biz balayına gidemedik,eve gelen giden çeyiz bakan,görümceler,onlar neyse de kaynanaları,komşular falan, çeyiz bakarken yastığın altına çaktırmadan bakabilrlermiş,iş oldu mu,kız kız mı vs. Bezi koyduk ama kimse bakmadı,eşimin tavrı da sert olduğundan kız kardeşler falan lafını bile etmediler
valla biyerini kaşı şu an herkes sana fena gıcıktır bendeeeeee gıcığıııımmmm
valla biyerini kaşı şu an herkes sana fena gıcıktır bendeeeeee gıcığıııımmmm
tebrik ederim cnm sendeki azim süper. Bende öyle hemenceik kilo versem keşke.55i görebileceğimi zannetmiyorum 18 yaşında 55 (hatta 47 idim,birden rahatsızlanınca 68 oldum.) idim. 60 dan aşağı yıllardır inemedim. Bide bu aldığım kilolarla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. İnşallah Rabbim yardım eder kilo vermem konusunda. Aslında şu troid rahatsızlığım bir iyileşse otomotik 12 kilo gidecek ama belki doğumdan sonra birden iyileşir. Bana dua edin olur mu?
tebrik ederim cnm sendeki azim süper. Bende öyle hemenceik kilo versem keşke.55i görebileceğimi zannetmiyorum 18 yaşında 55 (hatta 47 idim,birden rahatsızlanınca 68 oldum.) idim. 60 dan aşağı yıllardır inemedim. Bide bu aldığım kilolarla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. İnşallah Rabbim yardım eder kilo vermem konusunda. Aslında şu troid rahatsızlığım bir iyileşse otomotik 12 kilo gidecek ama belki doğumdan sonra birden iyileşir. Bana dua edin olur mu?
ben de tiroit hastasıydım canım.benim kiler fazla çalışıyodu.ilk doğumdan sonra oldu.2 yıl ilaç tedavisi gördüm.2.hamilelğimde değişen hormonların sayesinde kendiliğinden kayboldu.bide ben ilk 2 doğumu normal yaptım .oyüzden kilolar çabuk gitti.3.bebiş 8 ay uğraştırdı.inş.seninkide geçer
Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.
Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.
BEN İZLEDİM yine de normal istiyom sanki sezaryan çok mu farklı en azından orda olcak bitcek herşey öbür türlü bi de devamında çekilenler var o yüzden normal noooorrmmmaaall
kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...
bu arada sizin ense ölçümleri neler???
Benim de bulantılarım çok oluyodu, her sabah çıkarıyodum nerdeyse ama artık geçti sayılır, yavaş yavaş hafifledi son 2 hafta içinde, ama kokulara hassasiyet hala var, bazen ben de mutfağa giremiyorum, iğrenç kokuyo gibi geliyo, kociş bakıyo kokmuyo ki diyobi de 2 yıldır kullandığım çamaşır yumuşatıcımdan acayip tiksindim, dün akşam nevresimleri yıkattım, dışarı asmak istemedim, koltukların üstüne serdim, ay odada duramıyorum kokudan nasıl iğrenç geldi kokusu bööööğğğğğ
kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...
kızlar ya bulantıları olanları okudumda valla halime şükrettimhamd olsun yemeğimide yapıyorum temizliğimide yapıyorum canım ne isterse yiyorum herkes sen hamilemisin bu kadar rahatlık olmaz diyoki hergün 45 dakika yolu otobüsle gidip geliyorum,haaa hiç olmadı değil bulantım oluyodu normal olarak belki 3 defada istifar ettim ama şansıma hep haftasonları oldu otobüsten inip hava alıp başka bi otobüse bindiğimde oldu tabi haksizlikte oldu ama şu ana kadar birebir gördüğüm hamileler hep yataktaydı ben en baştan öyle olmıycam dedim şartladım kendimi ablam tam 9 ay boyunca istifar etti ayıldı bayıldı belki ondan bende psikolojik olarak kuvvet verdim kendime sonuçta bebek bekliyoruz biz ben her zaman sağlam kuvvetli olmalıyımki ona sahip çıkabileyim ben fazlasının psikolojik olduğuna inanıyorum sizde sosyal aktivitelerinizi canlandırın mümkün olduğunca temiz havada yürüyün bol bol keyifli eğlenceli işler yapın ve bol bol kitap okuyun hamileliğinizi mutlu hale getirin ben sürekli hızlı müzik dinliyorum bir sürü dergi aldım anne bebek kitapları hamilelik kitapları aldım vaktimi böyle dolu dolu geçirince belkide mide bulantılarıma yada yorgun düşmeye zamanım olmuyo
slm anneler nasılsınız bakalım biz yoğun bir şekilde bebişle çalışıyoruz. tabi zor pşuyor ama sağlık olsun daha cinsiyetimiz belli değil belli olanlar varmı peki aramızda.
benimkini ahtırlamıyorumda
eee doktorun ne dedi canım. burun olayına benim doktorum hiç değinmedi burda duydum
sonuçları ankarayamı gönderiyor.???
özel hastaneye gitseydim kanı ankaraya gönderecekelrdi. ben tıp fakültesine gittim. varsa tahlili kendi yapan tıp fakültesi falan oraya git canım dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?