normal ense ölçüsü nedir ki? belki normaldir canım.hiç bişe demedisorun da o zaten. bazen deli oluyorum bu doktorlara. ben ilk kez hamileyim. zaten herşey insanın kafasına takılıyor. sonra gel yine bakalım dedi. bu kadar işte
BU SONUÇLAR HANGİ TESTTE ÇIKTI ARKADAŞIMkızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...
bu arada sizin ense ölçümleri neler???
cnm dur bakalım . bu testler kesin sonuçlar değil hiçbir zaman.. sadece olasılık değerlendirmeleri.. başka bir dr.a git bir daha baktır bekleyemiyorsan ama bazı bebeklerde geç görünebiliomuşş canını çok sıkma lütfen.. iyi düşün...
BU SONUÇLAR HANGİ TESTTE ÇIKTI ARKADAŞIM
moralini bozma sen hayırlı haberlerini alırsın inşallah bebişinin
kızlar ya bulantıları olanları okudumda valla halime şükrettimhamd olsun yemeğimide yapıyorum temizliğimide yapıyorum canım ne isterse yiyorum herkes sen hamilemisin bu kadar rahatlık olmaz diyoki hergün 45 dakika yolu otobüsle gidip geliyorum,haaa hiç olmadı değil bulantım oluyodu normal olarak belki 3 defada istifar ettim ama şansıma hep haftasonları oldu otobüsten inip hava alıp başka bi otobüse bindiğimde oldu tabi haksizlikte oldu ama şu ana kadar birebir gördüğüm hamileler hep yataktaydı ben en baştan öyle olmıycam dedim şartladım kendimi ablam tam 9 ay boyunca istifar etti ayıldı bayıldı belki ondan bende psikolojik olarak kuvvet verdim kendime sonuçta bebek bekliyoruz biz ben her zaman sağlam kuvvetli olmalıyımki ona sahip çıkabileyim ben fazlasının psikolojik olduğuna inanıyorum sizde sosyal aktivitelerinizi canlandırın mümkün olduğunca temiz havada yürüyün bol bol keyifli eğlenceli işler yapın ve bol bol kitap okuyun hamileliğinizi mutlu hale getirin ben sürekli hızlı müzik dinliyorum bir sürü dergi aldım anne bebek kitapları hamilelik kitapları aldım vaktimi böyle dolu dolu geçirince belkide mide bulantılarıma yada yorgun düşmeye zamanım olmuyo
tebrik ederim cnm sendeki azim süper. Bende öyle hemenceik kilo versem keşke.55i görebileceğimi zannetmiyorum 18 yaşında 55 (hatta 47 idim,birden rahatsızlanınca 68 oldum.) idim. 60 dan aşağı yıllardır inemedim. Bide bu aldığım kilolarla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. İnşallah Rabbim yardım eder kilo vermem konusunda. Aslında şu troid rahatsızlığım bir iyileşse otomotik 12 kilo gidecek ama belki doğumdan sonra birden iyileşir. Bana dua edin olur mu?
ya herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşallahherkese çok tşkler... ii oldu size yazdığım. dünden beri kendimi kasıp durdum kötü düşünmicem diye. şimdi biraz ağlayıp rahatladım. kimseyle konuşamamak çok kötü. ailemle ya da eşimle de konuşamıyorum üzülmesinler diye. içime atmak bana göre diil. ağlayıp rahatlayanlardanım.. çok çok sağolun tekrar...
çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...
herkese çok tşkler... ii oldu size yazdığım. dünden beri kendimi kasıp durdum kötü düşünmicem diye. şimdi biraz ağlayıp rahatladım. kimseyle konuşamamak çok kötü. ailemle ya da eşimle de konuşamıyorum üzülmesinler diye. içime atmak bana göre diil. ağlayıp rahatlayanlardanım.. çok çok sağolun tekrar...
kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...
kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
bende 57 ile başladım.55 e düştüm.ama ben üzülmüyom.ben zayıf olmayı seviyom.3 hamilelik yaşadım hiç birisinde kilo almadımilk hamileliğimde 4 kilo aldım.3,250 bebkti. ikincide 5 kilo aldım.3,500 bebkti.3.hamileliğimde 55 le başladım.63 kilo bitti.7.ayda doğum yaptım.kızım 2 kiloydu.sezeryan oldum.ilk sezeryanımdı.kilo vermem 8 ayımı aldı.yine 55 düştüm. bakalım bu sefer kaçta bitecek.
canım hiç üzülme. ense kalınlığı 4mmden fazla olanlar riskli galiba. seninki riskli değilki. burnu ufaktır daha ondan görememiştir. benim burnum da ufak, eşim diyoki sana benzediyse yandık, 9 ayda ancak oluşur diyo. hiç kafana takma. bi arkadaş da yazmıştı, ikili testte doktor burnunu görememiş, ense kalınlığı normal, burnu daha oluşmamıştır demiş, haftaya bakmışlar tekrar, o zaman oluştuğunu görmüşler. içini ferah tut.
benimkini ahtırlamıyorumda
eee doktorun ne dedi canım. burun olayına benim doktorum hiç değinmedi burda duydum
BENİMKİ DE ense ölçtü ii dedi kalp atışını gösterdi dinletti işte cinsiyete baktık tabi kendi başka nelere baktı bilmiyom ama bize başka bişey demedi ii dedi değerleri bi de 2li test yaz dedi yardımcısına onun içinde kan verdim perş alcam sonucunu burun falan demedi bişey herşey ii dediğine göre belki de gördü de bize mi bişey demedi çok konuşmuyo da bizimkisi
CNM BENİM HİÇ BİLMİYORUM DOĞRUSU. DOKTOR İYİ DİYOR BIRAKIYORUM GERİSİNİ ARAŞTIRMIYORUM. NE KADAR KURCALARSAN O KADAR.. ÇIKAR DEMİŞLER YA BEN KURCALAMAMAYI TERCİH EDENLERDENİM. o YÜZDEN SANA DA CEVAP YAZMAMIŞIMDIR. ANCAK BURDA BAZI ARKADŞALAR ÇOCUĞUN ELİ AĞZINDA OLDUĞUNDAN VEYA DÖNMEDİĞİNDEN BURUN ÖLÇÜMÜ YAPILAMADI DEDİLER. SONRA UYGUN BİR ZAMANDA TEKRAR ÖLÇTÜRDÜLER. İÇİNİ FERAH TUT CNM. KADERİN ÖNÜNE ZATEN GEÇİLMEZ. RABBİM NE YAZDIYSA ZATEN O OLUCAK. BİZDE STRESE GİRDİĞİMİZLE KALICAZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?