2011 Aralık Anneleri

Mesajınız varrr : bütün teyzoşlarına günaydın diyoruz hepinizi ellerinizden öpüyoruz
kardeşlerimizi kocaman kocaman öpüyoruz

kızlar yaaa benim anlımda kocaman kocaman taş gibi sivilciler çıktı yaaaçekiç alıp kıarsım geliyo valla bide acıyolar ya bunlarda hormonlardansa doğumdan sonra aldırıcam ben bu hormonları

Son düzenleme:
günaydın güzel topiğin güzel anneleri ve onların minicik canparçaları

Son düzenleme:
Hey günaydın tatlı bebişlerin tatlı anneleri :82:
Önce yürüyüş sonracıkıma temizlik bitti ne güzel bir gün Bebişim birazcık yoruldu gibi ama Neyse sizler nasılsınız bakıyım ?

Kız sorma benimde tipim kaydı suratım bir tuhaf Seninki nazar boncuğu olsa gerek şekerim .

Günaydın annecikler ve bebişler. Hepinizi bebişimle çok çok öpüyoruz. Bebeişimin arkadaşalrına selamı var.

ben Nevşehirdeyim..ama bu sadece 2li testin fiyatı..muayene 25 lira.

ben istanbul avrupa yakasındayım.burda çok istiyolar.benim muayene ücretiyle beraber 105 tl tutuyo.[/QUOTE]

Ben de istanbul avrupa yakasındayım avcılar hospitalde 35 muayne ödüyorum 31 de ikiliye ödedim hepsi bu. bence sen biraz daha araştır.

offf bebişimi özledimm taa 27 haziranda qörücem ya süre uzun olunca bi boşluk oluyo içinde.sorucm canm qerçi bunlar tarama testi tanı testi deqil risk çıksada amniyosentez temz çıkıyo qenelde..

ahhh ben ne yapayım ben 4 temmuzda gideceğim. en son 27 mayısta görmüştüm.

Tanem nerelerdesin sen yavv. Kaç kere sorduk cevapda vermiyon haspam. Ne yürüyüşü bu sabah sabah bide iş yaptım diyon hayırdır niye hepsini sabah yapıyorsun?

günaydın annişler ve bebişlerrrrr :79::79:

inşallah herkesin keyfi yerindedir. kızlar ben ne yapacam bu yaz bilmem, çalışırken ofiste çok fena bunalıyorum sıcaktan ve oturmaktan, iş arkadaşlarımda klima ve ikinci bir pencere açtırmıyolar aman hasta oluruz diye arada kalkıp dolaşıyorum fln ama hele de öğleden sonraları hiç geçmek bilmiyo. ve biz daha haziranın başındayız
zaten hormonlardanmı ne herkesten daha sıcak hissediyorum havayı... offff bunaldım

Buselim fıstıkım görmedim ki kız Gerileri okuyamıyorum çok kalabalık oluyor sayfalar o yüzden Kusura bakma tatlış gel bir öpeyim bebişle seni Kız uyku düzenimi oturtmaya çalışıyorum o yüzden sabahçıyım Havalarda ısındıya yürüyüş vakti artıkın Ee ne var ne yok bakayım ? Efeyi gördün mü kız bayağıdır denk gelemedik

Son düzenleme:
Merhaba cnm arkadaşların daha hassas olur inşallah . Allah(CC.) yardım eder , daha sıcağa fazla alışamadıkya o yüzden çok bunalıyor olabiliriz belkide :S

Günaydın annişler...gece o saatlere kadar oturunca anca kalkabildik...içim daha iyi dün geceye göre,randevum 4te..zaman geçer ve akşama güzel haberler gönderirim size inş

cnm aynı durumdayız inan. Benide en çok bu yaz sıcakları düşündürüyor. Zaten sürekli hararet basıyordu. İşyerinde klima yok zaten olsada alerjim var. Şimdiden çok terledim napcaz bilmem inan. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

öppp bizi teyzesi özledik sizi. Uyku konusunda ve yürüyüş konusunda tebrik etmeliyim seni. İnan ilerde ne çok işine yarayacak ikiside. Biz iyiyiz. Efeninde eşi türkiyede kendi newyork'daydı enson. Oda arada bir yazdı tanem nerelerdesin diye ama geçmişi okumadığından görmedin herhal. bizlerde hepinizi öpüyoruz. benim minnakım o küçücük dudaklarıyla bir öpsün seni teyzesi.

