- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
biz geeeeldiiikk....oğlumla geldiiiikkkkk....Allahım ya hala şoktayım %99 erkek dedi drum..çok sağlıklı çok hareketli dedi...öyleki dr nerelisiniz dedi.eşimde ben ankara hanım rizeli deyince sizinki folklorcü olacaka galiba dedi :))) Nasıl güzel bi duyduymuş bu yaaa şimdi halay zamanı haa bide 1 hafta önden gidiyoruz maşaallah 13+1 olmuşuz :)))
günaydın kızlar,
geçmişe bakamıyorum, vaktim yok. inşallah herkes iyidir.
dün eşime her şeyi anlattım. nete girdiğimi falan..."senden başka kimsem yok, sen de bırakıp bırakıp gidiyorsun. çıldırayım mı? eş yok dost yok... dert anlatacak kimse yok. eltilerimle annen dertlerim konusunda ne yapıyorlar biliyorsun. köy duyar" dedim.
ses etmedi:82:
anlatmana cok sevindim :))
kızlar noldu size bugün. sanırım herkesin alıngan günü(
buradaki samimiyet bana çok iyi geliyor
1 nisanda işten çıktım. bebek haberini alıncada başka iş aramadım.
12 yıldır sürekli çalışan biriydim
evde oturmaya alışık değilim
sizleri bulunca mutlu oldum :)) kesinlikle geçmişi okumadan edemiyorum. o kadar alıştım buraya:2::2::2::2:
lütfen eskisi gibi samimiyet devam etsin :2::2::2::2:
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html kış bebeklerine örgü battaniyeler tıklayın dolaşın....
anlatmana cok sevindim :))
kızlar noldu size bugün. sanırım herkesin alıngan günü(
buradaki samimiyet bana çok iyi geliyor
1 nisanda işten çıktım. bebek haberini alıncada başka iş aramadım.
12 yıldır sürekli çalışan biriydim
evde oturmaya alışık değilim
sizleri bulunca mutlu oldum :)) kesinlikle geçmişi okumadan edemiyorum. o kadar alıştım buraya:2::2::2::2:
lütfen eskisi gibi samimiyet devam etsin :2::2::2::2:
Kızlar ben çok takip edemiyorum çalıştığım için.DOktor cinsiyeti ne zaman sölüo??benim ki de 12 haftalık fln...Merak ediorum ben de.16 sında doktora gitcem ama..
Yasmin_84 nasılsın canım?? uzun zamandır karşılaşamıyoruz. bebiş nasıl? gerçi sen kaçkere gittin ben 1 aydır yeni gördüm bebeğimi meraktan çatladım anacımçok şükür gördüm bebeğimi dr kıza benziyo dedi.seninki??
canım doktoru beğendinmi fatihte.ilgisi nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?