2011 Aralık Anneleri

Öyle tabi aslında erkeğin sperminin X ya da Y kromozomu taşımasıyla alakalı tamamen bu açıdan baktığında kadının hiçbi rolü yok cinsiyet belirlemede biz boşuna kendimizi yırtıyoz burda şampiyon sperm belirliyo bütün olayı

evet kesinlikle,cinsiyet takvimi,çin,rus hepsi hikaye

BİZDE eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa

Banada 9. haftada erkek dedi ilk etapta. 11. haftada da ikili test için muayene ederken son dakikaya kadar yine erkek demişti. Sonra bir anda durdu ve cinsiyeti geri alıyorum dedi. 16. Haftada kesin söyleyeceğim dedi. Bir görüntüden dolayı erkek düşüncesini dondurdu kadıncağız....

Benimde işime geldi hala ümidim var :) Kız olma ihtimali devammmm...

sözlşemeli öğretmen arkadaşlarım...genelge yayınlandı..bugün başvurular başlıyor..hadi bakalım ,Allah nasip ederse 14ünde kadroluyuz :=))

Geçen başbakan konuşurken sözleşmeli öğretmenlerden 4-b olanlar kadrolu oluyorlar artık, 4-c ile ilgilide çalışmalr başladı demişti. Siz 4-b siniz o vakittt.

oooo neler söylüyon sen arkadaşım. acep senelik izin sadece sana mı yoksa herkese mi 30 gün oluyor. Emzirme iznide aynı şekilde herkese mi 3 saat olucak. Bide devlet hastanelerinde gece mesaisi acaba tüm devlet hastanelerinde mi olacak? Bu ülkeye noluyor yav..:87::87:

sevgili anne adayları.....
hepinize sağlıklı hamilelikler ve cici cici sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyorum.....

nihalla ve selda,
buldum sizi....ikinizi de öpüyorum......

aynen canım hatta çocuk genlerinin % 50 sini nerdeyse babadan alıyo ama cinsiyet tamamen erkeğin kromozomuyla ilgili,mısırda 1800 lerde kadınların gebeliğini buğdaydan anlarlarmış gebe kadınla gebe olmayan buğdaya idrar yaparmış eğer gebelik şüphesi olanın idrar yaptığı buğday daha erken büyürse gebe olduğu kesinleşirmiş ve bilim adamları idrar testine burdan varmışlar hatta gebeliğin ilerleyen zamanlarında tekrar buğdaya idrar yapılırmış daha erken büyürse ya kız yada erkek yada işte geç büyürse öyle tahmin edilirmiş,bunu anlayabilmek için şimdi kan tahlili var çünkü anne hormon salgılıyo ve herşey buna bağlı eğer hücre yenilemeyle olsaydı doktor sorar hesaplar söylerdi ne gerek var ultrasona kan tahliline :)))

BİZDE eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa

seninki erkek olacak gibi geliyor bana ama yinede insan kendini alıştırmamalı ya kız olursa İşyerinde doğum yapan bir arkadaşıma 9 ay boyunca erkek demişler ama kız olmuş, doğduğunda herşeyi maviymiş bebişin

yıllık izin devlet memurlarına 10. yıldan sonra 30 gün oluyor. demekki arkadaş 10 yılını doldurmuş.

yok ya,10 senesi dolanar 30 günmüş,bizimki 20 gün,süt izni bu şekilde torba tasarı da yazıyodu,ücretsiz izin hakkın var 2 yıl,ama ben kullanmayacm,evi yakın tutarsam 3 saatte izin olursa,1 saatte öğlen arası,geriye yorulacak bişey kalmaz,ne diye maaşımdan olayım,süt izini 1 yıl,bebiş 4buçuk 5 aylık olana kadar izinliyiz,sonra da 1 yıl,eder 1.5 yaşında,büyür giderler gari,artık başbakanın dediği gibi en az 3 çocuk yaparızgörevde yükselme hakkımızda var,bi an önce 2-3 tane doğurup,sonrada görevde yükselmek istiyom Allahn izniyle

günaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum, vaktim yok. inşallah herkes iyidir.

dün eşime her şeyi anlattım. nete girdiğimi falan..."senden başka kimsem yok, sen de bırakıp bırakıp gidiyorsun. çıldırayım mı? eş yok dost yok... dert anlatacak kimse yok. eltilerimle annen dertlerim konusunda ne yapıyorlar biliyorsun. köy duyar" dedim.
ses etmedi:82:

Hoşgeldin canım iyi yapmışsın kocişine anlatmakla, onların ağzına malzeme verme, herşeyden kocişinin haberi olsun ki sana karşı kullanamasınlar internet konusunu falan benim öyle bi problemim yok çok şükür ama ben kocişe her gün gösteririm yazdıklarımı, verilen cevapları falan, 2 yıldan fazladır kk.dayım, başka topiklerde de birsürü kankalarım var, telefonlaşırız, haberleşiriz, hepsini bilir kocişim

Ya benim hala midem bulanıyo yaaa(( Çıkarmıyorum, zorla da olsa yemek yiyebiliyorum. ama ağzımın tadi hala kötü, midem hala bulanıyo Ne zaman geçecek aceppp

sevgili anne adayları.....
hepinize sağlıklı hamilelikler ve cici cici sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyorum.....

nihalla ve selda,
buldum sizi....ikinizi de öpüyorum......

hayatımmmmmmmmmm canımmmmmm nasılsınnnnnn..
bende seni öpüyorum..
kendine çok iyi bakk..
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…