maşallah de maşallah biyerlerini çimdiklebunları okudukça halimee o kadar şükrettim kii yaa allah yardımcınız olsunn cnmm yawww cok zor işbnm hiç bulantım olmadı hiç 1 kere bile kusmadım allhıma şükürler olsun .kokularada takık değilimm yemeğimi yapıyorumm temizlikte yapıyorumm ha bire misafirde alıyorumm eve onlarda sasırıyorlarr karnın cıkmasa bbizi kandirıyorsunn diyıorlarrr..allahıma şükürlerr olsunn ya bnm de uyku işte akşam eve gidince acayip sekilde uyku vuruyorrrr sürekli uyusam uyurum yani.umarım sizinde biran önce gecerrr herseyi tıka basa yersinizzzzzz
heh tamam yani aman diim okutacaksan dikkat et diyeyok bee okutmam.. zaten ben farklı sürücüden giriyorum. geçmişi de görmez. onunkinden gebelikle ilgili iki sayfaya tıklarım al sana miss geçmiş:)
evet. dün eltim kaynanama vurmuş. geldi ağladı bizde.
aman yarabbimmAlah yardımcın olsun
maşallah de maşallah biyerlerini çimdikle
ben hamile kaldığım kilodan 3 kilo vermişim
heh tamam yani aman diim okutacaksan dikkat et diye
vurmuş mu vay be
o da bi acaip işmiş
bana enteresan gelio ama biz çok mesafeliyiz kaynanamla ayda yılda bi araşırız hal hatır sorarız bayram seyranda gider orda kalırız (evlerinin üst katında eşimin küçük ni yeri var orda kalıyoruz)
yazları bazı h.sonları kalırız geliriz nerdeyse 2 yıllık evliyim evime 2 kere geldi sağolsun
ayyyy kızıma kardeş geliyooookızlar selam..
şimdi dr. um aradı.. ikili testim çok temiz.. sorun yok dedi..
t-hCG 75,8
kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..
canım valla ne desem ben gayet normal olduğum için bana garip gelmesi normal ama sizin içinde çok üzülüyorum keşke elden bişey gelse...ama az kaldı düzelicek inş...ya bence d epsikoloji çok büyük etken ama fiziksel yapıyo da ihmal etmemek lazım. ki ben kendime çok şaşırıyorum çünkü normalde hiç hasta olmayan çok afedersiniz öküz gibi bir bünyesi olan bir insanım. başım dişim ağrımaz ablam hamile olduğunu öğrendiği gün kusmaya başladı doğurana kadar da devam etti. ben de snein gibi dirayetli olcam bana bişi olmicak dedim demesine de kazın ayağı öyle olmadı işte. tempoyu yüksek tutalım diyorsun bak ben saat 8 gibi işte oluyorum otobüste elimden kitabım eksik olmuyor, eve gidip eşim gelene kadar mutlaka duşumu alıyorum bilgisayarımı açıp önce günün gazetelerini okuyorum sonra okuduğum bir iki farklı kitap var bi onu okuyorum bi bunu yani vakti dolu dolu geçirmeyle bi sıkıntım yok. ama ne zaman ki mutfakla ilgili bir söz geçiyor yazarken zorlanıyorum ama şey işte kebapçı adı geçiyor bişey oluyor dünyam kararıyor bak düşün şu anda şu son cümleyi yazarken bile öğürdüm.
