Benim free beta hcg de 36 çıktı yaaaa :84: bu da erkek diyo ozaman :84:
kızlar bu takvim işlerine aklım ermezde bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirlemiyomu çok detaylı bilmiyorum ama kadın hücresi yenilenmiş olsa bile cinsiyeti erkek belirlediğine göre :26::26::26:bence mantıklı değil ama tabi bunun üzerine çalışan bilim adamları filan var galiba böyle şeylerle stres yapmayalım RABBİM bilir hepimizin gönlüne göre versin inş
kan yenilenmesi diyo eşim her 2 ayda bir 1 ünite kan veriyo,hep oğlan doğuracam o zamano zaman niye kıza benziyo dedi dr.
Öyle tabi aslında erkeğin sperminin X ya da Y kromozomu taşımasıyla alakalı tamamenbu açıdan baktığında kadının hiçbi rolü yok cinsiyet belirlemede biz boşuna kendimizi yırtıyoz burda şampiyon sperm belirliyo bütün olayı
bana erkek dedi uyuyo bu sisteme
BİZDE eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa
Google Google Translate
Bu adreste var rus takvimi, aylar da önemli buna göre
Bakın benimki böyle çıkıyo , o manyak gibi bişey yazıyo yao erkek demekmiş
Eki Görüntüle 206524
sözlşemeli öğretmen arkadaşlarım...genelge yayınlandı..bugün başvurular başlıyor..hadi bakalım ,Allah nasip ederse 14ünde kadroluyuz :=))
biz de evi taşıyacaz,kaloriferli,alt kat istiyom,4 kat çıkamıyom,işe de uzak,perdeleri o zaman yıkayacam,halıarın yarısını kocam yıkadı hafta sonu,büyük olanları da o odaya girmediğimiz için silecek sadece,ben çevre orman müd. de çalışıyom,çevre ile orman ayrılacak,çevre bayındırlıkla birleşecek,adı çevre ve şehircilik bakanlığı olcak,onun için evi oranın yanında arıyoz,çok şükr kadro geldi,bebişimiz uğurlu geldi,yıllık izin 20 gün değil 30 gün,aralıkta doğum yapacağım için,2012 iznini de kullanacam,yani toplam 6 ay izin,süt izni 1 buçuk saat değil,3 saate çıktı,bi de evi hemen karşısında falan tutsam tadından yenmez gari
Öyle tabi aslında erkeğin sperminin X ya da Y kromozomu taşımasıyla alakalı tamamenbu açıdan baktığında kadının hiçbi rolü yok cinsiyet belirlemede biz boşuna kendimizi yırtıyoz burda şampiyon sperm belirliyo bütün olayı
BİZDE eşimle ikimizde 82liyiz:))) erkek dedi dr ama ben kesin gözüylede bakamıyorum henüz yaaaa
Geçen başbakan konuşurken sözleşmeli öğretmenlerden 4-b olanlar kadrolu oluyorlar artık, 4-c ile ilgilide çalışmalr başladı demişti. Siz 4-b siniz o vakittt.
oooo neler söylüyon sen arkadaşım. acep senelik izin sadece sana mı yoksa herkese mi 30 gün oluyor. Emzirme iznide aynı şekilde herkese mi 3 saat olucak. Bide devlet hastanelerinde gece mesaisi acaba tüm devlet hastanelerinde mi olacak? Bu ülkeye noluyor yav..:87::87:
Geçen başbakan konuşurken sözleşmeli öğretmenlerden 4-b olanlar kadrolu oluyorlar artık, 4-c ile ilgilide çalışmalr başladı demişti. Siz 4-b siniz o vakittt.
evet canım,4bli mühendis,4cli olan mühendis değil,özeleşme sonucu işten çıkarılan sonra 657/4cli olarak düşük maaşla çalışan memur
oooo neler söylüyon sen arkadaşım. acep senelik izin sadece sana mı yoksa herkese mi 30 gün oluyor. Emzirme iznide aynı şekilde herkese mi 3 saat olucak. Bide devlet hastanelerinde gece mesaisi acaba tüm devlet hastanelerinde mi olacak? Bu ülkeye noluyor yav..:87::87:
yıllık izin devlet memurlarına 10. yıldan sonra 30 gün oluyor. demekki arkadaş 10 yılını doldurmuş.
günaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum, vaktim yok. inşallah herkes iyidir.
dün eşime her şeyi anlattım. nete girdiğimi falan..."senden başka kimsem yok, sen de bırakıp bırakıp gidiyorsun. çıldırayım mı? eş yok dost yok... dert anlatacak kimse yok. eltilerimle annen dertlerim konusunda ne yapıyorlar biliyorsun. köy duyar" dedim.
ses etmedi:82:
seninki de mi erkek çıktııı
sevgili anne adayları.....
hepinize sağlıklı hamilelikler ve cici cici sağlıklı,hayırlı evlatlar diliyorum.....
nihalla ve selda,
buldum sizi....ikinizi de öpüyorum......
Ya benim hala midem bulanıyo yaaa(( Çıkarmıyorum, zorla da olsa yemek yiyebiliyorum. ama ağzımın tadi hala kötü, midem hala bulanıyo Ne zaman geçecek aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?