2011 Aralık Anneleri

Tebrik ederim. Çok sevindim. %99 tahmin için çok şanslısınız. Darısı bizim gibi öğrenemeynlerin başına artık, hayırlu uğurlu olsun

seçim vaadlerinde çalışan bayanlara hamile olduğu günden bebeği 6 aylık olana kdar izin venler olursa sizler için oyuumu o partiye vericem.. ben hasta yada rahatsız olunca yatıyorum gece uyuyamadıysam gündüz telafi etme şansım var sizi düşününce ben utanıyıorum şikayetlerimden. Allah öncelikle çalışan annelere anne adaylarına ve tüm anne ve adaylara ve bolca sağlık versin.

gunaydııııııın..

nanan cok uzuldum cnım gozlerım doldu bende bu haftanın basından berı bas agırısı cekıyorum dıscıye gıttım dişten degıl kulak burun bogaza gıttım degıl..ama tuttu mu gecmıyor bugun ıyıyım bıraz..
cok zor oluyor ,ınsallah kısa zamanda gecer canım..

canım hamilelikten de baş ağrıyo,ben ömrümde çekmedim baş ağrısını ama hamile olunca ara sıra bende de oluyo,ani tansiyon düşmesi 14. haftada olur diyo,ben de hafta sonu sürekli uyudum,başım dönüyodu,aklına kötü bişey getirme,stres yapma,hamileliktendir bence,bak benim sol böbreğim ağrıyo ara ara demiştim,şimdi sağ da ağrıyo ara ara,bezen bel,bazen kasıkta hafif hafif ağrılar ouyo,kaslar kasılıyo gevşiyo,karnımız büyüyo,organlar da bu sürece alışıyo,merak etme geçecek

bis h.sonu pikniğe gitcez hamağımı götürcem yastıklar falan da bu senenin ilk hamak keyfi olcak benim için kısmet diyim geçen hafta gidilcekti arkadaşım yüzünden iptal oldu bu defa karı koca gitcez kimseyi de beklemicez

sağol sumakcım inşllh sennve tüm rahatsız olanlarn en yakında şifa bulmanız dileğimle. gerçekte bizden başka birbirimizi iyi anlıcak acısıyla acı çekecek biri yoktur heralde hepinizi çok seviyorum sizle paylaşında en başta psikolojik olarak rahatlıyorum . inşllh sende en tez zamanda şifa bulursun

çok güzel birgün geçirirsiniz inşllh bebişi salıncağa alıştırmaya başlıyoruz demekbolca enerji temiz hava oksijen depolayıp gelecek haftaya çokdaha güzel başlarsın inşll

benimde arada sağ sol böbreğim ağrıyor ama ben ayaklarıma dikkat etmiyorum bu aralar ondandır diye birde suöluyum dikkat etmiyorum terlik giymeye o yüzden şikayet edemiyorum haklısın bide bebiş iyice yerleşiyor artık maşallah sağlılı olsunlarda arada şikayet etcez arada iyi olacz öle gececek inşllh. sağlığım yerine gelince 3 ay bitti bile diyom ne kaldıki diyom ağrım oluncada ooooo daha çok var daha 3 aycığı bitti.kendi söylediğimle çelişiom

Kızlar ben çok takip edemiyorum çalıştığım için.DOktor cinsiyeti ne zaman sölüo??benim ki de 12 haftalık fln...Merak ediorum ben de.16 sında doktora gitcem ama..

Bazıları 12 haftalıkken öğreniyor (şanslı arkadaşlarımız) bazılarıda 16 hafta da falan öğrenecek inşallah

geçmiş olsun canım.bende baş ağrısı yok ama tansiyonum düşük galiba.bende ayakta duramıyorum.başım fena dönüyor.birde bazen mide bulantısıyla beraber baş ağrısı oluyor.birde ben dersanede öğretmenim izinde alamıyorum özel sektör nasıl olsa.sallana sallana ders anlatıyorum.ama 3 haftam kaldı çabucak geçse iyi olacak.

rabbim sanada acil şifa versin canım can dediğin ne tatlıymış biyerim ağrıyınca tek acı çeken benim sanıyorum.

kızlar ben artık kilo alıyorum galiba.bel bölgemin genişlediğini hissediyorum.aslında görenlerde kilo almışsın diyor.eşimde kalçandan kilo aldın diyor.göbişte çıkıyor ama sivri değil geniş çıkıyor.böyle olunca kız olacak galiba diyorum

Bazıları 12 haftalıkken öğreniyor (şanslı arkadaşlarımız) bazılarıda 16 hafta da falan öğrenecek inşallah

yaaa dr. büyük ihtimal kız dedi,bacak arasını görmedi,ben bugün de çok tatlı,küçük bi oğlan çocuğu gördüm,acaba hangisi ya,bu arada saçlarım bozardı ve kıvırcıklaştı,göğüslerim yeşil damarlarla dolu,ara sıra ağrıyo,karnımda siyah çizgi oluştu ve g... bölgede ciddi bi kararma oldu

kıyamam ya hepimizin ortak sorunlarından biri tansiyon birde siz ayaktada kalıyonuz Allah yardımcınız olsun biran önce tatilinizbaşlasın sizde dinlenin bizde rahatlayalım sizinde evde olduğunuzu bilip. ben çok üzülüyorum hele hasta olunca ay çalışanlar napıyor acaba diyorum hep aklımadsınız dua gndryrm hep

benim 12. haftadan sonra sivri küçük bi göbeğim odu çok şirin duruyodu,şimdi dediğin gibi yayıldı,kocaman oldu,geniş bi göbek gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…