2011 Aralık Anneleri

Kızlar ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyor?

benim ölçtürdüğümde 1,95 di
sizce normal mi?

olsa değişicem ama yok. tokattayım ben. en iyi hastanesi bu işte. zaten bi aya anneciğimin yanına gidicem. orda adam gibi bi doktor bulurum heralde. çünkü doğumda da orda olucam...

Sevindim canım.
Bende bugün doktora giderken eşime bunu da beğenmesem doğru istanbula gidiyorum demiştim. Bodrumda oturuyorum ve çok seçeneğim yok burada. Ama neyseki devlet hastanesinde şuanki seçtiğim doktor çok iyi çok şeker. Gerçi diğerleride işlerinde çok iyi uzman doktorlar ama ben biraz alakaya puan verenlerdenim. Sonuçta ilk hamileliğim ve doktorumun psikolojik yaklaşımı çok önemli.

ilginç öyle dedi demek,neyse yorum yok,biz yaptık,böyle daha huzurluyum:79::79::79:
evde bende yorum yapmıycam ama saygı duymak gerekir.

ya ben kendi çeyizimi yani yatak odamı kendim düzenledim yok büyükler yapar filan dinlemedim beyaz çarşafmış filan yapmadım en çiçeklisini en güzel nevresimimi serdim zaten bir ALLAH ın kulu bile soramadı çünkü izin vermezdim bilirler,benim mahremim beni ilgilendirir kimseyi değil.

bence de öyle. ama yine de dini nikahımızı da kıydık hangisinin önemli olduğunu düşünüp seçim yapmak yerine ikisini de yaşayalım diye böyle bir yolu seçtik :13:

cnm resmi nikahın geçmiş belli zaten bundan öncesinde evlilikleri meşru kılmak için yapılan bir nikah imam nikahı ki kaldıki inancımıza göre de haram sayılıyosun nikahsız,Peygamber Efendimiz zamanında yapılan meşru bişeyi ben asla inkar edemem,ama tabi saygı duyarım ama inancım olduğu için huzurluyum ben herşeyle meşru şekilde karı koca helal oluyoruz birbirimize ben böyle olduğunu inandığım için rahatım farklı düşünen herkese saygım var ayyy bide yorum yapmıycam dedim

KAN SONUCUNDA MI görüncek bu burun kemiği falan??? şu an sadece bende ultrason görüntüsü var da o yüzden

walla bende kağıtta yazıyor ama bilemicem canım walla.. laboratuvar sonuç raporu var elimde ona yazıo.. dr un seni araması lazım beni aradı.. herşey temiz meraklanma dedi.. 25 inde geldiğinde görüşürüz dedi..

Kızlar ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyor?

benim ölçtürdüğümde 1,95 di
sizce normal mi?

dr un normal dediyse cnm normald.r haftasına göre crl oranlarına göre değişiyor.. netten bir bak istersen ama dr un dediğini esas al..

Her kese selamlar.Allah hepinize kolay hamilelik nasib etsin insallah.Ben 28 yasindayim.3.cocuguma hamileyim.1 kizim var 7 yasinda,bi de oglum 5 yasinda.Su an 12-13 haftalik hamileliyim.Cocugun cinsiyeti fark etmesede ben de cok merak ediyorum acaba kiz mi,erkek mi diye))).Bi tarafdan kizimin bi kiz kardesi daha olsun,guzel arkadas olsunlar diyorum,bi tarafdan da bi oglum daha olsun geciyor gonlumden.Bu gun ultrasona girdim.Doktor cinsiyet soylemek istemiyordu,ama ben cok israr ettim tahmini soyleyin bari diye.Bacak arasi bos gozukuyor,kiz ola bilir ama kesin demiyorum dedi.Bence bu haftasinda pipisi olmasi lazim egerki erkek cocukduysa.Artik kiz diye soylemisim kocama da,(bu arada kocam cok sevindi).Bazi forumlarda 13-14 haftasinda kiz diyib ,sonraki haftalarda erkek olduugnu oyreen arkadaslar da oldu.O yuzden 1 hafta daha bekliycem.Cocugun kalp atislari 165)))))).Bu yonteme gore de kesin kiz diyorum ben.

kesinlikle ööle. tek bir cümleyle kendimi ii hissettirebilirken bazen de yıkabiliyor. sevindim cnm senin adına... :)

