2011 Aralık Anneleri

Ya benim hala midem bulanıyo yaaa(( Çıkarmıyorum, zorla da olsa yemek yiyebiliyorum. ama ağzımın tadi hala kötü, midem hala bulanıyo Ne zaman geçecek aceppp

Canım herksin bünyesine göre değişir tabi ama biz artık 13. haftamızdayız , yaklaşık bir haftadır hiç kusmadım ama kokulara hassasiyetim devam ediyo, seninki de geçer artık yavaş yavaş merak etme

kızlar blue naptı,haberiniz var mı sonuçları yüksek çıkmıştı ya,dr. la konuşacaktı,merak ettim,bende ekli de değil mesaj atamadm

hayatımmmmmmmmmm canımmmmmm nasılsınnnnnn..
bende seni öpüyorum..
kendine çok iyi bakk..
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum..

canım iyiyim şükür...hep dediğim gibi doğurmaya çalışıyorum.......
sen de kendine iyi bak.....
allah izin verirse inşallah vereceğim ben de güzel haberi......

kızlar hamile değilim ama, izin var değil mi yazmama.......

herkese slm kızlar ya ne çok yazıyorsunuz ama geçmişi okuyamadımm bile öfffffffffffffff

1-2 hafta daha sürecek gaiba canım,sabır,bebiş için:79::79:

Canım herksin bünyesine göre değişir tabi ama biz artık 13. haftamızdayız , yaklaşık bir haftadır hiç kusmadım ama kokulara hassasiyetim devam ediyo, seninki de geçer artık yavaş yavaş merak etme

Hep kendimi şöle hazırlamıştım: 12 hafta bitecek bulantılar geçecekkk....Ama galiba en az 1hafta daha sabretmem gerekk...14 hafta bitecekk bulantılar geçecekk inşş

var tabı :)

senı dıger topıkten takıp edıyorum bende ..2 mılyondannnnnnn...

dualarım sızınle hep ınsallah guzel haberler alacagız

kızlar blue naptı,haberiniz var mı sonuçları yüksek çıkmıştı ya,dr. la konuşacaktı,merak ettim,bende ekli de değil mesaj atamadm

blue la dün görüştüm ben.. dr o sonuçlar bişey değil demiş. sonuçlar haftaya çıkacak rahat ol demiş...

canımmmmmm inşallahh bekliyorum..
tabiki izin vardır.. benim buradaki arkadaşlarım çok iyiler....

slm güzel annişler ve minnakları.doktordan geldim.doktor bebişimin ensesini ölçecekti.başta ters duruyodu.10 dk.çikolata molası verdik.tekrar muayene olduk bebişim çikolatayı yiyince nasıl kıpır kıpır oldu anlatamam.çok güzeldi.ellerini oynattı.anneyi görünce selam verdi heralde
ultrason kağıdın da 1,49 yazıyo ense kan sonuçları için pazartesi gidicem.doktor bebişimi tekrar
göreceğimi söyledi.5 günlük farkımız 3 güne düşmüş. bebiş tam sezeryan dikişimin üstündeydi.biraz zorlandı.o yüzdn bidaha bakıcak doktor.

Son düzenleme:
var tabı :)

senı dıger topıkten takıp edıyorum bende ..2 mılyondannnnnnn...

dualarım sızınle hep ınsallah guzel haberler alacagız

canım benim..ben de seni orda gördüm ilk....yolun yarısına gelmişlerdim, sonra umut ile başlar,sonra bi baktım sperm sorunumuz var, 2 milyonu keşfettim allah razı olsun ordaki arkadaşlardan bisürü şey öğrendim...
senin adına da çok sevindim canım...allah seni de sağlıcakla kavuştursun bebişine,allahım ona uzun mutlu bir ömür versin....duaların için çok teşekkür ederim,allahrazı olsun...

hayattttttttttt canım hoşgeldin seni burada görmek çok güzel geldin ya bebeişte gelir en kısa zamanda inşallah

Nedir bu 2 milyon kızlar :44: merak ettim yaaaawww

sizce sık ultrason zararlı mı? ben 11 haftada 2 kere girdim. 20 hazirana gün verdi ama sorun olursa gel dedi. çok kramp ve sancım var. düşük riskim vardı..kanama yok diye erteliyorum ama gitsem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…