olsa değişicem ama yok. tokattayım ben. en iyi hastanesi bu işte. zaten bi aya anneciğimin yanına gidicem. orda adam gibi bi doktor bulurum heralde. çünkü doğumda da orda olucam...
evde bende yorum yapmıycam ama saygı duymak gerekir.ilginç öyle dedi demek,neyse yorum yok,biz yaptık,böyle daha huzurluyum:79::79::79:
ya ben kendi çeyizimi yani yatak odamı kendim düzenledim yok büyükler yapar filan dinlemedim beyaz çarşafmış filan yapmadım en çiçeklisini en güzel nevresimimi serdim zaten bir ALLAH ın kulu bile soramadı çünkü izin vermezdim bilirler,benim mahremim beni ilgilendirir kimseyi değil.biz balayına gidemedik,eve gelen giden çeyiz bakan,görümceler,onlar neyse de kaynanaları,komşular falan, çeyiz bakarken yastığın altına çaktırmadan bakabilrlermiş,iş oldu mu,kız kız mı vs. bezi koyduk ama kimse bakmadı,eşimin tavrı da sert olduğundan kız kardeşler falan lafını bile etmediler
bence de öyle. ama yine de dini nikahımızı da kıydık hangisinin önemli olduğunu düşünüp seçim yapmak yerine ikisini de yaşayalım diye böyle bir yolu seçtik :13:
KAN SONUCUNDA MI görüncek bu burun kemiği falan??? şu an sadece bende ultrason görüntüsü var da o yüzden
Kızlar ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyor?
benim ölçtürdüğümde 1,95 di
sizce normal mi?
Sevindim canım.
Bende bugün doktora giderken eşime bunu da beğenmesem doğru istanbula gidiyorum demiştim. Bodrumda oturuyorum ve çok seçeneğim yok burada. Ama neyseki devlet hastanesinde şuanki seçtiğim doktor çok iyi çok şeker. Gerçi diğerleride işlerinde çok iyi uzman doktorlar ama ben biraz alakaya puan verenlerdenim. Sonuçta ilk hamileliğim ve doktorumun psikolojik yaklaşımı çok önemli.
Her kese selamlar.Allah hepinize kolay hamilelik nasib etsin insallah.Ben 28 yasindayim.3.cocuguma hamileyim.1 kizim var 7 yasinda,bi de oglum 5 yasinda.Su an 12-13 haftalik hamileliyim.Cocugun cinsiyeti fark etmesede ben de cok merak ediyorum acaba kiz mi,erkek mi diye))).Bi tarafdan kizimin bi kiz kardesi daha olsun,guzel arkadas olsunlar diyorum,bi tarafdan da bi oglum daha olsun geciyor gonlumden.Bu gun ultrasona girdim.Doktor cinsiyet soylemek istemiyordu,ama ben cok israr ettim tahmini soyleyin bari diye.Bacak arasi bos gozukuyor,kiz ola bilir ama kesin demiyorum dedi.Bence bu haftasinda pipisi olmasi lazim egerki erkek cocukduysa.Artik kiz diye soylemisim kocama da,(bu arada kocam cok sevindi).Bazi forumlarda 13-14 haftasinda kiz diyib ,sonraki haftalarda erkek olduugnu oyreen arkadaslar da oldu.O yuzden 1 hafta daha bekliycem.Cocugun kalp atislari 165)))))).Bu yonteme gore de kesin kiz diyorum ben.
walla bende kağıtta yazıyor ama bilemicem canım walla.. laboratuvar sonuç raporu var elimde ona yazıo.. dr un seni araması lazım beni aradı.. herşey temiz meraklanma dedi.. 25 inde geldiğinde görüşürüz dedi..
dr un normal dediyse cnm normald.r haftasına göre crl oranlarına göre değişiyor.. netten bir bak istersen ama dr un dediğini esas al..
Her kese selamlar.Allah hepinize kolay hamilelik nasib etsin insallah.Ben 28 yasindayim.3.cocuguma hamileyim.1 kizim var 7 yasinda,bi de oglum 5 yasinda.Su an 12-13 haftalik hamileliyim.Cocugun cinsiyeti fark etmesede ben de cok merak ediyorum acaba kiz mi,erkek mi diye))).Bi tarafdan kizimin bi kiz kardesi daha olsun,guzel arkadas olsunlar diyorum,bi tarafdan da bi oglum daha olsun geciyor gonlumden.Bu gun ultrasona girdim.Doktor cinsiyet soylemek istemiyordu,ama ben cok israr ettim tahmini soyleyin bari diye.Bacak arasi bos gozukuyor,kiz ola bilir ama kesin demiyorum dedi.Bence bu haftasinda pipisi olmasi lazim egerki erkek cocukduysa.Artik kiz diye soylemisim kocama da,(bu arada kocam cok sevindi).Bazi forumlarda 13-14 haftasinda kiz diyib ,sonraki haftalarda erkek olduugnu oyreen arkadaslar da oldu.O yuzden 1 hafta daha bekliycem.Cocugun kalp atislari 165)))))).Bu yonteme gore de kesin kiz diyorum ben.
ben de cinsiyeti çok merak ediyorum bu arada ve bu ilk hamileliğim
Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.
16 haftamızda bizde öğreneceğiz inşallahİnsan nasıl seveceğini şaşırıyor dimi?
ben belki sabredemem 16 haftaya kadar bikaç kez doktora giderim herhalde
2 kere gittim göremedi
kızlar yaa. zayıflayanları okuyunca gıcık oldum gıcık
ben hem kusuyorum, hem de midemi bastırsın diye yiyorum. 54 kg'dım, 56,4 olmuşum. hayret bişi ya. ben 80le doğururum heralde. :18::18::18::18:
yaa benim bu doktor çok gıcık cinsiyetini öğrenemeyenleri hep 16.haftada çağırıyorlar benim ki 18. hafta bitince çağırıyor. Herkesi ikili test için 11-12 de çağırdı bide cinsiyet söylediler. Bu beni 2 li test için 13. hafta bitince çağırdı cinsiyet c sini bile anmadı.yok var benim doktorumda bir sorun ama..
anladım cnm bende o sonuçlar yok henüz perş alıcam dra göstericem o zaman görebilicem sanırım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?