2011 Aralık Anneleri

kızlaarrr ne çok yazmışsınız önümde 30 sayfa var okuyacağımm

hepinizi öpüyorum

kızlar bu kediden köpekten geçen bi hastalık adı yazmıssınız teksoplazma mı ne neyin nesi o yaww bizim 2tane sultan papağanımız var onlardan olur mu ki :44:

Yasmin_84 nasılsın canım?? uzun zamandır karşılaşamıyoruz. bebiş nasıl? gerçi sen kaçkere gittin ben 1 aydır yeni gördüm bebeğimi meraktan çatladım anacım çok şükür gördüm bebeğimi dr kıza benziyo dedi.seninki??

Neyse bebiklerinn güzel Anneleriii biz çıkıyoruz bebeğimle önce mama yicez sonra babişle yürüyüşe gitcez öpüyoruz hepinizi hoşçakalınn :80:

maşallah

anlatmana cok sevindim :))

kızlar noldu size bugün. sanırım herkesin alıngan günü (

buradaki samimiyet bana çok iyi geliyor
1 nisanda işten çıktım. bebek haberini alıncada başka iş aramadım.
12 yıldır sürekli çalışan biriydim
evde oturmaya alışık değilim

sizleri bulunca mutlu oldum :)) kesinlikle geçmişi okumadan edemiyorum. o kadar alıştım buraya:2::2::2::2:
lütfen eskisi gibi samimiyet devam etsin :2::2::2::2:

evet yaaa bende artık face mace tırt sürekli burayı takip ediyorum zaman buldukça işte de artık zaman yetmez oldu bugün eleman baktım 1 tane hayırlısıysa başlatcam patronla görüşüp beni işleri devretme telaşı sardı da kardeşim yanımdaydı sadece şimdi benim işleri kardeşime kardeşimin işlerini de yeni elemana devretcez bakalım aralığa kadar inş sorunsuz devretmiş olurum da bebekle güseeell bi 6 ay geçiririm bu sayede...

benimde gündemin bu da paylaşıyım istedim

dua edinde herşey yolunda gitsin ki 2 ay fazla birlikte olalım kuzucukla

slm kızlar evde net yoktu okulda da malum sene sonu yoğunluğu giremedim ama şükür biz çok iyiyiz inş herkeslerde iyidir

doğru söze ne denir

burdaki samimiyet kolay kolay yıkılmaz hepimiz birbirimizi çok seviyoruz arada oluyor böyle demek ki farklı hassasiyetler yanlış anlamalar alınganlıklar burdaki herkes gerçek sonuçta dışarda yeri geldiğinde kimle ayrı düşmüyoruz sanki

aralık anneleri olarak çok samimiyiz çok güçlüyüz kızlar

biz sizi çok seviyoruz

Kızlar ben çok takip edemiyorum çalıştığım için.DOktor cinsiyeti ne zaman sölüo??benim ki de 12 haftalık fln...Merak ediorum ben de.16 sında doktora gitcem ama..

Kızlar ben çok takip edemiyorum çalıştığım için.DOktor cinsiyeti ne zaman sölüo??benim ki de 12 haftalık fln...Merak ediorum ben de.16 sında doktora gitcem ama..

benimki tam 12 haftalıkken erkek dedi ama kesin de inanamıyo insan yaaa ne bilim ben yarın yine gitcem 12+5 olcam bi daha bakarmı bilmiyorum ama sanırım ay sonu gidişimde kesinleşmiş olur diye düşünüyorum ama daha gitmene 4 hafta varsa baktırabilirsin şimdiden görebilirler tahminde bulunabilirler

iyim maviş sen nasılsın canım.ben genelde öğleden sonra buradayım.bebiş de iyi çok şükür.bulantılarda geçti.kokular hala rahatsız ediyo ama en azından yemeğimi yiyebiliyorum.senin için sevindim.bi oğlun var bide kızın olucak ne güzel.inş.annesi kadar güzel olur canım.benimkisi belli değil henüz.doktorum 16 haf.önce söylemiyo.hayırlısı artık canım.

canım doktoru beğendinmi fatihte.ilgisi nasıldı

canım gayet iyiydi valla. öğle rasına çıkacakmış tekrar odasına girdi. uzun uzun anlattı bize neyin ne olduğunu. suyu için endişlenediğimi söyledim. kızdı bana hemen herşeyden etkileniyosun biraz sağlam dur ben de yanılabilirm die. geç hadi geç bi de suyuna bakalım dedi. yalnız aklıma bişi takıldı:44:
eşimin iş arkadaşının eşi bir gün önce fatihte doğum yapmıştı. onu ziyarete gittik. kadıncağız normalde başka bi dra kontrole gidiodu. şansına onun da tayini çıkmış. fatihte yaptı o da doğumu. bir gün önceden oldu doğumu. daha doğuma alınmadan yine gitmiştik ziyaretine. yüksel hanım da nöbetçiymiş o gün. bizden sonra baya bi tartışmışlar doğum için. kadın demiş ki ben epidural istiyorum. yüksel demiş ki ben ne dersem o olacak zaten vakit geç bu saatte epidural uğraştırır. burayı özelle karıştırmayın vs vs... en son sessiz sedasız yattım altına diyor. genel yapmış. bizi resmen başından savdı diyolar. gece 12ye kadar ameliyat bitirip sonra rahat rahat dinlenecekmiş güya.
çok tedirgin oldum ben de. tamam üni hastanesi ama o kadar para bayılıyosun. zaten doğuma gireceksin kesilip biçileceksin. insan anlayış görmek ister o gergin ve duygusal anlarında.yüksel hanımın o yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi açıkçası.hastanın isteklerini de göz önünde bulundurmak zorunda.ha hastanın sağlığı elverişli değildir,dru istemez, onu anlarım ama keyfi diretmesi hoş değil.
zaten özelden attığım mesajda da dr seçemeyeceğimizi söylediğini yazmıştım kimse nöbetçi o. senin keyfine bırakmıyolar. off ya bayan dr dedik, erkekle yapamam dedim. bayanların da bu sorunu var. çocuk,ev şu bu bir sürü bağlayanları var. gecenin bi yarısı doğurcak olsan erkek dru aramak mı kolay yoksa evli barklı çocuklu kadını aramak mı kolay? ne bileyim ya böyle işte epsilonsigmacım. anlican ben de hala kararsızım. ah bugün o olayın üstüne medicanayı aradım.normal doğum 2200. sezaryen 2400.ssk için geçerli fiyatlar muayene ücreti de 152ymiş. off çok pahalı. bi doğum için de çok para ya.valla bir yanım git etlik kadın doğumda doğur gel diyor.ama işte eşimin doğuma girmesi, güzel muamele,temiz ayrı oda vs istediğim için o da devlette sıkar biraz.ay içim daraldı yine.

Günayydııınn...kimsecikler uyanmamış mı daha? Tanemcim sende mi? tabi o kadar temizlik yaparsan yorgun düşersin :)) uyanın hadi biz notlarımızı verelim öğrencilere bari siz gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…