2011 Aralık Anneleri

canım ya iç dış sanmam sonuçta bebek büyüdükçe karnında baya baya çıkıyo mesela 6 ay sonuna kadar rahim göğüs kafesine kadar ulaşıyomuş düşün yani göğsüne kadar çıkıyo karın sağlıklı bi hamilelik olduktan sonra karnının çok büyümesi az büyümesi sorun değil,bide meleğin kız olsun kızıma arkadaş olsun

Son düzenleme:
Merhaba İlk kez duyuyorum :S Benim göbeğimde çıktı ama zaten göbeğim vardı öncedende iç karınım mı varmışyani şimdi benim :)
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur arkadaşım bebişinin cinsiyeti :)

2 kilo normal değilmi canım yaa. bende öleyim ama görüntü oalrak şişman görünüyoru.

tartının yanına küçük defter koydum kızlar her sabah atrtılıp yazacam kaçırırsam önlemi almak lazım

ayy canım belli oldumu kızmı ? ne güzel yaaa.
bende kız istiyorum yalan yok.

ayy canım belli oldumu kızmı ? ne güzel yaaa.
bende kız istiyorum yalan yok.

yok balım ya belli değil ama ilk günden kız hissediyorum hemde çok kuvvetli benim 4 sene olmadı hep dua ettim hayırlı bi zamanda olsun kız olsun diye,kızlar ben hiç öyle ota böceğe hocaya medet ummadım sadece ALLAH tan istedim en son adet olduğumda hesaplamıştım namaza başlayınca secdede çok ağladım istedim ALLAH ım ne olur bu ay bana müjdeler ver diye kaynımın temmuzda düğünü var ne olur ALLAH IM o düğünde beni mahçup etme artık hamileyim diyeyim eşimin akrabalarına diye bide hesapladım işte bu ay kalırsam eşime doğum günü hediyesi olur diye şükürler olsun kabul olduu şimdi kızım olsun diye dualar ediyorum doğru şekilde doğru yerden isteyince olmayacak dilek dua yok,RABBİM kuluna dua ettirirmişki istesin bende vereyim diye,inş kızım olur şimdi dualarım ona :)

Demetcim senin bebiş kız mı ne zaman belli oldu oy maşallah maşallah :)))

İnşallah... hep Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle derim ben... İnşallah yine hayırlı olan olur.

İç karın diye birşey esahtan varmış. Bazı kişilerin 5. ayda bile karınları çok belirgin olmuyorlar.

Benimde karnım biraz çıktı. Sabahları biraz göbişli oluyorum ama öğlenden sonra bir şişkinleşiyorum acayip büyüyor karnım sabahları evden çıkarken üç aylık akşam eve giderken 5 aylık oluyorum :)

bakalım soracağım doktora bu şişkinlik neyin nesidir diye :)

Hamdolsun Rabbimize inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canm .

Canım benim inşallah... Allah gönlüne göre verir... dediğin gibi rabbim her şeyin zamanını en iyi bilendir... Güzel dualarının tamamına ermesi dileğiyle...

bende onu anlamıyorum işte. Ben öyle yesem gam yemem yani yiyorum alıyorum kiloyu derim. ama bende 6 kilo aldım ve günde 3 öğün bile tam yemem arada aklıma gelirse 1 kez meyve yerim hepsi bu. Hayır yesem niye inkar edeyim zaten yedim kardeşim kim karışır derim ama doktoruma anlatamıyorum. Yiyorsunda alıyorsundur diyor. ııııı gıcık doktor.

Demetcim senin bebiş kız mı ne zaman belli oldu oy maşallah maşallah :)))

yok canım belli değil ama kızım olcak bişeyi 40 defa söylersen olurmuş RABBİM hayırlısını sağlıklısını versin inş erkekte olsa hiç fark etmez dünyalar benim olur yeterki sağlıklı olsun.

Bu arada iç karın diye birşey var duydunuz mu hiç. iç karnı geniş olanların karınları çok büyümüyormuş.
Benim acayip bir şişkinliğim oluyor. Acaba diyorum iç karnım benim dar mıdır?

Kızlar benimde karnım baya baya belirginleşmeye başladı. Hele dün akşam pikniğe gittik geç geldik eve ve karnım patlayacak bomba gibiydi sepsert ve gergin, tam hamile göbeği gibi
Sanki en az 5 aylık hamileyim. Benim iç karnım galiba çoook çok dar kendimi 9 aylıkken düşünemiyorum, top yutmuş gibi değil, kocaman balon yutmuş gibi olacam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…