günaydın arkadaşlarve minik bebişleri nasılsınız?
dr konuştu sonuçlar daha çıkamamış blue nun gördüğü bişey değilmiş sonuçlar haftaya çıkacakmış...
çok şükür birşeyi yok....
yok tatlım ya önümüzdeki cuma inşallah o tarihte sumak kontrole gidecekmişte ordan yazdım bende ama yinede çokkkkkkkkkkk sağolll :))))))doğum günün mü bugün canım , öyleyse nice uzun ve sağlıklı yaşlar süresin miniğin ve sevgili eşinle
Günaydın ahali :) sabahleyin çok korktum. :84: Aman siz dikkat edin kızlar sabahleyin yürüyüşte köpekler havladı ses çok yakın geliyordu bende koştum kaçtım bayağı koştum tabii bebişimde aklımdaydı bişey olmaz değil mi bebişime ağrım sızım ya da başka belirti yok çok şükür . Sabah sabah pekte iç açıcı olmadı emme :26:
Günaydın ahali :) sabahleyin çok korktum. :84: Aman siz dikkat edin kızlar sabahleyin yürüyüşte köpekler havladı ses çok yakın geliyordu bende koştum kaçtım bayağı koştum tabii bebişimde aklımdaydı bişey olmaz değil mi bebişime ağrım sızım ya da başka belirti yok çok şükür . Sabah sabah pekte iç açıcı olmadı emme :26:
kızlar öyle biraz koşmadan bişey olmaz ama yine de dikkatli olun derim. benim iş arkadaşım 8 aylık hamileyken sokakta köpek koşmuş peşinden (kesin başka bir köpeğin peşinden koşuyodu veya başka bişey ilgisini çekmişti) ve arkadaşta çok korkar köpeklerden. öyle bir koşmuş ki kaçabilmek için, köpek sonra başka birtarafa dönmüş ama arkadaş o gün çok kötü oldu, düşük tehlikesi atlattı, doktora gitti fln. yani dikkatli olun bu konuda...
Merhabalr bayanlar geçmişi okudum geldim nasılsınız?
ben sıcaktan bunaldım çok, bugün acayip sıcak var
klima yok odada pencere açıyorum pencerenin altındada yemekhanemiz var
yemek kokuları giriyo içeri off ya kapatsam olmuyo açsam olmuyo iş yapasımda yok ne olicek böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?