walla ayıplamayın ama bizim imam nikahımız bile yok.. biz eşimle inanmadık istemiyoruz dedik.. annemde kaınvalidemde siz bilirsiniz dedi.. sonra kıyalım dedik.. evlendikten 2 aysonra. hoca tatile gitti.. öle kaldı.. benim annem ile babam boşandı 27 sene sonra ve babam sadece telefonda 3 kere "boşol " dedi.. bu kadar emek fedakarlık bu kadar kolay bitiosa ben eşime Yaradanın önünde zaten gönülden bağlıyım.. herkese saygım var.. biz eşimle tatile gittik evlenmeden öncei bizde kaldı ben onlarda kaldım.. annemde kayınvalidemde bir kere ima bile etmediler.. biraz güven meselesi bu işler.. değil çarşaf- biz herşeyi ortak yaptık sayılır..
aman iyiki gelmiş,benimki esnek olduğundan gelmedi,eşim de parmağını kanattı,beze sürdü,sorarlarsa diye,ama kimse sormadı:79::79:
benim ablamın eşinin amcası müftü. (bi amcası imam diğeri de ilahiyat mezunu) ablamlar 1500 kişilik düğün yaptılarcanım güvenden değil de saçma bi geenek var,eşimin kız kardeşlerine kaynanaları yapmışlar,ev kızı onlar,kaynanaları eski kafalardan,öyle olunca eşim belki gelir bakarlar,çeyiz görmeye diye gelip gelen komşular bile yastığın altına bakabilirler diye,elini kanattı,koydu,kimse bakmadı da biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım dedikimam nikahına gelince bence mutlaka ama mutlaka olmalı,Allahın huzurunda şahitlerin huzurunda kıyılmalı,Allah katında makbul olanda o,o olmayınca zina etmiş oluyosun,kağıtta kocan olması yetmez sadece,bu çok çok önemli bence
selam kızlar iyisiniz gibime geliyo :)) size bişi sorcam epilator alcam ne marka alıyım ne önerirsiniz
ruuuya gibi kuzum...
okurken ağzım sulandı. 2 yılda 2 kere?
tamam şimdi bunu oku:
evlendiğim ilk hafta, her sabah 6 da bize geldi. eşim uyur uyanık kapıyı açar:"anne hayırdır?" "nööördünüz diye bakayım dedim" sence maksadı neydi? biz eşimle 1 senedir çözemedik...köy yeri erken kalkıyorsun da biz daha kaç günlük evliyiz...
haha siz d ealemmişsinizaman iyiki gelmiş,benimki esnek olduğundan gelmedi,eşim de parmağını kanattı,beze sürdü,sorarlarsa diye,ama kimse sormadı:79::79:
yok kız, ertesi gün konuştuk o konuyu. eşim izin vermedi. günah dedi göstermesi. yaktırdı. annesine de dedi. zaten kadın diyor ki "bir gelinim de--6 geliniz-- güzlük kuzu getirmedi. gözüm açık gideceğim"
meali
nişanlıyken hamile kalıp evine gebe gelmemişiz:84::84::84::84::84:
benim ablamın eşinin amcası müftü. (bi amcası imam diğeri de ilahiyat mezunu) ablamlar 1500 kişilik düğün yaptılar
müftü amca da imam nikahlarını kıyacak sanıyoruz
demez mi siz 1500 kişinin şahitliğind ekarı kocalığınızı ilan ettiniz gerek yok diye
sonra ben merak ettim okudum bayaa bişeyler imam nikahının sebebi zaten ilişkiyi şahitler huzurunda belgelemek
ha benim var mı var ama eşim istedi diye var
ama ben o kadar ısrarcı değilimvalla
haha siz d ealemmişsiniz
benden de önce gelmedi sonra bi lokma bişi geldi çarşafa sürülecek gibi bile değildi yani zaten oteldeydik öbür sabah evimize geçtik öbür sabah da ver elini balayı
merak edenin gidip otele sorması lazımdı hahahah
bence de en önemlisi insanın içinin nasıl huzurlu olduğuilginç öyle dedi demek,neyse yorum yok,biz yaptık,böyle daha huzurluyum:79::79::79:
canım güvenden değil de saçma bi geenek var,eşimin kız kardeşlerine kaynanaları yapmışlar,ev kızı onlar,kaynanaları eski kafalardan,öyle olunca eşim belki gelir bakarlar,çeyiz görmeye diye gelip gelen komşular bile yastığın altına bakabilirler diye,elini kanattı,koydu,kimse bakmadı da biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım dedikimam nikahına gelince bence mutlaka ama mutlaka olmalı,Allahın huzurunda şahitlerin huzurunda kıyılmalı,Allah katında makbul olanda o,o olmayınca zina etmiş oluyosun,kağıtta kocan olması yetmez sadece,bu çok çok önemli bence
Brown silk epil kullanıyorum cnm. Tavsiye edebilirim.
cnm o bişey mi biz evlendiğimiz gece kayınvalidem 2 görümcem 3 tanede çocukları hepsi bizdeydi. Bir alt sokaktaki görümcemin evine gidememişler. Gitmeyeceklerini gece 2 de öğrendim. Kocam o saatten sonra senin için bir sakıncası yotur umarım diyor( ben o gün adettim) sanırım böyle olunca kendileride bu hakkı bulmuşlar kendilerinde. Gece 4'e kadar hep beraber oturup muhabbet ettik. Çok hoş bir düğün gecesi hatırası değil mi?
ben açlıktan hamile kaldığım kilodan 3 kilo zayıflamışımSelam cicişler biz qeldikkk naparsınız bakalım minnaklar nasıl..Kızlar bu arada iştahı kapalı olan varmı benm canım bişi yemek istemioda:26:
ben açlıktan hamile kaldığım kilodan 3 kilo zayıflamışım
ama yiemiyorum işte
slm nasılsınız güzel anneler.hayırlı olsun canımkızlar selam..
