Herkese tünaydın arkadaşlar... Artık sabahları forumu takip etmek zorlaştı.
Zaman ne kadar çabuk geçti... şimdiden 13. haftaya gelmişim. Hala cinsiyeti öğrenemedim. Doktorum 2 hafta sonra gel demişti. herhalde o zamana öğrenirim gibime geliyor.
Kayınpederim kız istiyor bende kız istiyorum eşim de bana yardımcı olur diye kız istiyor... ama hep tersi çıkar ya sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum :)
Ne olursa sağlıklı, eli yüzü düzgün olsun inşallah. Rabbim en hayırlısı neyse onu verecektir.
Bu arada iç karın diye birşey var duydunuz mu hiç. iç karnı geniş olanların karınları çok büyümüyormuş.
Benim acayip bir şişkinliğim oluyor. Acaba diyorum iç karnım benim dar mıdır?
Merhaba İlk kez duyuyorum :S Benim göbeğimde çıktı ama zaten göbeğim vardı öncedende iç karınım mı varmışyani şimdi benim :)Herkese tünaydın arkadaşlar... Artık sabahları forumu takip etmek zorlaştı.
Zaman ne kadar çabuk geçti... şimdiden 13. haftaya gelmişim. Hala cinsiyeti öğrenemedim. Doktorum 2 hafta sonra gel demişti. herhalde o zamana öğrenirim gibime geliyor.
Kayınpederim kız istiyor bende kız istiyorum eşim de bana yardımcı olur diye kız istiyor... ama hep tersi çıkar ya sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum :)
Ne olursa sağlıklı, eli yüzü düzgün olsun inşallah. Rabbim en hayırlısı neyse onu verecektir.
Bu arada iç karın diye birşey var duydunuz mu hiç. iç karnı geniş olanların karınları çok büyümüyormuş.
GÜNAYDIN KIZLAR
ben de çok sıcaklıyorum balkon önlerinde cam diplerinde yatmaktan boynum tutuldu. zor dönüyorum.
kızlar mide bulantılarım nedeniyle her 1 saatte bi yemek yemek istiyorum. atıştırmalık şeyler beni kesmiyor. hiç durmadan yiyorum eşim şokgeçiriyor. kendimden hiç memnun değilim. şu bulantılar bi geçse çok rahatlayacağım. daha şimdiden 2 kılo aldım. ve hergün böyle yersem yakında ne olurum bilmiyorum.
şu temizlik aşkın 2 günde beni deli ettibizlerde bi temizlik yapabilsek iyi olcazda haftaya biri gelicek temizlik için ama hala düşünüyorum sadece camlaramı alsam diye gerisini alimALLAH ben yaparım
hemde ne nazar boncuğu çıkar duvara as yani o kadar
Demet tatlışım sorma haha kopuyorum kendimeKız paraya kıysam evi silip süpürmeyede birini alcam ama kıyamıyorum kahretsin Bence eğer yapabiliyorsan ev işlerini yap camlara duvarlara birini alırsın hani onlar ağır oluyorya temizlikciye vereceğin paraylada bebişine bişey alırsın ama çok öldürme kendini :))) Halılar yıkamada, battaniye yorgan onlarda iki günde bir yıkanıp kuruyor sıra sıra az kaldı gibi benim . Bu arada kociş çok gıcık ediyor bu günlerde beni aa değişiyor mu nedir bişeye yardım etmiyor
Efeme kıyamam ya yalnız kalmıştır şimdi
cnım ben hafta sonu evde örtü namına ne varsa hepsini akşamdan ılık suya koydum sabahta kalkıp erkenden onları yıkadım battaniyelerimi cumadan küvete attım misss gibi vernelledim sabah kalktıp çiğnedim akşama kadar süzüldü sonra astım,battaniyeşerden sonra elyaf yorganlarımı attım onları yıkadım pazarda onları attım ipe missss oldular nevresimler filan çıktı aradanmutfaktada bardaklarımı çamaşır suyunda beklettim çatal kaşıklarımı çay kaşıklarımı kaynattım fayansalarımı sildimmm pazar akşamına kadar bitti her yer bide akşama böreğimi yaptım keyifle oturup yedimmmm camlara gelincede kızıyolar ya yapma diye şimdi çıkıp silsem tülleri yıkayıp assam kırk kafadan kırk ses çıkacak çekemem onları zaten akdın alırsam bi cama bide mutfak dolaplarına istiyorum haftayada halılarımı yıkatıcam hiç işim kalmıycak yani ama gel görki akşamdan akşama eve gidiyorum gündüzleri evin tadını çıkaramıyorum
