2011 Aralık Anneleri

su mu 3 lt içiyom en az,süt,ayran,1 kilo kadar meyve,çay dan da gelenleri sayarsan,4 lt yi geçiyo,gece yatarken bile içiyom,sabah 5-6 gibi lavoboya gidiyom,bakıyom ağzım kurumuş yine içiyom

su mu 3 lt içiyom en az,süt,ayran,1 kilo kadar meyve,çay dan da gelenleri sayarsan,4 lt yi geçiyo,gece yatarken bile içiyom,sabah 5-6 gibi lavoboya gidiyom,bakıyom ağzım kurumuş yine içiyom

ayyy aynı ben aynı.gece tuvalete kalkıncada su içiyom. Su içince tekrar gece kalkıp tuvalete giidyom gitmişken su içiyom. Kısır döngü gibi.

Kızlar ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyor?

benim ölçtürdüğümde 1,95 di
sizce normal mi?

selam kızlar
benim ense kalınlığı 2,3 çıktı. doktor normal dedi.

Hey günaydın tatlı bebişlerin tatlı anneleri :82:
Önce yürüyüş sonracıkıma temizlik bitti ne güzel bir gün Bebişim birazcık yoruldu gibi ama Neyse sizler nasılsınız bakıyım ?

tanem şaka mısın sen? kaçta uyanıyorsun ki?

walla akşamları 8 de eve geliyruz. yemek yemek kaldırmak 9.. dün 2 kilo bezelye ayıkladım pişireyim dedim 12 oldu saat.. sabah 6 da kalkıyorum.. çamaşır topladım.. kahvaltı hazırladım omlet yaptım.. makineyi boşalttım.. yatak topladım.. kendimi hazırladım ve 7:15 te çıktım..

ben halılarımı bebek doğmadan hemen önce vercem yıkamaya çünkü çok yıkatmak yıpratıo.. geçen yaza girerlen vermiştim.. bide çocuk doğmadan veririm.. perdelerimi 1 ay önce yıkadım.. bir daha bayram öncesi yıkarım.. tatile gitcem gelcem.. sigra yok evde.. sitedeyiz.. ancak daha.. duvalarımızda çocuk olmadan sildireyim diyorum.. nasıl olsa o zaman ev kalkacak ... gerisi zaten 15 te bir kadın geliyor o hallediyor.. 85 m2 evim var.. 2 oda 1 salon.. ama bu sıcakata ütü yapmaktan nefret ediyorum artık yarın akşamda onu yaparım. daha yıkanacaklar var:) hem biz halen yorganla yatıyoruz.. ankara sabah-akşam ayaz oluyor.. zaten o da kaz tüyü.. atıom makinaya yıkanıo... ama kocaman bir battaniyem var sanırım onu kurutemizleme yapmam lazım onada üşeniorum.. geçen sene teptm makineye biraz zorlandı ama aldı 5 kilo makinem benimde.. yıkadı olmadı bu sene denerim yine:)

sözlşemeli öğretmen arkadaşlarım...genelge yayınlandı..bugün başvurular başlıyor..hadi bakalım ,Allah nasip ederse 14ünde kadroluyuz :=))

ya ben çok mutlu oldum yaahani çalışıyoruz ya biz gündüzleri doktora gidemiyoruz az önce cnm daktırım aradı devlet hastanelerinde akşam poliklniği koymuşlar ayda bi hafta akşam 17-20 arası kalıcakmış bu haftada o kalıyomuş oraya gel yarın dedi bundan sonrada öyle yapalım dedi ne sevdirmişim kendimi beeeehep arıyo cnm daktırım bari yarın giderken bi hediye alayım dimi :92::92:

biz de evi taşıyacaz,kaloriferli,alt kat istiyom,4 kat çıkamıyom,işe de uzak,perdeleri o zaman yıkayacam,halıarın yarısını kocam yıkadı hafta sonu,büyük olanları da o odaya girmediğimiz için silecek sadece,ben çevre orman müd. de çalışıyom,çevre ile orman ayrılacak,çevre bayındırlıkla birleşecek,adı çevre ve şehircilik bakanlığı olcak,onun için evi oranın yanında arıyoz,çok şükr kadro geldi,bebişimiz uğurlu geldi,yıllık izin 20 gün değil 30 gün,aralıkta doğum yapacağım için,2012 iznini de kullanacam,yani toplam 6 ay izin,süt izni 1 buçuk saat değil,3 saate çıktı,bi de evi hemen karşısında falan tutsam tadından yenmez gari

ne kaa iyi bi doktorun var yaa Senin adına çok sevindim

Selam kızlar,
drdan geliyorum bebeğimi 1 ayın sonunda gördüm maşşallah kocaman olmuş taklalar falan filan kıpır kıpırdı maşşallah cinsiyeti ipucu veriyomu dedim. kıza benziyo dedi hayırlı evlat olsun hiç farketmez. ense kalınlığı herşey usg de güzel kan verdim inşallah ordada sorun çıkmaz.

Son düzenleme:

Gözün aydın canım ne güzel bi duygu ama dimi daha 2 gün önce gördüm şimdiden özledim valla minik yaramazımı

ben de 2 saat önce gördüm tembel totişimi.aynı anası yahu habire yatıyo. nerde zıp zıp zıplayacak
suyu az demiştim ya 1.5 lt içerek çoğaltmışım çok şükür. çişini de gördü dr bu sefer:) sonuçları aldık ense kalınlığı 1. risklerin ikisi de 10000 de 1. olması gereken en iyi rakammış bu öyle dedi drumuz:) allaha şükür şimdilik bi problemimiz yok. çok rahatladım valla:):):)

Gözün aydın canım ne güzel bi duygu ama dimi daha 2 gün önce gördüm şimdiden özledim valla minik yaramazımı

Sağol canım benim,
evet yaa hiç sorma her türlü rahatlıyo insan valla üstümde sanki fil vardı. çok şükür fil kalktı
bana kıza benziyo dedi. sana bişey dedimi?

Sağol canım benim,
evet yaa hiç sorma her türlü rahatlıyo insan valla üstümde sanki fil vardı. çok şükür fil kalktı
bana kıza benziyo dedi. sana bişey dedimi?

Bizim doktorumuzun ağzından laf almak ne mümkün uyuz adam bi çaba bile sarfetmedi görmek için, daha çok erken ancak 1 ay sonra diyo hala :84: halbuki minnakım ayırdı bacaklarını herbiyerini de gösterdi yani biz bişey anlamadık ama o dikkat etse mutlaka bi tahminde bulunurdu
Biz de eve gelince cd.sinden izledik, bacak arası dümdüzdü kız diye tahmin ettik
Bakalım bidahaki kontrol 3 hafta sonra, ozaman söyler heralde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…