yani psikoloji ve kendini meşgul etmek ok ama bi yere kadar. zatne hangimiz istemez ki maşallah snein gibi idğer sorun yaşamayan arkadaşlarınki gibi geçirmeyi. 4 gözle 3 ayımın dolmasını bekliyorum o zaman geçecek düzelecek herşey
bunları okudukça halimee o kadar şükrettim kii yaa allah yardımcınız olsunn cnmm yawww cok zor işbnm hiç bulantım olmadı hiç 1 kere bile kusmadım allhıma şükürler olsun .kokularada takık değilimm yemeğimi yapıyorumm temizlikte yapıyorumm ha bire misafirde alıyorumm eve onlarda sasırıyorlarr karnın cıkmasa bbizi kandirıyorsunn diyıorlarrr..allahıma şükürlerr olsunn ya bnm de uyku işte akşam eve gidince acayip sekilde uyku vuruyorrrr sürekli uyusam uyurum yani.umarım sizinde biran önce gecerrr herseyi tıka basa yersinizzzzzz
sağol canım. ya bilmiyorum...Allah rızası diyorum, hem bebeğe de bakar diyorum..ama çekilmez ya. benim zaten psikiyatrik geçmişim kötü... tekrarlayan depresyon hastasıyım. intihar geçmişim bile var. ve bu kadın kendimi kurtardığım o berbat ilaçlara çekiyor beni...
hani imanım olmasa, her türlü çirkefliği yap, gelmesin seninle, gerekirse işi bırak bebeğine kendin bak diyeceğim...
oğlu olanlar,
Allah aşkına gelininize iyi davranın.hiç bir gelin yok yere sevmemezlik etmez sizi.
ruuuya gibi kuzum...
okurken ağzım sulandı. 2 yılda 2 kere?
tamam şimdi bunu oku:
evlendiğim ilk hafta, her sabah 6 da bize geldi. eşim uyur uyanık kapıyı açar:"anne hayırdır?" "nööördünüz diye bakayım dedim" sence maksadı neydi? biz eşimle 1 senedir çözemedik...köy yeri erken kalkıyorsun da biz daha kaç günlük evliyiz...
ruuuya gibi kuzum...
tamam şimdi bunu oku:
evlendiğim ilk hafta, her sabah 6 da bize geldi. eşim uyur uyanık kapıyı açar:"anne hayırdır?" "nööördünüz diye bakayım dedim" sence maksadı neydi? biz eşimle 1 senedir çözemedik...köy yeri erken kalkıyorsun da biz daha kaç günlük evliyiz...
oda bişeymi benimki hiç gelmedigelemezde zaten en son geçen kardeşi öldü bi gittim oda boğdu bunalttı beni doğuma kadar sizi görmiycem dedim ama doğumdan sonrada pek görmeye niyetim yok
cahilik işte...aaa kanlı bezi almaya gelmiştir,asacaktr belki kapıya
yok kız, ertesi gün konuştuk o konuyu. eşim izin vermedi. günah dedi göstermesi. yaktırdı. annesine de dedi. zaten kadın diyor ki "bir gelinim de--6 geliniz-- güzlük kuzu getirmedi. gözüm açık gideceğim"
meali
nişanlıyken hamile kalıp evine gebe gelmemişiz:84::84::84::84::84:
bir ara o kadar bunalmıştım ki... gebe de değildim. yine kendime zarar vermeye başlayacaktım. o noktaya getirdi. eşim kavga sırasında demiş annesine "zaten kızın psikolojisi bozuk, iyice delirttiniz. gelip birbirinizi anlatmayın. etkileniyor" demiş. ben hiç bilmiyordum. 2 ay gelmedi evime.(Allahım ne saadetti:97:) sonra geri barıştılar..
çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...
aman iyiki gelmiş,benimki esnek olduğundan gelmedi,eşim de parmağını kanattı,beze sürdü,sorarlarsa diye,ama kimse sormadı:79::79:
bir ara o kadar bunalmıştım ki... gebe de değildim. yine kendime zarar vermeye başlayacaktım. o noktaya getirdi. eşim kavga sırasında demiş annesine "zaten kızın psikolojisi bozuk, iyice delirttiniz. gelip birbirinizi anlatmayın. etkileniyor" demiş. ben hiç bilmiyordum. 2 ay gelmedi evime.(Allahım ne saadetti:97:) sonra geri barıştılar..
hala öyle şeyler varmı yaaa
wowww senin kaynana tam babannem gibiymiş annemle babam evlenmişler 10 gün kapılarında yatmış rahmetli.ruuuya gibi kuzum...
tamam şimdi bunu oku:
ruuuya gibi kuzum...
tamam şimdi bunu oku:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?