2011 Aralık Anneleri

2 li testin yapıldığı haftaya göre dğeişir ayrıca bebeklerimiz daha çok minik benşimnki 5 gün geri mesela daha önce 10 gündür kapatıyor farkı büyüdükçe.. o yüzden insanlarla kıyaslama kendini.. 11+1 de 4.3 benimki... arkadaşlar genelde 12 veya 13 haftada gidiyorlar ve cdediğim gibi herkesin bebek gelişimi farklı.. şöle düşün kimi 2 kilo 750 doğruyo kimi 3 kilo 500... gereksiz evham yapma...

crl ne bilmiyorum ama aksilik olursa mutlaka vücudun sinyal verir
boşyere üzülüp evham yapma (bende çok evhamlıyım)
bence kocaman olmuştur annesi 2 katı bile geçmiştir 2 haftada

bence de öyle. ama yine de dini nikahımızı da kıydık hangisinin önemli olduğunu düşünüp seçim yapmak yerine ikisini de yaşayalım diye böyle bir yolu seçtik :13:

Konuyla ilgili bende görüşlerimi paylaşmıştım. Tekrar nikahın şartları mevzsunu anlatmayacağım ama kunuyu rahatlatmak açısında peygamberimizin önemli bir tavsiyesini söylemek istiyorum;

"karşınıza çıkan doğrular arasında kalbinizin mutmain olduğu şeyi yapın.. " diyor.

Yani her yol bağdata çıkıyor.. kimse zararda değil herkes iç huzurunu sağlayacak şekilde hareket ediyor. Kimine resmi nikah yeterli geliyor, kimiyse ikisini de kıyarak nikahını garantiye alıyor yada ya da birde dua ile nikahlanalım bereketlensin evliliğimiz diyor.. vs vs.
Sevgiler..

cnm ben özele gidiyorum 100 tl verdim. ama hem 4 boyutluda gördüm hem cd aldım. hem 20 dk bebeğimi izledim hemde kan verdim... kişiye göre deeğişiyor ama bence 2 li ve 3 lü test genel rutin yapılması gerken testler.. kesin sonuç vermez sadece risk oranı gösterir.. benim içim rahattı yaptırdım.. ne olursa olsun annelik vicdanım bir gün keşke dememek için yaptırdım..

kızla rben kaçıyorum iyi akşamlar hepinize..

crl ne bilmiyorum ama aksilik olursa mutlaka vücudun sinyal verir
boşyere üzülüp evham yapma (bende çok evhamlıyım)
bence kocaman olmuştur annesi 2 katı bile geçmiştir 2 haftada

crl bebeğin baş -popo ölçüm mesafesi canım.. anne karnında tam boy ölçemezler ayakları toplu olduğu için herzaman baş-popo alırlar..

canım bizim hastanede 30 lira 2li test..70 lira çok ama başka alternatif yoksa o şehirde hastane kullanıyo sanırım durumu..2li test bence önemli ama dr.un ultrasonda gördüğü crl ve nt değerleri daha önemli..sonuçta bu test istatistiksel bi sonuç veriyo..dr.un gözünün gördüğü daha önemli ve net..

valla canım büyümüştür
bizim 10+4 de crl mız 3.70cm di
12+ 3 de ıse 6.05cm olmustu. hatta cok sasırmıstım, 2 hafta da ne kadar buyumus dıye

doğru söylüyosun ama işte şu dönem herşeyi düşünüyo insan..

Aslında 13 haftada ikili test daha iyimiş mesaneside belli oluyomuş dr öle dedi siz 12 jaftada qeldiqiniz için qöremedim 13 haftada qelsen qörürdüm dedi

kızlar yaa. zayıflayanları okuyunca gıcık oldum gıcık

ben hem kusuyorum, hem de midemi bastırsın diye yiyorum. 54 kg'dım, 56,4 olmuşum. hayret bişi ya. ben 80le doğururum heralde. :18::18::18::18:

Canım sıkıntı yapma.
O kadar alacağını sanmam. Kaldıki hamilelikte alınan kilolar çabuk veriliyor zaten özellikle bebeği emzirmek süper kilo verdiriyor. Ham,leliğin tadını çıkar... Kila alıyorum diye kaygılanıp bebişini de üzme. "Annem benim yüzümden kilo alıyor benim yüzümden üzgün" :26::26: demesin..

.

İyiyz canım sağol...
Benim doktorum isteğe bağlı dedi. Ben 2l, test yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü kötü çıkması sonucunda demorize olmak istemiyorum. Sonuçta sonuca müdahele şansları yok düzeltmek açısından.. Senin doktorun yaptır dediyse bilemem. Açıkçası sen nasıl için rahat edecekse öyle yap.
Sevgilerle...
.

Sevgili anneler hepinizi öpüyorum. sizlere iyi muhabbetler...
Görüşmek üzere
İyi akşamlar.

nuchal translucency:0.8 burun kemiğimiymiş bu

ev çok sıcak oluyo.duş biraz rahatlatıyo işte.ben hem sezeryan hem normal doğum yaptım.hemde suni sancıyla.sana tavsiyem doktorunu dinle yapabilirsin derse normal yap.benim sezeryandan sonra dikişlerim kaç kere su topladı.gittim.hep boşalttılar.kanlı su akıyodu.normalde yaptığım zaman doğumdan sonra oğlumu kucağıma aldım rahat rahat yürüdüm.işimi yaptım.

süpermiş ya,ben bu saatten sonra 10 kiloya razıyım,daha faza olmasın da,sen çok az almışsn maşşallah
canım benim doktorum çok yemek yenilirse bebk daha çok kilo alır diye düşünme demişti.yediğimiz yiyeceğin vitaminiyle besleniyo.yediklerime dikkat ettim.herşeyden yedim ama sınır koydum.inş.sende fazla almazsın.

kendimi aç bırakmadım canım.panik olcak bişey yok.her ay doktor kontrolündeyiz zaten bişey olsaydı doktorum uyarırdı.

sen hangi şehirdesin canım fiyat bayağı uygunmuş.benim doktorum muayene hariç 75 tl istedi.

Son düzenleme:
sen hangi şehirdesin canım fiyat bayağı uygunmuş.benim doktorum muayene hariç 75 tl istedi.[/QUOTE]

ben Nevşehirdeyim..ama bu sadece 2li testin fiyatı..muayene 25 lira.

kızlar yarın öğlen 2 li teste gidicem inş.sorun çıkmaz.bakalım bizim yaramaz büyümüşmü.4 gün geriden geliyodu.doktor zamanla farkı kapatır demişti.döndüğümde sonuçları paylaşırım sizlerle.

ben Nevşehirdeyim..ama bu sadece 2li testin fiyatı..muayene 25 lira.[/QUOTE]

ben istanbul avrupa yakasındayım.burda çok istiyolar.benim muayene ücretiyle beraber 105 tl tutuyo.

Son düzenleme:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....hepimiz sınava giren çocuklar gibiyiz ya..bebeklerimiz daha doğmadan testlere tabi tutuluyolar minnoşlar
eminim güzel sonuçlar alıcaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…