benım de ıcım rahat degıl merak edıyorum napıyor sancım var bıraz
kasıgım agrıyor en son enfeksıyon gecırdım gectı mı kaldı mı merak edıyorum ama daha
bu cuma degıl dıger cuma gunu randevu..
Hep 15 gunde bır cagırırdı sımdı 3 hafta sonra gel dedı ..
O zmaan kesınlesıcekte cınsıyet bakalım beklemek cok zormuş ya
aynennnnnnnn ne yatak fantezimiz kaldı ne bişi. biz de kız kızayız diye açılıp saçılıyoduk.Yavvv arkadaşım madem siz kocalarınıza hergün yazılanları gösteriyorsunuz be vicdansızlar. İnsan bir uyarır o zaman mahremimizden oramızdan, buramızdan, kocamızla özel şeylerimzden bahsediyoruz bizde burda kadın kadınayız diye. Ben pek özelden bahsetmesemde çok özelinden bahseden arkadaşlarda var.Pess yani. hayır bende kocamdan bişey saklamam ama böyle tavsiyeler aldım, bu test varmış vs. diye anlatırım o kadar. Siz bence elmayla armutu karıştırmışsınız. Böyle özel paylaşımları eşlerine gösterenleri kınıyorummm.
Yavvv arkadaşım madem siz kocalarınıza hergün yazılanları gösteriyorsunuz be vicdansızlar. İnsan bir uyarır o zaman mahremimizden oramızdan, buramızdan, kocamızla özel şeylerimzden bahsediyoruz bizde burda kadın kadınayız diye. Ben pek özelden bahsetmesemde çok özelinden bahseden arkadaşlarda var.Pess yani. hayır bende kocamdan bişey saklamam ama böyle tavsiyeler aldım, bu test varmış vs. diye anlatırım o kadar. Siz bence elmayla armutu karıştırmışsınız. Böyle özel paylaşımları eşlerine gösterenleri kınıyorummm.
datlım,,
eşim hak verdi, özür diledi
Ben de savunmaya geçmedim hiç.
"bebeğime sizin yüzünüzden, stresten bir şey olursa hepinizi öldürürüm" dedim. Benden nasıl şüphelenirsiniz? Geçmiş orada. Git bak. Dedim.
Zafer benim...
Eşime burayı okutmam ben...en azından sadece kendi mesajlarımı okuturum okutsam..o da hayal
ben hiç söz etmem burda üyeliğimi bile söylemedim erkek milleti sonuçta o kadar özel anlatımlar var evde şifremi bilmese bile açar okur arkadaşlarımın mahremiyeti önemlidir benim için lütfen biraz dikkat edelim arkadaşlar
kızlar merhaba;hamile kaldığımdan beri takip ediyorum aralık anneleri bölümünü şuan 13+1 günlük hamileyim.doğum tarihi bir aksilik olmazsa 13 aralık görünüyo.1 haftadır kusmalarım bitti,ama hafif açıkmaya başlayayım çok şiddetli mide bulantım oluyo.hala isteyerek ve severek hiçbirşey yiyemiyorum,süt kesinlikle içemiyorum.11 haftada doktorum gece yatarken almam için bir kalsiyum hapı verdi 400 mg kalsiyum var 1 kapsülde.inşallah işe yarıyodur.bunun dışında da elevit ve demir hapı içiyorum.sabahları ii kalksamda akşamüstü başalayıp geceye kadar süren hazımsızlık problemim var,karnım davul gibi oluyo 5.aylık hamileyim sanki,nefesim yetmıyo gibi geliyo şişkinlikten.
Haftaya doktor randevum var 14 hafta cinsiyeti belirleriz dedi bakalım ne olacak.1 tane oğlum var 6 yaşında,gönlümden kız geçsede özürsüz kusursuz sağlıklı olsunda ne olursa olsun diorum.
Birde ben 2 li test yaptırmadım,karnımda müdahele olamayacağı için,sonuç ne olursa olsun gebeliği sonlandırmayıda düşünmediğim için yaptırmadım.oğlumda da yaptırmamıştım,sağlıklı sıhatli doğdu çok şükür buda öyle olur inşallah.
Olan biten bende böyle,bundan sonra daha aktif olmayı düşünüyorum burda,hepinize sağlıklı afiyette bir gebelik diliyorum.görüşmek üzeree.
aynennnnnnnn ne yatak fantezimiz kaldı ne bişi. biz de kız kızayız diye açılıp saçılıyoduk.
ben hiç söz etmem burda üyeliğimi bile söylemedim erkek milleti sonuçta o kadar özel anlatımlar var evde şifremi bilmese bile açar okur arkadaşlarımın mahremiyeti önemlidir benim için lütfen biraz dikkat edelim arkadaşlar
burda fantazilerini yazanmı oldu ben neden görmedimay aşk olsun yaa başka bişey demiyorum yani, sapık mıyım ben sizin özellerinizi gösteriyim kocama, ayrıca kocam da manyak değil yani benim şifremle girip de sizin fantazilerinizi okusun, bi hoşsunuz yaa allah allaaaaaaaahhh
şerom
millet yanlış anladı, panikledi.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
herkes hamile, hormonlar tavan, biraz anlayış lütfen. her zamankinden alınganız.
sakin olalım...
ay aşk olsun yaa başka bişey demiyorum yani, sapık mıyım ben sizin özellerinizi gösteriyim kocama, ayrıca kocam da manyak değil yani benim şifremle girip de sizin fantazilerinizi okusun, bi hoşsunuz yaa allah allaaaaaaaahhh
sizin kadar ben de anlatıyorum burda özelimi, okadar da empati yapmayı bilirim yaniYazdığım bi mesajdan, altında yatan niyeti bilmeden nasıl bu kadar ileri gidebiliyosunuz anlamıyorum, bu kadar art niyetli olabileceğinize inanamıyorum yani Kınıyorum falan filan ne bunlar böyle çok kırıldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?