2011 Aralık Anneleri

bu yapmaya calıştıkları resmen sacmalık ve özel hayata tecavüz aynı zamanda bnm kocam olacak adamı küçük düşürmektirrr bu ne şandır ne şereftir.bnm kocam salak mı neyin ne oldugunu anlmayacak mı erkek değil mi o kimee nee benden gelen kandan vs den.allahıma şükür ki karadenizliyim ve bizde böyle sacma sapan adetler yok.ayrıca bizde böyle şeylerin konusulması bile ayıptırrr.bu mahremdir iki kişinin arasındadırrr.bunu halaa yapanları kınıyorumm valla kimse kusura bakmasınn

valla biyerini kaşı şu an herkes sana fena gıcıktır bendeeeeee gıcığıııımmmm

ben kilonun genetik olduğunu düşünüyom.benim ailemde kilolu insan yok.ama eşimin ailesi kayınpeder hariç herkez kilolu.çocuklarımda genlerini babadan almış galiba.onlarda 3-5 kilo fazlası var.evde ben hariç herkez yaz diyetinde

valla biyerini kaşı şu an herkes sana fena gıcıktır bendeeeeee gıcığıııımmmm

tebrik ederim cnm sendeki azim süper. Bende öyle hemenceik kilo versem keşke.55i görebileceğimi zannetmiyorum 18 yaşında 55 (hatta 47 idim,birden rahatsızlanınca 68 oldum.) idim. 60 dan aşağı yıllardır inemedim. Bide bu aldığım kilolarla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. İnşallah Rabbim yardım eder kilo vermem konusunda. Aslında şu troid rahatsızlığım bir iyileşse otomotik 12 kilo gidecek ama belki doğumdan sonra birden iyileşir. Bana dua edin olur mu?

inşallah geçer hastalığın canım.. kilo konusunda da üzülme doğumdan sonra vereceğiz tabiki o kiloları bebeğin beşinden koşmaktan iğne iplik olacaz...(en azından kendimi şimdilik öyle avutuyorum)

ben de tiroit hastasıydım canım.benim kiler fazla çalışıyodu.ilk doğumdan sonra oldu.2 yıl ilaç tedavisi gördüm.2.hamilelğimde değişen hormonların sayesinde kendiliğinden kayboldu.bide ben ilk 2 doğumu normal yaptım.oyüzden kilolar çabuk gitti.3.bebiş 8 ay uğraştırdı.inş.seninkide geçer

Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.

Valla ben hastanede çalışıyorum kesinlikle ve kesinlikle normal doğum yapamam ben. Yapmak isteyeni de vallahi tebrik ediyorum. Ha bilsem ki suyum gelecek doğum başlayacak hepsi oldu bitti 2 saatte bitecek suni sanca yapılmayacak tamam deneyim derim. Ama asla asla suni sancıymış yok açılmaymış öyle bekleyip kendime eziyet çektirip sonra mecburen sezeryana inemem. Ben en baştan paşa paşa sezeryanımı olur çıkarım...

BEN İZLEDİM yine de normal istiyom sanki sezaryan çok mu farklı en azından orda olcak bitcek herşey öbür türlü bi de devamında çekilenler var o yüzden normal noooorrmmmaaall

kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmedi ense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var(

dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...

bu arada sizin ense ölçümleri neler???

BEN İZLEDİM yine de normal istiyom sanki sezaryan çok mu farklı en azından orda olcak bitcek herşey öbür türlü bi de devamında çekilenler var o yüzden normal noooorrmmmaaall

ya kızlar bişi sorcam.. bende normali destekliyorum ama panik atağım olduğu için yapabilecğeimi sanmıyorum..

ancak benim çevremde sezeryan olan hiçkimse sizin dediğiniz acıları çekmedi.. maksimum 4.günde herşey bitmişti.. zaten 2 gün hastane.. 3.gün gaz yürüyüş falan.. hele ablam 10 yıl önce doğurdu walla şak diye toparlanndı.. sütüde geldi.. 2006 da kızımız oldu ablamın ondada aynı şekilde hatta hastanede resmi var.. yeni doğan kız memede, diğer kazık ayakta sallanırken...ilkinde çok gazı olmuştu 2 .cide o da olmadı... ikisinide aynı dr doğurtt.. zaten gaz olma sebebi açık ameliyat olduğu için organlar gazlanıyor.. yoksa bir sorun yok..

tmm normal yapın yapabiliosanız ama sezeryandan günümüz teknolojisi ile bu kadar korkmayın.. sabitlenmeyin.. allah korusun bebek dönmez yola girmez o an psikolojiniz bozululur sonra.. ben 2 doğum şeklinide canlı canlı izledim.. sezeryan kalp ameliyatından sonra en zor ameliyat aslında çünkü 7 kat deri kesiolar ama artık lazerle dikiş atıyorlar.. hastanneiz ve dr unuz iyiyse kormayın.. ve her koşula beyninizi hazırlayın..

benimkini ahtırlamıyorumda
eee doktorun ne dedi canım. burun olayına benim doktorum hiç değinmedi burda duydum

canım yanlış anlama ben de bazen böyle oluyorum şimdi düşününce komik geldi

sonuçları ankarayamı gönderiyor.???
özel hastaneye gitseydim kanı ankaraya gönderecekelrdi. ben tıp fakültesine gittim. varsa tahlili kendi yapan tıp fakültesi falan oraya git canım dualarımız seninle

maşalllah canım nazar değmesin

slm anneler nasılsınız bakalım biz yoğun bir şekilde bebişle çalışıyoruz. tabi zor pşuyor ama sağlık olsun daha cinsiyetimiz belli değil belli olanlar varmı peki aramızda.

DERİNNN, cinsiyeti ne zaman öğreneceksin, 15'in içindeymişsin :26:

Zaten burun kemiğini çoğunlukla göremiyorlar canım hiç moralini bozma sen. Hem bu ölçümler doktordan doktora bile değişiyor. Hiçbirşeyi yoktur bebeğinin allahın izniyle. Sen moralini de keyfini de yüksek tut.

benimkini ahtırlamıyorumda
eee doktorun ne dedi canım. burun olayına benim doktorum hiç değinmedi burda duydum

hiç bişe demedi sorun da o zaten. bazen deli oluyorum bu doktorlara. ben ilk kez hamileyim. zaten herşey insanın kafasına takılıyor. sonra gel yine bakalım dedi. bu kadar işte

cnm dur bakalım . bu testler kesin sonuçlar değil hiçbir zaman.. sadece olasılık değerlendirmeleri.. başka bir dr.a git bir daha baktır bekleyemiyorsan ama bazı bebeklerde geç görünebiliomuşş canını çok sıkma lütfen.. iyi düşün...

sonuçları ankarayamı gönderiyor.???
özel hastaneye gitseydim kanı ankaraya gönderecekelrdi. ben tıp fakültesine gittim. varsa tahlili kendi yapan tıp fakültesi falan oraya git canım dualarımız seninle

evet. özel hastaneye gidiyorum. hangisine gideceğimi şaşırdım ya. zaten kendi memleketimde diilim, çok çok yalnızım. kim ne dediyse ona inanıp gittim hastaneye işte.. çok tşk ederim. inşallah en hayırlısı neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…