Kızlar benimde karnım baya baya belirginleşmeye başladı. Hele dün akşam pikniğe gittik geç geldik eve ve karnım patlayacak bomba gibiydi sepsert ve gergin, tam hamile göbeği gibi
Sanki en az 5 aylık hamileyim. Benim iç karnım galiba çoook çok darkendimi 9 aylıkken düşünemiyorum, top yutmuş gibi değil, kocaman balon yutmuş gibi olacam galiba
gaz o gazzİnşallah... hep Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle derim ben... İnşallah yine hayırlı olan olur.
İç karın diye birşey esahtan varmış. Bazı kişilerin 5. ayda bile karınları çok belirgin olmuyorlar.
Benimde karnım biraz çıktı. Sabahları biraz göbişli oluyorum ama öğlenden sonra bir şişkinleşiyorum acayip büyüyor karnım sabahları evden çıkarken üç aylık akşam eve giderken 5 aylık oluyorum :)
bakalım soracağım doktora bu şişkinlik neyin nesidir diye :)
kız nie bu kadar şaşırıyosunuz ki illa büyüycekler
canım utanma aşk olsunMaşallah sizlere yaaa... Ben akşamları eve gittiğimde sadece yemek hazırlayıp bulaşıkları kaldırabiliyorum. Birde banyo tuvalet ilaçlıyorum. Başka bir şeye halim de takatim de kalmıyor.
Onun dışında bir pazar günü evdeyim zaten. O günde anca süpürge açmak, yerleri silmek ve ütü yapmakla geçiyor. Ben yorganlarımı güneşliyip kaldırıyorum. Öyle çok yatılı misafirimde olmadığı için zaten bir tanecik yorganım var. Onun da nevresimini sürekli değiştirdiğim için kirlenmemiştir diyip güneşliyorum sadece.
Sizleri böyle hamarat görünce utandım kendimden :26::26:yapamıyosan hiç zorlama kendini herşey olur yapılır bigün kimse kokmazya bi yorgan yıkamayınca hiç sıkma kendini yapabildiğin kadar yap bide şu açıdan bizim yararımıza olan haraket; bize çok faydalı ben kendime bilerekte iş çıkarıyorum hareket etmemek alışkanlığa çeviriyo ben her sabah 30 dk akşam 30 dk yürüyorum evdede boş durmamaya çalışıyorum miskinlik kalıcı olmasın die ama ben rahatım sende gerçekten kötü hissediyosan yapma zorlama kendini
maşallah canım yaa...bendeufaktan ufaktan başlıcam şu battaniye işine...yazdıklarını okuyunca heveslendim...hemen başlıyorum nasılsa randevum 4 te,okulada gitmyrm bugün.yapabildğim kadarını yapayım,camlarımıda 19mayıs haftasında sildirmştim ama gene pislendi...artık onuda tatile çıkmadan hallederm inş..hadi bana kolay gelsin :))
kolay gelsin ama ben özelden mesaj attım sana hala cevap yokküsellim mi sana onumu istiyosun böhüüüüüüüüüüüüüü
büyüyecek tabi canım ama şimdiden böyleyse birkaç ay sonra nasıl olur bilemiyorum
ya birde kızlar benim şimdiden göbiş çıktı diye yürüyüşüm değişti bazen fark etmeden elim belimde ağır ağır yürüyorum fark edince de düzeltmeye çalışıyorumkendimi yürürken daha ağır hissediyorum demek 9 aylıkken zorla yürüyeceğim ayy kendimi çok merak ettim şimdi 9 aylık hamileyken sabırsızlanıyorum düşündükçe heyecanlanıyorummm
cnım ben hafta sonu evde örtü namına ne varsa hepsini akşamdan ılık suya koydum sabahta kalkıp erkenden onları yıkadım battaniyelerimi cumadan küvete attım misss gibi vernelledim sabah kalktıp çiğnedim akşama kadar süzüldü sonra astım,battaniyeşerden sonra elyaf yorganlarımı attım onları yıkadım pazarda onları attım ipe missss oldular nevresimler filan çıktı aradanmutfaktada bardaklarımı çamaşır suyunda beklettim çatal kaşıklarımı çay kaşıklarımı kaynattım fayansalarımı sildimmm pazar akşamına kadar bitti her yer bide akşama böreğimi yaptım keyifle oturup yedimmmm camlara gelincede kızıyolar ya yapma diye şimdi çıkıp silsem tülleri yıkayıp assam kırk kafadan kırk ses çıkacak çekemem onları zaten akdın alırsam bi cama bide mutfak dolaplarına istiyorum haftayada halılarımı yıkatıcam hiç işim kalmıycak yani ama gel görki akşamdan akşama eve gidiyorum gündüzleri evin tadını çıkaramıyorum
oyyy maşallah hamarat hanım.bende bir yorganı sığdırdım makineye benimkide 5 kğdı dedim şansımı deneyeceğim yıkarsa yıkar. yıkadı valla. Ama ben akşam isten gelince ancak yatmaya geçiyorum geç oluyor tabii. Sizin gibi 7-8-9 gibi gelebilsem her akşam bir işim biter. bide hafta sonu eşim gezmeyi çok sever bende tabii. ee davet edenler vs. bi yürüyüş, bir anneme oğra felan derken hafta sonuda bişey yapamıyorum fazla.dolayısıyla ben temizlikçi çağırınca evide süpürtüyorum zaten eve gece sadece yatmaya gittiğimiz için pek bişey dökülmüyor. Yalnız şu halı meselesi benide düşündürüyor.yıkamavılar bence temiz yıkamyorlar.
İnşallah... hep Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle derim ben... İnşallah yine hayırlı olan olur.
