2011 Aralık Anneleri

mavisis ve sero sizinki büyük ihtimal kız. mavisis sanki kafatsı küçük gbi kız gibi narin görünüyo yani:) serocuk sizin dr niye söylemedi belli bişi göremediği için. sizinki de çok büyük ihtimal kız. erkek olsa besbelli ediyo kendini.

Ay inşallah yaaa Allah günah yazmasın da çok istiyorum kız olsun yaaaa :79:

Ay inşallah yaaa Allah günah yazmasın da çok istiyorum kız olsun yaaaa :79:

canım yaa bişey denesene
senin doğum tarihine 3 ekle
eşininkine 4 ekle
hani hücre yenilenmesine göre tahmin yapılıyorya onu deniyelim en son hanginizinki yenilendiyse cinsiyeti o olurmuş diyorlarya..

canım yaa bişey denesene
eşininkine 4 ekle
hani hücre yenilenmesine göre tahmin yapılıyorya onu deniyelim en son hanginizinki yenilendiyse cinsiyeti o olurmuş diyorlarya..

nihal benimki tutmadı malesef ama çünkü doktorum erkek dedi gelişme yapsısından belli olurmuş birde sanırım pipisini gördü ama çin takvimi de bunu destekliyor

Son düzenleme:
nihal benimki tutmadı malesef ama çünkü doktorum erkek dedi gelişme yapsısından belli olurmuş birde sanırım pipisini gördü

Nasıl yani,

Şimdi benim eşim 24 Mayıs doğumlu
Bende 18 Ocak

bu durumda ne oluyor???? bunu ilk defa duydum çok da merak ettim :)

bu arada çin takvimine göre cinsiyeti belli olan arkadaşlarınki tuttumu acaba

canım yaa bişey denesene
eşininkine 4 ekle

Nasıl oluyo ki o hiç bilmiyorum :26: şöyle ayrıntılı bi anlat bakalım, doğduğumuz yıllara mı ekleniyo bu sayılar? Ekleyince neye bakılıyo sonra :26: internette bi rus takvimi vardı, sanırım o da bu hücre yenilenmesine göre hesaplıyodu onda erkek çıkmıştı ama :26: zaten çin takvimi de erkek gösteriyodu offfff :84:

İnşallah bi oğlum var bide kızım olsun ohhhh daha ne olsun dimi tabiii en mühimi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun.

nihal benimki tutmadı malesef ama çünkü doktorum erkek dedi gelişme yapsısından belli olurmuş birde sanırım pipisini gördü

bizde ikili testimiz için gittiğimizde doktor önce kesinlikle çok erken dedi cinsiyet için,ama sonra benim oğluşum pipisini gösterdi biz bile gördükdoktorumuz dda artık bunun üstüne büyük ihtimal erkek dedi bakalım değişcek mi ikili test sonucumuzu da yarın alıcaz inşallah riskimiz yüksek çıkmaz da içimize kurt düşmez

Nasıl yani,

Şimdi benim eşim 24 Mayıs doğumlu
Bende 18 Ocak

bu durumda ne oluyor???? bunu ilk defa duydum çok da merak ettim :)

bu arada çin takvimine göre cinsiyeti belli olan arkadaşlarınki tuttumu acaba

ortalama hücrenin yenilenme süresidir,kişiden kişiye değişir bu bence,kiminin yarası çabuk kapanır,kimininki çabuk,eşiminki hemen kapanır,hücreleri çok hızlı yenileniyo,o zaman hep erkek doğurmam lazım,ama bebiş kıza benziyomuş,karnımda önce küçük sivriydi,şimdi iyice yayıldı,tam kız karnı gibi

Benim çin takviminde kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…