Kız sorma benimde tipim kaydıMesajınız varrr : bütün teyzoşlarına günaydın diyoruz hepinizi ellerinizden öpüyoruz
kardeşlerimizi kocaman kocaman öpüyoruz
kızlar yaaa benim anlımda kocaman kocaman taş gibi sivilciler çıktı yaaaçekiç alıp kıarsım geliyo valla bide acıyolar ya bunlarda hormonlardansa doğumdan sonra aldırıcam ben bu hormonları
ben Nevşehirdeyim..ama bu sadece 2li testin fiyatı..muayene 25 lira.
Mesajınız varrr : bütün teyzoşlarına günaydın diyoruz hepinizi ellerinizden öpüyoruz
kızlar yaaa benim anlımda kocaman kocaman taş gibi sivilciler çıktı yaaaçekiç alıp kıarsım geliyo valla bide acıyolar ya bunlarda hormonlardansa doğumdan sonra aldırıcam ben bu hormonları [/QUOTE
Naber bebiş ?
offf bebişimi özledimm taa 27 haziranda qörücem ya süre uzun olunca bi boşluk oluyo içinde.sorucm canm qerçi bunlar tarama testi tanı testi deqil risk çıksada amniyosentez temz çıkıyo qenelde..
Merhaba cnm arkadaşların daha hassas olur inşallah . Allah(CC.) yardım eder , daha sıcağa fazla alışamadıkya o yüzden çok bunalıyor olabiliriz belkide :Sgünaydın annişler ve bebişlerrrrr :79::79:
inşallah herkesin keyfi yerindedir. kızlar ben ne yapacam bu yaz bilmem, çalışırken ofiste çok fena bunalıyorum sıcaktan ve oturmaktan, iş arkadaşlarımda klima ve ikinci bir pencere açtırmıyolar aman hasta oluruz diyearada kalkıp dolaşıyorum fln ama hele de öğleden sonraları hiç geçmek bilmiyo. ve biz daha haziranın başındayız
zaten hormonlardanmı ne herkesten daha sıcak hissediyorum havayı... offff bunaldım
günaydın annişler ve bebişlerrrrr :79::79:
inşallah herkesin keyfi yerindedir. kızlar ben ne yapacam bu yaz bilmem, çalışırken ofiste çok fena bunalıyorum sıcaktan ve oturmaktan, iş arkadaşlarımda klima ve ikinci bir pencere açtırmıyolar aman hasta oluruz diyearada kalkıp dolaşıyorum fln ama hele de öğleden sonraları hiç geçmek bilmiyo. ve biz daha haziranın başındayız
zaten hormonlardanmı ne herkesten daha sıcak hissediyorum havayı... offff bunaldım
Buselim fıstıkım görmedim ki kızGerileri okuyamıyorum çok kalabalık oluyor sayfalar o yüzden Kusura bakma tatlış gel bir öpeyim bebişle seni Kız uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum o yüzden sabahçıyım Havalarda ısındıya yürüyüş vakti artıkın Ee ne var ne yok bakayım ? Efeyi gördün mü kız bayağıdır denk gelemedik
şu temizlik aşkın 2 günde beni deli ettiHey günaydın tatlı bebişlerin tatlı anneleri :82:
Önce yürüyüş sonracıkıma temizlik bitti ne güzel bir günBebişim birazcık yoruldu gibi ama Neyse sizler nasılsınız bakıyım ?
hemde ne nazar boncuğu çıkar duvara as yani o kadarKız sorma benimde tipim kaydısuratım bir tuhaf Seninki nazar boncuğu olsa gerek şekerim .
iyi hemde çok iyi maşallahMesajınız varrr : bütün teyzoşlarına günaydın diyoruz hepinizi ellerinizden öpüyoruz
kızlar yaaa benim anlımda kocaman kocaman taş gibi sivilciler çıktı yaaaçekiç alıp kıarsım geliyo valla bide acıyolar ya bunlarda hormonlardansa doğumdan sonra aldırıcam ben bu hormonları [/QUOTE
Naber bebiş ?
Buselim fıstıkım görmedim ki kızGerileri okuyamıyorum çok kalabalık oluyor sayfalar o yüzden Kusura bakma tatlış gel bir öpeyim bebişle seni Kız uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum o yüzden sabahçıyım Havalarda ısındıya yürüyüş vakti artıkın Ee ne var ne yok bakayım ? Efeyi gördün mü kız bayağıdır denk gelemedik
canım efe yok kocasını bekliyo şu ara hasret çekiyo ya
GÜNAYDIN KIZLAR
ben de çok sıcaklıyorum balkon önlerinde cam diplerinde yatmaktan boynum tutuldu. zor dönüyorum.
kızlar mide bulantılarım nedeniyle her 1 saatte bi yemek yemek istiyorum. atıştırmalık şeyler beni kesmiyor. hiç durmadan yiyorum eşim şokgeçiriyor. kendimden hiç memnun değilim. şu bulantılar bi geçse çok rahatlayacağım. daha şimdiden 2 kılo aldım. ve hergün böyle yersem yakında ne olurum bilmiyorum.
İnşallah :)Günaydın annişler...gece o saatlere kadar oturunca anca kalkabildik...içim daha iyi dün geceye göre,randevum 4te..zaman geçer ve akşama güzel haberler gönderirim size inş
öppp bizi teyzesi özledik sizi. Uyku konusunda ve yürüyüş konusunda tebrik etmeliyim seni. İnan ilerde ne çok işine yarayacak ikiside. Biz iyiyiz. Efeninde eşi türkiyede kendi newyork'daydı enson. Oda arada bir yazdı tanem nerelerdesin diye ama geçmişi okumadığından görmedin herhal. bizlerde hepinizi öpüyoruz. benim minnakım o küçücük dudaklarıyla bir öpsün seni teyzesi.
GÜNAYDIN KIZLAR
ben de çok sıcaklıyorum balkon önlerinde cam diplerinde yatmaktan boynum tutuldu. zor dönüyorum.
kızlar mide bulantılarım nedeniyle her 1 saatte bi yemek yemek istiyorum. atıştırmalık şeyler beni kesmiyor. hiç durmadan yiyorum eşim şokgeçiriyor. kendimden hiç memnun değilim. şu bulantılar bi geçse çok rahatlayacağım. daha şimdiden 2 kılo aldım. ve hergün böyle yersem yakında ne olurum bilmiyorum.
şu temizlik aşkın 2 günde beni deli ettibizlerde bi temizlik yapabilsek iyi olcazda haftaya biri gelicek temizlik için ama hala düşünüyorum sadece camlaramı alsam diye gerisini alimALLAH ben yaparım
hemde ne nazar boncuğu çıkar duvara as yani o kadar
Demet tatlışım sorma haha kopuyorum kendimeiyi hemde çok iyi maşallah
canım efe yok kocasını bekliyo şu ara hasret çekiyo yaKız paraya kıysam evi silip süpürmeyede birini alcam ama kıyamıyorum kahretsin Bence eğer yapabiliyorsan ev işlerini yap camlara duvarlara birini alırsın hani onlar ağır oluyorya temizlikciye vereceğin paraylada bebişine bişey alırsın ama çok öldürme kendini :))) Halılar yıkamada, battaniye yorgan onlarda iki günde bir yıkanıp kuruyor sıra sıra az kaldı gibi benim . Bu arada kociş çok gıcık ediyor bu günlerde beni aa değişiyor mu nedir bişeye yardım etmiyor
Efeme kıyamam ya yalnız kalmıştır şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?