syble geçmiş olsun .
Napiyosunuz kızlar ?
Bişey dicem ben her gün bir tane maden suyu içiyorum nette araştırmada zararı yok gibi aksine doğal mineralli su ama genede korkuyorum fikri olan var mı acaba ?
çok geçmiş olsun canım.bende 6+4 de doktora gidicem.kalp atışları için.allahım nolur bebeişimin kalp atışları duyulsun.sera cım.hemen üzülme belki geç duyulur.8 haftana kadar bekle.acele etme lütfen
günaydın kızlar
bugün doktorla 2 . randevum var.
ilk gidişimde keseyi görememişti. test pozitif çıkmıştı. 7 haftalık oldu . artık kalp atışını duymam gerekiyor değilmi kızlarr.
heyecanlanmaya ve korkmaya başladım şimdi de acaba hamile değilmiyorum diyorum.
günaydın kızlar
ilk gidişimde keseyi görememişti. test pozitif çıkmıştı. 7 haftalık oldu . artık kalp atışını duymam gerekiyor değilmi kızlarr.
Kızlar bebek büyüyünce sola yatın diyor doktorlar. Şimdi nasıl yatıyorsunuz? Ben normalde yüzüstü yatarım. Şimdi bazen yine yüzüstü yatıyorum. İki kolumukarnımın yanlarına koyuyorum karnımın üstüne yatmayayım diye.
bulantılarım beni öldürüyo. sarhoş gibiyim. sürekli çıkarıyorum. daha 6 haftalık bebeğim. bu gidişle ölecem. şimdiden iki kilo verdim. bulantıya ne iyi gelir? ne yapmam lazım? bide arkadaşlar dr. günde 3 kez progestan kullanmamı istedi. ama ben sayıyı 2 ye indirdim. sakıncası olurmu?
bulantılarım beni öldürüyo. sarhoş gibiyim. sürekli çıkarıyorum. daha 6 haftalık bebeğim. bu gidişle ölecem. şimdiden iki kilo verdim. bulantıya ne iyi gelir? ne yapmam lazım? bide arkadaşlar dr. günde 3 kez progestan kullanmamı istedi. ama ben sayıyı 2 ye indirdim. sakıncası olurmu?
Soda zararlı olabilir diye eşim içmeme izin vermedi bugün içeyimbi bayadır canım istiyor.
ahhhhhhhh kızlar ahhhhhhh dr. bugün şoka girdi. 63 kiloda hamile kaldım. ve şimdi 66 olmuşum. fazla birşeyde yemiyorum. sadece gece yatmadan süt içiyorum. başka yeme şeklimde bir şey değiştirmedim. bu hızla balon gibi olacam
Üzülüyorum çünkü beni listeye hala almadınız. Zaten yarın bebeşimin kalp atışını dinlemeye gideceğim çok gerginim. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bide böyle liste dışı kalınca tuhaf hissettim kendimi.
Benim sat 8 mart. 32 yaşındayım ilk hamileliğim. Kese göründü. muhtemelen doğum tarihim 15 aralık. İstanbul
Lütfen benide ekleyin.
canim uzulme listeyi duzenleyen arkadasimiz hem calisiyor hemde 2yaslarinda kucuk yaramazi var fazla giremiyor girdiginde toptan herkesi ekliyor ok
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun onunda işi zor valla. Bir şey daha sorabilirmiyim şu herkesin aşağısında bir tablo var bende yapmak isterim. Acaba nasıl yapabilirim?
günaydın kızlar
Cnm mümkünse yüzüstü yatmamaya alıştır kendini. Sonuçta uyku bu çok derin uyursun bebeğin zarar görür Allah göstermesin. Yeni doğmuş bebeğini yanına alıpta gece üstünde yatıp boğulmasına sebep olanları duydum. Allah göstermesin. Sen yinede dikkat et olur mu? Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Üzülüyorum çünkü beni listeye hala almadınız. Zaten yarın bebeşimin kalp atışını dinlemeye gideceğim çok gerginim. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bide böyle liste dışı kalınca tuhaf hissettim kendimi.
Benim sat 8 mart. 32 yaşındayım ilk hamileliğim. Kese göründü. muhtemelen doğum tarihim 15 aralık. İstanbul
Lütfen benide ekleyin.
sat bilgini bana ver yapiyim canim buraya eklerim sende alir yapistirrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?