2011 Aralık Anneleri

hiç bişe demedi sorun da o zaten. bazen deli oluyorum bu doktorlara. ben ilk kez hamileyim. zaten herşey insanın kafasına takılıyor. sonra gel yine bakalım dedi. bu kadar işte
normal ense ölçüsü nedir ki? belki normaldir canım.
internetten abkalım
değilse dediğim gibi tıpa falan git.
ama vesvese yapma canım yaaa

Fetal ense kalınlığı
(milimetre) Trizomi 13, 18 veya 21
görülme riski
( %)
3 6
4 31
5 49
6 48
7 71
8 54
9 50

normal görünüyor canım senin

BU SONUÇLAR HANGİ TESTTE ÇIKTI ARKADAŞIM
moralini bozma sen hayırlı haberlerini alırsın inşallah bebişinin

mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama zor işte. hayatımın en önemli şeyi oluverdi birden. düşünmemek elde diil. okula gittim geldim, ama dağıtamıyorum kafamı. burda hiç alternatifim yok başka doktor olarak. devlet hastanesinde de kararsız kaldım. aman ne bilim yaa... dertlendm işte yine... saol cnm ilgin için

Maşallah güzelim. allh sıhhatini daim etsin. Tüm sıkıntılı gebelik geçirenleri de acil sıhhate kavuştursun..

herkese çok tşkler... ii oldu size yazdığım. dünden beri kendimi kasıp durdum kötü düşünmicem diye. şimdi biraz ağlayıp rahatladım. kimseyle konuşamamak çok kötü. ailemle ya da eşimle de konuşamıyorum üzülmesinler diye. içime atmak bana göre diil. ağlayıp rahatlayanlardanım.. çok çok sağolun tekrar...

aynen canım ben hep sıskaydım,dediğin gibi 45-47 falandm,kan ilaçları,sonra troitim bozulmuş 69 a kadar çıktım,ne zaman o değer iyice düştü zayıflamaya başladım,merak etme senin de süreç aynı,sen de verirsin merak etme

ya herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
bak ben daha girmedim bile o teste
okuyunca irkilmedim de değil allahım herkese en hayırlı sonuçları göstersin inşallah amin

canım hiç üzülme. ense kalınlığı 4mmden fazla olanlar riskli galiba. seninki riskli değilki. burnu ufaktır daha ondan görememiştir. benim burnum da ufak, eşim diyoki sana benzediyse yandık, 9 ayda ancak oluşur diyo. hiç kafana takma. bi arkadaş da yazmıştı, ikili testte doktor burnunu görememiş, ense kalınlığı normal, burnu daha oluşmamıştır demiş, haftaya bakmışlar tekrar, o zaman oluştuğunu görmüşler. içini ferah tut.

Güzelim içini ferah tut. Benim yeğenimde de aynı durum oldu. Sonraki baktıklarında sonuç iyi çıktı. Şimdi 9 yaşında ve süper zeka gurubunda. Nedense bu ikili testlerde hep bu yanılmalar oluyor. Ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Boş yere morel bozukluğu olacak diye.
Dua ediyorum hepimiz için. Doktorundan memnun değilsen hemen değiştirmeni tavsiye ederim. Ben öyle yaptım ve şuan çok memnunum doktorumdan..

CNM BENİM HİÇ BİLMİYORUM DOĞRUSU. DOKTOR İYİ DİYOR BIRAKIYORUM GERİSİNİ ARAŞTIRMIYORUM. NE KADAR KURCALARSAN O KADAR.. ÇIKAR DEMİŞLER YA BEN KURCALAMAMAYI TERCİH EDENLERDENİM. o YÜZDEN SANA DA CEVAP YAZMAMIŞIMDIR. ANCAK BURDA BAZI ARKADŞALAR ÇOCUĞUN ELİ AĞZINDA OLDUĞUNDAN VEYA DÖNMEDİĞİNDEN BURUN ÖLÇÜMÜ YAPILAMADI DEDİLER. SONRA UYGUN BİR ZAMANDA TEKRAR ÖLÇTÜRDÜLER. İÇİNİ FERAH TUT CNM. KADERİN ÖNÜNE ZATEN GEÇİLMEZ. RABBİM NE YAZDIYSA ZATEN O OLUCAK. BİZDE STRESE GİRDİĞİMİZLE KALICAZ.

süpermiş ya,ben bu saatten sonra 10 kiloya razıyım,daha faza olmasın da,sen çok az almışsn maşşallah

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. Yeni doktoruma çok iyi geldi bana. önceki doktorun tetkiklerini yeterli bulmadı ve tüm kontrolleri tahlilleri yeniden istedi. Yarın vereceğim inşallah.
Düşük tehlikem geçmiş bebeğim çok sağlıklı göründü ultrasonda..
Allah daim etsin bu sağlıklı gelişimi inşallah. Tüm anne ve bebekler içinde aynı dua içindeyim.
Ne harika bir şey değilmi hiç tanımadığımız insanlarla dertleşip dualaşıyoruz.

Sizinle olduğum için çok memnunum..

.

benim elimde 9-10 haftalıkken bi ultrason görüntüsü var orada burun kemiği çok net gözüküyo,bizimkinin burnu büyük mü olcak ne

benimkini ahtırlamıyorumda
eee doktorun ne dedi canım. burun olayına benim doktorum hiç değinmedi burda duydum

BENİMKİ DE ense ölçtü ii dedi kalp atışını gösterdi dinletti işte cinsiyete baktık tabi kendi başka nelere baktı bilmiyom ama bize başka bişey demedi ii dedi değerleri bi de 2li test yaz dedi yardımcısına onun içinde kan verdim perş alcam sonucunu burun falan demedi bişey herşey ii dediğine göre belki de gördü de bize mi bişey demedi çok konuşmuyo da bizimkisi

ya bu özel hastanelerde doğum da amma pahalıymış
bizim özel sağlık sigortamız yok

öyle acıbadem memorial falan geçemeyiz yanlarından abavvvvv

canım ille ölçülecek diye bişey yok,gelişimi iyi,haraketleri,ensesi iyi olduktan sonra ona gerek duymuyolardır,geç te oluşabiliyo çünkü,rahat olun kızlar yaaaa herşey yolunda

bu arada benim bebeğimin de eli ağzındaydı. mal mı bu doktor demez mi insan bu yüzden göremiyorum diye. elimde diil ya. dünden beri kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…