2011 Aralık Anneleri

şero gitmedin değil mi?

bu arada tüm lise hayatı leman, lemonyak , penguen ve türevleriyle geçmiş biri olarak kötü kedinin bende ayrı bir yeri var

kizlarrrrrrr nicin boyle bir polemige girdiniz anlamiyorum
kim okursa okusun
korkunuz olmamasi gerek
herkes neyin nasil yapildigini biliyor ve hamileyiz bazuen hormonlar tavan yapip olur olmadik sey yazabiliriz ki gayet normal baskasida okursa onun ayibi veyada okurda birazcik bilgilenirrrr
bende bir agri olsa mesela esim hemen kk dakilere sor bakalim onlardada varmiymis her yonde olabiliyor sorularrrrrrr
lutfen kendinize gelin yaaaaaa bir paylasim sitesi ve yakin gorup herseyi paylasilabilinioyr cunku ayni duygulari yasiyoruzzzzzz
kimseye fazla yuklenmeye gerekde yok
ben burayi internette ana sayfam olarak yapiyorum kimsedende korkmuyorummmm.gizli birsey yapmiyoruz ayip birseyde yaniiiiiiiiii.

Hoşgeldin cnm. hayırlı olsun.

Ben kızarım asabi insanım ben bugün. Kaldıki birinin normal gördüğünü bir başkası anormal görebilir. Özgür bir ülke burası. Sen özeli gösteriyorsun demedim ben gösteren varsa kınıyorum dedim. Zaten arkadaşlar da haklı biz buraya fazla kaptırdık kendimizi hep biz bizeymişiz gibi geldi ama başkalarıda ziyaret edebiliyor. En iyisi bu kadar içiçe olmamak.

Ben kızarım asabi insanım ben bugün. Kaldıki birinin normal gördüğünü bir başkası anormal görebilir. Özgür bir ülke burası. Sen özeli gösteriyorsun demedim ben gösteren varsa kınıyorum dedim. Zaten arkadaşlar da haklı biz buraya fazla kaptırdık kendimizi hep biz bizeymişiz gibi geldi ama başkalarıda ziyaret edebiliyor. En iyisi bu kadar içiçe olmamak.[/QUOTE]

canım art niyetli erkeklerin girip dolaşacağı bir sürü site varken,gelipte aralık hamileleri ne yazmış,acaba fantazili sözler ediyolar mı diye bakmaz,sen bi erkek olsan,elinde internet olsa,o kadar topik varken hamile kadınlarla niye uğraşsınlar,herkes eşine gösterceği yeri biliyodur,eşinin vereceği tepkiyi de,sakin ol canım benim,strese girmeyelim,ben kendimi aranızda iyi hissediyorum,aramıza mesafe koymaya gerek yok:79::79::79::79:

o gün benim doğum günüm yani haftaya cumaiyiki doğdum bennnn:81::81::81:

ınsallah senın dogum gunun serefıne benım bebegmde ıyıdır :)

ben ıdrar yolları enfeksıyonu olmusum canım haberım yok ıdrar testınde ogrendık
canma akıntı yoktu halbukı ..
5 gun suren antıbıyotık kıllandım ısmdı ne durumdayım blmıyorum.

canım, herkes asabi, patlıyoruz hemen. ama karşımızdaki de hamile ve hassas...

bir şey yazarken hedef kitleyi iyi belirtmek lazım

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (20 üye ve 4 ziyaretçi)
turkmengelini cgdmmmt ozutneslihan missvikvik pokim quLyun tulayuzun blagodevoyce vilocan nicko su40 nihalla deryam160510 5848BL mavisis mariposita dsvnc demettuba83 buseli

Nabersiniz annişler ayy ne kadar çok yazıosunuz yaa oku oku bitmiyoo qün içinde bi özet qeçinde qeçmişe qitmeyelimm

valla oku oku bitiremedim 1 saatir.öğle yemegine davetliydimde işyerindeki hamileler olarak biyere gittik yemege ancaa geldimm :)off hava cok sıcak bayılcak gibi oluyorummmm tatile gitmek istiyorum

blue dan haberi olan var mı:26::26::26:sonuçları biraz yüksekti hatırlarsanız,doktoruyla görüşecekti,dün öğleden sonra ve bugün girmedi,ben de ekli değil,ekli olan varsa sorsun,merak ettim ya:93::93::93:

valla oku oku bitiremedim 1 saatir.öğle yemegine davetliydimde işyerindeki hamileler olarak biyere gittik yemege ancaa geldimm :)off hava cok sıcak bayılcak gibi oluyorummmm tatile gitmek istiyorum

vayyy kaç hamile var,biz de 3 kişi,biri ben,biri benden 40 gün önde,diğeri ayın 2 sinde sezeryan oldu:79::79:

canım art niyetli erkeklerin girip dolaşacağı bir sürü site varken,gelipte aralık hamileleri ne yazmış,acaba fantazili sözler ediyolar mı diye bakmaz,sen bi erkek olsan,elinde internet olsa,o kadar topik varken hamile kadınlarla niye uğraşsınlar,herkes eşine gösterceği yeri biliyodur,eşinin vereceği tepkiyi de,sakin ol canım benim,strese girmeyelim,ben kendimi aranızda iyi hissediyorum,aramıza mesafe koymaya gerek yok:79::79::79::79:[/QUOTE]
derya sen hatay damı oturuyorsun?

derya sen hatay damı oturuyorsun?[/QUOTE]

evet canm sen:79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…