İç karın diye birşey esahtan varmış. Bazı kişilerin 5. ayda bile karınları çok belirgin olmuyorlar.
Benimde karnım biraz çıktı. Sabahları biraz göbişli oluyorum ama öğlenden sonra bir şişkinleşiyorum acayip büyüyor karnım sabahları evden çıkarken üç aylık akşam eve giderken 5 aylık oluyorum :)
bakalım soracağım doktora bu şişkinlik neyin nesidir diye :)
İç karın diye bişey var bende biliyorum. Avrupa kadını tipinde iç karın geniş olyor. göbek az basen çok gögüs küçük oluyor. anadolu tipinde ise göbek fazla basen az gögüs büyük iç karın küçük oluyor.
Maşallah sizlere yaaa... Ben akşamları eve gittiğimde sadece yemek hazırlayıp bulaşıkları kaldırabiliyorum. Birde banyo tuvalet ilaçlıyorum. Başka bir şeye halim de takatim de kalmıyor.
Onun dışında bir pazar günü evdeyim zaten. O günde anca süpürge açmak, yerleri silmek ve ütü yapmakla geçiyor. Ben yorganlarımı güneşliyip kaldırıyorum. Öyle çok yatılı misafirimde olmadığı için zaten bir tanecik yorganım var. Onun da nevresimini sürekli değiştirdiğim için kirlenmemiştir diyip güneşliyorum sadece.
Sizleri böyle hamarat görünce utandım kendimden :26::26:
bende utandım hiçç sorma
canım sende gelll valla başımın üstüneayy aslında gün yapsak ne güzel olur demi hem temizlikler çıkar aradan hemde tanışmış oluruz ayyyyyyyyyyy ben hepinizi beklerim valla çıkın çıkın gelinnn
Hahahahahgaz o gazz
Ben Zonguldaktayım buyurun gelin bekelrim bende
Hahahahah
Ben Zonguldaktayım buyurun gelin bekelrim bende
ayyy cnm benim zonguldaklı çaycumalı bi arkadaşım var nasıl severim anlatamam komşumuzda vardı zonguldaklı ya bu kadar ciğerli insanlar olunurmu çok severim ben zonguldaklılarıarkadaşımla aynı binaya gelin gitmiştik can ciğer olduk annesi ona bişey alsa beni asla ayırmazdı kocasının işi için antalyaya gitti ama hala ararız birbirimizi sanki yerinide kimse tutmuyo onun ya ay bak aklıma geldi offfff nasıl özledim yaa
ya kızlar benim böbreğim ağrıyo sol taraf,daha önce hiç böbrek ağrısı çekmemiştim,kaburgam ağrıyo sanıyodum,belime de vuruyo ağrısı,gece sıcak diye kapıyı açmış bizimki acaba rüzgar mı geçti diyom
canım bebek büyüdükçe organlara baskı yaparmış kitapta öyle yazıyo :26::26:özellikle mesaneye organlarda yabancılarmış bebeği rahim büyüdükçe sıkışırmış bel ağrısıda gayet normalmiş :26::26:ama tabi seni ceyranda çarpmış olabilir sen ayaklarını bide sırtını sıcak tut cnm
Ben biraz rahatım zaten birşey oldumu "Ammaaann kendimi paralayamam ya olduğu kadar derim hep"
böyle durumlarda da aynen kullanıyorum bu cümleyi :)
Benim evim küçük zaten 94 metrekare duvarları çıkarsan 75 olur net sanırım. öyle çok eşyamda yoktur... bir odam boş zaten.
hem öyle derin temizlik tül perde işini de son aylara bırakmak istiyorum. Bebekten sonra epeyce el atamam diye o zaman temizleyeceğim hepsini.
Ben Ekim 2010 da evlendim bu zamana kadar sadece bir kez perde yıkadım :)... Tembel miyim ne :)
Ama benim evde sigara içilmiyor. site içi de olduğu içinde çok toz toprak gelmiyor herhalde :)
ya da ben kendimi iyi avutuyorum...
cici anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz Allah'a şükür dün sağ kasığımda biraz ağrı oldu dinlendim bende bugün biraz iyiyim. işler çok yoğun sıcaklarda başladı. Allah yardımcımız olsun inşallah.
cici anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz Allah'a şükür dün sağ kasığımda biraz ağrı oldu dinlendim bende bugün biraz iyiyim. işler çok yoğun sıcaklarda başladı. Allah yardımcımız olsun inşallah.
sağol canım,dr a sormuş eşim,soğuk almıştır demiş,böbrekte iltihap vaya kum vs. olsa ağrıdan duramaz,idrar problemi,akıntısı vs. olur demiş,kızdım kocişe yanıyon mu da açıyon kapıyı,hasta edecen beni dedim,bizimki çok hararetli komando ya,maşallah hiç üşümez,2 ayda bir 1 ünite kan veriyo,vermediği zaman kulakları,burnu kızarıyo,ayakları ateş gibi oluyo,hararet yapıyo,bende de kan yok,kanı uysa verecek ama uymuyo ki
ya kızlar benim böbreğim ağrıyo sol taraf,daha önce hiç böbrek ağrısı çekmemiştim,kaburgam ağrıyo sanıyodum,belime de vuruyo ağrısı,gece sıcak diye kapıyı açmış bizimki acaba rüzgar mı geçti diyom
anladım cnm iyi yapmış aramaklasen kendini sıcak tut düzelirsin inş
derya hararet yapıyo derkenarabamı kız kocan
pasaklı senikız daha bi sene bile olmamış ben senin zamanlarında yeni toz almaya başlamıştım kaldıki halılarımı ilk kez yıkatıcam rahat ol sen canım sen yapmasanda olur şimdi senin evin yeni yeni çeyizlerle süslüdür ohhh
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?