2011 Aralık Anneleri

Nasıl yani,

Şimdi benim eşim 24 Mayıs doğumlu
Bende 18 Ocak

bu durumda ne oluyor???? bunu ilk defa duydum çok da merak ettim :)

bu arada çin takvimine göre cinsiyeti belli olan arkadaşlarınki tuttumu acaba

MESELA SİZ 84 EŞİNİZ 80 Lİ
SİZ -84-87-90-93-96-99-2002-2005-2008-2011
EŞİNİZ-80-84-88-92-96-2000-2004-2008-2012
BU DURUMDA EN SON KADININ Kİ YENİLENDİĞİ İÇİN KIZ OLUYOR CİNSİYET
DENEYELİM BAKALIM NE KADAR BİLECEK

böyleymiş

benim çin takvimi tuttu,rus takvimi tutmadı

Nasıl yani,

Şimdi benim eşim 24 Mayıs doğumlu
Bende 18 Ocak

bu durumda ne oluyor???? bunu ilk defa duydum çok da merak ettim :)

bu arada çin takvimine göre cinsiyeti belli olan arkadaşlarınki tuttumu acaba
rus takvimiymiş bu
bayanların doğum yıllarına 3 ekleniyor örn:1981-1984-87-90-93-96-99-2002-05-08-2011 benim hücere yenilenmem

erkeklerin 4 ekleniyor örn:1981-85-89-93-97-2001-05-09-2013 eşimin..
bu durumda benim en son hücrem yenilenmiş oluyor...
tabiki işin garantisi yok ama merak işte denemek istedim bakalım ctesi ne çıkacak..

Son düzenleme:

bizim ikimizde 82 liyiz bu durumda eşiminki en son 2010 da yenilendi benimki 2009 da o zamanki duruma göre bebeğimizin cinsiyeti erkek olacak çıkıyor.

çin takvimi de kız diyor...

bakalım Rabbim ne verecek... En doğrusunu o bilir... nihayetinde bunlar hurafe...

Ozaman biz 84-81 olduğumuza göre benimki 2008 ekimde, kocişinki de 2009 mayısta yenilenmiş en son :26: bu durumda kociş kazandı yine yaaaaaa :84: :84: :84:

2001'den sonrasını yanlış çıkmışsın kız bi de ayları da hesaba katıyon mu bunu yaparken

Çin Takvimi + Rus Takvimi + Rüyalarım = Hepsi erkek diyo ben hala kız istiyorum ama napalım hayırlı sağlıklı olsun da gerisi önemli diil artık

ee en son senin yenileniyor işte 2011 de senin

Canım annelerrrr,

Ben çalıştığım için çok fazla yorum yazamıyorum, ama her fırsatta yazılanları okutyorum ve herkesin keyfinin yerinde olmasından ötürü mutlu oluyorum....

Allah'ım hepimizin bebişlerini mübarek eylesin, onlara zarar dokunmasına izin vermesin...

Sevgilerrrrr..........

BİZDE eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa

çin takvimi + rus takvimi + rüyalarım = hepsi erkek diyo Ben hala kız istiyorum ama napalım hayırlı sağlıklı olsun da gerisi önemli diil artık

bak görürsün seninki kesin kız,baksana şu görüntüye çok kibar,mini mini,burnu ufacık,şuraya da yazıyom bak,benimki bu kadar kıza benzemiyo,ama karnım yassılaştı,dr. Kıza benziyo dedi,yüzü koyun bacakları kendine çekmiş,göstermem işte göstermem işte dedi sanki,sonra zoraki yan döndü,bacakları kendine doğru çekti,çok utangaç çokk

bence şu hcg olayı şu ana kadar tuttuğundan daha mantıklı ona bakmak yarın o da erkek derse bana artık erkek dicem belki yine ultrasonda bakar yine görürse pipiyi hehehehe o da teyid olur ama sonuçları gösterirken bakmazlar dimi tekrar ultrasona???

bizde eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa

erkek dediyse kesin erkektir,ben 11. Haftada kıza benziyo dedim,göbek bağını ilk görüşte pipisi sanmışımdr. Güdü neyini benzettin dedi,kıza benzettim ben dedi,1 hafta sonra da kesin bişey diyemem ama büyük ihtimalle bi kız bebeği bu dedi,rüyamda kız gördüm yine,aynı kız ya,3. Oluyo,anne eve kedi alalım dedi bana

Ay inşallah yaaa Allah günah yazmasın da çok istiyorum kız olsun yaaaa :79:
bendeee:84::84::84:

canım yaa bişey denesene
senin doğum tarihine 3 ekle
eşininkine 4 ekle
hani hücre yenilenmesine göre tahmin yapılıyorya onu deniyelim en son hanginizinki yenilendiyse cinsiyeti o olurmuş diyorlarya..
internetten de hesaplanıyo rus takvimiymiş buu:44::44:
hayır kız kız kız kız bencede kızıma arkadaş

kızlar bu takvim işlerine aklım ermezde bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirlemiyomu çok detaylı bilmiyorum ama kadın hücresi yenilenmiş olsa bile cinsiyeti erkek belirlediğine göre :26::26::26:bence mantıklı değil ama tabi bunun üzerine çalışan bilim adamları filan var galiba böyle şeylerle stres yapmayalım RABBİM bilir hepimizin gönlüne göre versin inş

Benim free beta hcg de 36 çıktı yaaaa :84: bu da erkek diyo ozaman :84:

İnşallah senin dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…