- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
vayyy kaç hamile var,biz de 3 kişi,biri ben,biri benden 40 gün önde,diğeri ayın 2 sinde sezeryan oldu:79::79
valla 7 kişiyizz ama calışan persıoonel 400 lerde bunun 300 ü kadındırr
bizimki müdürlüğün ek binası 7-8 kadın var,3ü hamiş oldu,biz oda arkadaşımla aynı tarihte evlenmişiz 1 yıllık,diğer bayan da kazara,3. geliyo,oğlu olcak onundada arkadasımında oğlu oldu 2 haziranda,benimki büyük ihtimal kız emir_bebek:zaten bizden başka yaşı müsait olan 1-2 tane var,onlarında 2-3 çocuğu var
derya sen hatay damı oturuyorsun?
evet canm sen:79::79::79:
ben ankara dayım da eşim bu sene hataydaydı hersne ayrı bi yere giderde bende orda kaldım tabii iznim oldukçaaa.ben kendi işim sebebiylede sık sık sehir dısına cıkıyodum hatay a cok gidip geldimm.hatta iznimde defne hastanesinde fizik tedavi görmiüştümm
selam kızlar bana 2 dk nızı ayırabilirmisiniz ? sizden baska bana canlı canlı cevap vercek olan yok doktorada c.tesi gitcem hiç anlamıyorum şu testleri bakın
anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans 0.180
Anti toxoplazma IgG 1.47
Anti Rubella Ig M 0.265
Anti rubella IgG 76.50
Anti CMV IgM 0,272
internette bulamadım siz biliyonuz bunların degerlerini pozitif yada negatif yazmıyo yanında nolur yardım edin
selam kızlar bana 2 dk nızı ayırabilirmisiniz ? sizden baska bana canlı canlı cevap vercek olan yok doktorada c.tesi gitcem hiç anlamıyorum şu testleri bakın
anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans 0.180
Anti toxoplazma IgG 1.47
Anti Rubella Ig M 0.265
Anti rubella IgG 76.50
Anti CMV IgM 0,272
internette bulamadım siz biliyonuz bunların degerlerini pozitif yada negatif yazmıyo yanında nolur yardım edin
tesekkür ederim canımmalesef hiçbir bilgimm yokkyardımcı olmak isterd,immmm
deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Vallaiyi akşamlar kızlar,ben kaçar:79::79::79:kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,byyyyyyyy
tesekkür ederim canım
deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Valla
blue dan haberi olan var mı:26::26::26:sonuçları biraz yüksekti hatırlarsanız,doktoruyla görüşecekti,dün öğleden sonra ve bugün girmedi,ben de ekli değil,ekli olan varsa sorsun,merak ettim ya:93::93::93:
Bende kedi besledim 2 yıl ama toxoplazmaya baqışıklık kazanamamışım sadece hayvan hastlıklıysa dışkı yoluyla temas edersen qeçior biizim kedi turp qibiymiş
tesekkür ederim canım
deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Valla
Tatlışlarrrr herkese merhabaaaa nasılsınız keyifler nasıl özledim valla sizler yaff :78:
ınsallah senın dogum gunun serefıne benım bebegmde ıyıdır :)
ben ıdrar yolları enfeksıyonu olmusum canım haberım yok ıdrar testınde ogrendık
canma akıntı yoktu halbukı ..
5 gun suren antıbıyotık kıllandım ısmdı ne durumdayım blmıyorum.
Kıss mardin nerdesin hiç karşılaşamıyoruz hoş qeldin nasıl qidiyor bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?