cnm geçmiş olsun. Böbrek ağrısı ya dediğin gibi yel vurmasından yada az su içmenden kaynaklı olabilir.
Evde polar bir atkı vs. varsa. biraz sar. Polar olan veya yün olanlar yel vurmasını çekerler. Bide 5 dk içinde 5-6 bardak su iç. Eğer ağrını su keserse büyük ihtimal susuzluktan oluyordur. ve dikkat etmezsen böbreğini kaybedebilirsin. Allah göstermesin. Çok çokkk geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
su mu 3 lt içiyom en az,süt,ayran,1 kilo kadar meyve,çay dan da gelenleri sayarsan,4 lt yi geçiyo,gece yatarken bile içiyom,sabah 5-6 gibi lavoboya gidiyom,bakıyom ağzım kurumuş yine içiyom
Kızlar ense kalınlığı ne kadar olması gerekiyor?
benim ölçtürdüğümde 1,95 di
sizce normal mi?
Hey günaydın tatlı bebişlerin tatlı anneleri :82:
Önce yürüyüş sonracıkıma temizlik bitti ne güzel bir günBebişim birazcık yoruldu gibi ama Neyse sizler nasılsınız bakıyım ?
selam kızlar
benim ense kalınlığı 2,3 çıktı. doktor normal dedi.
bizimki 13+2 de 1.13 çıktı,bizim kızın boynu ince,burnu büyük olcak herhal
sözlşemeli öğretmen arkadaşlarım...genelge yayınlandı..bugün başvurular başlıyor..hadi bakalım ,Allah nasip ederse 14ünde kadroluyuz :=))
walla akşamları 8 de eve geliyruz. yemek yemek kaldırmak 9.. dün 2 kilo bezelye ayıkladım pişireyim dedim 12 oldu saat.. sabah 6 da kalkıyorum.. çamaşır topladım.. kahvaltı hazırladım omlet yaptım.. makineyi boşalttım.. yatak topladım.. kendimi hazırladım ve 7:15 te çıktım..
ben halılarımı bebek doğmadan hemen önce vercem yıkamaya çünkü çok yıkatmak yıpratıo.. geçen yaza girerlen vermiştim.. bide çocuk doğmadan veririm.. perdelerimi 1 ay önce yıkadım.. bir daha bayram öncesi yıkarım.. tatile gitcem gelcem.. sigra yok evde.. sitedeyiz.. ancak daha.. duvalarımızda çocuk olmadan sildireyim diyorum.. nasıl olsa o zaman ev kalkacak ... gerisi zaten 15 te bir kadın geliyor o hallediyor.. 85 m2 evim var.. 2 oda 1 salon.. ama bu sıcakata ütü yapmaktan nefret ediyorum artık yarın akşamda onu yaparım. daha yıkanacaklar var:) hem biz halen yorganla yatıyoruz.. ankara sabah-akşam ayaz oluyor.. zaten o da kaz tüyü.. atıom makinaya yıkanıo... ama kocaman bir battaniyem var sanırım onu kurutemizleme yapmam lazımonada üşeniorum.. geçen sene teptm makineye biraz zorlandı ama aldı 5 kilo makinem benimde.. yıkadı olmadı bu sene denerim yine:)
ya ben çok mutlu oldum yaahani çalışıyoruz ya biz gündüzleri doktora gidemiyoruz az önce cnm daktırım aradı devlet hastanelerinde akşam poliklniği koymuşlar ayda bi hafta akşam 17-20 arası kalıcakmış bu haftada o kalıyomuş oraya gel yarın dedi bundan sonrada öyle yapalım dedi ne sevdirmişim kendimi beeee hep arıyo cnm daktırım bari yarın giderken bi hediye alayım dimi :92::92:
kızlar bu imza gibi bişeyler yazıyolar hani tickerın altına nasıl yapılıyo o:26::26:
Selam kızlar,
drdan geliyorum bebeğimi 1 ayın sonunda gördümmaşşallah kocaman olmuş taklalar falan filan kıpır kıpırdı maşşallah cinsiyeti ipucu veriyomu dedim. kıza benziyo dedi hayırlı evlat olsun hiç farketmez. ense kalınlığı herşey usg de güzel kan verdim inşallah ordada sorun çıkmaz.
Ben biraz rahatım zaten birşey oldumu "Ammaaann kendimi paralayamam ya olduğu kadar derim hep"
böyle durumlarda da aynen kullanıyorum bu cümleyi :)
Benim evim küçük zaten 94 metrekare duvarları çıkarsan 75 olur net sanırım. öyle çok eşyamda yoktur... bir odam boş zaten.
hem öyle derin temizlik tül perde işini de son aylara bırakmak istiyorum. Bebekten sonra epeyce el atamam diye o zaman temizleyeceğim hepsini.
Ben Ekim 2010 da evlendim bu zamana kadar sadece bir kez perde yıkadım :)... Tembel miyim ne :)
vuuu bendensin dostummmben de kasımda evlendim geçen ay yıkadım perdeleri. o da hepsi bile değil. ay ben hamileyim hem hıh. annemler gelcek. o yapsın artık.
Gözün aydın canımne güzel bi duygu ama dimi daha 2 gün önce gördüm şimdiden özledim valla minik yaramazımı
Sağol canım benim,
evet yaa hiç sorma her türlü rahatlıyo insan valla üstümde sanki fil vardı. çok şükür fil kalktı
bana kıza benziyo dedi. sana bişey dedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?