- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
merhaba arkadaşlar,
sizlere bişey sorucam..evham mı artık psikopatlık mı siz karar verin..
2 hafta önce crl 3 mm idi..normalde 2li test için gelen hastaların crl değerlerine bi göz attım bugün hastanede..6-6,5 arası değişiyo..benim de 2li testim cuma günü..2 haftada bebeğim 2 kat büyümüşmüdür sizce...
merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce crl 3 mm idi..normalde 2li test için gelen hastaların crl değerlerine bi göz attım bugün hastanede..6-6,5 arası değişiyo..benim de 2li testim cuma günü..2 haftada bebeğim 2 kat büyümüşmüdür sizce...
bence de öyle. ama yine de dini nikahımızı da kıydık hangisinin önemli olduğunu düşünüp seçim yapmak yerine ikisini de yaşayalım diye böyle bir yolu seçtik :13:
Aralık ayının en güzel anneleriiii:)))Nasılsınız. İlk hamile kaldığımdan beri sizi takip ediyorummm. Bende 3. ayı bitirdim. dün doktora gittik. Ense kalınlığına baktı. 1.88 çıktı normal dedi.. Birde benim karın kaslarım kalınmışşş.Net görüntü alamadık. Ya bu bir sorun yaratırmı ki? Doğum sırasında yada karnım büyüdükçe....
İkili test yaptırın dedi doktorumuz. Ben özel muanehaneye gidiyorummm. özel bi hastaneye yönlendirdi bizi. Onlarda 70tl istediler. Sizler kaç lira verdiniz. Ben Ağrı'da öğretmenim çok alternatif yok malesef. Devlet hastaneside ikili test yapılmıyormuşşş. Anlayacağınız tatile kadar elim kolum bağlandı? İkili test şart mıııı acaba?
crl ne bilmiyorum ama aksilik olursa mutlaka vücudun sinyal verir
boşyere üzülüp evham yapma (bende çok evhamlıyım)
bence kocaman olmuştur annesi 2 katı bile geçmiştir 2 haftada
Aralık ayının en güzel anneleriiii:)))Nasılsınız. İlk hamile kaldığımdan beri sizi takip ediyorummm. Bende 3. ayı bitirdim. dün doktora gittik. Ense kalınlığına baktı. 1.88 çıktı normal dedi.. Birde benim karın kaslarım kalınmışşş.Net görüntü alamadık. Ya bu bir sorun yaratırmı ki? Doğum sırasında yada karnım büyüdükçe....
İkili test yaptırın dedi doktorumuz. Ben özel muanehaneye gidiyorummm. özel bi hastaneye yönlendirdi bizi. Onlarda 70tl istediler. Sizler kaç lira verdiniz. Ben Ağrı'da öğretmenim çok alternatif yok malesef. Devlet hastaneside ikili test yapılmıyormuşşş. Anlayacağınız tatile kadar elim kolum bağlandı? İkili test şart mıııı acaba?
merhaba arkadaşlar,
2 li testin yapıldığı haftaya göre dğeişir ayrıca bebeklerimiz daha çok minik benşimnki 5 gün geri mesela daha önce 10 gündür kapatıyor farkı büyüdükçe.. o yüzden insanlarla kıyaslama kendini.. 11+1 de 4.3 benimki... arkadaşlar genelde 12 veya 13 haftada gidiyorlar ve cdediğim gibi herkesin bebek gelişimi farklı.. şöle düşün kimi 2 kilo 750 doğruyo kimi 3 kilo 500... gereksiz evham yapma...
yaa benim bu doktor çok gıcık cinsiyetini öğrenemeyenleri hep 16.haftada çağırıyorlar benim ki 18. hafta bitince çağırıyor. Herkesi ikili test için 11-12 de çağırdı bide cinsiyet söylediler. Bu beni 2 li test için 13. hafta bitince çağırdı cinsiyet c sini bile anmadı.yok var benim doktorumda bir sorun ama..
