2011 Aralık Anneleri

kızlar geçmişi okurken ne kadar mutluydum, herkes iyi haberler vermiş, cinsiyet muhabbetleri dönmüş. sonra alınganlıklar olmuş biraz. üzüldüm. yapmayın böle nolur

ben size bişey sorcam. hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde ultrasonla keseyi görmeye gitmiştik. o zaman 5+3 tük. doktor 4 cmlik bir de kistin var demişti. bir arkadaşta da varmış. hem kist hem bebek büyüyormuş. kist bebeğe baskı yapıyormuş. ben daha sonraki ultrasonlarda da sormadım hiç doktora kistin boyu nolmuş diye. bebeğin heyecanından. böle bir sorunu olan var mı? ya da hiç duyan?

derya sen hatay damı oturuyorsun?

evet canm sen:79::79::79:[/QUOTE]

ben ankara dayım da eşim bu sene hataydaydı hersne ayrı bi yere giderde bende orda kaldım tabii iznim oldukçaaa.ben kendi işim sebebiylede sık sık sehir dısına cıkıyodum hatay a cok gidip geldimm.hatta iznimde defne hastanesinde fizik tedavi görmiüştümm

evet canm sen:79::79::79:

ben ankara dayım da eşim bu sene hataydaydı hersne ayrı bi yere giderde bende orda kaldım tabii iznim oldukçaaa.ben kendi işim sebebiylede sık sık sehir dısına cıkıyodum hatay a cok gidip geldimm.hatta iznimde defne hastanesinde fizik tedavi görmiüştümm [/QUOTE]

hmmm,gördüm orayı ama gitmedim hiç,ben antepliyim geçen yıl kpss atamasıyla bura geldim,burda da kalacam,tayin istemiyom,bura küçük yer,çalışma koşulları daha rahat:79::79:

hmmm,gördüm orayı ama gitmedim hiç,ben antepliyim geçen yıl kpss atamasıyla bura geldim,burda da kalacam,tayin istemiyom,bura küçük yer,çalışma koşulları daha rahat:79::79:[/QUOTE]

ii cnm sevindimm sevdiğine ben pek yapacak bişey bulamamıştım.tabi şöyle bişeyde var hep otelde kaldım ben orda evimizz yoktu bizim eşim ben yokken tesisleri vardı orda kalıyordu ben gelince otelde kalıyordum o yokken sıkılıyordumm harbiyeyi cok severim ama bide ottoman palas oteli kaplıcasını haa bide hatay ın mezeleriniiiiii unuytamıyorummmmmm

selam kızlar bana 2 dk nızı ayırabilirmisiniz ? sizden baska bana canlı canlı cevap vercek olan yok doktorada c.tesi gitcem hiç anlamıyorum şu testleri bakın
anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans 0.180
Anti toxoplazma IgG 1.47
Anti Rubella Ig M 0.265
Anti rubella IgG 76.50
Anti CMV IgM 0,272
internette bulamadım siz biliyonuz bunların degerlerini pozitif yada negatif yazmıyo yanında nolur yardım edin

malesef hiçbir bilgimm yokk yardımcı olmak isterd,immmm

ahhh ne korkmuştum rubella g yüksek diye,eski dr. da bişey dememişti,sonra kadın doğuma gittim,orda öğrendim,bak canım rubella g yüksek,yani çok iyi,bu senin geçmişte kızamıkçık geçirdiğini yada aşıyla bağışıklık kazandığını gösterir,diğer rubella ise 4 ten küçük se şuan kızamık olmadığını ve geçirme ihtimalin olmadığını gösterir,diğerleri de zaten 4 ten küçük,hepsi normal canım,sapasağlamsn:79::79:

tesekkür ederim canım

deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Valla

Bende kedi besledim 2 yıl ama toxoplazmaya baqışıklık kazanamamışım sadece hayvan hastlıklıysa dışkı yoluyla temas edersen qeçior biizim kedi turp qibiymiş

blue dan haberi olan var mı:26::26::26:sonuçları biraz yüksekti hatırlarsanız,doktoruyla görüşecekti,dün öğleden sonra ve bugün girmedi,ben de ekli değil,ekli olan varsa sorsun,merak ettim ya:93::93::93:

dr konuştu sonuçlar daha çıkamamış blue nun gördüğü bişey değilmiş sonuçlar haftaya çıkacakmış...
çok şükür birşeyi yok....

tesekkür ederim canım

deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Valla

köpek kedi sevmekle toksoplazma geçmez cnm.. dışkı elleme.. bide çiğ et yemekten çiğ ete dokunmaktan kaynaklanır ...bilgin olsun..

inş canım doğum günümm sebebiyle değilde tabi inşş iyidir

Kıss mardin nerdesin hiç karşılaşamıyoruz hoş qeldin nasıl qidiyor bakım

ayy hoşbulduk tatlışş valla giremiyodum kaç gündür mide bulantısı afedersin kusma yeni yeni geldim kendime iyiyim şükür cnm bugün sen nasılsın valla özledim sizle muhabbet etmeyi

Son düzenleme:
kızlar bizde kaçalım yavaş yavaş evimiz uzak anca gideriz yarın görüşürüz inşş hepinizi öpüyoruz iyi akşamlar tatlı tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…