2011 Aralık Anneleri

syble geçmiş olsun .
Napiyosunuz kızlar ?
Bişey dicem ben her gün bir tane maden suyu içiyorum nette araştırmada zararı yok gibi aksine doğal mineralli su ama genede korkuyorum fikri olan var mı acaba ?

syble geçmiş olsun .
Napiyosunuz kızlar ?
Bişey dicem ben her gün bir tane maden suyu içiyorum nette araştırmada zararı yok gibi aksine doğal mineralli su ama genede korkuyorum fikri olan var mı acaba ?

ben internette bi kac yerde icilmemesi gerekenler listesinde gormustum. asitli oldugu icindir falan diye dusundum.

doktorum tam aksine onerdi. gunde 2-3 tane icebilirsin dedi. yalniz tek sart sade olanlardan olaak. meyveliler seker yuklemesi yapiyormus.

Ayy gerçekten mi sevindim şimdi o zaman rakamı 2 ye çıkartayım teşekkür ederim arkadaşım

Soda zararlı olabilir diye eşim içmeme izin vermedi bugün içeyimbi bayadır canım istiyor.

Canim sata goremi 6+4 yoksa kesenin olculerine gore mi

günaydın kızlar
bugün doktorla 2 . randevum var.
ilk gidişimde keseyi görememişti. test pozitif çıkmıştı. 7 haftalık oldu . artık kalp atışını duymam gerekiyor değilmi kızlarr.
heyecanlanmaya ve korkmaya başladım şimdi de acaba hamile değilmiyorum diyorum.

günaydın canım korkma. allahın izniyle bebişinin kalp atışlarını duyacaksın.

bulantılarım beni öldürüyo. sarhoş gibiyim. sürekli çıkarıyorum. daha 6 haftalık bebeğim. bu gidişle ölecem. şimdiden iki kilo verdim. bulantıya ne iyi gelir? ne yapmam lazım? bide arkadaşlar dr. günde 3 kez progestan kullanmamı istedi. ama ben sayıyı 2 ye indirdim. sakıncası olurmu?

gunaydin canim korkma. randevun kacta? hayirli haberlerini burda bekliyorz. dualarimiz seninle...

Cnm mümkünse yüzüstü yatmamaya alıştır kendini. Sonuçta uyku bu çok derin uyursun bebeğin zarar görür Allah göstermesin. Yeni doğmuş bebeğini yanına alıpta gece üstünde yatıp boğulmasına sebep olanları duydum. Allah göstermesin. Sen yinede dikkat et olur mu? Rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Üzülüyorum çünkü beni listeye hala almadınız. Zaten yarın bebeşimin kalp atışını dinlemeye gideceğim çok gerginim. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bide böyle liste dışı kalınca tuhaf hissettim kendimi.

Benim sat 8 mart. 32 yaşındayım ilk hamileliğim. Kese göründü. muhtemelen doğum tarihim 15 aralık. İstanbul

Lütfen benide ekleyin.

canim ben de cikarma olayi simdilik yok. ama en ufak kokuda fakan midem kalkiyor. cubuk kraker tavsiye edebilirim. midenin suyunu aldigi icin nisbeten rahatlatir. yemeklerden vs tiksiniyorsan da yogurtlu ve eksili seyler insani ferahlatiyor.

bir de kusma miktarina gore doktora basvurman gerekebilir. sivi kaybediyorsun cunku. ileri derecedeyse bu kayip mutlaka destek almalisin.

cook gecmis olsun canim.

yardımlarınız için tşk.

Soda zararlı olabilir diye eşim içmeme izin vermedi bugün içeyimbi bayadır canım istiyor.

derincm sadelerinden ic. ben doktoruma danismistim ilk gittigimde.

mide problemi cok ceken biriyim. soda, karbonat metsil arasindan hangilerini guvenle kullanabilirim demistim. hepsi guvenli kullanabilirsin demisti.

hatta sodayi oneriyorum minerali bakimindan. gunde 2-3e kadar icebilirsin demisti. ama esim saolsun 1le sinirlandiriyo beni. bi terslik vs olmasin diye

selam kizlarrrrrrrr nasilsinizzzzzzz

offfffffffffffffffffff sen baya kacirmissin ya gunluk 1 bardak sut yeter oda gece yatarken degil gune baslarken icmelisin sen boyle gidersen benim ilk gebeligim gibi 31kg aliminida gecersinnnnn cok dikkatli ol 4 aya kadar kilo alimi olmamasi gerek normaldeeeee:90::90::90:

canim uzulme listeyi duzenleyen arkadasimiz hem calisiyor hemde 2yaslarinda kucuk yaramazi var fazla giremiyor girdiginde toptan herkesi ekliyor ok

canim uzulme listeyi duzenleyen arkadasimiz hem calisiyor hemde 2yaslarinda kucuk yaramazi var fazla giremiyor girdiginde toptan herkesi ekliyor ok

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun onunda işi zor valla. Bir şey daha sorabilirmiyim şu herkesin aşağısında bir tablo var bende yapmak isterim. Acaba nasıl yapabilirim?

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun onunda işi zor valla. Bir şey daha sorabilirmiyim şu herkesin aşağısında bir tablo var bende yapmak isterim. Acaba nasıl yapabilirim?

sat bilgini bana ver yapiyim canim buraya eklerim sende alir yapistirrsin

Duyulur inşallah canım. Endişe etme... Bu arada 8. haftadada duyulabilir. Çünkü herkesin ovulasyonu farklı olabiliyor. Hep SAT'a göre hesaplıyoruz çünkü. Hayırlısı inşallah...

Canım ben de 4 kilo vermiştim önceki hamileliklerimde. İnşallah geçecek. Bana haşlanmış patates, yeşil zeytin, ayva, kraker, kaşarlı tost iyi gelirdi. 4 ay yalnızca bunları yiyebilmiştim. Günde 3-4 kez de çıkarıyordum. Ama doktorun bulantı hapını kullanmadım. Çok ciddi boyutta ise arkadaşların dediği gibi serum takviyesi yaptıorabilir doktor bir doktora görün...

Sağ ol canım. Dikkat etmeye çalışıyorum. Hamileleik yastıkları varmış ilerleyen aylarda belki alırım...

Canım listeyi düzenleyen arkadaş hem öğretmen çalışıyor hem de 2.5 yaşında oğlu var. O yüzden çok sık giremeyebiliyor. Sen moralini bozma. Bakınca mutlaka yazacaktır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…