canım ya iç dış sanmam sonuçta bebek büyüdükçe karnında baya baya çıkıyo mesela 6 ay sonuna kadar rahim göğüs kafesine kadar ulaşıyomuş düşün yani göğsüne kadar çıkıyo karın sağlıklı bi hamilelik olduktan sonra karnının çok büyümesi az büyümesi sorun değil,bide meleğin kız olsun kızıma arkadaş olsun
Oy maşallah hamarat fıstığım süpersincnım ben hafta sonu evde örtü namına ne varsa hepsini akşamdan ılık suya koydum sabahta kalkıp erkenden onları yıkadım battaniyelerimi cumadan küvete attım misss gibi vernelledim sabah kalktıp çiğnedim akşama kadar süzüldü sonra astım,battaniyeşerden sonra elyaf yorganlarımı attım onları yıkadım pazarda onları attım ipe missss oldular nevresimler filan çıktı aradanmutfaktada bardaklarımı çamaşır suyunda beklettim çatal kaşıklarımı çay kaşıklarımı kaynattım fayansalarımı sildimmm pazar akşamına kadar bitti her yer bide akşama böreğimi yaptım keyifle oturup yedimmmm camlara gelincede kızıyolar ya yapma diye şimdi çıkıp silsem tülleri yıkayıp assam kırk kafadan kırk ses çıkacak çekemem onları zaten akdın alırsam bi cama bide mutfak dolaplarına istiyorum haftayada halılarımı yıkatıcam hiç işim kalmıycak yani ama gel görki akşamdan akşama eve gidiyorum gündüzleri evin tadını çıkaramıyorum Tatlım makinaya atmıyor musun battaniyeleri falan ? Anaa ben mutfağı unuttum benim duruyor mutfak
ayy canım belli oldumu kızmı ? ne güzel yaaa.
bende kız istiyorum yalan yok.
Merhaba İlk kez duyuyorum :S Benim göbeğimde çıktı ama zaten göbeğim vardı öncedende iç karınım mı varmışyani şimdi benim :)
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur arkadaşım bebişinin cinsiyeti :)
yok balım ya belli değilama ilk günden kız hissediyorum hemde çok kuvvetli benim 4 sene olmadı hep dua ettim hayırlı bi zamanda olsun kız olsun diye,kızlar ben hiç öyle ota böceğe hocaya medet ummadım sadece ALLAH tan istedim en son adet olduğumda hesaplamıştım namaza başlayınca secdede çok ağladım istedim ALLAH ım ne olur bu ay bana müjdeler ver diye kaynımın temmuzda düğünü var ne olur ALLAH IM o düğünde beni mahçup etme artık hamileyim diyeyim eşimin akrabalarına diye bide hesapladım işte bu ay kalırsam eşime doğum günü hediyesi olur diye şükürler olsun kabul olduu şimdi kızım olsun diye dualar ediyorum doğru şekilde doğru yerden isteyince olmayacak dilek dua yok,RABBİM kuluna dua ettirirmişki istesin bende vereyim diye,inş kızım olur şimdi dualarım ona :)
