diye,ama kimse sormadı:79::79:

canım sen zaten sürekli o insanlarla yüz yüze geliyosun ve bence takıntı haline getirmişsin bu sorunları :44: sen artık kendinden başka karnındaki bebektende sorumlusun bundan sonra sadece bebeğine ve madem atanmak istiyorum diyosun ders çalışıyosun sadece bunlara odaklan,sürekli aynı şeyleri düşünmek seni daha kötü edecektir,bir süre görmemezlik geliceksin duymayacaksın onlarda mesafe koyduğunu anlarlar hayatının odak noktasını etrafındaki insanların doldurmasına izin verme olurmu

walla kızlar sizleri okuyunca halime binlerce kere şükr ettim.. benim hiç sorunum olmadı.. biz zor zamanda evlendik.. kayınvalidemin evinde oturduk. o 5 ay sonra geldi.. daha oturacaktık ama sölemesi ayıptır beni kenara çekipte ( açık bir aileyiz askılı falan giyeriz) siz şeyettikten sonra abdest almıomusunuz " diye sorunca o kadar zor dönemde acilen evleri ayırdık ki.. dediği dönemde biz eşimle kardeş gibiydik boşanmaktan sözediyorduk artı bzim odamız ebebeyn banyolu idi.. hani çeteremi tutuodu artık bilmiyorum ... bu bir boş boğazlıktı diyorum .. onun dışında aşırı yardımsever, annem gibi herşeyimi konuşabildiğim, kız aferin sana diyebildiğim, donuma kadar alan bir kadındır.. biraz yaşına göre hiperaktitfidir oğlu gibi teknoloji manyağıdır.. 58 yaşında ıphone kullanıyor düşünü birşeyden geri kalmaz.. facebooku var.. msn kullanır.. ama zehir gibidir.. o da zamanında görümcelerden çok çekmiş o yüzden evlenirken uzun süre oturmayız derdi hep herkes evini bilsin daire kapısı ayrı olsun.. ama tabi var onunda huykları.. mesela bir yere gidecek olalım bizden önce kapıda biter.. hani belk eşimle başbaşa gitcez falan ancak söylemen lazım o zaman düşünüo:) allaha çok şükür şimdi antalyadya taşımıştık onu.. bebeiş olcak diye ankaraya geri taşıyoruz.. gözüm arkada kalmadan bakacak inş..arada annemde gelir.. işin komik yanı anneme öle yap böle yap diyince bozuluo ama kayınvalideme şu saatte yedir parka şu saatte götür dersen bozulmaz:)

allahıma bin şükür böyle bir kayınvalidem olduğu için.. önünd eyatarımda uyurumda.. birlikte sütyen bile alırız.. çok şükür.. bundan sonra ona 1000 kat daha ii davranıcam.. eşimin kardeşi 1 sene sonra evlenecek olmasına rağmen biz araba alalım diye 20 milyar kredi çekti kadın.. biz ödüyoruz ama öbür oğlunun kısmetini yaktı sonuçta.. zor zamanalrda maaşını gönderdi ki evleri kira ve maaş ile geçinio .. walla baktığında kendi annemden çok deste oldu bu evlilikte açıkçası... çok şükür ettim şimdi..

ALLAHIM BUNLARI OKUYUNCADA ŞÜKRETTİM YAA BEN ŞANSLIYIM BU KONUDA ÇÜNKÜ KAYINVALİDEMİ ANNEMDEN AYIRT EDEMİYORUM MELEK GİBİİ ALLAHIMA ŞÜKÜRLERR OLSUNN MAŞALLAHH.BNM EŞİM KIŞLARI ŞEHİR DISINDA OLUYOO BEN İŞİM SEBEBİYLE ANKARA DA OLUYORUM DÜŞÜNÜN 8 AY GİBİ FALAN Bİ SÜÜRE BU YANİ 3 GÜN 5 GÜN DEGİL KENDİ EVİMDE NADİREN KALIYORUMM HEP KAYINVALİDEMLE KALIYORUMM VE BABA EVİMDEN AYIRT EDEMİYORUM ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN ONDAN.HERSEYİMLE İLGİLENİRR HERSEYİ ONUNLA KONUSABİLİRİMM ALLAHIM BENİDE ÖYLE Bİ KAYINVALİDE YAPSINN ,İNŞŞSİZDE KAFANIZA TAKMAYIN KIZLAR EN İİSİ COK YÜZ GÖZ OLMAKTANSA MESAFELİ OLUP EN AZINDAN BİRARAYA GELİNCE YÜZ YÜZE BAKABİLMEK ÖNEMLİ BENCE.ANLATTIKLARINIZ HARBİDEN BERBAT YAA ALLAH SABIR VERSİN BNM DE ÖYLE OLSAYDI DAYANAMAZDIMM SİZİ ANLIYORUMM:d

hala öyle şeyler varmı yaaa

walla ayıplamayın ama bizim imam nikahımız bile yok.. biz eşimle inanmadık istemiyoruz dedik.. annemde kaınvalidemde siz bilirsiniz dedi.. sonra kıyalım dedik.. evlendikten 2 aysonra. hoca tatile gitti.. öle kaldı.. benim annem ile babam boşandı 27 sene sonra ve babam sadece telefonda 3 kere "boşol " dedi.. bu kadar emek fedakarlık bu kadar kolay bitiosa ben eşime Yaradanın önünde zaten gönülden bağlıyım.. herkese saygım var.. biz eşimle tatile gittik evlenmeden öncei bizde kaldı ben onlarda kaldım.. annemde kayınvalidemde bir kere ima bile etmediler.. biraz güven meselesi bu işler.. değil çarşaf- biz herşeyi ortak yaptık sayılır..

wowww senin kaynana tam babannem gibiymiş annemle babam evlenmişler 10 gün kapılarında yatmış rahmetli.

ya ben bu işin biraz da erkekte bittiğini düşünüyorum eşine bi şekilde orta yolu bulmasını sölesen bişi yapa rmı yapamaz mı?

babam mesela bakmış babannem bunlara rahat vemricek hemen tavrını koymuş sağolsun da annemin nispeten yüzü gülmüş.

benimki bana bazen karışacak oluyo annemi arasana falan bi ters bakıyorum ben ne zaman aricaamı bilirim falan gbi laflar ediyorum hiçbişi diyemiyo bi daha

ben evleneli 4 sene oldu. kaynanamlar 2 kere geldiler, her seferinde 15 gün kaldılar. görümcem olacak örümcek de bir kere geldi. aman gelmesin. her yere gider bi kardeşinin yanına gelmez. biz her sene kurban bayramında gidiyoz bi de yazları maksimum 15 gün. ben de şanslıyım ama kimse halinden memnun değilki. ben de yazın gitmek istemiyorum. köy yeri. sokağa çıksan niye çıktın kahvede bir sürü adam var. offf ya. köy evinde mal mal oturmaya gidicez yine. kocamın hatrına işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…