şimdi dr. um aradı.. ikili testim çok temiz.. sorun yok dedi..
t-hCG 75,8
kıza benziyor demişti.. 50 nin üstü kız dioduk dimi kızlar.. hadi bakalım hayırlısı artık..
benim kaynanamda eşime gaz vermeye bayılır.seninki en azından yüzüne söylüyo.benimki yüzüme gülüp arkamdan beni kötülüyo.ah canım... beni hep yanıltıyor. bir gün çok iyi. bir bakıyorum dikenleri çıkarmış...
dün diyor ki
"şimdi seni oğluma desem kapının önüne koyar..."
karar verdim. herif gelsin, diyeceğim. "aşkım çok bunalmıştım. kk da vakit geçirdim. gel yazdığım mesajlara bakalım" eline koz vermeye gelmez...
canımwalla kızlar sizleri okuyunca halime binlerce kere şükr ettim.. benim hiç sorunum olmadı.. biz zor zamanda evlendik.. kayınvalidemin evinde oturduk. o 5 ay sonra geldi.. daha oturacaktık ama sölemesi ayıptır beni kenara çekipte ( açık bir aileyiz askılı falan giyeriz) siz şeyettikten sonra abdest almıomusunuz " diye sorunca o kadar zor dönemde acilen evleri ayırdık ki.. dediği dönemde biz eşimle kardeş gibiydik boşanmaktan sözediyorduk artı bzim odamız ebebeyn banyolu idi.. hani çeteremi tutuodu artık bilmiyorum ... bu bir boş boğazlıktı diyorum .. onun dışında aşırı yardımsever, annem gibi herşeyimi konuşabildiğim, kız aferin sana diyebildiğim, donuma kadar alan bir kadındır.. biraz yaşına göre hiperaktitfidir oğlu gibi teknoloji manyağıdır.. 58 yaşında ıphone kullanıyor düşünü birşeyden geri kalmaz.. facebooku var.. msn kullanır.. ama zehir gibidir.. o da zamanında görümcelerden çok çekmiş o yüzden evlenirken uzun süre oturmayız derdi hep herkes evini bilsin daire kapısı ayrı olsun.. ama tabi var onunda huykları.. mesela bir yere gidecek olalım bizden önce kapıda biter.. hani belk eşimle başbaşa gitcez falan ancak söylemen lazım o zaman düşünüo:) allaha çok şükür şimdi antalyadya taşımıştık onu.. bebeiş olcak diye ankaraya geri taşıyoruz.. gözüm arkada kalmadan bakacak inş..arada annemde gelir.. işin komik yanı anneme öle yap böle yap diyince bozuluo ama kayınvalideme şu saatte yedir parka şu saatte götür dersen bozulmaz:)
allahıma bin şükür böyle bir kayınvalidem olduğu için.. önünd eyatarımda uyurumda.. birlikte sütyen bile alırız.. çok şükür.. bundan sonra ona 1000 kat daha ii davranıcam.. eşimin kardeşi 1 sene sonra evlenecek olmasına rağmen biz araba alalım diye 20 milyar kredi çekti kadın.. biz ödüyoruz ama öbür oğlunun kısmetini yaktı sonuçta.. zor zamanalrda maaşını gönderdi ki evleri kira ve maaş ile geçinio .. walla baktığında kendi annemden çok deste oldu bu evlilikte açıkçası... çok şükür ettim şimdi..
biz balayına gidemedik,eve gelen giden çeyiz bakan,görümceler,onlar neyse de kaynanaları,komşular falan, çeyiz bakarken yastığın altına çaktırmadan bakabilrlermiş,iş oldu mu,kız kız mı vs. bezi koyduk ama kimse bakmadı,eşimin tavrı da sert olduğundan kız kardeşler falan lafını bile etmediler
hi hi ben yiyerek 5 kio verdim
Derya sana gıcık olmaya başladım bilesin.yav ben 6 kilo almışken sen 5 kilo verdim deyip durma ama. aramızda 11 kilo fark oluşuyor.:84::84::84::84::84::84: banane bende kilo vermek istiyorum. Çok şiştim ama.:84::84::84:
hi hi ben yiyerek 5 kio verdim
bende 57 ile başladım.55 e düştüm.ama ben üzülmüyom.ben zayıf olmayı seviyom.3 hamilelik yaşadım hiç birisinde kilo almadımilk hamileliğimde 4 kilo aldım.3,250 bebkti. ikincide 5 kilo aldım.3,500 bebkti.3.hamileliğimde 55 le başladım.63 kilo bitti.7.ayda doğum yaptım.kızım 2 kiloydu.sezeryan oldum.ilk sezeryanımdı.kilo vermem 8 ayımı aldı.yine 55 düştüm. bakalım bu sefer kaçta bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?