- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
Bebieşten önce ben geldim...ona yol açıyorum...
Nasılsın canım..
Merak ettim seni.......
Diğer taraf girmiyosunuz....ben geleyim dedim......
2 milyondan 72 milyona olan yolculuğumuz...sperm sayısı olarak yani....
süper bi topik.....çok şey öğrendim orda.....
sizce sık ultrason zararlı mı? ben 11 haftada 2 kere girdim. 20 hazirana gün verdi ama sorun olursa gel dedi. çok kramp ve sancım var. düşük riskim vardı..kanama yok diye erteliyorum ama gitsem mi?
Sancılar bu haftada normalmiş canım, rahim genişlemeye çalıştığı için özellikle sağ tarafta sancılar olabilir dedi doktorumama için rahat etmicekse git bence ultrasonun hiçbi zararı olacağını düşünmüyorum, öyle bişey olsa doktorlar bakmaz ultrasonla dimi
O aleti icat edenden Allah razı olsun valla
kötükedi şerafettinim,
ben de gitmek istiyorum çünkü içim kesinlikle rahat değil...
elden düşme ultrason aleti haaa:90::90::90::90::90:
dr % 97lik bi ihtimal erkek dedi. daha mümkünü yok dönmez bu sıpacık.%3 nerdeeeeeeeeeeeseninki erkek olacak gibi geliyor bana ama yinede insan kendini alıştırmamalı ya kız olursaİşyerinde doğum yapan bir arkadaşıma 9 ay boyunca erkek demişler ama kız olmuş, doğduğunda herşeyi maviymiş bebişin
dr % 97lik bi ihtimal erkek dedi. daha mümkünü yok dönmez bu sıpacık.%3 nerdeeeeeeeeeee
benım de ıcım rahat degıl merak edıyorum napıyor sancım var bıraz
kasıgım agrıyor en son enfeksıyon gecırdım gectı mı kaldı mı merak edıyorum ama daha
bu cuma degıl dıger cuma gunu randevu..
hep 15 gunde bır cagırırdı sımdı 3 hafta sonra gel dedı ..
o zmaan kesınlesıcekte cınsıyet bakalım beklemek cok zormuş ya
günaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum, vaktim yok. inşallah herkes iyidir.
dün eşime her şeyi anlattım. nete girdiğimi falan..."senden başka kimsem yok, sen de bırakıp bırakıp gidiyorsun. çıldırayım mı? eş yok dost yok... dert anlatacak kimse yok. eltilerimle annen dertlerim konusunda ne yapıyorlar biliyorsun. köy duyar" dedim.
ses etmedi:82:
Hoşgeldin canımiyi yapmışsın kocişine anlatmakla, onların ağzına malzeme verme, herşeyden kocişinin haberi olsun ki sana karşı kullanamasınlar internet konusunu falan benim öyle bi problemim yok çok şükür ama ben kocişe her gün gösteririm yazdıklarımı, verilen cevapları falan, 2 yıldan fazladır kk.dayım, başka topiklerde de birsürü kankalarım var, telefonlaşırız, haberleşiriz, hepsini bilir kocişim
vayyy 4 ayda, 15 günde bir çağırdı? demek ki ultrason zararlı değiiiiiiiil
bekle bizi doktor amca, sıpamlan geliyozzzz
daha 12 haftalık ama..değişir bence, kız istiyorsan ümide devam
biz iyiyiz canım oğlumla beraber büyüyoruz karnım büyüdü sonuçlarımın hepsi çok güzel herşey yolunda çok şükür önemli olan kalbimde olmanız gerisi boş orası burası
Anladım canımben bi ara bakmıştım galiba o topiğe :44: benim kocişte de sperm sorunu vardı 2 senedir uğraşıyoduk biz de sonunda varikosel olduğu anlaşıldı da ameliyatın hemen 2 ay üstüne hamile kaldım çok şükür Allahım tez zamanda sana da diğer topikte bebeklerinin gelmesini bekleyen bütün arkadaşlarına da nasip etsin inşallah bu duyguyu
Yani ses etmedi derken olumlu mu ses etmedi olumsuz mu. "ben yorumsuz kalayımda sonra beni dolduran olursa patlarım modundamıydı." Bide nacizane fikrimi diyim "sen bişey varmış gibi kendini savunursan şüphe duyulur. aksine sen üstlerine git. Benden nasıl şüphe edersiniz? Annen bunu bana nasıl söyler vs.. Aklında bulunsun bence. Ne kadar korktuğunu anlarlarsa o konu üzerine o kadar giderler. netekim korkulucak veya çekinilecek bişey de yapmıyorsun.
Yavvv arkadaşım madem siz kocalarınıza hergün yazılanları gösteriyorsunuz be vicdansızlar. İnsan bir uyarır o zaman mahremimizden oramızdan, buramızdan, kocamızla özel şeylerimzden bahsediyoruz bizde burda kadın kadınayız diye. Ben pek özelden bahsetmesemde çok özelinden bahseden arkadaşlarda var.Pess yani. hayır bende kocamdan bişey saklamam ama böyle tavsiyeler aldım, bu test varmış vs. diye anlatırım o kadar. Siz bence elmayla armutu karıştırmışsınız. Böyle özel paylaşımları eşlerine gösterenleri kınıyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?