2011 Aralık Anneleri

bence de öyle. ama yine de dini nikahımızı da kıydık hangisinin önemli olduğunu düşünüp seçim yapmak yerine ikisini de yaşayalım diye böyle bir yolu seçtik :13:

sonuçları aldığunda NAZAL KEMİK diye bişi yazması cnım.. o burun kemiği işte.. benimkinde sadece var diyo.. nt : 1.05 dio netten baktım normal benimki.. dr da zaten herşey normal dedi telefonda geldiğinde açıklarım dedi.. ben meraklı önden araştırma yaptım hehehe:)

bide mutlaka serbest hcg ne bak bizede söle bakalım.. 50 altı erkek 50 üstü kız olayı tutacakmı bizde:)

konuşmayan doktoru sevmiyorum. ebn şimdiki doktorumu çok seviyorum . adam oturuyor resmen anlatıyor .
bu gidişimde tamemen 2 li taramaya yoğunlaştı. şu değer olunca normal sizki şu depğerde tarzında tane tane anlattı.
ama ne kadar anlatsada biz daha çok konuşsun daha çok konuşsun istiyoruz sanırım.
yalnız bu doktor çok yoğun ayrıca zaten tıpta hoca .sezeryana çok yönlendiryormuş.
birde çok yoğun oluyor son 2 ay kala bi doktor daha edin diyorlar bana bu testler falan bittikten sonra .istediğin zaman bulamama gibi bi sorun var.

:86::86:

KIZLAR BNM MESAİ BİTTİ EVİME GİDEYİM TYAVAŞTANN.Bİ YEMEK YİYEYİM Bİ DUŞ ALAYIMM HOPP YATAGAAA:d:d:dd:d:dHEPİNİZ KENDİNİZE İİ BAKINN ÖPTTTT

aaa buseli 3 ayda 6 kilo aldım deme dikkat et o zaman tamam mı cici anne ol senin sağlığın da önemli gerçi çok zayıfmışsan zayıflar çok kilo alıyomuş diye biliyorum :26:

Bende çok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlamak istiyorum ama bakalım ne olacak. Zaten normalde kilo fazlam vardı biraz. Neyse hamileliğimden beri 3 kilo verdim bir bölümünden kurtuldum hala hiç bir gram almamışım. Ben yine de en az yedi kilo almak isterim. 12 kiloya kadar sağlıklı olanmış. Sanada maşallah. İstisnalardansın ama yerinde olsaydım panikten ölürdüm.yemen iyiyse sorun yok fakat yemeden zayıflayarak hamileliği sürdürmek bebek için çok tehlikeli dikkat edin. Annenin eriyen yağlarındaki bir madde bebeği etkiliyormuş.
Sen dediğim gibi istisnasın tekrar maşallah güzelim.

.

canım çok geçmiş olsun tedavini olunca yavaş yavaş kilonu verirsin sen şimdi bunu düşünme o zaman hayırlısıyla bebişin doğduktan sonra tedavine devam edersin Allah yardımcın olsun

bu arada benim bebeğimin de eli ağzındaydı. mal mı bu doktor demez mi insan bu yüzden göremiyorum diye. elimde diil ya. dünden beri kafayı yemek üzereyim

Çok saygısız bir doktormuş. Güzelim yineliyorum doktorunu değiştir... Kendi yetersizliğine suçlu aramış.
.

Allah tamamına erdirsin vnm. Bizlerde aynı duygular içerisindeyiz.

ya bu özel hastanelerde doğum da amma pahalıymış
bizim özel sağlık sigortamız yok

öyle acıbadem memorial falan geçemeyiz yanlarından abavvvvv

Geçmede cnm zaten. Sgk destekli özellerde yap. Ne gereği var fazla ödemeye orda altın çocuk mu doğurtacaklaar sankim yada senin yerine onlar mı acı çekecek demi.

bu arada benim bebeğimin de eli ağzındaydı. mal mı bu doktor demez mi insan bu yüzden göremiyorum diye. elimde diil ya. dünden beri kafayı yemek üzereyim

cnm sakin lütfen. Bak bu şekilde bir hamilelikten sonra çocuk sürekli ağlayan ve hzuuzrsuz bir çocuk olarak doğuyor. Kendini rahatlatacak şeyler yap. Sevdiğin uğraşlarla uğraş, film seyret, gez, kitap oku. ve seni strese sokacak kişi veya konulardan uzak durki sağlıklı bir psikolojiye sahip çocuk doğurabilesin. Ben eminimki senin gibi ilgili bir anne çocuğu için bu yolu tercih edecektir. öptüm cnm.

