2011 Aralık Anneleri

ayy hoşbulduk tatlışş valla giremiyodum kaç gündür mide bulantısı afedersin kusma yeni yeni geldim kendime iyiyim şükür cnm bugün sen nasılsın valla özledim sizle muhabbet etmeyi

Dewam mı bulantılar benm şükür bulanmıyor ama baş dönmem oluyor hamilemiyim acaba Bizde iyiyiz şükür ikili testimiz temiz çıktı sen yaptırdın mı ikili testini:26:

Dewam mı bulantılar benm şükür bulanmıyor ama baş dönmem oluyor hamilemiyim acaba Bizde iyiyiz şükür ikili testimiz temiz çıktı sen yaptırdın mı ikili testini:26:

Canım valla herkesin 3.ay biter benm yeni başladı sanırım ters miyiz ne bebikimle tatlım gözün aydın sevindim temiz çıkmasına 2li testinin ben yaptırmadım doktorum gerek görmedi ayın 20sinde fln gidicem direk 3lü test yapılacak bakalım hayırlısıyla ne cıkacak :18::18:

Hmm hayırlısı olsun cnm temiz çıkar inş...

al benden de o kadar :13: ilk hamileliğimde de öyleydi şimdi de sürekli değilse de kokulara hassasım , midem herşeyi kabul etmiyor , iştahım azaldı , diş fırçalamak beni öldürüyor :18: doğurana kadar geçmiy:18r maalesef

ayy canım doguma kdr sürerse böyle zor olur kusmasak bari bende neredeyse 1kg vermişim aynen bende diş fırçalayınca midem ağzıma geliyor zor bela tutyorum kendimi ayy komsuda pişeni kokusu benimde burnumda emin olabilirsin bazen pişenlerden cnm bişey çekio çektiğiyle kalıo kimse bilmio komşulardan hamiş oldugumu

biz geeeeldiiikk....oğlumla geldiiiikkkkk....Allahım ya hala şoktayım %99 erkek dedi drum..çok sağlıklı çok hareketli dedi...öyleki dr nerelisiniz dedi.eşimde ben ankara hanım rizeli deyince sizinki folklorcü olacaka galiba dedi :))) Nasıl güzel bi duyduymuş bu yaaa şimdi halay zamanı haa bide 1 hafta önden gidiyoruz maşaallah 13+1 olmuşuz :)))

Son düzenleme:

Maş. hayırlı olsun prensin ikili test yaptırmışmıydın bide kalbi dk kaç atıyor

Maş. hayırlı olsun prensin ikili test yaptırmışmıydın bide kalbi dk kaç atıyor

ikili için gitmiştim aslında dr ense kalınlığını ölçtü 0.99mm dedi,gerek yok zeka testine ben kendi çocuğuma bile yaptırmadım dedi..bende zaten karşıydım kan vermeden geldim :))

Kıyamammm bilirm kötü bişidir canın çekiyo ama yapanın yukk

Ayyy canımmm hadi gözün aydınn Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin adına maşallh bebikine ve sana

Kız qibi qördü dr inş. kız olucaak haziran 27 de randevum var 16 haftalık olucak o zman kesin belli olur

hadi hayırlısı olsun cnm senin gönlünden de kız mı geçiyor :78::78:

ayy ne güzel Allah gölüne göre versinn inşallahh mis kokusunu içine çekmeyide nasip etsin bende kız istiyorum yawww kocişde kız istiyooo

İnş. canımm qönlüne qöre verir rabbim bi prensesimiz daha olur[/QUOTE]

inşallah canım benimm tabiki hayırlısı neyse o olsun ama Allah gönlümden geçeni duysunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…