kızlar yaa. zayıflayanları okuyunca gıcık oldum gıcık
ben hem kusuyorum, hem de midemi bastırsın diye yiyorum. 54 kg'dım, 56,4 olmuşum. hayret bişi ya. ben 80le doğururum heralde. :18::18::18::18:
valla canım büyümüştür
bizim 10+4 de crl mız 3.70cm di
12+ 3 de ıse 6.05cm olmustu. hatta cok sasırmıstım, 2 hafta da ne kadar buyumus dıye
sonuçları aldığunda NAZAL KEMİK diye bişi yazması cnım.. o burun kemiği işte.. benimkinde sadece var diyo.. nt : 1.05 dio netten baktım normal benimki.. dr da zaten herşey normal dedi telefonda geldiğinde açıklarım dedi.. ben meraklı önden araştırma yaptım hehehe:)
bide mutlaka serbest hcg ne bak bizede söle bakalım.. 50 altı erkek 50 üstü kız olayı tutacakmı bizde:)
ev çok sıcak oluyo.duş biraz rahatlatıyo işte.ben hem sezeryan hem normal doğum yaptım.hemde suni sancıyla.sana tavsiyem doktorunu dinle yapabilirsin derse normal yap.benim sezeryandan sonra dikişlerim kaç kere su topladı.gittim.hep boşalttılar.kanlı su akıyodu.normalde yaptığım zaman doğumdan sonra oğlumu kucağıma aldım rahat rahat yürüdüm.işimi yaptım.Ayy evde olsakta bizde bir duş alsak keşke. birkaç kişiden duymuştum doğumla troit rahatsızlığının geçtiğini. Rabbime çok dua ediyorum inşallah benimkide geçer. Bende normal doğum yapmak istiyorum. dün diş doktorum birisinin normal doğumunu izlemişte sen nasıl cesaret ediyorsun. Önce bir izle istersen dedi. Bende izleyince tabii cesareti olmaz insanın izlemeyeceğim dedim. Ama özeller çeşitli bahanelerle hep sezeryan yapıyorlar bana da öyle yaparlarsa itiraz edeceğim. Bakalım kısmet.
canım benim doktorum çok yemek yenilirse bebk daha çok kilo alır diye düşünme demişti.yediğimiz yiyeceğin vitaminiyle besleniyo.yediklerime dikkat ettimsüpermiş ya,ben bu saatten sonra 10 kiloya razıyım,daha faza olmasın da,sen çok az almışsn maşşallah
Bende çok fazla kilo almadan hamileliğimi tamamlamak istiyorum ama bakalım ne olacak. Zaten normalde kilo fazlam vardı biraz. Neyse hamileliğimden beri 3 kilo verdim bir bölümünden kurtuldumhala hiç bir gram almamışım. Ben yine de en az yedi kilo almak isterim. 12 kiloya kadar sağlıklı olanmış. Sanada maşallah. İstisnalardansın ama yerinde olsaydım panikten ölürdüm.yemen iyiyse sorun yok fakat yemeden zayıflayarak hamileliği sürdürmek bebek için çok tehlikeli dikkat edin. Annenin eriyen yağlarındaki bir madde bebeği etkiliyormuş.
Sen dediğim gibi istisnasın tekrar maşallah güzelim..
canım bizim hastanede 30 lira 2li test..70 lira çok ama başka alternatif yoksa o şehirde hastane kullanıyo sanırım durumu..2li test bence önemli ama dr.un ultrasonda gördüğü crl ve nt değerleri daha önemli..sonuçta bu test istatistiksel bi sonuç veriyo..dr.un gözünün gördüğü daha önemli ve net..
kızlar yarın öğlen 2 li teste gidicem inş.sorun çıkmaz.bakalım bizim yaramaz büyümüşmü.4 gün geriden geliyodu.doktor zamanla farkı kapatır demişti.döndüğümde sonuçları paylaşırım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?