yok balım ya belli değilama ilk günden kız hissediyorum hemde çok kuvvetli benim 4 sene olmadı hep dua ettim hayırlı bi zamanda olsun kız olsun diye,kızlar ben hiç öyle ota böceğe hocaya medet ummadım sadece ALLAH tan istedim en son adet olduğumda hesaplamıştım namaza başlayınca secdede çok ağladım istedim ALLAH ım ne olur bu ay bana müjdeler ver diye kaynımın temmuzda düğünü var ne olur ALLAH IM o düğünde beni mahçup etme artık hamileyim diyeyim eşimin akrabalarına diye bide hesapladım işte bu ay kalırsam eşime doğum günü hediyesi olur diye şükürler olsun kabul olduu şimdi kızım olsun diye dualar ediyorum doğru şekilde doğru yerden isteyince olmayacak dilek dua yok,RABBİM kuluna dua ettirirmişki istesin bende vereyim diye,inş kızım olur şimdi dualarım ona :)
2 miALLAH aşkına canım yapmayın ya ben tammmmmmm 6 kg aldım ama durdu o ayrı ama tabi gerisi illa gelicek :26::26::26:benim eşim artık marketi bıraktı toptancıdan alışveriş yapcam diyo kamyonla getirirler sende 10 güne kalmaz tüketirsin diyo bide bana filcik diyo 2 kilodan bişey olmaz cnm verirsin zaten dert etme kendini sevvvv
şu temizlik aşkın 2 günde beni deli ettibizlerde bi temizlik yapabilsek iyi olcazda haftaya biri gelicek temizlik için ama hala düşünüyorum sadece camlaramı alsam diye gerisini alimALLAH ben yaparım
hemde ne nazar boncuğu çıkar duvara as yani o kadar
Demet tatlışım sorma haha kopuyorum kendimeKız paraya kıysam evi silip süpürmeyede birini alcam ama kıyamıyorum kahretsin Bence eğer yapabiliyorsan ev işlerini yap camlara duvarlara birini alırsın hani onlar ağır oluyorya temizlikciye vereceğin paraylada bebişine bişey alırsın ama çok öldürme kendini :))) Halılar yıkamada, battaniye yorgan onlarda iki günde bir yıkanıp kuruyor sıra sıra az kaldı gibi benim . Bu arada kociş çok gıcık ediyor bu günlerde beni aa değişiyor mu nedir bişeye yardım etmiyor
Efeme kıyamam ya yalnız kalmıştır şimdi
Kociş benide gıcık ediyor. Az önce aradım aynı işyerindeyiz ya gelirken cnm bişey aşermişti onu söyleyecektim. Anladı bişey isteyeceğimi hemen işim var benden bişey isteme dedi kapattı. Hayır ondan normalde dışarıdan ne istersem alırdı bebiş oldu böyle oldu. ama geçen gün anladım bebişi kıskanıyormuş. Süt içemiyorum napcam dedim. "içeceksin, öyle ikide bir yavrum yavrum diye onunla konuşmasını biliyon ama" dedi. " amannn biri kıskanmışmı, olur mu öyle şey ben babasını daha çok seviyom, senin yavrun, senin bir parçan diye onu seviyom dedim öptüm" hayır kıskanmıyorum bile demedi hee. Ahhh bu erkekler hep poh poh istiyorlar.
Oy maşallah hamarat fıstığım süpersinTatlım makinaya atmıyor musun battaniyeleri falan ? Anaa ben mutfağı unuttum benim duruyor mutfak
canım ya benim makinam 5 kgbattaniyelerde büyük peluş su çekince ağır oluyo ama böyle daha çok hoşuma gidiyo miss gibi verneli çekiyo bide çıpı çıpı girip oynaya oynaya yıkıyorum paramız çok olsun 8 kg makina alcam inş ben bile girer yıkanırım balım ben mutfağımı yaptım herşeyi kaynattım bu arada bulaşık makinamda yok kocam evlenmeden sponsor bulamadı fayanslarımıda sildim dolapların içi bitti dışı kaldı bi tek ay geleyimde yapalım beraber senin mutfağı da
bende onu anlamıyorum işte. Ben öyle yesem gam yemem yani yiyorum alıyorum kiloyu derim. ama bende 6 kilo aldım ve günde 3 öğün bile tam yemem arada aklıma gelirse 1 kez meyve yerim hepsi bu. Hayır yesem niye inkar edeyim zaten yedim kardeşim kim karışır derim ama doktoruma anlatamıyorum. Yiyorsunda alıyorsundur diyor. ııııı gıcık doktor.
