2011 Aralık Anneleri

deryacım saol ya ohh içim ferahladı kaynanamda köpek var toxoplazmadan o yüzden cok korktum 1 saattir elim ayagım titriyodu Valla[/QUOTE]

önemli değil canım,bende korkmuştum boşu boşuna,o pis dr. da değiştirdim,şimdiki dr. um çok iyi:79::79:

Günaydın ahali :) sabahleyin çok korktum. :84: Aman siz dikkat edin kızlar sabahleyin yürüyüşte köpekler havladı ses çok yakın geliyordu bende koştum kaçtım bayağı koştum tabii bebişimde aklımdaydı bişey olmaz değil mi bebişime ağrım sızım ya da başka belirti yok çok şükür . Sabah sabah pekte iç açıcı olmadı emme :26:

doğum günün mü bugün canım , öyleyse nice uzun ve sağlıklı yaşlar süresin miniğin ve sevgili eşinle
yok tatlım ya önümüzdeki cuma inşallah o tarihte sumak kontrole gidecekmişte ordan yazdım bende ama yinede çokkkkkkkkkkk sağolll :))))))

hiçç korkma canm ya ben her akşam otobüsle aynı saniyede durakta oluyorum tabi arkasından önüne geçmek içinde zıplaya zıplaya koşa koşa gidiyorum bebişimde alıştı artık tabi bide o otobüsün bizi beşik gibi sallaması var 35 dkbişey olmamıştır inş sizede
ayyyyyyyyy hepiciğinize günaydınlar bu arada:79::79::79:

Son düzenleme:
Ay sahiden mi kız Demet Canm ya sağ olasın .
Starimu napiyosun tatlış oğluşun çoktan iyileşmiştir artık inşallah ?

günaydın kızzlarrr :80::79: inşallah keyifler yerindedir. gece uykumu hiç alamadım biraz geç yattım gece de hep rüyalar ve 3 kez wcye kalktım umarım bugün çabuk geçer...

kızlar öyle biraz koşmadan bişey olmaz ama yine de dikkatli olun derim. benim iş arkadaşım 8 aylık hamileyken sokakta köpek koşmuş peşinden (kesin başka bir köpeğin peşinden koşuyodu veya başka bişey ilgisini çekmişti) ve arkadaşta çok korkar köpeklerden. öyle bir koşmuş ki kaçabilmek için, köpek sonra başka birtarafa dönmüş ama arkadaş o gün çok kötü oldu, düşük tehlikesi atlattı, doktora gitti fln. yani dikkatli olun bu konuda...

Son düzenleme:
Bende çok korkuyordum korktumda Allah(CC.) korusun evet dikkatli olalım
E neler yaptınız kızlar yaramazlık yok değil mi ?j Dün akşam misafirler vardı bende bebekte vardı aman Allahım ne kadar güzel yüzlü bir bebek baktım bol bol bebişim benzesin diye :))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

Tanem yarenhande tulayuzun buseli vilocan

ayy bende biryerde güzel bi bebek veya çocuk görmiyim gözlerimi alamıyorum önceden böyle değildim. kocişimde bıktı artık durmadan "ayy şuna bak ne tatlı dimi şuna bak şuna bak" dememden

yaa kızlar ben çok sabırsızım, en çok merak ettiğim şey de bebişimin yüzü, siması, nasıl bişey olacak, kime benzeyecek, yüzüne bakarken ne hissedeceğim....

Aynen aynen ağzı burunu nasıl olacak teni nasıl olacak çatlıyorum meraktan tabii önce cinsiyeti için çok keyifli bu duygular ya Allahım isteyen herkese nasip etsin Benim kocişte bıktı Hhh diyor geçiyor Bide şey yapmıyorum yaramaz çocuklara bahane vermiyorum . Olumsuz bişey görsem çaktırmadan tahtaya vurmaktan alıkoyamıyorum kendimi

evet elcikleri ayakcıkları parmakları küçücük burnusu nasıl olacak
istemeden hamile kaldığım için hamileliğimin ilk başında böyle annelik hislerim hiç yoktu ama işte hamileliğin 9 ay olmasının iyi yanı da bu insan alışıyo zamanla, hemen öğrendiğin an doğmuyo

benim kocişte aynı hıhı tamam gördüm diyip geçiştiriyo

ya birde ben artık sakat çocuklara hiç bakamıyorum ya hemen gözümü çeviriyorum içim gidiyo ve bakmaya bile korkuyorum öncede bu kadar anlamazdım ama artık özürlü çocuğu olan anne babalara çok çok acıyorum Allahım kimsenin başına vermesin hepimizin bebişleri sapasağlam dünyaya gelsin inşallahh

Ay Allahım(CC.) yardım etsin o kadar zorki benim kuzenim var
Bir yerde görünce bende bakamıyorum yüzleri gözümün önünden gitmiyor

Merhabalr bayanlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?
ben sıcaktan bunaldım çok, bugün acayip sıcak var
klima yok odada pencere açıyorum pencerenin altındada yemekhanemiz var
yemek kokuları giriyo içeri off ya kapatsam olmuyo açsam olmuyo iş yapasımda yok ne olicek böyle

:79:

Günaydın anneciklerrrr... Bebeciklerrr....

Artık eşyalarım dar gelmeye başladı. Alışveriş zamanı geldi sanıyorum ne dersiniz?

hoşgeldin canım bende de durum aynı çok sıcak. klimamız var ama açtırmıyolar aman hasta oluruz diye hele öğleden sonra çok kötüü .. bu yaz napcaz bilmem ..
bu havalarda aman ha sakın az su içmeyin. zaten terliyoruz içtiğimizi sadece atarız yoksa.. bebişler susuz kalmasın :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…