Çıkıyorum ben artık, size iyi sohbetler...
Kızlar merhaba;hamile kaldığımdan beri takip ediyorum aralık anneleri bölümünü şuan 13+1 günlük hamileyim.Doğum tarihi bir aksilik olmazsa 13 aralık görünüyo.1 haftadır kusmalarım bitti,ama hafif açıkmaya başlayayım çok şiddetli mide bulantım oluyo.Hala isteyerek ve severek hiçbirşey yiyemiyorum,süt kesinlikle içemiyorum.11 haftada doktorum gece yatarken almam için bir kalsiyum hapı verdi 400 mg kalsiyum var 1 kapsülde.İnşallah işe yarıyodur.Bunun dışında da elevit ve demir hapı içiyorum.Sabahları ii kalksamda akşamüstü başalayıp geceye kadar süren hazımsızlık problemim var,karnım davul gibi oluyo 5.aylık hamileyim sanki,nefesim yetmıyo gibi geliyo şişkinlikten.
Haftaya doktor randevum var 14 hafta cinsiyeti belirleriz dedi bakalım ne olacak.1 tane oğlum var 6 yaşında,gönlümden kız geçsede özürsüz kusursuz sağlıklı olsunda ne olursa olsun diorum.
Birde ben 2 li test yaptırmadım,karnımda müdahele olamayacağı için,sonuç ne olursa olsun gebeliği sonlandırmayıda düşünmediğim için yaptırmadım.Oğlumda da yaptırmamıştım,sağlıklı sıhatli doğdu çok şükür buda öyle olur inşallah.
Olan biten bende böyle,bundan sonra daha aktif olmayı düşünüyorum burda,hepinize sağlıklı afiyette bir gebelik diliyorum.Görüşmek üzeree.
Kız gösteriyoz dedikse herkesin her yazdığını da göstermiyoz ya kocama ne sizin özel muhabbetlerinizden ayolben sadece benim yazdıklarıma karşılık ilginç cevaplar verilmişse onlardan bahsediyorum, bugün şu şunu dedi bu bunu dedi, şunları bunları konuştuk falan gibisinden :44: bi de ilginç resimler, yazılar alıntılanmışsa onları gösteriyorum, ultrason resimlerini gösteriyorum bazen maşallah diyoruz beraber falan yani Allah Allah ne bar bunda
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim.html
hadi bakın bakalım, yumuşayak biraz..yeni bebişler eklendi:)))dana sayımız artıyor...
konun taşınmış canım :26::26:
o gün benim doğum günüm yani haftaya cumaiyiki doğdum bennnn:81::81::81:
selam kizlar nasilsiniz
kasik agrilari sizdede var galiba bebislerimz buyudugu icin artik yukariya dogru cikiyorlar
yaaaa siz buraya takiliyorsunuz diye eslerinizmi kiziyor bi kac yazida okudum silerim kimse gormez baska siteye girerim gibi kelimeler gordum
aslinda tam tersi sevineceklerine boyle zir zop seylere girmediginiz icin bilgileniyorsunuz burdaaa
sumak aysegul seker sende ne intihabi oldu bende kan intihabi oldu antibiyotik kullandim
Hoşgeldin cnm. hayırlı olsun.
Ben kızarımasabi insanım ben bugün. Kaldıki birinin normal gördüğünü bir başkası anormal görebilir. Özgür bir ülke burası. Sen özeli gösteriyorsun demedim ben gösteren varsa kınıyorum dedim. Zaten arkadaşlar da haklı biz buraya fazla kaptırdık kendimizi hep biz bizeymişiz gibi geldi ama başkalarıda ziyaret edebiliyor. En iyisi bu kadar içiçe olmamak.
valla oku oku bitiremedim 1 saatir.öğle yemegine davetliydimde işyerindeki hamileler olarak biyere gittik yemege ancaa geldimm :)off hava cok sıcak bayılcak gibi oluyorummmm tatile gitmek istiyorum
Ben kızarımasabi insanım ben bugün. Kaldıki birinin normal gördüğünü bir başkası anormal görebilir. Özgür bir ülke burası. Sen özeli gösteriyorsun demedim ben gösteren varsa kınıyorum dedim. Zaten arkadaşlar da haklı biz buraya fazla kaptırdık kendimizi hep biz bizeymişiz gibi geldi ama başkalarıda ziyaret edebiliyor. En iyisi bu kadar içiçe olmamak.
vayyy kaç hamile var,biz de 3 kişi,biri ben,biri benden 40 gün önde,diğeri ayın 2 sinde sezeryan oldu:79::79
valla 7 kişiyizz ama calışan persıoonel 400 lerde bunun 300 ü kadındırr
derya sen hatay damı oturuyorsun?[/QUOTE]canım art niyetli erkeklerin girip dolaşacağı bir sürü site varken,gelipte aralık hamileleri ne yazmış,acaba fantazili sözler ediyolar mı diye bakmaz,sen bi erkek olsan,elinde internet olsa,o kadar topik varken hamile kadınlarla niye uğraşsınlar,herkes eşine gösterceği yeri biliyodur,eşinin vereceği tepkiyi de,sakin ol canım benim,strese girmeyelim,ben kendimi aranızda iyi hissediyorum,aramıza mesafe koymaya gerek yok:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?