- 12 Nisan 2011
- 566
- 151
- 323
mavisis ve sero sizinki büyük ihtimal kız. mavisis sanki kafatsı küçük gbi kız gibi narin görünüyo yani:) serocuk sizin dr niye söylemedi belli bişi göremediği için. sizinki de çok büyük ihtimal kız. erkek olsa besbelli ediyo kendini.
ay maşallah burnu bile belli ya,bence kız bu
Ay inşallah yaaaAllah günah yazmasın da çok istiyorum kız olsun yaaaa :79:
canım yaa bişey denesene
senin doğum tarihine 3 ekle
eşininkine 4 ekle
hani hücre yenilenmesine göre tahmin yapılıyorya onu deniyelim en son hanginizinki yenilendiyse cinsiyeti o olurmuş diyorlarya..
nihal benimki tutmadı malesef ama çünkü doktorum erkek dedi gelişme yapsısından belli olurmuş birde sanırım pipisini gördü
canım yaa bişey denesene
senin doğum tarihine 3 ekle
eşininkine 4 ekle
hani hücre yenilenmesine göre tahmin yapılıyorya onu deniyelim en son hanginizinki yenilendiyse cinsiyeti o olurmuş diyorlarya..
nihal benimki tutmadı malesef ama çünkü doktorum erkek dedi gelişme yapsısından belli olurmuş birde sanırım pipisini gördü
Oyyy oooyyyy maşşallahhYARADANA kurban olurum. ALLAH sağ salim kucaklarımıza aldığımız günün fotoğraflarını görmeyide nasip etsin hepimize inşaşşallahhhh.
mavisis ve sero sizinki büyük ihtimal kız. mavisis sanki kafatsı küçük gbi kız gibi narin görünüyo yani:) serocuk sizin dr niye söylemedi belli bişi göremediği için. sizinki de çok büyük ihtimal kız. erkek olsa besbelli ediyo kendini.
Nasıl yani,
Şimdi benim eşim 24 Mayıs doğumlu
Bende 18 Ocak
bu durumda ne oluyor???? bunu ilk defa duydum çok da merak ettim :)
bu arada çin takvimine göre cinsiyeti belli olan arkadaşlarınki tuttumu acaba
Nasıl oluyo ki o hiç bilmiyorum :26: şöyle ayrıntılı bi anlat bakalım, doğduğumuz yıllara mı ekleniyo bu sayılar? Ekleyince neye bakılıyo sonra :26: internette bi rus takvimi vardı, sanırım o da bu hücre yenilenmesine göre hesaplıyodu onda erkek çıkmıştı ama :26: zaten çin takvimi de erkek gösteriyodu offfff :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?