2011 Aralık Anneleri

kız nie bu kadar şaşırıyosunuz ki illa büyüycekler

gaz o gazz

kız nie bu kadar şaşırıyosunuz ki illa büyüycekler

büyüyecek tabi canım ama şimdiden böyleyse birkaç ay sonra nasıl olur bilemiyorum

ya birde kızlar benim şimdiden göbiş çıktı diye yürüyüşüm değişti bazen fark etmeden elim belimde ağır ağır yürüyorum fark edince de düzeltmeye çalışıyorum kendimi yürürken daha ağır hissediyorum demek 9 aylıkken zorla yürüyeceğim ayy kendimi çok merak ettim şimdi 9 aylık hamileyken sabırsızlanıyorum düşündükçe heyecanlanıyorummm

kıyamam ya

ya kızlar benim böbreğim ağrıyo sol taraf,daha önce hiç böbrek ağrısı çekmemiştim,kaburgam ağrıyo sanıyodum,belime de vuruyo ağrısı,gece sıcak diye kapıyı açmış bizimki acaba rüzgar mı geçti diyom

Ben biraz rahatım zaten birşey oldumu "Ammaaann kendimi paralayamam ya olduğu kadar derim hep"
böyle durumlarda da aynen kullanıyorum bu cümleyi :)

Benim evim küçük zaten 94 metrekare duvarları çıkarsan 75 olur net sanırım. öyle çok eşyamda yoktur... bir odam boş zaten.

hem öyle derin temizlik tül perde işini de son aylara bırakmak istiyorum. Bebekten sonra epeyce el atamam diye o zaman temizleyeceğim hepsini.

Ben Ekim 2010 da evlendim bu zamana kadar sadece bir kez perde yıkadım :)... Tembel miyim ne :)

Ama benim evde sigara içilmiyor. site içi de olduğu içinde çok toz toprak gelmiyor herhalde :)
ya da ben kendimi iyi avutuyorum...

canım bebek büyüdükçe organlara baskı yaparmış kitapta öyle yazıyo :26::26:özellikle mesaneye organlarda yabancılarmış bebeği rahim büyüdükçe sıkışırmış bel ağrısıda gayet normalmiş :26::26:ama tabi seni ceyranda çarpmış olabilir sen ayaklarını bide sırtını sıcak tut cnm

cici anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz Allah'a şükür dün sağ kasığımda biraz ağrı oldu dinlendim bende bugün biraz iyiyim. işler çok yoğun sıcaklarda başladı. Allah yardımcımız olsun inşallah.

sağol canım,dr a sormuş eşim,soğuk almıştır demiş,böbrekte iltihap vaya kum vs. olsa ağrıdan duramaz,idrar problemi,akıntısı vs. olur demiş,kızdım kocişe yanıyon mu da açıyon kapıyı,hasta edecen beni dedim,bizimki çok hararetli komando ya,maşallah hiç üşümez,2 ayda bir 1 ünite kan veriyo,vermediği zaman kulakları,burnu kızarıyo,ayakları ateş gibi oluyo,hararet yapıyo,bende de kan yok,kanı uysa verecek ama uymuyo ki

pasaklı seni kız daha bi sene bile olmamış ben senin zamanlarında yeni toz almaya başlamıştım kaldıki halılarımı ilk kez yıkatıcam rahat ol sen canım sen yapmasanda olur şimdi senin evin yeni yeni çeyizlerle süslüdür ohhh

geçmiş olsun

Hoşgeldin ...
Tahminimce bu ağrı hepimizde oluyor aslında. Ağrı eşiğimize bağlı olarak hissediyoruz sadece.
Bendede oluyor zaman zaman. Sanki içerde bir yerler gerilip genişliyor gibi hissediyorum.

anladım cnm iyi yapmış aramakla sen kendini sıcak tut düzelirsin inş
derya hararet yapıyo derken arabamı kız kocan

cnm geçmiş olsun. Böbrek ağrısı ya dediğin gibi yel vurmasından yada az su içmenden kaynaklı olabilir.
Evde polar bir atkı vs. varsa. biraz sar. Polar olan veya yün olanlar yel vurmasını çekerler. Bide 5 dk içinde 5-6 bardak su iç. Eğer ağrını su keserse büyük ihtimal susuzluktan oluyordur. ve dikkat etmezsen böbreğini kaybedebilirsin. Allah göstermesin. Çok çokkk geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

Ay ben yanlış yazmışım :)

Ben 11.10.2009 da evlendim. nerdeyse iki sene olacak

Esahtan pasaklıyım ben galibaaaaa :)

Amaannnn... Nasıl olsa çocuk doğunca elim üstünde olacak mecbur. Şimdilik kendimi yormayayım.
Kayınvalidem de sağolsun 2 haftada bir gelip ütülerimi yapacakmış. Ben süpürge açar evi silerim toz alırım çocuk doğana kadar yeterde artar bile :)

Hem benim evimde hiç halım bile yok kiiiii
Hepsi ince kilim türü halılar atıyom makinaya yıkıyom :) atıyom yıkıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…