kızlar yarın öğlen 2 li teste gidicem inş.sorun çıkmaz.bakalım bizim yaramaz büyümüşmü.4 gün geriden geliyodu.doktor zamanla farkı kapatır demişti.döndüğümde sonuçları paylaşırım sizlerle.
merhaba arkadaşlar,
sizlere bişey sorucam..evham mı artık psikopatlık mı siz karar verin..
2 hafta önce crl 3 mm idi..normalde 2li test için gelen hastaların crl değerlerine bi göz attım bugün hastanede..6-6,5 arası değişiyo..benim de 2li testim cuma günü..2 haftada bebeğim 2 kat büyümüşmüdür sizce...
kızlarr 2li test iyi çıksada 3lü yapılıyor mu,bilgisi olan var mı
kızlarr 2li test iyi çıksada 3lü yapılıyor mu,bilgisi olan var mı
Benm 2li testte Risk Değerlendirilmesi (Doğumda) demiş acaba 3lü teste qerek yok mu Down Sendromu 1:6680 Sadece yaş 1:1430 Trisomi 18/13 1:97500000 çıkmış tarama cutoff değerinin altındadır diyor:26:
canım doktoruna sor bence ben değerlerimi bile bilmiyorum.doktorum söyledi.böyle ayrıntılı bilmiyorum.sonuçlar iyi dedi sadece.
offf bebişimi özledimm taa 27 haziranda qörücem ya süre uzun olunca bi boşluk oluyo içinde.sorucm canm qerçi bunlar tarama testi tanı testi deqil risk çıksada amniyosentez temz çıkıyo qenelde..
Allah rahmet eylesin canım dualarını eksik etme kendini kötü hissettiğin için kusuyosundur canım kuran oku dua et ferahlarsın inşallah
Mardinciğim Allah rahmet eylesin Allah (CC.) sabır versin .
Günaydın kızlar !
Allah rahmet eylesin canım,ağlama lütfen bebişini düşün,stres ona zararlı
Kabri nur mekanı cennet olsun cnm
Amin Mardinciğim .
İyi geceler kızlar bir selam vereyim dedim makinayı bekliyorum uyuyacağım sonra .
Kimsecikler kalmamış doğal olarak bu saatte..oysaki gözüme uyku girmior benim...haftalardan sonra bebeğimi görmeye gideceğim öğleden snra inş...anlatılmaz bir heyecanın içindeyim,,hep ona bişey olduysa diye endişeliyim...Ne yapacağımı bilemez halde sabahlayacağım sanırım...Msjımı gördüğünüzde bize dua edin noluur,,inş herşey yolunda gider,bebeğim sağlıklıdır diye...ikilim de var ama onu önemsemyrm çok şükür,bebeğim iyi olsun yeter
büyümezmi canım tabi büyür ben 2. gidişimde şok geçirmiştimde doktorum zor kendine getirdi kadın ultrasonun ekranını kapatmıştımerhaba arkadaşlar,
sizlere bişey sorucam..evham mı artık psikopatlık mı siz karar verin..
2 hafta önce crl 3 mm idi..normalde 2li test için gelen hastaların crl değerlerine bi göz attım bugün hastanede..6-6,5 arası değişiyo..benim de 2li testim cuma günü..2 haftada bebeğim 2 kat büyümüşmüdür sizce...
canım anne karnında eğer bi risk varsa müdahale ediliyomuş yani müdahale etme şansları varmış zaten bu testi istemelerinin sebebinin biride buymuş ve riskli ALLAH korusun hasta doğan bebeklerin sadece zeka olarak değil vücudun bütün organlarında gerileme olurmuş çoğu doktorda anne karnında gebeliği sonlandırılmasını istiyomuş neyse velhasıl böyleee ama inş hepimizinki çok sağlıklı olucak inşşşşİyiyz canım sağol...
Benim doktorum isteğe bağlı dedi. Ben 2l, test yaptırmayı düşünmüyorum. Çünkü kötü çıkması sonucunda demorize olmak istemiyorum. Sonuçta sonuca müdahele şansları yok düzeltmek açısından.. Senin doktorun yaptır dediyse bilemem. Açıkçası sen nasıl için rahat edecekse öyle yap.
Sevgilerle...
.
canım ALLAH ferahlık versin sağlık versin hayırlı haberle gel inşşşKimsecikler kalmamış doğal olarak bu saatte..oysaki gözüme uyku girmior benim...haftalardan sonra bebeğimi görmeye gideceğim öğleden snra inş...anlatılmaz bir heyecanın içindeyim,,hep ona bişey olduysa diye endişeliyim...Ne yapacağımı bilemez halde sabahlayacağım sanırım...Msjımı gördüğünüzde bize dua edin noluur,,inş herşey yolunda gider,bebeğim sağlıklıdır diye...ikilim de var ama onu önemsemyrm çok şükür,bebeğim iyi olsun yeter
Günaydın anneler ve tatlı bebişleriiiii....
bugün 13 haftalık olduk....
umarım herkes iyidir..
hepinizi öpüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?