hoşgeldin canım bende de durum aynı çok sıcak. klimamız var ama açtırmıyolar aman hasta oluruz diyehele öğleden sonra çok kötüü .. bu yaz napcaz bilmem ..
bu havalarda aman ha sakın az su içmeyin. zaten terliyoruz içtiğimizi sadece atarız yoksa.. bebişler susuz kalmasın :87:
ilk zamanlar ki bunlar çok şiş değiliz bence ii bi tarihte kaldık öle düşün çok etkilenmezsin:)))
Ben sıcaktan kurtulacam derken sanırım eşimi hasta ettim adam hapşırıp duruyor gribe dönmeden hemen iyileştirmem lazım yoksa halim duman şuan işyerimde klima 20 derecede çalışıyor diğerleri üşüyor ama ben anca serinilyorum
Sağlık ocağından aradılar,gelin diye..gittim az önce..dün dr da olduğum için ultrasona girmedik ama kilo tansiyon takibi falan yapacaklarmış,,4-5aylık olmuş göbeğiniz dedi hemşire,,oysaki yarıdan fazlası bnm zaten kendi göbişimdi :)) hava çook sıcak,okula gidesim gene yok,zaten çocuklarda doğru dürüst gelmiyo bile..gel tatiiiiill,,geeelll
BU ARADA 3SATTE BİR BEBEĞİN SUYU DEĞİŞİYORMUŞ,,İÇEBİLDİĞİN KADAR SU İÇ DEDİ...
ben hasta ettim bilee yaaaa yorganı kaldırdım sadece pikeyle ytalım diyeee üşüttü heralde bizimm nazlııburnu falan tıkandı durummu vahimm bakalımm inşş bana da gecmezzzz asıl durum o zaman vahim olurrrrr
Sağlık ocağında ultrasyona bakıyolarmı ben hiç gitmedim henüz bilmiyorum
bakılıyorsa hemen gidip baktırayım
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins.biz geeeeldiiikk....oğlumla geldiiiikkkkk....Allahım ya hala şoktayım %99 erkek dedi drum..çok sağlıklı çok hareketli dedi...öyleki dr nerelisiniz dedi.eşimde ben ankara hanım rizeli deyince sizinki folklorcü olacaka galiba dedi :))) Nasıl güzel bi duyduymuş bu yaaa şimdi halay zamanı haa bide 1 hafta önden gidiyoruz maşaallah 13+1 olmuşuz :)))
sağlık ocağında ultrasyona bakıyolarmı ben hiç gitmedim henüz bilmiyorum
bakılıyorsa hemen gidip baktırayım
ilk zamanlar ki bunlar çok şiş değiliz bence ii bi tarihte kaldık öle düşün çok etkilenmezsin:)))
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins.
burda var canım ama başka yerleri bilmiyorum..
cinsiyeti belli olmuş gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallh
burda var canım ama başka yerleri bilmiyorum..
Sorma canım benim pantalonlar olmuyor geçen hafta lcw den hamile pantalonu aldım ama 2 giymeye yanları çok açıldı. Salı günü de gebe den kot etek kapri bluz ve 2 adet iç çamaşır aldım. Üst ler oluyor şimdilik ama bir kaç tane daha etek almam lazım. Allah yardımcımız olsun:79:
Günaydın anneciklerrrr... Bebeciklerrr....
Artık eşyalarım dar gelmeye başladı. Alışveriş zamanı geldi sanıyorum ne dersiniz?
slm annecikler kimse beni merak etmedimi çok üzüldüm geçmişi okuyunca
2 haftadır süren hafif başağrılarım önceki gün biranda tavan yaptı yumrukla kafama vurup durdum aralıksız. Parol içtim ama hiç faydası olmadı.butungun ağlayarak kafama yumrukla vurarak çıldırdım.gecesindede böyle olmucak deyip dayanamadım dr gittim ama ilaç veremieyiz dd hamile olduğunuzdan serum takalım dd 1 saat srr deyince evde çocuklar var ddk siz takın biz avde çıkrrz bitince ddk tamm dendi. Tansiyonum 9-5 geldi serumu tkrken öyle hızlı sapladıki eşim bile şaşırdı alışıkkn bu durum birde iğneyi içinde oğnatıp durdu damarımı patlattı kolumu mosmor yaptı beceriksiz becemiyoran yapma ki bana o kdr kolay serum takarlarki hemşireler bile karayolları gb damarlarınız der nettir.bende kalsın ddm nasılsa ağrıya faydası olmucak üstelik tansionum dahada düştü eve geldik sabah kadar ağladım kafama vura vura sabahı ettim sabah biraz iyi gibiydim kızımın gösterisi için beyaz tsort kot etek istemişler onu alayım ddm arabayı yıktmaya vrp lcw grdm ödeme sırasında fenalaştım. Koltuğa oturdum ama aklım 3 yaşındaki kızımda bayılırsam onu kaçırırlr diye kendimi nasıl sıktım anlatamam. Biraz kendime glp eczaneye geçip tansiyonu ölctrd 7-4 geldi nolacak benim halim bu 3. Gün bişey yiyemiom sadece arada meyva yiyom su bile düzgün içemiyorum başım felaket. Dün eve nasıl geldiğimi bir ben bir kızım birde allah biliyor eve geldim üstümdekilerle koluğa bir yatmışım kızımda ayak ucuma yatmış uyumus.3 saat sonra uyandım yavrum ne açım dd ne beni uyandırdı çok üzüldüm yemek ısıttım nasıl yiyor açlıktan kıyamam ya allah bizlere sağlık versinki evlatlarımıza iyi bakalım. O yaramaz kızım benim dakka başı ateşime bakıp kolumdaki morluğu elleyip anne dodor ila baptı deyip durdu sakin sakin birde kızıma ağladım o asumluğuna anlayışına yine başım başladı ağrımaya bugun biraz iyiyim çok şükür. Anladımki 6 ay boyunca ağrıyıda sızıyıda paşa paşa çekecez çare yok ilaç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?