aa olur muu ben ikisinin de videosunu izledim hatta national geographic'indi sanırım onda da her ikisi vardı normal doğum çok süper bişey mucize gibi bebeğin çıkış anı annenin o anki duyguları hemen kucağına alması falan çok duygusal

ama sezeryanda öyle mi kesip biçiyolar çiziyolar önce karnı çok korkunç yaa :18:

KAN SONUCUNDA MI görüncek bu burun kemiği falan??? şu an sadece bende ultrason görüntüsü var da o yüzden

Hiç sorma canım kestikten sonra bide iki taraftan bi asılıyolar karnına offfff isterseniz benim resmimi koyayım ama korkanlar olabilir.ben yinede çok memnun kaldım sezeryanımdan.

canım inşallah bir sorun çıkmaz ben ikili testi yaptırdım da doktor bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi bunun dışında bir açıklama yapmadı :44:

Çok saygısız bir doktormuş. Güzelim yineliyorum doktorunu değiştir... Kendi yetersizliğine suçlu aramış.
.

olsa değişicem ama yok. tokattayım ben. en iyi hastanesi bu işte. zaten bi aya anneciğimin yanına gidicem. orda adam gibi bi doktor bulurum heralde. çünkü doğumda da orda olucam...

aaa buseli 3 ayda 6 kilo aldım deme dikkat et o zaman tamam mı cici anne ol senin sağlığın da önemli gerçi çok zayıfmışsan zayıflar çok kilo alıyomuş diye biliyorum :26:

Yok gülüm zayıf değildim ki 66 idim 72 oldum. 3 aydır kabızım ondan oldu ben yemiyorum doktora dedim. Doktorda döndü kocama yiyordur yiyordur dedi. Tabii kocam böyle fırstaları hiçç kaçırmaz yiyo tabii dedi. Ama akabız olan arkadaşlar sabahları süte bir kesme şeker birazda cornflaks koyup kahvaltıyı öyle edin acaip iyi geliyor kabızlığa.

iyi akşamlar kızlar:79::79::79::79:

iyi akşamlar cnm.

Doğru söylüyorsun canım.
Nikahta asıl amaç şahitler huzurunda duyurulmasıdır. Dinimizde imam nikahı diye bir kavram yok. "Nikah" kavramı var. Bu da kendi zamanının nikahı hangi koşullarda meşru ise onun uygulanmasıdır. Yani bugün dinimiz içinde aslolan nikah, resmi olarak kıyılan nikahtır. Çünkü o nikahın koşulları geçerli. Bugün "ben evliyim" diyebilmenin tek koşulu resmi nikah olduğu için geçerli olanda odur.
İmam nikahı geleneksel olarak dua ile yapıldığı için insanların kalplerinin mutmain olması için hala vazgeçmedikleri bir uygulama.. Bugün toplum ve devlet nazarında imam nikahı evlilik değil imam nikahlı beraberlik olarak kabul gördüğü için Allah katında da kadının özellikle korunması noktasında devlet güvencesindeki nikah caizdir. Çünkü günümüzde imam nikahının kadının hakları noktasında bir koruyuculuğu yok. Adam "boş ol" diyor ve kadını hiçbir hakka layık görmeden bırakıyor. Gidip kadın hangi müftüye şikayet etse "kızım aklın yokmu niye nikahını kıymadın. İslami hükümlerin uygulandığı bir sistemdemiyiz ki sen imam nikahı kıymışsın" der.
Hasılı arkadaşlar imam nikahı diye bir kavram yok nikah kavramı var. tabi dua ile yapılan nikahın bereketi için resmi nikahtan sonra kıyılması da yine iç huzrumuzu sağlıyor. Ve toplumumuz bu manevi huzurdan da vazgeçecek değil.
Sevgiler...

.

yok bee okutmam.. zaten ben farklı sürücüden giriyorum. geçmişi de görmez. onunkinden gebelikle ilgili iki sayfaya tıklarım al sana miss geçmiş:)

evet. dün eltim kaynanama vurmuş. geldi ağladı bizde.

Ay canım allah kolaylık sabır versin sana, bence hiç alttan alma onları, ben hamileyim zaten bulantı zor duruyorum kendimi oyalayacak yer arıyorum de kaynana, eşine söylerim derse git söyle benim gizlim saklım yok dersin kezada öyle kadın kadına sohbet ediyoruz şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…