2011 Aralık Anneleri

Selam cicişler biz qeldikkk naparsınız bakalım minnaklar nasıl..Kızlar bu arada iştahı kapalı olan varmı benm canım bişi yemek istemioda:26:

canım güvenden değil de saçma bi geenek var,eşimin kız kardeşlerine kaynanaları yapmışlar,ev kızı onlar,kaynanaları eski kafalardan,öyle olunca eşim belki gelir bakarlar,çeyiz görmeye diye gelip gelen komşular bile yastığın altına bakabilirler diye,elini kanattı,koydu,kimse bakmadı da biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım dedikimam nikahına gelince bence mutlaka ama mutlaka olmalı,Allahın huzurunda şahitlerin huzurunda kıyılmalı,Allah katında makbul olanda o,o olmayınca zina etmiş oluyosun,kağıtta kocan olması yetmez sadece,bu çok çok önemli bence

benim ablamın eşinin amcası müftü. (bi amcası imam diğeri de ilahiyat mezunu) ablamlar 1500 kişilik düğün yaptılar
müftü amca da imam nikahlarını kıyacak sanıyoruz

demez mi siz 1500 kişinin şahitliğind ekarı kocalığınızı ilan ettiniz gerek yok diye

sonra ben merak ettim okudum bayaa bişeyler imam nikahının sebebi zaten ilişkiyi şahitler huzurunda belgelemek

ha benim var mı var ama eşim istedi diye var
ama ben o kadar ısrarcı değilimvalla

selam kızlar iyisiniz gibime geliyo :)) size bişi sorcam epilator alcam ne marka alıyım ne önerirsiniz

Brown silk epil kullanıyorum cnm. Tavsiye edebilirim.

cnm o bişey mi biz evlendiğimiz gece kayınvalidem 2 görümcem 3 tanede çocukları hepsi bizdeydi. Bir alt sokaktaki görümcemin evine gidememişler. Gitmeyeceklerini gece 2 de öğrendim. Kocam o saatten sonra senin için bir sakıncası yotur umarım diyor( ben o gün adettim) sanırım böyle olunca kendileride bu hakkı bulmuşlar kendilerinde. Gece 4'e kadar hep beraber oturup muhabbet ettik. Çok hoş bir düğün gecesi hatırası değil mi?

aman iyiki gelmiş,benimki esnek olduğundan gelmedi,eşim de parmağını kanattı,beze sürdü,sorarlarsa diye,ama kimse sormadı:79::79:
haha siz d ealemmişsiniz
benden de önce gelmedi sonra bi lokma bişi geldi çarşafa sürülecek gibi bile değildi yani zaten oteldeydik öbür sabah evimize geçtik öbür sabah da ver elini balayı

merak edenin gidip otele sorması lazımdı hahahah

YYUUUUUUUHHHHHH valla ağzım açık okuyorum

ilginç öyle dedi demek,neyse yorum yok,biz yaptık,böyle daha huzurluyum:79::79::79:

biz balayına gidemedik,eve gelen giden çeyiz bakan,görümceler,onlar neyse de kaynanaları,komşular falan, çeyiz bakarken yastığın altına çaktırmadan bakabilrlermiş,iş oldu mu,kız kız mı vs. bezi koyduk ama kimse bakmadı,eşimin tavrı da sert olduğundan kız kardeşler falan lafını bile etmediler

Kesinlikle katılmıyorum..Nikahta aslolan şahitler huzurunda olması ve herkese duyurmaktır. Devlet önünde kıyılan nikah Allah huzurunda olmuyor mu yani? Devlet görevlisi orada otoriteyi, bağlayıcılığı temsil eder. Mühim olan da budur. Hele ki iki şahitle gizli gizli kıyılan imam nikahlarından çok daha geçerlidir.

evet

Çok enteresan. Ben baştan dedim böyle saçma sapan adetleriniz varsa unutun gitsin diye. Onlarda da yokmuş yani. Zaten otelde balayındaydık. Naptım hatırlamıyorum. ayyyy bende hakkatten unutkanlık hat safhaya ulaştı. İnsan bunu da hatırlamaz mı?

kızlar selam..

şimdi dr. um aradı.. ikili testim çok temiz.. sorun yok dedi..

t-hCG 75,8

kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..
slm nasılsınız güzel anneler.hayırlı olsun canım

benim kaynanamda eşime gaz vermeye bayılır.seninki en azından yüzüne söylüyo.benimki yüzüme gülüp arkamdan beni kötülüyo.

canım maşllah inş.hep böyle aranız iyi olur.

benim çarşafıma eşimin teyzesi sabahın 5 de gelip bakmıştı.sanki bi yere kaçıyoz.bidahada görmedim o teyzeyi..bizde gelin aldık.bakmadık.bizi ilgilendirmiyo.eşi ne olduğunu bildikten sonra kendilerine kalmış.

hi hi ben yiyerek 5 kio verdim

bende 57 ile başladım.55 e düştüm.ama ben üzülmüyom.ben zayıf olmayı seviyom.3 hamilelik yaşadım hiç birisinde kilo almadımilk hamileliğimde 4 kilo aldım.3,250 bebkti.ikincide 5 kilo aldım.3,500 bebkti.3.hamileliğimde 55 le başladım.63 kilo bitti.7.ayda doğum yaptım.kızım 2 kiloydu.sezeryan oldum.ilk sezeryanımdı.kilo vermem 8 ayımı aldı.yine 55 düştüm.bakalım bu sefer kaçta bitecek.

valla biyerini kaşı şu an herkes sana fena gıcıktır bendeeeeee gıcığıııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…