- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
Kesinlikle katılmıyorum..Nikahta aslolan şahitler huzurunda olması ve herkese duyurmaktır. Devlet önünde kıyılan nikah Allah huzurunda olmuyor mu yani? Devlet görevlisi orada otoriteyi, bağlayıcılığı temsil eder. Mühim olan da budur. Hele ki iki şahitle gizli gizli kıyılan imam nikahlarından çok daha geçerlidir.
BENİMKİ DE ense ölçtü ii dedi kalp atışını gösterdi dinletti işte cinsiyete baktık tabi kendi başka nelere baktı bilmiyom ama bize başka bişey demedi ii dedi değerleri bi de 2li test yaz dedi yardımcısına onun içinde kan verdim perş alcam sonucunu burun falan demedi bişey herşey ii dediğine göre belki de gördü de bize mi bişey demedi çok konuşmuyo da bizimkisi
BENİMKİ DE ense ölçtü ii dedi kalp atışını gösterdi dinletti işte cinsiyete baktık tabi kendi başka nelere baktı bilmiyom ama bize başka bişey demedi ii dedi değerleri bi de 2li test yaz dedi yardımcısına onun içinde kan verdim perş alcam sonucunu burun falan demedi bişey herşey ii dediğine göre belki de gördü de bize mi bişey demedi çok konuşmuyo da bizimkisi
Çok enteresan. Ben baştan dedim böyle saçma sapan adetleriniz varsa unutun gitsin diye. Onlarda da yokmuş yani. Zaten otelde balayındaydık. Naptım hatırlamıyorum. ayyyy bende hakkatten unutkanlık hat safhaya ulaştı. İnsan bunu da hatırlamaz mı?
Derya sana gıcık olmaya başladım bilesin.yav ben 6 kilo almışken sen 5 kilo verdim deyip durma ama. aramızda 11 kilo fark oluşuyor.:84::84::84::84::84::84: banane bende kilo vermek istiyorum. Çok şiştim ama.:84::84::84:
bende 57 ile başladım.55 e düştüm.ama ben üzülmüyom.ben zayıf olmayı seviyom.3 hamilelik yaşadım hiç birisinde kilo almadımilk hamileliğimde 4 kilo aldım.3,250 bebkti. ikincide 5 kilo aldım.3,500 bebkti.3.hamileliğimde 55 le başladım.63 kilo bitti.7.ayda doğum yaptım.kızım 2 kiloydu.sezeryan oldum.ilk sezeryanımdı.kilo vermem 8 ayımı aldı.yine 55 düştüm. bakalım bu sefer kaçta bitecek.
tebrik ederim cnm sendeki azim süper. Bende öyle hemenceik kilo versem keşke.55i görebileceğimi zannetmiyorum 18 yaşında 55 (hatta 47 idim,birden rahatsızlanınca 68 oldum.) idim. 60 dan aşağı yıllardır inemedim. Bide bu aldığım kilolarla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. İnşallah Rabbim yardım eder kilo vermem konusunda. Aslında şu troid rahatsızlığım bir iyileşse otomotik 12 kilo gidecek ama belki doğumdan sonra birden iyileşir. Bana dua edin olur mu?
bu arada benim bebeğimin de eli ağzındaydı. mal mı bu doktor demez mi insan bu yüzden göremiyorum diye. elimde diil ya. dünden beri kafayı yemek üzereyim
Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim. Yeni doktoruma çok iyi geldi bana. önceki doktorun tetkiklerini yeterli bulmadı ve tüm kontrolleri tahlilleri yeniden istedi. Yarın vereceğim inşallah.
Düşük tehlikem geçmiş bebeğim çok sağlıklı göründü ultrasonda..
Allah daim etsin bu sağlıklı gelişimi inşallah. Tüm anne ve bebekler içinde aynı dua içindeyim.
Ne harika bir şey değilmi hiç tanımadığımız insanlarla dertleşip dualaşıyoruz.
Sizinle olduğum için çok memnunum..
.
ya bu özel hastanelerde doğum da amma pahalıymış
bizim özel sağlık sigortamız yok
öyle acıbadem memorial falan geçemeyiz yanlarından abavvvvv
bu arada benim bebeğimin de eli ağzındaydı. mal mı bu doktor demez mi insan bu yüzden göremiyorum diye. elimde diil ya. dünden beri kafayı yemek üzereyim
Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.
sonuçları aldığunda NAZAL KEMİK diye bişi yazması cnım.. o burun kemiği işte.. benimkinde sadece var diyo.. nt : 1.05 dio netten baktım normal benimki.. dr da zaten herşey normal dedi telefonda geldiğinde açıklarım dedi.. ben meraklı önden araştırma yaptım hehehe:)
bide mutlaka serbest hcg ne bak bizede söle bakalım.. 50 altı erkek 50 üstü kız olayı tutacakmı bizde:)
aa olur muu ben ikisinin de videosunu izledim hatta national geographic'indi sanırım onda da her ikisi vardı normal doğum çok süper bişey mucize gibi bebeğin çıkış anı annenin o anki duyguları hemen kucağına alması falan çok duygusal
ama sezeryanda öyle mi kesip biçiyolar çiziyolar önce karnı çok korkunç yaa :18:
kızlar dün yazmıştım ama görmediniz heralde. dünden beri kendime gelemedim bi türlü. bebeğimin burun kemiği görünmediense kalınlığı da 2.2 mm çıktı. nedir şimdi bu ya? tekrar bakıcaz bi ay içerisinde dedi. ben nasıl dayanırım. sonuçların çıkmasına da daha 9 gün var (
dualarım bebeklerimle bebeklerinizle... lütfen siz de esirgemeyin dualarınızı bebeğiminden...
bu arada sizin ense ölçümleri neler???
Çok saygısız bir doktormuş. Güzelim yineliyorum doktorunu değiştir... Kendi yetersizliğine suçlu aramış.
.
canım inşallah bir sorun çıkmaz ben ikili testi yaptırdım da doktor bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi bunun dışında bir açıklama yapmadı :44:
aaa buseli 3 ayda 6 kilo aldım deme dikkat et o zaman tamam mı cici anne ol senin sağlığın da önemli gerçi çok zayıfmışsan zayıflar çok kilo alıyomuş diye biliyorum :26:
iyi akşamlar kızlar:79::79::79::79:
Kesinlikle katılmıyorum..Nikahta aslolan şahitler huzurunda olması ve herkese duyurmaktır. Devlet önünde kıyılan nikah Allah huzurunda olmuyor mu yani? Devlet görevlisi orada otoriteyi, bağlayıcılığı temsil eder. Mühim olan da budur. Hele ki iki şahitle gizli gizli kıyılan imam nikahlarından çok daha geçerlidir.
yok bee okutmam.. zaten ben farklı sürücüden giriyorum. geçmişi de görmez. onunkinden gebelikle ilgili iki sayfaya tıklarım al sana miss geçmiş:)
evet. dün eltim kaynanama vurmuş. geldi ağladı bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?