GÜNAYDIN KIZLAR
ben de çok sıcaklıyorum balkon önlerinde cam diplerinde yatmaktan boynum tutuldu. zor dönüyorum.
kızlar mide bulantılarım nedeniyle her 1 saatte bi yemek yemek istiyorum. atıştırmalık şeyler beni kesmiyor. hiç durmadan yiyorum eşim şok geçiriyor. kendimden hiç memnun değilim. şu bulantılar bi geçse çok rahatlayacağım. daha şimdiden 2 kılo aldım. ve hergün böyle yersem yakında ne olurum bilmiyorum.

Hey günaydın tatlı bebişlerin tatlı anneleri :82:
Önce yürüyüş sonracıkıma temizlik bitti ne güzel bir gün Bebişim birazcık yoruldu gibi ama Neyse sizler nasılsınız bakıyım ?
şu temizlik aşkın 2 günde beni deli ettibizlerde bi temizlik yapabilsek iyi olcazda haftaya biri gelicek temizlik için ama hala düşünüyorum sadece camlaramı alsam diye gerisini alimALLAH ben yaparım

Kız sorma benimde tipim kaydı suratım bir tuhaf Seninki nazar boncuğu olsa gerek şekerim .
hemde ne nazar boncuğu çıkar duvara as yani o kadar

2 mi ALLAH aşkına canım yapmayın ya ben tammmmmmm 6 kg aldım ama durdu o ayrı ama tabi gerisi illa gelicek :26::26::26:benim eşim artık marketi bıraktı toptancıdan alışveriş yapcam diyo kamyonla getirirler sende 10 güne kalmaz tüketirsin diyo bide bana filcik diyo 2 kilodan bişey olmaz cnm verirsin zaten dert etme kendini sevvvv

Günaydın annişler...gece o saatlere kadar oturunca anca kalkabildik...içim daha iyi dün geceye göre,randevum 4te..zaman geçer ve akşama güzel haberler gönderirim size inş
İnşallah :)

Kız görmedimki İyidir inşallah O da . Oh mis mis yavruşunun ne de güzel hissettim öpücüğünü haha:) Canım sağ olasın, aralığa kadar yürüdüm geçen sene faydası çok oluyordu o zaman bile şimdi bide bebiş varya daha bir faydalı inşallah devam ederim gene :18:

Bende zayıfladım bulantım falan yok denecek kadar az olduğu halde Olsun kiloyu sorun etmeyelim bebişelrimiz hayırlısıyla gelsinelrde annesi . Pencerelere dikkat cereyanda kalmayın kızlar .

Son düzenleme:
Herkese tünaydın arkadaşlar... Artık sabahları forumu takip etmek zorlaştı.

Zaman ne kadar çabuk geçti... şimdiden 13. haftaya gelmişim. Hala cinsiyeti öğrenemedim. Doktorum 2 hafta sonra gel demişti. herhalde o zamana öğrenirim gibime geliyor.

Kayınpederim kız istiyor bende kız istiyorum eşim de bana yardımcı olur diye kız istiyor... ama hep tersi çıkar ya sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum :)

Ne olursa sağlıklı, eli yüzü düzgün olsun inşallah. Rabbim en hayırlısı neyse onu verecektir.

Bu arada iç karın diye birşey var duydunuz mu hiç. iç karnı geniş olanların karınları çok büyümüyormuş.
Benim acayip bir şişkinliğim oluyor. Acaba diyorum iç karnım benim dar mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…