Allah gönlüne göre versin canım. Sağlıkla gelir inşallah.

anladım cnm bende o sonuçlar yok henüz perş alıcam dra göstericem o zaman görebilicem sanırım bunları

benim doktorum 16. haftadan önce söylemeyecek o zaman bile yüzde yüz diye bir ihtimal olmuyormuş çünkü

2-3 haftada kendimi eşimi ve çevremi farklı cinsiyette bir bebeğe hazırlayıp sonra şok yaşayacağıma biraz sabredip daha doğrusunu söylemesini beklerim ve o zaman beklentiye gireriz diye düşünüyorum

ben de cinsiyeti çok merak ediyorum bu arada ve bu ilk hamileliğim

Son düzenleme:

hayırlı olsun

kızlar yaa. zayıflayanları okuyunca gıcık oldum gıcık

ben hem kusuyorum, hem de midemi bastırsın diye yiyorum. 54 kg'dım, 56,4 olmuşum. hayret bişi ya. ben 80le doğururum heralde. :18::18::18::18:

İnşallah hepimiz normal doğumlar yaparız sezeryana gerek kalmaz, troitin geçmesi çok iyiymiş, ben doktora gittiğim dışında kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Cesaretini hiç yitirme, hep böyle cesur ol arkadaşım

16 haftamızda bizde öğreneceğiz inşallah İnsan nasıl seveceğini şaşırıyor dimi?
ben belki sabredemem 16 haftaya kadar bikaç kez doktora giderim herhalde
2 kere gittim göremedi

yaa benim bu doktor çok gıcık cinsiyetini öğrenemeyenleri hep 16.haftada çağırıyorlar benim ki 18. hafta bitince çağırıyor. Herkesi ikili test için 11-12 de çağırdı bide cinsiyet söylediler. Bu beni 2 li test için 13. hafta bitince çağırdı cinsiyet c sini bile anmadı.yok var benim doktorumda bir sorun ama..

kızlar yaa. zayıflayanları okuyunca gıcık oldum gıcık

ben hem kusuyorum, hem de midemi bastırsın diye yiyorum. 54 kg'dım, 56,4 olmuşum. hayret bişi ya. ben 80le doğururum heralde. :18::18::18::18:

sen zayıfken almışsın ben balık etli olduğum halde aldım toplamda şimdi 4 kg aldım galiba
Beterin beteri var haline şükret dostum

Bazı çocuklar göstermiyormuş, benimkide onlardan, ben arada 15. haftamda başka doktora gidip öğrenmeyi düşünüyorum kendi doktorumda söyleyince teyit olur

merhaba arkadaşlar,
sizlere bişey sorucam..evham mı artık psikopatlık mı siz karar verin..
2 hafta önce crl 3 mm idi..normalde 2li test için gelen hastaların crl değerlerine bi göz attım bugün hastanede..6-6,5 arası değişiyo..benim de 2li testim cuma günü..2 haftada bebeğim 2 kat büyümüşmüdür sizce...

anladım cnm bende o sonuçlar yok henüz perş alıcam dra göstericem o zaman görebilicem sanırım bunları

Burun kemiğini ense pilisi kalp atışı ultrasonda bakıyorlar sonra labaratuara verdikleri kağıda not alıyorlar, kan sonuçlarıyla birşeltirip risk raporu veriyorlar, perşembeye az kalmış umarım çok güzel çıkar sonuçların

Aralık ayının en güzel anneleriiii:)))Nasılsınız. İlk hamile kaldığımdan beri sizi takip ediyorummm. Bende 3. ayı bitirdim. dün doktora gittik. Ense kalınlığına baktı. 1.88 çıktı normal dedi.. Birde benim karın kaslarım kalınmışşş.Net görüntü alamadık. Ya bu bir sorun yaratırmı ki? Doğum sırasında yada karnım büyüdükçe....
İkili test yaptırın dedi doktorumuz. Ben özel muanehaneye gidiyorummm. özel bi hastaneye yönlendirdi bizi. Onlarda 70tl istediler. Sizler kaç lira verdiniz. Ben Ağrı'da öğretmenim çok alternatif yok malesef. Devlet hastaneside ikili test yapılmıyormuşşş. Anlayacağınız tatile kadar elim kolum bağlandı? İkili test şart mıııı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…