Ha haaa haha cidden mi kızKociş benide gıcık ediyor. Az önce aradım aynı işyerindeyiz ya gelirken cnm bişey aşermişti onu söyleyecektim. Anladı bişey isteyeceğimi hemen işim var benden bişey isteme dedi kapattı. Hayır ondan normalde dışarıdan ne istersem alırdı bebiş oldu böyle oldu. ama geçen gün anladım bebişi kıskanıyormuş. Süt içemiyorum napcam dedim. "içeceksin, öyle ikide bir yavrum yavrum diye onunla konuşmasını biliyon ama" dedi. " amannn biri kıskanmışmı, olur mu öyle şey ben babasını daha çok seviyom, senin yavrun, senin bir parçan diye onu seviyom dedim öptüm" hayır kıskanmıyorum bile demedi hee. Ahhh bu erkekler hep poh poh istiyorlar.Kıskanıyor yani bebişi senin işin çok zor annem bebiş doğunca sizin evde iki bebek olacak :) Kocişe diyorumki büyük oğlan sensin bakalım kardeşinin cinsiyeti ne olacak sahidende bazen alem oluyor bu erkekler Benimki dışarıdayken ararsam nerede olursa olsun alır getirir ama evdeyken canım şunu istedi hadi bakkaldan alır mısın derim iki adımlık yere almaya gitmez
Demetcim senin bebiş kız mı ne zaman belli oldu oy maşallah maşallah :)))
Kız alıntılar kafayı yedicanım ya benim makinam 5 kgbattaniyelerde büyük peluş su çekince ağır oluyo ama böyle daha çok hoşuma gidiyo miss gibi verneli çekiyo bide çıpı çıpı girip oynaya oynaya yıkıyorum paramız çok olsun 8 kg makina alcam inş ben bile girer yıkanırım balım ben mutfağımı yaptım herşeyi kaynattım bu arada bulaşık makinamda yok kocam evlenmeden sponsor bulamadı fayanslarımıda sildim dolapların içi bitti dışı kaldı bi tek ay geleyimde yapalım beraber senin mutfağı da İsimler karışıyor
Oy amanda kıyar mıyım tatlış gel beraber oturalım temizliği salla :))))
canım ya benim makinam 5 kgbattaniyelerde büyük peluş su çekince ağır oluyo ama böyle daha çok hoşuma gidiyo miss gibi verneli çekiyo bide çıpı çıpı girip oynaya oynaya yıkıyorum paramız çok olsun 8 kg makina alcam inş ben bile girer yıkanırım balım ben mutfağımı yaptım herşeyi kaynattım bu arada bulaşık makinamda yok kocam evlenmeden sponsor bulamadı fayanslarımıda sildim dolapların içi bitti dışı kaldı bi tek ay geleyimde yapalım beraber senin mutfağı da
Maşallah sizlere yaaa... Ben akşamları eve gittiğimde sadece yemek hazırlayıp bulaşıkları kaldırabiliyorum. Birde banyo tuvalet ilaçlıyorum. Başka bir şeye halim de takatim de kalmıyor.
Onun dışında bir pazar günü evdeyim zaten. O günde anca süpürge açmak, yerleri silmek ve ütü yapmakla geçiyor. Ben yorganlarımı güneşliyip kaldırıyorum. Öyle çok yatılı misafirimde olmadığı için zaten bir tanecik yorganım var. Onun da nevresimini sürekli değiştirdiğim için kirlenmemiştir diyip güneşliyorum sadece.
Sizleri böyle hamarat görünce utandım kendimden :26::26:
Kız alıntılar kafayı yediİsimler karışıyor
Oy amanda kıyar mıyım tatlış gel beraber oturalım temizliği salla :))))
canım sende gelll valla başımın üstüneayy aslında gün yapsak ne güzel olur demi hem temizlikler çıkar aradan hemde tanışmış oluruz ayyyyyyyyyyy ben hepinizi beklerim valla çıkın çıkın gelinnn
cnım ben hafta sonu evde örtü namına ne varsa hepsini akşamdan ılık suya koydum sabahta kalkıp erkenden onları yıkadım battaniyelerimi cumadan küvete attım misss gibi vernelledim sabah kalktıp çiğnedim akşama kadar süzüldü sonra astım,battaniyeşerden sonra elyaf yorganlarımı attım onları yıkadım pazarda onları attım ipe missss oldular nevresimler filan çıktı aradanmutfaktada bardaklarımı çamaşır suyunda beklettim çatal kaşıklarımı çay kaşıklarımı kaynattım fayansalarımı sildimmm pazar akşamına kadar bitti her yer bide akşama böreğimi yaptım keyifle oturup yedimmmm camlara gelincede kızıyolar ya yapma diye şimdi çıkıp silsem tülleri yıkayıp assam kırk kafadan kırk ses çıkacak çekemem onları zaten akdın alırsam bi cama bide mutfak dolaplarına istiyorum haftayada halılarımı yıkatıcam hiç işim kalmıycak yani ama gel görki akşamdan akşama eve gidiyorum gündüzleri evin tadını çıkaramıyorum
maşallah canım yaa...bendeufaktan ufaktan başlıcam şu battaniye işine...yazdıklarını okuyunca heveslendim...hemen başlıyorum nasılsa randevum 4 te,okulada gitmyrm bugün.yapabildğim kadarını yapayım,camlarımıda 19mayıs haftasında sildirmştim ama gene pislendi...artık onuda tatile çıkmadan hallederm inş..hadi bana kolay gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?