2011 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsun ya haklısın seni soramadık her zaman konudan konuya geçiyoruz hızlı hızlı ondan herlade ama sen daha teşkilatlı bi hastaneye gitsen belki farklı müdahale edilir yada bol bol dinlen tekrar geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde bazen migren ataklarım oluyo öyle günlerce sürmesede 1-2 gün sürüyo ve çok fena oluyorum hiçbişey fayda etmiyo ilaç içtiğim zamanlarda bile. şimdilik iyiki çocuğum yok diyorum yoksa o halde çocuklada ilgilenemem ama ilerde ne yapacam.... Allahıım sana şifa versin, yardımcın olsun...

Canımm cok gecmıs olsun. benım de 2 gun de bir tutar bas ağrım, tansıyonum dusunce oluyo o da.. ne demek olduğunu cok ıyı bılıyorum. Senın kızın varmıs bı de, rabbım sana sağlık versın.. yaramaz da olsa, cocuk da olsa kıyamıyolar ıste analarına içim gitti valla çok gecmıs olsun canım, hıcbıseyı sıkıntı yapma kendıne, sıkılınca da oluyo bas ağrısı....

Çok Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallh bi daha böyle şeyler yaşamazsın küçük çocuk oluncada herşey daha da zorlaşıyo biliyorum Maaşallh kızınada annesini üzmemiş

geçmiş olsun canım ya,çok üzüldüm,sakin olmaya çalış,stres te tansiyonu etkiliyo,migren var heralde sende,bitki çaylarından içsen günde 1-2 bardak,faydası olmaz mı

çook geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...

bende ne eksik anlamaya çalışıyorum dr dedimki ne eksikse onu takviye edelim benim ilk hamileliğimdede oldu bu baş ağrısı 9 ay bitene kdr oluyor dayanamıyorum ne testi yapılcaksa yapılsın ne eksikse belirleyelim o vitamini kullanayım değilmi ama çekilmez ki böyle üni hastanelerinde kobay gb davranıyorlar diye korkardım gtmye ama en azından araştırıyorlar kısmetse 25 de bursa uludağ üni hastnesine gidecem araştırtcam bunu ne kendim ağrıdan ölsem iyi etrafımdakileride üzüyorum eşim işe uykusuz gdyr. çocuklar anne birazdaha iyimisin deyip duruyor herkes huzursuz benim ağrıdan burnumun direği bile sızlayım hapşurtuyor devamlı oda karnımdaki kaslardan ağrı yapıyor düşürcem diye korkuyorum

çok geçmiş olsun canım kendi dr gittin mi baş ağrısı felaket birşey benim dr ağrı kesici olarak sadece minoset içebilirsin demişti.

çok sağolun güzel annecikler. Rabbim hiçkimseye vermesin hastlık inşllh. benim midem karnım ağrıyınca bulanınca eşim elini mideme koyup bir dua okuyordu her defasında maşallah iyi geliyordu anlamınıda söylüyordu okuduktan sonra akşam öğreneyim sizede söyleyeyim allahın izniyle sizde deneyin rabbim şifa versin inşll başıma hiçbir şey iyi gelmedi. şimdi çok şükür iyiyim az ağrı var başımda ama fazlasını görünce az ölanı hissetmiyorum bile.bu çektiğimiz acılar inşllh günahlarımızada kefaret olur. hiç isyanetmedim rabbim yardım et dedim hep inşllh rabbim isyan ettirmez en korktuğum konuda o

Bİ DE ŞEY düşünüyom anneme desem gel ilk kez torunu gör desem dra da annem torununu görmek istiyo derim kıyamaz anneme ddiye düşünüyom ama annemi de bu sıcakta yormakta istemiyom(( bakalım akşama kadar düşüncem ayyy dediğin gibi bi görelim diye neler yapıyos yaaa

allah korusun aklına kötü şeyler getirme,,git tabi iyice araştırsınlar...dua edicem inş canım sana...

çok geçmiş olsun canım kendi dr gittin mi baş ağrısı felaket birşey benim dr ağrı kesici olarak sadece minoset içebilirsin demişti.

sağol canım.
bana ne içtin ağrı için dd parol dedim gün içinde 3 kere içtim fayda vermedi hiç ddm minoset bide parol veriyoruz ikisininde içeriği aynı yapacak bişey yok dedi eve git uyumaya çalış dediuyuyabilsem zaten ben sana nie gelem gece yarısı değilmi.altından bişey çıkar benim 1 yıl boyunca midem bulandı durupdururken hep bulanıyordu dr gttm bana çalışıyormusun diye sordu evet ddm stresttndr deyip antidepresan verip durdu 1 yıl böyle geçti sonra istanbula geldim eşim böyle olmaz dedi acıbadem sigorta yapıp acıbademe gtrdü midemde 12 parmak bağırsağına kadar yara dolmuş midem dr bile şaşırdı endoskopide az kalsın delincekmiş midenin hali ne böyle nasıl bu 50 yaşna kdr anca olbilck bir yara bu dd çok korkuttu bizi. bulantılarımda ondanmış şimdi bu ağrılarındabakalım altından ne çıkacak hangi hastanede şifam bilsem ona gidecemde

çok geçmiş olsun canım neler gelmiş başına yaaa((( inş senin de diğer şikayetler gibi 3.-4. ayda geçer yaaaa üzüldüm şimdi(((

ya eve gitmek istiyorummm :84::84::84::84: ya iş yeri deniz harp okulunun dibinde sahile nazır ama okulun öğrencileri sabahtan beri dan dan dan bando çalışıyolar 2 gr aklım kaldı zaten onuda kaçırmak üzereyimm:84::84::84::84::84:

hepinize güzel dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ediyorum.arkadaşlar siz benim gb yapmayım sakın iyi gibiyim biraz deyipte dışarı çıkmayın allah korusun biryerde yığılıp kalsak aklıma bile geldikçe korkutuyor beni.birde çok sıcak iyice etkiliyor.

Çok geçmiş olsun canım, umarım şikayetlerin hemen geçer

aaa bak evet iyi fikir işte doktora acıtasyon yap annenle kesin dayanamaz doktorun

bugün en sıcak günmüş ama yazınmı haziran ayınınmı bilmiyorum:26::26:

allah kolaylık versin. bu arada gece acile gittiğimiz hastanede çalışma vardı kaynak yapıyorlardı demirle hastaneye girince sanki biri bize kamera şakası yapıyor gibiydi. benim başım ağrıyor hastanede gürültü dolu. bugunde kapının önünde kaldırım çalışmasımı ne var beton delip duruyorlahamile olan yerde gürültü yasaklansın istiyorummmmm:21huzur sessizlik bir hamak ve ben içinde hayl etmesi bile güzel

Birşey olmaz canım ama artık bugün kendini yorma, iyice bir dinlen olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…